Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar kizim uyudu.bende gidiyorum yatiyorum...optum iyi geceler....

İyi geceler canım

canlarım nasılsınız ben sizi çooook özledim

ama gelemiyom dedecim hastalandı yoğun bakımda oğluşlarım da grip hastalar onlarla uğraşıyom
i

Canım hoş geldin, çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin

eee bende kaçayım o zaman.Herkese iyi geceler.

İyi geceler melexin

Pfff arkadaşlarım tavuk pişirdi yedim biraz :S sonra birazda kurabiye ve çekirdek pfff vicdan azabı çekmek istemiyorum yaaaa

Ben de bu gün aranıza katıldım. Karatay diyeti yapıyorum.İlk hafta 3 kg verdim ondan sonraki 4 hafta hiç veremedim. Hemen hemen hiç bozmadım, kaçamak yapmadım. Acaba herkes bu durumu yaşıyor mu? ve bu verimsiz süre ne kadar devem ediyor?

Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz,? çok teşekkürler. ( 88 kg ile başladım şimdi 84 kg. Süre 5 hafta)

Hoşgeldin aramıza

İlk haftalarda bir duraklama yaşamadık, haftalar sonra olabiliyor bu , sen yine de sabırla devam et, kitabı okuduysan zaten biliyorsundur bazı alerjik ya da hormonal durumlarda kilo verimi çok yavaş olabiliyor, menülerini de yazarsan yardımcı olmaya çalışırız

kizlar gunaydin......ins.tarti yuzunuzu guldursun....
nazfiliz canim dedene ve cocuklarina acil sifalar gecmis olsun....sende uzulme diyetini ve sigara olayini yakinda toparlarsin ins...

canim hosgeldin bence sakin bozma devam et.eger hergun yediklerini paylasirsan yardimci olmaya calisiriz.birde spor yapiyormusun.biraz yuruyus metabolizmayida hizlandirir....

Başlangiç kilosu: 70 kg
Boy: 1.70 cm
Spor: Evet
Ölçülerimi şu an hatırlamıyorum ölçünce bildiririm .

canim hosgeldin.boyuna gore kilon iyi ama kac kilo vermeyi dusunuyorsun....kolay gelsin...

hoşgeldin aramıza
Merhaba,

Beni de eklerseniz sevinirim.

İyi geceler.
hoşgeldin canım..
Bütün gece kar yağmış burada da beyaz bir Ankara'ya uyandık
burası da aynı canım..
kizlar gunaydin......ins.tarti yuzunuzu guldursun....
.

günaydın canım..uyuyabildin umarım..

benim tartı kafayı yedi ama yinede kilo bildirimi yapıcam..tartı hepinizi güldürsün umarım..

rumuz:sersum
baş.kg:85
geçen haftakg:79 kilo
bu haftakg:79kilo
beden:42-44
fark:000

birdy canım kolay gelsin..

gunaydin canim cok sukur uyuyabildim... gerci sabah erken ama canim tartildinmi?canim bugun mesaiye erken mi gideceksin...

CANIM mesajini yeni gordum canim iyi en azindan kilonu korumussun...

benim tartı kafayı yedi ama yinede kilo bildirimi yapıcam..tartı hepinizi güldürsün umarım..

rumuz:sersum
baş.kg:85
geçen haftakg:79 kilo
bu haftakg:79kilo
beden:42-44
fark:000

birdy canım kolay gelsin..

günaydın canım, kilo vermişsindir belki de canım , tartını da yenile olmazsa, iyi mesailer

Kilo bildirimi
rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi: 27 Eylül 2012
Başlangıç kilosu:67,5

2 hafta önceki kilom:65,9
bu sabah:65,7
Fark:0,2 kg
Yüzde: %0,152

1,5 aydır yerimde saymış oluyorum, alırken kiloyla, verirken gramla veriliyor bu nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…