- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
ben de seni tebrik ediyorum..
arkadaşlar benide aranıza alırmıısınız nasıl bir programınız var daha anlamadım çünkü çok sayfa var okumak imkansız bugünden itibaren bende karataya başladım çok mantıklı geldi bu diyet inş başarırım
dayanamadın değil mi
arkadaşım kabalaşmaya başladın farkında mısın?
arkadaşlar benide aranıza alırmıısınız nasıl bir programınız var daha anlamadım çünkü çok sayfa var okumak imkansız bugünden itibaren bende karataya başladım çok mantıklı geldi bu diyet inş başarırım
Harika valla , tekrar afferim size , çok memnun oldum bööle aklı selim gençlerin olmasınaTeşekkürler :)
Evet arkadaşlarımız genelde patates yumurta makarna :) ama Ailemizin çiftçi olması büyük avantaj oluyor herşeyi getirebiliyoruz. Kardeşim ve bi arkadaşımla öğrenci evimiz var.
dayanamadın değil mi.bana da soldan soldan başladı
alırız tabii canım..kısaca kuralları anlatayım
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız.
bi de gelmişken senden de 1 oy rica edeceğim kendim ve topiğimiz için canım..aşağıda vereceğim linke tıklayıp bana oy verirsen sevinirim.. .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Harika valla , tekrar afferim size , çok memnun oldum bööle aklı selim gençlerin olmasına
Eeee evlenecek olunca da biraz daha eve hakim olmaya evi düzenlemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte biraz biraz
Kilo vermek istemem de biraz aslında gelinlik giyme meselesi :))
Hoşbuldum arkadaşlar. Nasılsınız. Bugün 12 de kalktım ikinci öğretim öğrencisi olarak.
Geçen bir-iki ay içinde 64 den 61 e düşmüştüm
Şuan;
Boyum 1.64 Kilom:61.5
Kahvaltım;
8 zeytin
1 bardak kadar ceviz
biraz peynir (annemin yaptıgı)
2-3 bardak şekersiz çay(2 yıldır şekersiz içerim)
arkadaşlarım biberli yumurta yapmış ordan biraz yedim
yumurta aaz olduğundan çok küçük parça kızarmış ekmek yedim.
başlangıç için nasıl acaba????
birde öğrenci olduğum için öğün saatlerim biraz farklı oluyo bir de gececi olduğumdan
Bizim üniversite karla kaplı hocalar gelmeyin demiiş bu gece okula gitmeyeceğim. bu sogukta pazara gitmem gerek ama bakalım nasıl çıkacagım.
Bu arada bugünkü menümü tam olarak yazayım.
Sabah(12.00 da öğrenci işi):
-8 yeşil zeytin
-biraz biberli yumurta
-çok az kızarmış ekmek
-biraz peynir
-bir çay bardağı kadar ceviz
-şekersiz çay(2 yıldır şekersiz içerim)
Akşam(18:00)
-2 haşlanmış yumurta
-Biraz salata
-yarım çay bardağı kadar ceviz
-biraz yoğurt
-çok az da peynir
alırız tabii canım..kısaca kuralları anlatayım
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız.
bi de gelmişken senden de 1 oy rica edeceğim kendim ve topiğimiz için canım..aşağıda vereceğim linke tıklayıp bana oy verirsen sevinirim.. .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
ooooovvv çıtır gelin olacaksın desene:123::123:
daha ne olsun burda kal çıtırık bi gelin olursun canımEeee evlenecek olunca da biraz daha eve hakim olmaya evi düzenlemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte biraz biraz
Kilo vermek istemem de biraz aslında gelinlik giyme meselesi :))
hoşgeldin ficansım.Selam kızlar nasılsınız
Sabah kahvaltım Menemen ve ceviz
Öğlen yemeğim zeytinyağlı barbunya , etli lahana sarma , çok az bulgur pilavı(kalmasın diye yedim), yeşillik ve yoğurt
Akşam mercimek çorbası ve az lahana sarma
Aralarda yeşil çay ve adaçayı
İyi etmişsin , bir oy bir oydur
Valla sizlerin desteğinizle kilolarımdan kurtulabilirsem olacağım inşallah :))
ekmek dışında güzel..
açlık hissetmediysen sorun yok..domates salatalık ve yeşillik özellikle maydanoz da ekleyebilirsin..
cevizi sadece sabah yersen daha iyi olur..bir de omega3 alabilirsin..
"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!
Vaktin var nasıl olsa... Bol bol araştır, düşün. Ben senin yerinde olsam, lineadecora gider onları çalıştırırdım. Her proje çalışmasını satınalmak zorunda değilsin.
Ne ahkam kesmesi canım benim .Allah razı olsun senden.Ben her türlü fikre açığımda kocam bana bırakırsa eğer yapacağım işler bunlar.Dediğin gibi araştırma yapamıyorum onun yüzünden.Çok ilginç benim kocam.Ev bizim evimiz,parayı biz veriyoruz,bana sen karışma mimar yapacak diyor yaaaaaaa Allahım delireceğim.Bu arada bu topiğin konusu bu değil.O nedenle de çekiniyorum fazla anlatamıyorum.Aslında fotoğraf filan koyacaktım ama tepki olur diye koyamadım sadece mutfağımın çizimini koydum.Tekrar teşekkürler.
burda hep destek,tam destek var canım,vermen gereken kg da azmış.kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?