Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Birdy kız gelcen mi sergime ?
Gelmem mi kısss , kocamla program yaptık bile
menüyü yazmasaydım keşkem.Hişşşştttttt ben unuttuydum yarın 1. olacağımı.Sabaha kadar koşsam kaç kilo gider acep :9.
Heee sen unuttun ben unutmadım.İşte ben böööle bi görev adamıyım Sabaha kadar napıyosan yap , yak o cipsi

KIZLAR İKİNİZ İÇİN DE SÖYLÜYORUM..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsin bana bildirin ben listeye adınızı eklerim kabul ederseniz..
başarılar

Son düzenleme:
kız birde yarın 1. olurmuşum Şaibeli duruma düşeriz
Gelmem mi kısss , kocamla program yaptık bile

Heee sen unuttun ben unutmadım.İşte ben böööle bi görev adamıyım Sabaha kadar napıyosan yap , yak o cipsi
Aferim kız.Azaları ziyaret etmek şart tabii ki Koşmasam da secret yapsam olmaz mı?Donarım kız acıyın bana.Hepbirlikte elele verip melexinin yağları yansın yansın yansınnnnnn deseniz olmamı ?

Evet nişanlıyım :) yaklaşık on aydır.

Evet bu seçimler ayrı bi heyecan ayrı bi güzellik hayırlısı bakalım bu sene okul bitiyor bakalım neler olacak.
Valla ehemmm olacaklar belli. Nikah-düğün öncesi herkesin sinirleri gerilecek , siz ayrılma noktasına geleceksiniz ama ayrılmıcaksınız.Hiçbişey anlamadan nikah-düğün olup-bitecek.Benim bildiğim bu iş herkes için böyle oluyo
Kaşı beni Sersumum
Heh , yandık , şimdi işi yoksa Birdy herkesin yüzdeleriyle oynayıp şike yapsın da bizim kız birinci olsun

evet ben varım hepimize başarılar

Kocam diyo ki resimlerinin olduğu bi link falan var mı?Varsa özelden atar mı?
He secret yapalım , o da çok güzel yağ yaktıran bi egzersizdir

Hehehehe Sersumum , Şirince'ye gitmiş biri var burda , geçen gün aynı şeyi sööledi

aynen öyle oluyor maalesef düğünden önce

bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni
bayıra da karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni
diyee bir şarkı vardı bir zamanlar..

evet ben varım hepimize başarılar

listeye ekliyorum canım seni de o zaman..

Azalar bizi idare eder... Sersumun dediği gibi:" önünüze bakıııın... Bişey yokmuş gibi yapıııın" deriz.

2 şey sorucam:

-Mutfak camınız Fransız mı? Yani yere kadar mı?Pervaz yüksekliği yerden kaç cm den?
-Mutfak kapınızın yerini değiştirebilir misiniz? Tadilat o derece mi yani?

Lineadecor, vanucci gibi mutfakçılara 1-2 proje çizdirmeni tavsiye ederim. Mimar değil bak. Mutfakçıda çalışan mimar. Onlar bir mutfağı optimum yerleştirir. Sana projeyi vermezler ama görselleri alabilirsin. Hatta senin mutfağı çalışan kişinin masasına otur. Konuşa konuşa çok fikir alırsın.

İnşallah canım gelinliğimi falan seçme zamanı var daha off off :)

Bu offf lanacak şey mi kız? Ne kadar güzel heyecanlar. İçine sindire sindire, tadını çıkara çıkara yaşa. Allah tamamına erdirsin.

oo aristokratım halka indin yanee ipadi bırakıpta..ee olcek okaa el alışkanlığın yok tabee otomatik yazma falan yok..neyse olsun artık..

Ne kadar avam değil mi?

Sen çözmüşsün bile bu işi arkadaşım.

Yalnız yanlış değil ama bir önerim var: 2 öğün üst üste bulgur yeme. Haftada 2-3 kaşık. Hatta senin yerinde olsam, şöle biraz sonuç alana kadar, bikaç hafta hiç bulgur yemem.

kizlar uykum kacti uyandim kalktim....derken kizimda uyandi biraz yanina yattim ama uyumak yok .ikimizde kalktik....gece yarisi....kendime cay aldim.kizimda boyama yapiyor...gecenin ikisinde.....:44::44::44::44::44::44::44:

kizlar cok yaziyorsunuz.okumaya yetisemiyorum.....

birdycim birsey soyliycem ama kimse duymasin....yarin melexini 1.yapacaksin dimi bak anlastik ona gore......

melexin canim bu saatte ne kosmasin.baskulun dijital degilse azcik geri aliver......

Özel bir sayfa olarak sadece facem var.Sende kullanmıyorsun faceyi.Özelden bir ikisini atmayı denerim fakat şuanda güççük pc deyim.Zaten canım çıktı yazarken.Kızdan ipadi kapınca atarım.Evettt hepinizi secret yapmaya bekliyorum.Eller kavuşsun haydi bakalım pamuk eller yanyana

Yalnız, organize olmamız lazım arkadaşlar. Hangimiz, neredeki yağların erimesine odaklanacağız, iş bölümü yapalım. Herkes aynı noktaya çalışmasın. Dengesiz bi görüntü ortaya çıkmasın sonra.

herkes böyle diyo ama biz eşimle böyle olmadydık,ben de bi gariplik var ama ne
Alla Alla sana niye ööle olmadı ki harbiden yaaa , ben ilk defa ööle olmayanını duydum şuan

Birinci yapıcam ama çok fazla alavere-dalavere çevirmem lazım.Sabah erkenden kalkmam lazım

canım kıyamam sana..bıcırık kıss uyutmadı mı seni de kendini de..
kıss bari öölee açık açık sööleme allaaamm yareppim

ramaskam kıss sibiryada ki kk cılara söyle bana oy versinler..

ahh canım..ellerin mi yoruldu
..biz avam kamarası hep laptoptan yazıyos..ellerim parmaklarım nasır tuttu gariii

guzel ıfade etmıssın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…