Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Puhahahaha alemsin valla , doğru diyosun

çok çalışmamıss lazım çoookkk..

o ne alıntıdırr ooo bir geldin pir geldin pampişimm..volkanik bir patlama gibisin..

selena selena haaa..

Şok şok şok , kocamın facebook hesabı hala varmış.Melexin özeline bak cicim ...

Bende varım elimden geldiğince menü bildirimi yapmaya çalışacağım.

sersum canim benim oturdugum sehirde benden baska turk bayan yok....olsa butun oylar senin....

acaba bizde mi bir senin hastaneye emar gunu duzenlesek....tum karataycilari emara davet edermisiz.....

yeni gelen arkadasa da hos geldin diyorum.....oy icinde tesekkurler....

melexin canim nasilsin ilaclarini kullaniyormusun...gerc ekten sergine gelmeyi cok isterdim....

papadiya canim gunun nasil gecti....cisss varmiydi...

birdy canim ilacini kullaniyormusun.nasil gidiyor....

igne oyasi canim sen nasilsin...nasil gidiyor diyet.hadi hayirlisi az kaldi.,..

ramaskacım

hıc bırkac kadın bır araya gelırde orda cıs olmamı bol bol karbonhıdrat yuklemesı yaptım sabah sonucları alcam tartıda

Şok şok şok , kocamın facebook hesabı hala varmış.Melexin özeline bak cicim ...
senin niye yok bakiimm
selenayı cagırdık kısmetımıze hades dustu ıyımı

Bende varım elimden geldiğince menü bildirimi yapmaya çalışacağım.
tamam canım seni de ekliyorum..

sağol bebeemm vermiş kadar oldular..ben şansımı deniyeyim dedim..yüzsüzlüğüm sibiryaya kadar uzandı..bu yarışma beni çok bozdu yawww
kıss ordan da mı müşteri gelcek banaa..randevu alın barii..

koptum buna .Popo bölgesinde yoğunlaşırsanız sevinirim.
1-fransız değil.Harbi türk yerden yarım metre kadar sonra başlıyor.O bölgeye tezgah düşünüyorsan olmaz.zaten bu kısım balkondan bozma Burada masamız duruyor ve sanırım burada kalmaya devam edecek 2- mutfak kapımızın yerini değiştiremezyiz.Gaz beton heryer.Kombi deliği için bile özel aletlerle delme işlemi uygulandı.Değiştirememizin bir nedeni de kapının yan tarafına gelen (duvar kısmı) kısımın arkasına boydan ayakkabılık yaptıracağım.Sen büyük ihtimalle kapıyı ortaya almayı planlıyorsun Ben nasıl oflamayayım be .Offffff.Ben sıkıntılarımı anlatmaya çalışıyorum,bazen yanlış anlaşılıyorum sanırım.
Kızım ben öyle bir laptoptan yazıyorum ki mikro boyutlarda.Cep telinden yazsam daha iyi inan.Alıntıları bile doğru yapamadığım için ,Bu pc den foto yollamam zor olacağını belirmek için yazmıştım.Her zaman ki gibi sıkıntıdayım yani.Onu belirteyim demiştim.
çok çalışmamıss lazım çoookkk..

Popoya yönelin sadece.Fazla çalışmaya gerek yok

ramaskacım

hıc bırkac kadın bır araya gelırde orda cıs olmamı bol bol karbonhıdrat yuklemesı yaptım sabah sonucları alcam tartıda

papişim bende tartıdan hiç umutlu değilim,noluyo bana anlamıyorum:44::44:sanırım daha da az yemem gerekiyo.faydası olur mu bilmem ama yürüyüşleri de hergün değil,2 güne bir yapıcam artık(vücut buna da alışmıştır belki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…