Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sadece askim senin ilk gunun nasil gecti...
gayet iyi zaten geç kalkmıştım kahvaltı ve akşam menülerimi paylaştım. ev arkadaslarım suan yemek yapma peşindeler ne yapcam bilmiom . zor değildi şuana kadar. ben ekmek yemediğim için rahatım aslında bi hafflik var :)

liste sıramızın son durumu arkadaşlar..

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-kubrasngr-15 mart 2013
21-fbmy8785-22 mart 2013
22-dagyolu-29 mart 2013
23-Sadece_Askiim-5 nisan 2013

leylakcim yuruyus icin zaten kesin yurumussundur diyordum....
papadiya canim afiyet olsun....
kizlar ne zamandir hatirlatayim diyorum unutuyorum.melexinin diyet gunlugu var....diyet gunlukleri sayfasinda.arada musait oldugunuzda bir goz atarmisiniz...arkadasimiza destek olalim.....

hadi ööle olsun aristokratım benim
vücudu şaşırtmaya devam diyosun leylakımm

Teşekkürler listedeki tarih gelince ne yapacağım onu da söylerseniz sevinirim.
açıklamadık tabii canım..yarın bizim kilo bildirim liste günümüz..yarın topiğe girersen daha açıkça görürsün..kilo verenlerin yarışması var..zamanına çok var daha öğrenirsin canım..
kıss alaamm yareppim kaçırmışsın..ben biara gittim kızımızı dillere düşürmeyelim diye destekte bulundum beğendim bikaç tane..kızımızı sahipsiz sanmasınlar dedim..garibim kendi kendine konuşup durmuş orda..

Son düzenleme:
igne oyasi canim sen nasilsin...nasil gidiyor diyet.hadi hayirlisi az kaldi.,..

İdare ediyorum. Çok kilo aldım ama moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. İlgin için teşekkür ederim.

Listemiz kalabalıklaşmaya başladı...Eski günlerdeki gibi... Eski günler dediğim 8 ay önce. 3 yaşındaki oğlum da bazen yıllaaaar önce diyerek bişeyler anlatıyor. Aklıma o geldi:))

Son düzenleme:
Garip valla kıss

tartılma bebişim sen..ben seni bekliyom merak etme

bızdık yıllaaarr önce haaa

canim melexin orda sadece menulerini paylasiyor.o yuzden...yoksa muhabbetini bilseler bizim topiktende kaparlar...o yuzden baska kimse gitmesin siz ziyaret edin ki arkadasimizi calmasinlar...

Hehehe yerim ben onu.
Sersum bu listenin durumu nedir bacım , bana inat mı çoğaltıyosun isimleri

Canım Ramaskam benim

Öyle işte.Yanlış anlaşılmak istemem.Ben sıkıntılarımı anlatayım derken siz farklı algılıyorsunuz.Sanal ortamın bu karmaşıklığı var.Mimikler olmadı mı yanlış algılanıyor malesef .
Bu arada yalnız değilim günlüğümde.Ramaskacığım hergün ziyaret ediyor.Canım benim.Beni deli duruımuna düşürmekten kurtardı sağolsunSizlerinde beğenileriyle Allahıma bin şükür

canim melexin orda sadece menulerini paylasiyor.o yuzden...yoksa muhabbetini bilseler bizim topiktende kaparlar...o yuzden baska kimse gitmesin siz ziyaret edin ki arkadasimizi calmasinlar...

he kısss biliyom..espürü olsun diye öyle dedim..günlük bu adı üstünde..

vermeyiz biz onu kimseye

kızım yanlış anlama falan yok..sabahtan beri birdy oy toplamam için espürü patlatman lazım dedi sen de malzeme verdin kullanıyom bebeemm..bilmiyoz mu biz senii bu da mı gool değil birdy buda mı gool değil

bak kırmızı hattan pampişi ararım ona göre

yerim senin ağzını
he kısss biliyom..espürü olsun diye öyle dedim..günlük bu adı üstünde..

vermeyiz biz onu kimseye

Vermeyin beni ellere.Ben varmam zaten sizden başkasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…