- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
gayet iyi zaten geç kalkmıştım kahvaltı ve akşam menülerimi paylaştım. ev arkadaslarım suan yemek yapma peşindeler ne yapcam bilmiom . zor değildi şuana kadar. ben ekmek yemediğim için rahatım aslında bi hafflik var :)sadece askim senin ilk gunun nasil gecti...
Teşekkürler listedeki tarih gelince ne yapacağım onu da söylerseniz sevinirim.tamam canım seni de ekliyorum..
leylakcim yuruyus icinzaten kesin yurumussundur diyordum....
papadiya canim afiyet olsun....
kizlar ne zamandir hatirlatayim diyorum unutuyorum.melexinin diyet gunlugu var....diyet gunlukleri sayfasinda.arada musait oldugunuzda bir goz atarmisiniz...arkadasimiza destek olalim.....
hadi ööle olsun aristokratım benimkoptum buna .Popo bölgesinde yoğunlaşırsanız sevinirim.
Kızım ben öyle bir laptoptan yazıyorum ki mikro boyutlarda.Cep telinden yazsam daha iyi inan.Alıntıları bile doğru yapamadığım için ,Bu pc den foto yollamam zor olacağını belirmek için yazmıştım.Her zaman ki gibi sıkıntıdayım yani.Onu belirteyim demiştim.
Popoya yönelin sadece.Fazla çalışmaya gerek yok
vücudu şaşırtmaya devam diyosun leylakımmpapişim bende tartıdan hiç umutlu değilim,noluyo bana anlamıyorum:44::44:sanırım daha da az yemem gerekiyo.faydası olur mu bilmem ama yürüyüşleri de hergün değil,2 güne bir yapıcam artık(vücut buna da alışmıştır belki)
Teşekkürler listedeki tarih gelince ne yapacağım onu da söylerseniz sevinirim.
leylakcim yuruyus icinzaten kesin yurumussundur diyordum....
kizlar ne zamandir hatirlatayim diyorum unutuyorum.melexinin diyet gunlugu var....diyet gunlukleri sayfasinda.arada musait oldugunuzda bir goz atarmisiniz...arkadasimiza destek olalim.....
igne oyasi canim sen nasilsin...nasil gidiyor diyet.hadi hayirlisi az kaldi.,..
liste sıramızın son Durumu arkadaşlar..
1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-kubrasngr-15 mart 2013
21-fbmy8785-22 mart 2013
22-dagyolu-29 mart 2013
23-Sadece_Askiim-5 nisan 2013
Garip valla kıssgarip dimi
guzel ıfade etmıssın canım
"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!
yettım bacım emme su an asayıs berkemal
işte geldım burdayım ben bu işte ustayım
Manyağa döndüm kıss okurkenaldım kabul ettım
gonullerın sampıyonu
cebımı vercem ozelden hepınıze o olacak yanı
elalemın proteınını karbonhıdratını bırak ta kendı derdını çöz
oyle oldu valla tüh
genelkultur yuklemesı yapılıyo dıkkat
savulun leylakım gelıyo
kfan bı dunya oldu dımı
selenayı cagırdık kısmetımıze hades dustu ıyımı
Bildir bakalım...Bende varım elimden geldiğince menü bildirimi yapmaya çalışacağım.
İlaç iyi gidiyo Ramaskam.Şuan hem ilaç hem sigara içiyorum , mutluyum yanesersum canim benim oturdugum sehirde benden baska turk bayan yok....olsa butun oylar senin....
acaba bizde mi bir senin hastaneye emar gunu duzenlesek....tum karataycilari emara davet edermisiz.....
yeni gelen arkadasa da hos geldin diyorum.....oy icinde tesekkurler....
melexin canim nasilsin ilaclarini kullaniyormusun...gerc ekten sergine gelmeyi cok isterdim....
papadiya canim gunun nasil gecti....cisss varmiydi...
birdy canim ilacini kullaniyormusun.nasil gidiyor....
igne oyasi canim sen nasilsin...nasil gidiyor diyet.hadi hayirlisi az kaldi.,..
sen varya seeennn..hadi bunu da gülerken yere düşerken yaptın sayayımm
garip çok garipp
Gene naapmışım kısss , kusura bakma , aynı anda 3 forumda çalışıyorum şuan , dardayım , az idare et
İdare ediyorum. Çok kilo aldım ama moralim bozulmasın diye tartılmıyorum.
Listemiz kalabalıklaşmaya başladı...Eski günlerdeki gibi... Eski günler dediğim 8 ay önce. 3 yaşındaki oğlum da bazen yıllaaaar önce diyerek bişeyler anlatıyor. Aklıma o geldi:))
Garip valla kıss
"-20ye yükseldi"... Şaka gibi!
Yok beee... Oğlanın okulunda bugün de ing öğretmeniyle konuşmaya gittim. Hızımı alamadım:))
Heee... Amma fidanın benim tarafı ağır basacak:))
Tadilat durumlarında konuşuruz. Pek severim, boş boş ahkam kesmeyi... Hele de dinleyecek adam bulursam:)
Heralda kızıııım... Daha niye evlendik!
yettım bacım emme su an asayıs berkemal
işte geldım burdayım ben bu işte ustayım
Manyağa döndüm kıss okurken
Bildir bakalım...
İlaç iyi gidiyo Ramaskam.Şuan hem ilaç hem sigara içiyorum , mutluyum yane
Gene naapmışım kısss , kusura bakma , aynı anda 3 forumda çalışıyorum şuan , dardayım , az idare et
zambak zumbak dön arkana iyi bakkk
Garip valla kıss
benim alıntımı bile bozdun bak
Hehehe yerim ben onu.İdare ediyorum. Çok kilo aldım ama moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. İlgin için teşekkür ederim.
Listemiz kalabalıklaşmaya başladı...Eski günlerdeki gibi... Eski günler dediğim 8 ay önce. 3 yaşındaki oğlum da bazen yıllaaaar önce diyerek bişeyler anlatıyor. Aklıma o geldi:))
Canım Ramaskam benimleylakcim yuruyus icinzaten kesin yurumussundur diyordum....
hadi ööle olsun aristokratım benim
vücudu şaşırtmaya devam diyosun leylakımm
açıklamadık tabii canım ..yarın bizim kilo bildirim liste günümüz..yarın topiğe girersen daha açıkça görürsün..kilo verenlerin yarışması var..zamanına çok var daha öğrenirsin canım..
kıss alaamm yareppim kaçırmışsın ..ben biara gittim kızımızı dillere düşürmeyelim diye destekte bulundum beğendim bikaç tane ..kızımızı sahipsiz sanmasınlar dedim ..garibim kendi kendine konuşup durmuş orda..
canim melexin orda sadece menulerini paylasiyor.o yuzden...yoksa muhabbetini bilseler bizim topiktende kaparlar...o yuzden baska kimse gitmesin siz ziyaret edin ki arkadasimizi calmasinlar...
Garip valla kıss
Öyle işte.Yanlış anlaşılmak istemem.Ben sıkıntılarımı anlatayım derken siz farklı algılıyorsunuz.Sanal ortamın bu karmaşıklığı var.Mimikler olmadı mı yanlış algılanıyor malesef .
Bu arada yalnız değilim günlüğümde.Ramaskacığım hergün ziyaret ediyor.Canım benim.Beni deli duruımuna düşürmekten kurtardı sağolsunSizlerinde beğenileriyle Allahıma bin şükür
yerim senin ağzınıcanim melexin orda sadece menulerini paylasiyor.o yuzden...yoksa muhabbetini bilseler bizim topiktende kaparlar...o yuzden baska kimse gitmesin siz ziyaret edin ki arkadasimizi calmasinlar...
he kısss biliyom..espürü olsun diye öyle dedim ..günlük bu adı üstünde..
vermeyiz biz onu kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?