Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

amaniiiiin sersumun alıntıları da bozuldubana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim,ya da üzüm üzüme baka baka mı kararır diyeydim bilemedim

İkisi de cuk oturdu leylakım.

Çekirge çekirgeliğini , master master lığını bilecek arkadaş. Herkes işini yapsın:)

Hehehe yerim ben onu.
Sersum bu listenin durumu nedir bacım , bana inat mı çoğaltıyosun isimleri

son eklenenlerin daha 2 haftası dolmadı bebeemm.. ona göre yap..herkese de torpil yapma canıımm

hem zaten sen cezalısın

Kızzzzzzz beni oy malzemesi mi ettiniz.Benim hayatta en korktuğum yanlış anlaşılmaktır.Beni gerçekte tanısan ne kadar mütevazı olduğumu görürsün.(inşallah o günlerde gelir)Bununla ilgli konuşulunca yanlış anlaşıldığımı düşündüm.Zaten mütevazı biri olmasam size herkülümden ,Hortumumdan bahseder miyim

amaniiiiin sersumun alıntıları da bozuldubana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim,ya da üzüm üzüme baka baka mı kararır diyeydim bilemedim
*
İkisi de cuk oturdu leylakım.

Çekirge çekirgeliğini , master master lığını bilecek arkadaş. Herkes işini yapsın:)
kılavuzu karga olanın diyorum ben de..
kizlar kizim uyudu.bende gidiyorum yatiyorum...optum iyi geceler....
iyigeceler tatlımm..

inşallah canım elbet birgün buluşacağızz..
seçimlerde herşey mübahtırr..

çok bozuldum ben çoookk

Son düzenleme:
Çocuklar yarın okul olmamasına istinaden kazan kaldırdılar, uyumuyorlar. Uyumadıkları gibi bir de üste bsayarı istiyorlar. Zinhar olmaz dedim ama uykum da geldiği için pes ediyorum.

Yarın görüşürüz kızlar. Kıyamet kopmazsa tabe...

İyi geceler. Bol leptinler.

canlarım nasılsınız ben sizi çooook özledim

ama gelemiyom dedecim hastalandı yoğun bakımda oğluşlarım da grip hastalar onlarla uğraşıyom

şöhret değiştirdi seni sersumum

iyi geceler canım..

iyi geceler canım
kıyametin saati de belliymiş kısss: 13:11 burda toplanalım bence

İyi geceler canım.Sanada bol leptinler

aboowww kızzlar baktım da iyiniyetlim oy vermemiş bana

yakalayın onu yarın oy vermeden bırakmayın haa

gözünden kaçmış zaar..kıss habire seminerle uğraşıyo:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…