canim gunaydin.biliyorum sen korumadasin ama tartildinmi nasil gidiyor...
Sağol Ramaskacım iyi gidiyor aslında ama bu hafta biraz kaçamaklar ve wc sorunu oldu, ben de kendimi şiş hissediyorum biraz, moralim bozulmasın diye tartıya çıkmadım bugün canım, sen nasılsın uykusuzluk var bu ara herhalde
leylakım aynı durum benım ıcınde gecerlı bende yuruyusu haftada 3 gune ındıreyım dıyorum..sen zaten az yıyosun leylakım menulerıne yogurt keten tohumu falan eklesen bıtkı caylarını ve suyu arttırsan belkı bıseyler degısır.ben artık cok takmıyorum onlarca kg veren vucut kendını dınlenmeye cektı bence:44:papişim bende tartıdan hiç umutlu değilim,noluyo bana anlamıyorum:44::44:sanırım daha da az yemem gerekiyo.faydası olur mu bilmem ama yürüyüşleri de hergün değil,2 güne bir yapıcam artık(vücut buna da alışmıştır belki)
*
kılavuzu karga olanın diyorum ben de..
iyigeceler tatlımm..
gunaydın ıyınıyetlımGünaydınlarrrr çıtırlarrrr
Ben bildirim yapmıyorum. Listede yer almayacağım arkadaşlar. Birdy kolay gelsin datlum..
heee gel gel bisen eksiksin canım..
evet canım çok yerde kar varsen platesini yap daha iyi bebişim sıcak sıcak
yaw 2 dk başka sayfaya bakıyorum geldiğimde çıkış yapmış görünüyorum.çok ilgi istiyo bu topik çoooookkk
bastım gitti..
heee sen espri diyon ben gerçeğini yaşıyom..adaletin bu mu dünyaaa
kullandım oyumu sersumum:112:canım valla anlamıyom:18:..4 gündür de kesintisiz leslie de yaptım:44::44:..tek şey kaldı o da tartım bozuldu galiba sanursam
şart şart
canım profiline gir hakkımda bölümüne tıkla ve çizelgeyi tıklayıp oraya yapıştır.ama http ile paşlayıp png ile biten çizelgeyi yapıştıracaksın..
Allahım ne diyonuz kıss femurmuş topuşmuşbir kalça çektirene bir femur bedava diyorumm..
Muallanın kalça rööntgeniii yerine Naciyenin kalça röööntgeniini getiren Şadiye hanım doktor tarafindan banlandıflaş flaş ..son dakika..
karıştırmışım bidaa olmıycak dedii..
sakin olalım relax siz cevap verdikçe o da veriyor yahu görmezden gelindayanamadın değil mi.bana da soldan soldan başladı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Açlık hissetmedim evdeydim bugün zaten sadece 1-1.5 saat kadar pazara gittim geldim o kadar
Ekmek konusuna gelince yumurta yiyemediğimden açlık hissetmiyeyim diye çok küçücük yedim.
Ceviz tamam sadece sabahları :)
Kahvaltı daha yoğun oluyor o zaman :) yavaş yavaş alışacağım. Teşekkür ederim.
Bence de çok yazıyorlar canımcımkızlar gecmısı okumaktan anı yasayamıyorum amma cok yazıyosunuz yaw katibelerim benım
neler yaptınız ben yokken.... ben acayip şeyler yaptım sigara olayı fiyasko oldu yeme içme düzüni de kalmadı fena yani çoook fena
allaaamm yareppimgüler misin ağlar mısın..
bebeeemm ben sana ne dedim üzülmek yok..Allah böyle ayrılık versin ..tamam mı..bak çocuklar da öyle dramatik hale getirmemişler bence daha iyi..herşey çok daha güzel olacak okaaa
he kıss ünlendim..sen de gelmişken oy kullanıver bebeemm..aşağıdaki linkte oylama var..2012 nin en komik kk adaylarından olmuşum da onu almaya çalışıyoz topikçe..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
İşte bildirimim:
Bildirimim:
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 85,6
Bu hafta : 83,4
Fark : -2,2
Toplam fark : 5,8
Beden : 46(alt) - 50 (Üst) Etek bedenim 46 ya düştü. :118: :118: Üst bedendede incelme var.
Spor : Muhtelif olarak haftanın ilk günlerinde yürüyüş ve mekik
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : -% 2,57
Bu hafta iyiydi.
Son üç gün bazı nedenlerden dolay rutin düzenim bozuldu yüyüş yapmadım ama yinede sonuç çok iyi...
Sanırım lahana suyunun bunda rolü çok büyük...
Hepinize şiddetle tavsiye ederim...
Bence de çok yazıyorlar canımcımyetişemiyoz yaw
Oyam papişim günaydın
Nurudilara, çok güzel kilo vermişsin, tebrikler.
Sana zahmet olmazsa, lahananın tarifini bir kez daha yazar mısın?
Canım daha önce yazdığım tarif böyle ancak ben kaynatmıyorum. sabahları kaynat soğut iç uzun oluyor. bende katı meyve presinde sıkıyorum. İçinede bir kaç damla limon sıkıp içiyorum. Tadı diğerinden daha hoş. Hem de sık iç makineyi durula kaldır daha pratik .
yarından itibaren 3 gün ara verip tekrar başlayacağım.
Birde sabah mutfağa girer girmez önce 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp önce onu içiyorum.
10 dk sonrada lahana suyunu içiyorum.
Kahvaltımı hazırlayıp gidip giyiniyorum.
Daha sonra kahvaltımı edip işe öyle gidiyorum...
":4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ
:KAYNAMAKTA OLAN YARIM LİTRE SUYA 6-7 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI,10 DK AĞZI KAPALI OLARAK HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN
:SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE AÇ VEYA TOK KARINA BİRER SU BARDAĞI İÇİN.BU İŞLEMİ TOPLAM 5 GÜN DEVAM EDİN
:BU KÜRÜ 5 GÜN UYGULADIKTAN SONRA 3 GÜN ARA VERİN VE TEKRAR 5 GÜN DEVAM EDİN. BÖYLECE 10 GÜNLÜK KÜR TAMAMLANMIŞ OLUR
:10 GÜNLÜK KÜR İÇİN KESİNLİKLE İHTİYACINIZ OLAN MİKTARI BİR DEFADA DEĞİL, HER GÜN TAZE OLARAK HAZIRLAYIN.
leylakım aynı durum benım ıcınde gecerlı bende yuruyusu haftada 3 gune ındıreyım dıyorum..sen zaten az yıyosun leylakım menulerıne yogurt keten tohumu falan eklesen bıtkı caylarını ve suyu arttırsan belkı bıseyler degısır.ben artık cok takmıyorum onlarca kg veren vucut kendını dınlenmeye cektı bence:44:
kızlar gecmısı okumaktan anı yasayamıyorum amma cok yazıyosunuz yaw katibelerim benım
kizlar gunaydin......ins.tarti yuzunuzu guldursun....
nazfiliz canim dedene ve cocuklarina acil sifalar gecmis olsun....sende uzulme diyetini ve sigara olayini yakinda toparlarsin ins...
canim hosgeldin bence sakin bozma devam et.eger hergun yediklerini paylasirsan yardimci olmaya calisiriz.birde spor yapiyormusun.biraz yuruyus metabolizmayida hizlandirir....
canim hosgeldin.boyuna gore kilon iyi ama kac kilo vermeyi dusunuyorsun....kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?