- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
dayanamadın değil mi.bana da soldan soldan başladı
alırız tabii canım..kısaca kuralları anlatayım
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız.
bi de gelmişken senden de 1 oy rica edeceğim kendim ve topiğimiz için canım..aşağıda vereceğim linke tıklayıp bana oy verirsen sevinirim.. .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
rica ederimAçlık hissetmedim evdeydim bugün zaten sadece 1-1.5 saat kadar pazara gittim geldim o kadar
Ekmek konusuna gelince yumurta yiyemediğimden açlık hissetmiyeyim diye çok küçücük yedim.
Ceviz tamam sadece sabahları :)
Kahvaltı daha yoğun oluyor o zaman :) yavaş yavaş alışacağım. Teşekkür ederim.
daha ne olsun burda kal çıtırık bi gelin olursun canım
rica ederim
yumurta yiyemediğinde 2 yerli ya da 1 ithal muz yiyebilirsin canım.ekmek yerine de zaten ceviz yemiş oluyorsun..
sabahları daha kuvvetli yaparsan daha çabuk sonuç alırsın..
ben memnun oldum gerçekten bu samimiyetin göstergesioy için teşekkürler canım..gelirgelmez biraz emrivaki yaptım ama 25 aralığa kadar süremiz var da
Heee koca adayın hazır yaniEeee evlenecek olunca da biraz daha eve hakim olmaya evi düzenlemeyi öğrenmeye çalışıyorum işte biraz biraz
Kilo vermek istemem de biraz aslında gelinlik giyme meselesi :))
Ficansım hoşgeldin , naber nasılsın ?Selam kızlar nasılsınız ?
Sabah kahvaltım Menemen ve ceviz
Öğlen yemeğim zeytinyağlı barbunya , etli lahana sarma , çok az bulgur pilavı(kalmasın diye yedim), yeşillik ve yoğurt
Akşam mercimek çorbası ve az lahana sarma
Aralarda yeşil çay ve adaçayı
estapitipiti
çok teşekkür ederim yarişma yapıyorsunuz değilmi çünkü bu ayrı bir heyecan katıyor oyunuzu verdim ne demek ben rica ederim
İnşallah canım gelinliğimi falan seçme zamanı var daha off off :)
Yaneeeee ...
NOT : Gene bozduk formatı...
Heee koca adayın hazır yani
kızlar kızımın pc si bozulduğu için ipadi aldı.Bende küçük bir laptop var ondan yazıyorum.O nedenle alıntılar filan birbirine girdi,BEN BUGÜN Kİ MENÜMÜ yazacağım amaaaa yazmasam daha mı iyi ederim acaba diyorum.:)
Sabah (08:00)2 kk yumurta,ceviz badem 2 dilim hellim,2 s zeytin,çay
Öğlen (14:00)yarım paket cips:18:
Akşam (17:45)1 portakal,1 mandalina
(19:00)14 çiğ badem
NOT : Gene bozduk formatı...
hakettin bugün sen bunu çekirge
Kızım öğlen mutlaka bişey ye derken cips demedik , yarın nasıl 1. yapıcam ben seni , zor duruma sokuyosun sen benikızlar kızımın pc si bozulduğu için ipadi aldı.Bende küçük bir laptop var ondan yazıyorum.O nedenle alıntılar filan birbirine girdi,BEN BUGÜN Kİ MENÜMÜ yazacağım amaaaa yazmasam daha mı iyi ederim acaba diyorum.:)
Sabah (08:00)2 kk yumurta,ceviz badem 2 dilim hellim,2 s zeytin,çay
Öğlen (14:00)yarım paket cips:18:
Akşam (17:45)1 portakal,1 mandalina
(19:00)14 çiğ badem
Gelsin çantalar , bavullarhakettin bugün sen bunu çekirge
Kızım öğlen mutlaka bişey ye derken cips demedik , yarın nasıl 1. yapıcam ben seni , zor duruma sokuyosun sen beni
Gelsin çantalar , bavullar
2012 nin enlerinde en komik kk üyesi adayı olmuşum canım..ben de elimden geldiğimce oy toplıyayım diyorumçok teşekkür ederim yarişma yapıyorsunuz değilmi çünkü bu ayrı bir heyecan katıyor oyunuzu verdim ne demek ben rica ederim
yumurta daha iyi canımMuz çok sevmiyorum yumurta yemeye özen göstersem daha iyi sanırım :) menemen falan yaparım artık gününe göre değişecek :)
ben memnun oldum gerçekten bu samimiyetin göstergesi
Kızım öğlen mutlaka bişey ye derken cips demedik , yarın nasıl 1. yapıcam ben seni , zor duruma sokuyosun sen beni
Gelsin çantalar , bavullar
menüyü yazmasaydım keşkem.Hişşşştttttt ben unuttuydum yarın 1. olacağımı.Sabaha kadar koşsam kaç kilo gider acep :9.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?