kizlar kizim uyudu.bende gidiyorum yatiyorum...optum iyi geceler....
icanlarım nasılsınız ben sizi çooook özledim
ama gelemiyom dedecim hastalandı yoğun bakımda oğluşlarım da grip hastalar onlarla uğraşıyom
eee bende kaçayım o zaman.Herkese iyi geceler.
Pfff arkadaşlarım tavuk pişirdi yedim biraz :S sonra birazda kurabiye ve çekirdek pfff vicdan azabı çekmek istemiyorum yaaaa
Ben de bu gün aranıza katıldım. Karatay diyeti yapıyorum.İlk hafta 3 kg verdim ondan sonraki 4 hafta hiç veremedim. Hemen hemen hiç bozmadım, kaçamak yapmadım. Acaba herkes bu durumu yaşıyor mu? ve bu verimsiz süre ne kadar devem ediyor?
Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz,? çok teşekkürler. ( 88 kg ile başladım şimdi 84 kg. Süre 5 hafta)
Canım olan olmuş, sen önüne bak ve nasılsa bozdum deyip de buna devam etme, yarın yeni bir gün, 0 kaçamakla yola devam
canim hosgeldin bence sakin bozma devam et.eger hergun yediklerini paylasirsan yardimci olmaya calisiriz.birde spor yapiyormusun.biraz yuruyus metabolizmayida hizlandirir....Ben de bu gün aranıza katıldım. Karatay diyeti yapıyorum.İlk hafta 3 kg verdim ondan sonraki 4 hafta hiç veremedim. Hemen hemen hiç bozmadım, kaçamak yapmadım. Acaba herkes bu durumu yaşıyor mu? ve bu verimsiz süre ne kadar devem ediyor?
Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz,? çok teşekkürler. ( 88 kg ile başladım şimdi 84 kg. Süre 5 hafta)
Başlangiç kilosu: 70 kg
Boy: 1.70 cm
Spor: Evet
Ölçülerimi şu an hatırlamıyorum ölçünce bildiririm.
hoşgeldin aramızaBen de bu gün aranıza katıldım. Karatay diyeti yapıyorum.İlk hafta 3 kg verdim ondan sonraki 4 hafta hiç veremedim. Hemen hemen hiç bozmadım, kaçamak yapmadım. Acaba herkes bu durumu yaşıyor mu? ve bu verimsiz süre ne kadar devem ediyor?
hoşgeldin canım..Merhaba,
Beni de eklerseniz sevinirim.
İyi geceler.
burası da aynı canım..Bütün gece kar yağmış burada da beyaz bir Ankara'ya uyandık
kizlar gunaydin......ins.tarti yuzunuzu guldursun....
.
benim tartı kafayı yedi ama yinede kilo bildirimi yapıcam..tartı hepinizi güldürsün umarım..
rumuz:sersum
baş.kg:85
geçen haftakg:79 kilo
bu haftakg:79kilo
beden:42-44
fark:000
birdy canım kolay gelsin..
benim tartı kafayı yedi ama yinede kilo bildirimi yapıcam..tartı hepinizi güldürsün umarım..
rumuz:sersum
baş.kg:85
geçen haftakg:79 kilo
bu haftakg:79kilo
beden:42-44
fark:000
birdy canım kolay gelsin..
Günaydın ramaska günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?