- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
yumurta daha iyi canım
Gelmem mi kısss , kocamla program yaptık bileBirdy kız gelcen mi sergime ?
Heee sen unuttun ben unutmadım.İşte ben böööle bi görev adamıyımmenüyü yazmasaydım keşkem.Hişşşştttttt ben unuttuydum yarın 1. olacağımı.Sabaha kadar koşsam kaç kilo gider acep :9.
Kızlar birşey sorsam yarın birincilik falan neyden bahsediyorsunuz? yada ne zaman tartılıp kilo bildirimi yapıyorsunuz ve sayfada belli zamanda yaptıklarınız neler ve benim yapmam gereken şeyler varmı?
Birşey sorcaktım çok şey oldu ama idare edin
burası ne yaaa ne kadar hareketlisiniz çok hoşuma gitti menume yazayım hele bir hoşgeldin diyin menucüğüme
ılık limonlu su
sabah iki haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir salata biraz fındık
öğlen bir tabak kısır biraz yoğurt ve antep fıstığı
akşam bir kase kısır yoğurt salatabiraz çerez
yeşil çay
2 litre su 20 dk bisiklet inş
kız birde yarın 1. olurmuşum2012 nin enlerinde en komik kk üyesi adayı olmuşum canım..ben de elimden geldiğimce oy toplıyayım diyorum..sağol..
yumurta daha iyi canım
şştt..nooluyo orda bakiimm.1. falan
napiim kısım sen kaşındın bugün
Aferim kız.Azaları ziyaret etmek şart tabii kiGelmem mi kısss , kocamla program yaptık bile
Heee sen unuttun ben unutmadım.İşte ben böööle bi görev adamıyımSabaha kadar napıyosan yap , yak o cipsi
Valla ehemmm olacaklar belli. Nikah-düğün öncesi herkesin sinirleri gerilecek , siz ayrılma noktasına geleceksiniz ama ayrılmıcaksınız.Hiçbişey anlamadan nikah-düğün olup-bitecek.Benim bildiğim bu iş herkes için böyle oluyoEvet nişanlıyım :) yaklaşık on aydır.
Evet bu seçimler ayrı bi heyecan ayrı bi güzellik hayırlısı bakalım bu sene okul bitiyor bakalım neler olacak.
Kaşı beni Sersumum2012 nin enlerinde en komik kk üyesi adayı olmuşum canım..ben de elimden geldiğimce oy toplıyayım diyorum..sağol..
yumurta daha iyi canım
şştt..nooluyo orda bakiimm.1. falan
napiim kısım sen kaşındın bugün
Heh , yandık , şimdi işi yoksa Birdy herkesin yüzdeleriyle oynayıp şike yapsın da bizim kız birinci olsunaboooo ben arada hurma da yemiştim.Unuttum onu yazmayı.Kızım bugün evde kaldım ya,karı da gördüm,eeee sabahtan beri yarın kıyamet kopacak muhabbetlerini dinlerken ,bir de kız okuldan nasıl gelecek telaşına kapılmışken ne yediğimi bilemedim
KIZLAR İKİNİZ İÇİN DE SÖYLÜYORUM..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsinbana bildirin ben listeye adınızı eklerim kabul ederseniz..
başarılar
Kocam diyo ki resimlerinin olduğu bi link falan var mı?Varsa özelden atar mı?kız birde yarın 1. olurmuşumŞaibeli duruma düşeriz
Aferim kız.Azaları ziyaret etmek şart tabii kiKoşmasam da secret yapsam olmaz mı?Donar kalırım kız acıyın bana.Hepbirlikte elele verip melexinin yağları yansın yansın yansınnnnnn deseniz olmamı ?
aynen öyle oluyor maalesef düğünden önceValla ehemmm olacaklar belli. Nikah-düğün öncesi herkesin sinirleri gerilecek , siz ayrılma noktasına geleceksiniz ama ayrılmıcaksınız.Hiçbişey anlamadan nikah-düğün olup-bitecek.Benim bildiğim bu iş herkes için böyle oluyo
Kaşı beni Sersumum
[/COLOR]
evet ben varım hepimize başarılar
gecenin 2 sinde ne işin var burdaaaaa
melexin .!.:27877763]
Ne ahkam kesmesi canım benim .Allah razı olsun senden.Ben her türlü fikre açığımda kocam bana bırakırsa eğer yapacağım işler bunlar.Dediğin gibi araştırma yapamıyorum onun yüzünden.Çok ilginç benim kocam.Ev bizim evimiz,parayı biz veriyoruz,bana sen karışma mimar yapacak diyor yaaaaaaa Allahım delireceğim.Bu arada bu topiğin konusu bu değil.O nedenle de çekiniyorum fazla anlatamıyorum.Aslında fotoğraf filan koyacaktım ama tepki olur diye koyamadım sadece mutfağımın çizimini koydum.Tekrar teşekkürler.
İnşallah canım gelinliğimi falan seçme zamanı var daha off off :)
oo aristokratım halka indin yanee ipadi bırakıpta..ee olcek okaa el alışkanlığın yok tabee otomatik yazma falan yok ..neyse olsun artık..
burası ne yaaa ne kadar hareketlisiniz çok hoşuma gitti menume yazayım hele bir hoşgeldin diyin menucüğüme
ılık limonlu su
sabah iki haşlanmış yumurta 4 zeytin biraz peynir salata biraz fındık
öğlen bir tabak kısır biraz yoğurt ve antep fıstığı
akşam bir kase kısır yoğurt salatabiraz çerez
yeşil çay
2 litre su 20 dk bisiklet inş
Valla ehemmm olacaklar belli. Nikah-düğün öncesi herkesin sinirleri gerilecek , siz ayrılma noktasına geleceksiniz ama ayrılmıcaksınız.Hiçbişey anlamadan nikah-düğün olup-bitecek.Benim bildiğim bu iş herkes için böyle oluyo
Kocam diyo ki resimlerinin olduğu bi link falan var mı?Varsa özelden atar mı?
He secret yapalım , o da çok güzel yağ yaktıran bi egzersizdir
Hehehehe Sersumum , Şirince'ye gitmiş biri var burda , geçen gün aynı şeyi sööledi
Azalar bizi idare eder... Sersumun dediği gibi:" önünüze bakıııın... Bişey yokmuş gibi yapıııın" deriz.
Ne kadar avam değil mi?
kız birde yarın 1. olurmuşumŞaibeli duruma düşeriz
Aferim kız.Azaları ziyaret etmek şart tabii kiKoşmasam da secret yapsam olmaz mı?Donarım kız acıyın bana.Hepbirlikte elele verip melexinin yağları yansın yansın yansınnnnnn deseniz olmamı ?
Özel bir sayfa olarak sadece facem var.Sende kullanmıyorsun faceyi.Özelden bir ikisini atmayı denerim fakat şuanda güççük pc deyim.Zaten canım çıktı yazarken.Kızdan ipadi kapınca atarım.Evettt hepinizi secret yapmaya bekliyorum.Eller kavuşsun haydi bakalım pamuk eller yanyana
Alla Alla sana niye ööle olmadı ki harbiden yaaa , ben ilk defa ööle olmayanını duydum şuan
herkes böyle diyo ama biz eşimle böyle olmadydık,ben de bi gariplik var ama ne
kizlar uykum kacti uyandim kalktim....derken kizimda uyandi biraz yanina yattim ama uyumak yok .ikimizde kalktik....gece yarisi....kendime cay aldim.kizimda boyama yapiyor...gecenin ikisinde.....:44::44::44::44::44::44::44:
kizlar cok yaziyorsunuz.okumaya yetisemiyorum.....
birdycim birsey soyliycem ama kimse duymasin....yarin melexini 1.yapacaksin dimi bak anlastik ona gore......
melexin canim bu saatte ne kosmasin.baskulun dijital degilse azcik geri aliver..:
canım kıyamam sanakizlar uykum kacti uyandim kalktim....derken kizimda uyandi biraz yanina yattim ama uyumak yok .ikimizde kalktik....gece yarisi....kendime cay aldim.kizimda boyama yapiyor...gecenin ikisinde.....:44::44::44::44::44::44::44:
kizlar cok yaziyorsunuz.okumaya yetisemiyorum.....
birdycim birsey soyliycem ama kimse duymasin....yarin melexini 1.yapacaksin dimi bak anlastik ona gore......
melexin canim bu saatte ne kosmasin.baskulun dijital degilse azcik geri aliver......
Özel bir sayfa olarak sadece facem var.Sende kullanmıyorsun faceyi.Özelden bir ikisini atmayı denerim fakat şuanda güççük pc deyim.Zaten canım çıktı yazarken.Kızdan ipadi kapınca atarım.Evettt hepinizi secret yapmaya bekliyorum.Eller kavuşsun haydi bakalım pamuk eller yanyana
Canım senin görümcenle problemin vardı di mi ? Acaba diyorum onunla da konuşurken bi üslub problemi mi oluyo?
Soruna gelince ; Destek almadım , ilacı araştırdım , aldım ve içmeye başladım.tehlıke canları calmaya baslıyo yanlıs sulardasın bırdy
Cicim gitmiyorum bi yere üzme sen kendini taaa SibiryalardaValla hayatım içiyorum ilacı , bakıcaz neler olucak.Ben de konuyu okuduklarım kadar biliyorum , şimdi de deneyimliyorum ama ilaç pahalı , bırakmam lazım kız , para boşa gitmesin tabı tabı
Heee yolladın -10 dereceyi bize , kendin giydin bikiniyi güneşleniyosun di mi?
Yoğurdun mu poğaça hamurunu Pampişimkomşu fırın
Sersumcum belki akşam erken çıkarsınız , inşallah başhekim salar hepinizi. Niye oy vermiyolar yaww? Bir-iki espri yap bakalım faidesi olacak mı ?
Ne o kızzz belediye ekibi gibi ilaç mı püskürtiyosunŞaka bi yana , o hastalığın iyi tarafı antibiyotiğe hemen cevap vermesi , iyileşme çok çabuk oluyo...
Ben inceleyeceğim bilahere .
Burası tipi gibi , hem çok esiyo hem tuhaf bi kar yağışı var..
Heee yatıştayım cicim , yiyorum-yatıyorumyakısır
Hoşbulduk bacım , naber , nasılsın?
guzel ıfade etmıssın canımCanım ben 2 aydır yapıyorum.Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu diyet olarak görmemek gerek.Bu ömür boyu uygulanması gereken sağlıklı yaşam biçimi.Ömür boyu dedim diyede korkmayasın.Sadece kiloverme döneminde uyulması gereken bazı şeyler var.Zaten onlarda senin rahat kilovermen için.Ben hiç sıkılmadım.Seninde sıkılmayacağını umuyorum.
Hoşgeldin canım .
"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!
yettım bacım emme su an asayıs berkemalVaktin var nasıl olsa... Bol bol araştır, düşün. Ben senin yerinde olsam, lineadecora gider onları çalıştırırdım. Her proje çalışmasını satınalmak zorunda değilsin.
PAPADİYAAAAAAAAAA...
işte geldım burdayım ben bu işte ustayımyine bir pampiş vakasııı..abowwww....
aldım kabul ettımcanım 2 haftan dolduysa ve liste yapma sırasına da girmeyi kabul ediyorsan bana söylüyorsun seni liste yapma sırasına ekliyorum ve listeye de tabiisi katılıyorsun..bukaa kolay [/
Kabul ediyorum :)))))
gonullerın sampıyonukısslar oy vermeyenler pamuk eller mause başına linke tıklayalım ve oylayalım lütfen..
cebımı vercem ozelden hepınıze o olacak yanıYaaa kızım millet hastaneye gitmeyi gezmeden sayıyo.Burda da bin beter.Valla görsen 7-8 kişi toplaşıp hastaneye gidiyolar , ondan sonra sana-bana sıra gelmiyo.Hasbinallah diyorum...
Dedim kırmızı hat bağlatalım Pampişe diye
elalemın proteınını karbonhıdratını bırak ta kendı derdını çözSağol Sersumum , ellerine sağlık.Bebişim sen proteindesin , vermişsindir mutlaka 300-500 de olsa
aynen katılıyorum..izmirde bigün mamografiye hatunlar 7-8 kişi gelmişti tabii hepsi birbirini tanıyınca dikkatimizi çekti sorduk..günleri varmış geçen hafta topluca karar almışlar haftaya hepberaber mamografi çekilmeye gidelim diye..bide utanmadan söylüyolar..güler misin ağlar mısın
..tabii gerekli gereksiz tetkik isteyen doktorlarımıza söyleyecek hiç lafım yok
yakında kuruciizz o kırmızı hattı..
ahanda papişim geldi
oyle oldu valla tühPapiş geçmişi okurken kaçacak yahu
Leylakım sabah kar atıştırmaya da başlayınca yürüyüş güme gittibakayım plates yaparım ben de
çoğu yerde kar yağıyor sanırım
genelkultur yuklemesı yapılıyo dıkkat
Beni yanıltmamakta ısrar ediyosun , tekrar teşekkürler.Allah görümcene sabır versin diyorum ve seni bu an itibariyle "AVOID" ediyorum.Ötekileri öğrenince bunun da anlamına bakarsın , bu da etti üççççç...
savulun leylakım gelıyo
arkadaşım kabalaşmaya başladın farkında mısın?
"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!
ne dıyo hocamız?Vaktin var nasıl olsa... Bol bol araştır, düşün. Ben senin yerinde olsam, lineadecora gider onları çalıştırırdım. Her proje çalışmasını satınalmak zorunda değilsin.
Ne ahkam kesmesi canım benim .Allah razı olsun senden.Ben her türlü fikre açığımda kocam bana bırakırsa eğer yapacağım işler bunlar.Dediğin gibi araştırma yapamıyorum onun yüzünden.Çok ilginç benim kocam.Ev bizim evimiz,parayı biz veriyoruz,bana sen karışma mimar yapacak diyor yaaaaaaa Allahım delireceğim.Bu arada bu topiğin konusu bu değil.O nedenle de çekiniyorum fazla anlatamıyorum.Aslında fotoğraf filan koyacaktım ama tepki olur diye koyamadım sadece mutfağımın çizimini koydum.Tekrar teşekkürler.
kız birde yarın 1. olurmuşumŞaibeli duruma düşeriz
Aferim kız.Azaları ziyaret etmek şart tabii kiKoşmasam da secret yapsam olmaz mı?Donarım kız acıyın bana.Hepbirlikte elele verip melexinin yağları yansın yansın yansınnnnnn deseniz olmamı ?
selena selena selena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?