Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim gunaydin.biliyorum sen korumadasin ama tartildinmi nasil gidiyor...

Sağol Ramaskacım iyi gidiyor aslında ama bu hafta biraz kaçamaklar ve wc sorunu oldu, ben de kendimi şiş hissediyorum biraz, moralim bozulmasın diye tartıya çıkmadım bugün canım, sen nasılsın uykusuzluk var bu ara herhalde

canim haftaya toparlarsin ins...evet canim bu siralar uyku problemi yasiyorum.gerci yatarken sut iciyorum ama...neyse hayirlisiyla az kaldi doguma 40 gun falan...

:124: Günaydın :124:

20 Aralık Menüsü:

Sabah:
1 b. elma sirkeli su
1b. süt, peynir
2 incir (zb.), 2 kayısı
1 çay bardağı fıstık

Öğle:
1/3 demet maydonoz
1 tabak kurufasülye
ayran

Akşam:
1 b. limonlu lahana suyu
1/3 demet maydonoz
1 tabak pırasa yemeği
1 palamut

Spor: yok

2 kupa tarçınlı yeşil çay, 3 litre su

leylakım aynı durum benım ıcınde gecerlı bende yuruyusu haftada 3 gune ındıreyım dıyorum..sen zaten az yıyosun leylakım menulerıne yogurt keten tohumu falan eklesen bıtkı caylarını ve suyu arttırsan belkı bıseyler degısır.ben artık cok takmıyorum onlarca kg veren vucut kendını dınlenmeye cektı bence:44:

*

kılavuzu karga olanın diyorum ben de..

iyigeceler tatlımm..

Günaydınlarrrr çıtırlarrrr

Ben bildirim yapmıyorum. Listede yer almayacağım arkadaşlar. Birdy kolay gelsin datlum..
gunaydın ıyınıyetlım neden lısteye gırmıyosun bu hafta:26:

İşte bildirimim:

Bildirimim:

Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 85,6
Bu hafta : 83,4
Fark : -2,2
Toplam fark : 5,8
Beden : 46(alt) - 50 (Üst) Etek bedenim 46 ya düştü. :118: :118: Üst bedendede incelme var.

Spor : Muhtelif olarak haftanın ilk günlerinde yürüyüş ve mekik
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : -% 2,57

Bu hafta iyiydi.
Son üç gün bazı nedenlerden dolay rutin düzenim bozuldu yüyüş yapmadım ama yinede sonuç çok iyi...

Sanırım lahana suyunun bunda rolü çok büyük...
Hepinize şiddetle tavsiye ederim...

heee gel gel bisen eksiksin canım..

evet canım çok yerde kar varsen platesini yap daha iyi bebişim sıcak sıcak
yaw 2 dk başka sayfaya bakıyorum geldiğimde çıkış yapmış görünüyorum.çok ilgi istiyo bu topik çoooookkk
bu arada plates de yapamadım :26:
bastım gitti..

heee sen espri diyon ben gerçeğini yaşıyom..adaletin bu mu dünyaaa

kullandım oyumu sersumum:112:
Allahım ne diyonuz kıss femurmuş topuşmuş
sakin olalım relax siz cevap verdikçe o da veriyor yahu görmezden gelin

canımcım fındık fıstık tok tutar ekmek su tutar:112: aksine acıkmamıza neden olur

Çok değişik bi hafta yaşadım kilo iniş çıkışlarda. Geçen hafta cuma 73.3 tüm hafta sonu ve hatta Pazartesi ve salı abarttığım için 74.5 olmuştumki 2 gün protein yaptım. Yani Çarşamba ve Perşembe. Veee bu sabah 72.3 çıktı inanamadım. 2 günde 2.200 kilo gitmiş şok oldum. Ama geçen haftaya göre 1.100 gr:)))

Başlangıç tarihi : 01.07.2012
Başlangıç kilo: 81.6
Geçen hafta kilo:73.3
Bu hafta: 72.3
Fark ; 1.000
Spor yok

neler yaptınız ben yokken.... ben acayip şeyler yaptım sigara olayı fiyasko oldu yeme içme düzüni de kalmadı fena yani çoook fena

Olsun Filiz. Sen bi kez niyetlendin ya, sigarayı bırakmaya... Biraz toparlanınca, kendini hazır hissedince tekrar denersin.

Hastalarına da acil şifalar diliyorum.

Onlar böyle yapınca ben de " hade leyn, bu benim yıllık kafa iznim, kimseye yar etmem" dedim:)))

Herkes buradayken hatırlatayım dedim. Yeni arkadaşlar, hem hoşgeldiniz diyeyim, hem de bir oy rica edeyim.

Nurudilara, çok güzel kilo vermişsin, tebrikler.

Sana zahmet olmazsa, lahananın tarifini bir kez daha yazar mısın?

Bence de çok yazıyorlar canımcım yetişemiyoz yaw

Oyam papişim günaydın

Günaydın canım. Nasılsın? Yoğunuğun azaldı mı biraz? Seminerler, sunumlar vs...

merhaba bayanlar,
birşey danışacağım öncelikle
şimdi ben çarşamba akşam tartılmıştım 69,2 çıkmıştım sonracım bu hafta sizlede paylaşmıştım çok düzensiz kötü geçti ve bağırsaklar fena sabah tartıldım 71,5çıktım. ama kilo değil rahatsızım hala rahatlayamadım şişim el ayakta şiş bi detoks yapsam süper olurda yapamam işte öyle işte... napim bildirim yapimi yinede?

öyle yapıcam canım,eskiden yoğurt çok yerdim,şimdilerde az yiyiyorum,arttırmalıyım biraz
kızlar gecmısı okumaktan anı yasayamıyorum amma cok yazıyosunuz yaw katibelerim benım

kısss benim mesleğim gerçekten de katibelik10 parmak daktilo-pc yazarım

Son düzenleme:

Hoşbulduk Ramaska cim. Boyuma göre iyi ama en ideal kilom 55-60 arası verebilirim sizlerle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…