Yalnız, organize olmamız lazım arkadaşlar. Hangimiz, neredeki yağların erimesine odaklanacağız, iş bölümü yapalım. Herkes aynı noktaya çalışmasın. Dengesiz bi görüntü ortaya çıkmasın sonra.
Yalnız, organize olmamız lazım arkadaşlar. Hangimiz, neredeki yağların erimesine odaklanacağız, iş bölümü yapalım. Herkes aynı noktaya çalışmasın. Dengesiz bi görüntü ortaya çıkmasın sonra.
Alla Alla sana niye ööle olmadı ki harbiden yaaa , ben ilk defa ööle olmayanını duydum şuan
guzel ıfade etmıssın canım
"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!
yettım bacım emme su an asayıs berkemal
işte geldım burdayım ben bu işte ustayım
aldım kabul ettım
gonullerın sampıyonu
cebımı vercem ozelden hepınıze o olacak yanı
elalemın proteınını karbonhıdratını bırak ta kendı derdını çöz
oyle oldu valla tüh
genelkultur yuklemesı yapılıyo dıkkat
savulun leylakım gelıyo
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
ne dıyo hocamız?
selena selena selena
Pampiş yere yattım gülüyom Pampişşşş
canım kıyamam sana..bıcırık kıss uyutmadı mı seni de kendini de..
kıss bari öölee açık açık sööleme allaaamm yareppim
ramaskam kıss sibiryada ki kk cılara söyle bana oy versinler..
ahh canım..ellerin mi yoruldu
..biz avam kamarası hep laptoptan yazıyos..ellerim parmaklarım nasır tuttu gariii
]aldım kabul ettım
gonullerın sampıyonu
selena selena selena
aldım kabul ettım
gonullerın sampıyonu
oyle oldu valla tüh
savulun leylakım gelıyo
kfan bı dunya oldu dımıPampiş yere yattım gülüyom Pampişşşş
o ne alıntıdırr ooobir geldin pir geldin pampişimm ..volkanik bir patlama gibisin..
selena selena haaa..
selenayı cagırdık kısmetımıze hades dustu ıyımı
KIZLAR İKİNİZ İÇİN DE SÖYLÜYORUM..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsinbana bildirin ben listeye adınızı eklerim kabul ederseniz..
başarılar
sen varya seeennnPampiş yere yattım gülüyom Pampişşşş
garip dimi
leylak canim bugun yuruyus yaptinmi gozden kacirmis olabilirim.
senin niye yok bakiimmŞok şok şok , kocamın facebook hesabı hala varmış.Melexin özeline bak cicim ...
selenayı cagırdık kısmetımıze hades dustu ıyımı
tamam canım seni de ekliyorum..Bende varım elimden geldiğince menü bildirimi yapmaya çalışacağım.
sersum canim benim oturdugum sehirde benden baska turk bayan yok....olsa butun oylar senin....
acaba bizde mi bir senin hastaneye emar gunu duzenlesek....tum karataycilari emara davet edermisiz.....
yeni gelen arkadasa da hos geldin diyorum.....oy icinde tesekkurler....
melexin canim nasilsin ilaclarini kullaniyormusun...gerc ekten sergine gelmeyi cok isterdim....
papadiya canim gunun nasil gecti....cisss varmiydi...
birdy canim ilacini kullaniyormusun.nasil gidiyor....
igne oyasi canim sen nasilsin...nasil gidiyor diyet.hadi hayirlisi az kaldi.,..
1-fransız değil.Harbi türkAzalar bizi idare eder... Sersumun dediği gibi:" önünüze bakıııın... Bişey yokmuş gibi yapıııın" deriz.
2 şey sorucam:
-Mutfak camınız Fransız mı? Yani yere kadar mı?Pervaz yüksekliği yerden kaç cm den?
-Mutfak kapınızın yerini değiştirebilir misiniz? Tadilat o derece mi yani?
Lineadecor, vanucci gibi mutfakçılara 1-2 proje çizdirmeni tavsiye ederim. Mimar değil bak. Mutfakçıda çalışan mimar. Onlar bir mutfağı optimum yerleştirir. Sana projeyi vermezler ama görselleri alabilirsin. Hatta senin mutfağı çalışan kişinin masasına otur. Konuşa konuşa çok fikir alırsın.
Bu offf lanacak şey mi kız? Ne kadar güzel heyecanlar. İçine sindire sindire, tadını çıkara çıkara yaşa. Allah tamamına erdirsin.
Ne kadar avam değil mi?
Sen çözmüşsün bile bu işi arkadaşım.
Yalnız yanlış değil ama bir önerim var: 2 öğün üst üste bulgur yeme. Haftada 2-3 kaşık. Hatta senin yerinde olsam, şöle biraz sonuç alana kadar, bikaç hafta hiç bulgur yemem.
Kızım ben öyle bir laptoptan yazıyorum ki mikro boyutlarda.Cep telinden yazsam daha iyi inan.Alıntıları bile doğru yapamadığım için ,Bu pc den foto yollamam zor olacağını belirmek için yazmıştım.Her zaman ki gibi sıkıntıdayım yani.Onu belirteyim demiştim.canım kıyamam sana..bıcırık kıss uyutmadı mı seni de kendini de..
kıss bari öölee açık açık sööleme allaaamm yareppim
ramaskam kıss sibiryada ki kk cılara söyle bana oy versinler..
ahh canım..ellerin mi yoruldu
..biz avam kamarası hep laptoptan yazıyos..ellerim parmaklarım nasır tuttu gariii
çok çalışmamıss lazım çoookkk..
ramaskacım
hıc bırkac kadın bır araya gelırde orda cıs olmamıbol bol karbonhıdrat yuklemesı yaptım sabah sonucları alcam tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?