Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar benide aranıza alırmıısınız nasıl bir programınız var daha anlamadım çünkü çok sayfa var okumak imkansız bugünden itibaren bende karataya başladım çok mantıklı geldi bu diyet inş başarırım

Canan Karatayın kitabını internetten e-kitap olarak pdf yani indirip okuyabilirsin ben öyle okudum ve bugün başladım bende :)

arkadaşım kabalaşmaya başladın farkında mısın?
dayanamadın değil mi.bana da soldan soldan başladı

alırız tabii canım..kısaca kuralları anlatayım

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız.

bi de gelmişken senden de 1 oy rica edeceğim kendim ve topiğimiz için canım..aşağıda vereceğim linke tıklayıp bana oy verirsen sevinirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Teşekkürler :)
Evet arkadaşlarımız genelde patates yumurta makarna :) ama Ailemizin çiftçi olması büyük avantaj oluyor herşeyi getirebiliyoruz. Kardeşim ve bi arkadaşımla öğrenci evimiz var.
Harika valla , tekrar afferim size , çok memnun oldum bööle aklı selim gençlerin olmasına

alırız tabii canım..kısaca kuralları anlatayım

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız.

bi de gelmişken senden de 1 oy rica edeceğim kendim ve topiğimiz için canım..aşağıda vereceğim linke tıklayıp bana oy verirsen sevinirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html[/QUOTE]

çok yüzsüz gördüm kendimi canım..

çok yüzsüz gördüm kendimi canım..[/QUOTE]

estapitipiti

Harika valla , tekrar afferim size , çok memnun oldum bööle aklı selim gençlerin olmasına

Eeee evlenecek olunca da biraz daha eve hakim olmaya evi düzenlemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte biraz biraz
Kilo vermek istemem de biraz aslında gelinlik giyme meselesi :))

Selam kızlar nasılsınız

Sabah kahvaltım Menemen ve ceviz

Öğlen yemeğim zeytinyağlı barbunya , etli lahana sarma , çok az bulgur pilavı(kalmasın diye yedim), yeşillik ve yoğurt

Akşam mercimek çorbası ve az lahana sarma

Aralarda yeşil çay ve adaçayı

ekmek dışında güzel..
açlık hissetmediysen sorun yok..domates salatalık ve yeşillik özellikle maydanoz da ekleyebilirsin..
cevizi sadece sabah yersen daha iyi olur..bir de omega3 alabilirsin..

çok yüzsüz gördüm kendimi canım..[/QUOTE]
İyi etmişsin , bir oy bir oydur

Eeee evlenecek olunca da biraz daha eve hakim olmaya evi düzenlemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte biraz biraz
Kilo vermek istemem de biraz aslında gelinlik giyme meselesi :))
daha ne olsun burda kal çıtırık bi gelin olursun canım
hoşgeldin ficansım..afiyet olsun
İyi etmişsin , bir oy bir oydur

napiimm di mi yanee

Son düzenleme:
ekmek dışında güzel..
açlık hissetmediysen sorun yok..domates salatalık ve yeşillik özellikle maydanoz da ekleyebilirsin..
cevizi sadece sabah yersen daha iyi olur..bir de omega3 alabilirsin..

Açlık hissetmedim evdeydim bugün zaten sadece 1-1.5 saat kadar pazara gittim geldim o kadar
Ekmek konusuna gelince yumurta yiyemediğimden açlık hissetmiyeyim diye çok küçücük yedim.
Ceviz tamam sadece sabahları :)
Kahvaltı daha yoğun oluyor o zaman :) yavaş yavaş alışacağım. Teşekkür ederim.

oy için teşekkürler canım..gelirgelmez biraz emrivaki yaptım ama 25 aralığa kadar süremiz var da

burda hep destek,tam destek var canım,vermen gereken kg da azmış.kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından

Valla inşallah kurtulurum. Ya düğüne daha zaman var ama nişanlımın yanına gidince göbeğim çıkınca hiç hoş olmuyor o zayıf uzun olunca yanına yakışmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…