hoşgeldin canım
geçmiş olsunacil şifalar diliyorumm
çok geçmiş olsun canım dedene ve çocuklarına,allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun canım.Bana özelden mesaj atmışsın sanırım.bEN ONU DAHA YENİ GÖREBİLDİMcanlarım nasılsınız ben sizi çooook özledim
ama gelemiyom dedecim hastalandı yoğun bakımda oğluşlarım da grip hastalar onlarla uğraşıyom
Şunu da anlatmadan gidemedim.
Ptesi radyasyonu alıcam. 3 gün çocuklardan uzak durmam gerek diye anneme gidicem inş. Tüm duygusallığımla çocuklara durumu anlatıp, ben anneannenize gidicem, 3 gün ayrı kalıcaz dedim. El cevap:
"Anne sen burda kalsan da biz anneannemize gitsek, hı anne, nolur anne... "
Bu mudur ya!
saolun kızlar
sersum ünlenmişsin nasıl kız
neler yaptınız ben yokken.... ben acayip şeyler yaptım sigara olayı fiyasko oldu yeme içme düzüni de kalmadı fena yani çoook fena
Şunu da anlatmadan gidemedim.
Ptesi radyasyonu alıcam. 3 gün çocuklardan uzak durmam gerek diye anneme gidicem inş. Tüm duygusallığımla çocuklara durumu anlatıp, ben anneannenize gidicem, 3 gün ayrı kalıcaz dedim. El cevap:
"Anne sen burda kalsan da biz anneannemize gitsek, hı anne, nolur anne... "
Bu mudur ya!
saolun kızlar
sersum ünlenmişsin nasıl kız
neler yaptınız ben yokken.... ben acayip şeyler yaptım sigara olayı fiyasko oldu yeme içme düzüni de kalmadı fena yani çoook fena
. ben acayip şeyler yaptım sigara olayı fiyasko oldu yeme içme düzüni de kalmadı fena yani çoook fena
he kıss ünlendim..sen de gelmişken oy kullanıver bebeemm..aşağıdaki linkte oylama var..2012 nin en komik kk adaylarından olmuşum da onu almaya çalışıyoz topikçe..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Oyumu kullandım başarılar dilerim.Hayırlısı olsun
Kızlar , çoklu alıntı yapıyodum , herşey karman çorman oldu (şaşırtıcı) :
Gözlerim pörtledi artık , kısaca yazıyorum :
Ramaska iyi geceler.
Filizim Allah şifa versin hepsine , üzülme herşey yoluna girer inşallah.
Sersumum ; listeye kimler yeni girdi be yaww , neyse onlar kendini bilip kilo bildirmez nasılsa. .
İğneoyam , ağladın ağladın halbuki çocuklar gezme peşindeymiş.Salıver gitsin anacım.
Melexin ; seni gördüm , çok sevdim , derhal tanışmamız lazım .Bi de sen niye üzdün gene kendini.Biz seni biliyoruz , üzülme sen.Zaten konuyu da anlamadım o da ayrı ama sen üzme kendini.
Sersumum ; konuyu anlamadım ama gol be gol.
Başka ne vardı unuttum.
Kızlar gözlerim çok ağrıdı , kaçıyorum artık.Yarın herkese başarılar diliyorum.Öptüm sizi canlarım...
Kızlar , çoklu alıntı yapıyodum , herşey karman çorman oldu (şaşırtıcı) :
Gözlerim pörtledi artık , kısaca yazıyorum :
Ramaska iyi geceler.
Filizim Allah şifa versin hepsine , üzülme herşey yoluna girer inşallah.
Sersumum ; listeye kimler yeni girdi be yaww , neyse onlar kendini bilip kilo bildirmez nasılsa. .
İğneoyam , ağladın ağladın halbuki çocuklar gezme peşindeymiş.Salıver gitsin anacım.
Melexin ; seni gördüm , çok sevdim , derhal tanışmamız lazım .Bi de sen niye üzdün gene kendini.Biz seni biliyoruz , üzülme sen.Zaten konuyu da anlamadım o da ayrı ama sen üzme kendini.
Sersumum ; konuyu anlamadım ama gol be gol.
Başka ne vardı unuttum.
Kızlar gözlerim çok ağrıdı , kaçıyorum artık.Yarın herkese başarılar diliyorum.Öptüm sizi canlarım...
iyi geceler canım..ben oy topliim diye birkaç espri patlattım onu yanlış anladı melexin emme gerçekten yanlış anladı
düzelttik çok şükür
aslında durum böyle değil.Ben espri olduğunun farkındayım ama siz öyle espri patlatınca bende yazdıklarımı düşündüm.Hani başka yöne de çekilebilir olduğunu anladığımdan açıklama yapayım dedim .çOK KARIŞIK OLDU.anladın sen onu
Sağol sersumum, hemen çıkmak zorunda kaldım canımdaha ne olsun burda kal çıtırık bi gelin olursun canımhoşgeldin ficansım. .afiyet olsun napiimm di mi yanee
Yaneeeee ...Heee koca adayın hazır yaniFicansım hoşgeldin , naber nasılsın ?Sağol birdycim iyiyim sen nasılsınhoşgeldin ficansım. .afiyet olsun napiimm di mi yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?