Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkür ederim yarişma yapıyorsunuz değilmi çünkü bu ayrı bir heyecan katıyor oyunuzu verdim ne demek ben rica ederim

rica ederim
yumurta yiyemediğinde 2 yerli ya da 1 ithal muz yiyebilirsin canım.ekmek yerine de zaten ceviz yemiş oluyorsun..
sabahları daha kuvvetli yaparsan daha çabuk sonuç alırsın..

rica ederim
yumurta yiyemediğinde 2 yerli ya da 1 ithal muz yiyebilirsin canım.ekmek yerine de zaten ceviz yemiş oluyorsun..
sabahları daha kuvvetli yaparsan daha çabuk sonuç alırsın..

Muz çok sevmiyorum yumurta yemeye özen göstersem daha iyi sanırım :) menemen falan yaparım artık gününe göre değişecek :)

Eeee evlenecek olunca da biraz daha eve hakim olmaya evi düzenlemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte biraz biraz
Kilo vermek istemem de biraz aslında gelinlik giyme meselesi :))
Heee koca adayın hazır yani
Ficansım hoşgeldin , naber nasılsın ?

hoşgeldin ficansım..afiyet olsun

napiimm di mi yanee[/QUOTE]

Yaneeeee ...

NOT : Gene bozduk formatı...

kızlar kızımın pc si bozulduğu için ipadi aldı.Bende küçük bir laptop var ondan yazıyorum.O nedenle alıntılar filan birbirine girdi,BEN BUGÜN Kİ MENÜMÜ yazacağım amaaaa yazmasam daha mı iyi ederim acaba diyorum.:)
Sabah (08:00)2 kk yumurta,ceviz badem 2 dilim hellim,2 s zeytin,çay
Öğlen (14:00)yarım paket cips:18:
Akşam (17:45)1 portakal,1 mandalina
(19:00)14 çiğ badem

oo aristokratım halka indin yanee ipadi bırakıpta..ee olcek okaa el alışkanlığın yok tabee otomatik yazma falan yok..neyse olsun artık..

Kızım öğlen mutlaka bişey ye derken cips demedik , yarın nasıl 1. yapıcam ben seni , zor duruma sokuyosun sen beni
hakettin bugün sen bunu çekirge
Gelsin çantalar , bavullar

Kızım öğlen mutlaka bişey ye derken cips demedik , yarın nasıl 1. yapıcam ben seni , zor duruma sokuyosun sen beni

menüyü yazmasaydım keşkem.Hişşşştttttt ben unuttuydum yarın 1. olacağımı.Sabaha kadar koşsam kaç kilo gider acep :9.

çok teşekkür ederim yarişma yapıyorsunuz değilmi çünkü bu ayrı bir heyecan katıyor oyunuzu verdim ne demek ben rica ederim
2012 nin enlerinde en komik kk üyesi adayı olmuşum canım..ben de elimden geldiğimce oy toplıyayım diyorum..sağol..
Muz çok sevmiyorum yumurta yemeye özen göstersem daha iyi sanırım :) menemen falan yaparım artık gününe göre değişecek :)
yumurta daha iyi canım
ben memnun oldum gerçekten bu samimiyetin göstergesi

şştt..nooluyo orda bakiimm.1. falan

napiim kısım sen kaşındın bugün

Kızlar birşey sorsam yarın birincilik falan neyden bahsediyorsunuz? yada ne zaman tartılıp kilo bildirimi yapıyorsunuz ve sayfada belli zamanda yaptıklarınız neler ve benim yapmam gereken şeyler varmı?
Birşey sorcaktım çok şey oldu ama idare edin

burası ne yaaa ne kadar hareketlisiniz çok hoşuma gitti menume yazayım hele bir hoşgeldin diyin menucüğüme
ılık limonlu su
sabah iki haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir salata biraz fındık
öğlen bir tabak kısır biraz yoğurt ve antep fıstığı
akşam bir kase kısır yoğurt salatabiraz çerez
yeşil çay
2 litre su 20 dk bisiklet inş

aboooo ben arada hurma da yemiştim.Unuttum onu yazmayı.Kızım bugün evde kaldım ya,karı da gördüm,eeee sabahtan beri yarın kıyamet kopacak muhabbetlerini dinlerken ,bir de kız okuldan nasıl gelecek telaşına kapılmışken ne yediğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…