Pozitif kadınsın vesselamOlsun Filiz. Sen bi kez niyetlendin ya, sigarayı bırakmaya... Biraz toparlanınca, kendini hazır hissedince tekrar denersin.
Hastalarına da acil şifalar diliyorum.
Onlar böyle yapınca ben de " hade leyn, bu benim yıllık kafa iznim, kimseye yar etmem" dedim:)))
Herkes buradayken hatırlatayım dedim. Yeni arkadaşlar, hem hoşgeldiniz diyeyim, hem de bir oy rica edeyim.
Nurudilara, çok güzel kilo vermişsin, tebrikler.
Sana zahmet olmazsa, lahananın tarifini bir kez daha yazar mısın?
Günaydın canım. Nasılsın? Yoğunuğun azaldı mı biraz? Seminerler, sunumlar vs...
ohhhhh papiş nerdeydin kıss ben de baktım baktım yağar da kar oynarız diyecocuklarla kartopu oynamacaa
leylakım aynı durum benım ıcınde gecerlı bende yuruyusu haftada 3 gune ındıreyım dıyorum..sen zaten az yıyosun leylakım menulerıne yogurt keten tohumu falan eklesen bıtkı caylarını ve suyu arttırsan belkı bıseyler degısır.ben artık cok takmıyorum onlarca kg veren vucut kendını dınlenmeye cektı bence:44:
gunaydın ıyınıyetlımneden lısteye gırmıyosun bu hafta:26:
sabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafamaneyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3
Tebrikler canim. Cok sevindim senin adina.
Darisi benim basima.
üzgünüm birdy üzgünüm ramaska
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,100 gr
Bu hafta kilo : 73,800 gr
Fark : +700 gr
Fark yüzdesi : +%0,9575
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
üzgünüm birdy üzgünüm ramaska
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,100 gr
Bu hafta kilo : 73,800 gr
Fark : +700 gr
Fark yüzdesi : +%0,9575
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor
kısss üzülmek ne demek, ben deli oluyorum deliLeylakkkkk bende ilkkez tartıda + gördüm.Üzüldüm kız.İnsan bir şok YaşIyOr.Kullandığım antibiyotik çok şeker yüklüydü,lokumları da götürdüm tabii Dünde yarım paket cips.Bu hafta mandalina ve portakalda yemiştim.Ay kız ne çok bahanem varmış Dur yazmışken wc sorunumuda yazayım.Belki birdy bir analiz yaparda beni 1. Yapar
canim hic problem degil.bu hafta rahatsizsin ve ilac kullaniyorsun....canin sag olsun...once saglik....hic moralini bozma canim....
bu arada birdy nerelerde abakusunu alip gelmedimi daha kizlar goremedim....
Leylakkkkk bende ilkkez tartıda + gördüm.Üzüldüm kız.İnsan bir şok YaşIyOr.Kullandığım antibiyotik çok şeker yüklüydü,lokumları da götürdüm tabii Dünde yarım paket cips.Bu hafta mandalina ve portakalda yemiştim.Ay kız ne çok bahanem varmış Dur yazmışken wc sorunumuda yazayım.Belki birdy bir analiz yaparda beni 1. Yapar
kısss üzülmek ne demek, ben deli oluyorum deliama sen ilaç kullanıyosun,e tabi dün cips de yemiştin ondan olmuştur o.haftaya en bolundan -leri görürsün sen merak etme canım
biry uyuyo galiba daha,liste akşama hazır olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?