Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah tartıda yine ++ları gördüm..vallahi yakında huni giyecem kafamaneyse bakalım,değişecek bu makus talihim biliyorum
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta(üzerine yoğurt döküp yedim)
zeytin
peynir
1 mandalina
fıstık
omega 3

karlı bır ankara sabahından günaydın arkadaşlar :)

rumuz:kujum
başlangıç tarıhı:10.12.2012
geçen hafta:62
bu hafta:61

ben en son ortaokul son sınıfta 61 görmüştüm. çok mutluyum

kahvaltı:
kızlar kahvaltımı 4*4lük hazırladım ama yıyemedım canım istemıyor

1 salatalık bıraz dereotu ve bı kaç cevız yıyebıldım

hehemn hemen hergün spor yapıyorum. benım kılolarım çok yavaş gidecekler sahıp oldugum rahatsızlıklardan dolayı

Hayirli günler hepinize Karatay güzelleri.
Ben 2 gün bildirim yapamadim, Fitnese de gidemedim.
Misafirim vardi 2 gündür. Yarinda misafirim geliyor.
Bugün fitnrse gidecegim ins.
Bugün tarti günüm, malum 14. günde bir tartilma imkanim var orada.
Bu hafta sonu burada noel tatili var.
1 hafta falan gidemeyecegim, yeni yildan sonra devam ederim ins. Rabbim saglik verirse.

Rüyalari hayra yormasaniz, hayat sizi yorar.

Son düzenleme:
Hoşbuldum Sersumcum.

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Farklı bir yol mu izliyorsunuz ?
Haftaya cuma yi merakla bekliyorum

Pozitif kadınsın vesselam Evet canım accuk rahatladım. Ben kendi kendime iş çıkartıyorum zannımca
cocuklarla kartopu oynamacaa
ohhhhh papiş nerdeydin kıss ben de baktım baktım yağar da kar oynarız diye ne gezer buz gibi soğuk sadece

Günaydın canımcım
canım ben artık 55 kiloda kalmayı planlıyorum. Bi hafta 55 li rakamlar bi hafta 56 olmam gereken kilomdayım zaten:112: iyice abartmaya başlarsam gene girerim listeye

kızlar ben yogurt çorbasını çoook sevıyorum ama bu dıyette yarma yenebılıyor mu bılemedıgımden yapamıyorum çorbbayı. yogurt çorbasını ben yarmalı yaparım çokda güzel olur yenır mı?karatayda yarma?

üzgünüm birdyüzgünüm ramaska
Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,100 gr
Bu hafta kilo : 73,800 gr
Fark : +700 gr
Fark yüzdesi : +%0,9575
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Leylakkkkk bende ilkkez tartıda + gördüm.Üzüldüm kız.İnsan bir şok YaşIyOr.Kullandığım antibiyotik çok şeker yüklüydü,lokumları da götürdüm tabiiDünde yarım paket cips.Bu hafta mandalina ve portakalda yemiştim.Ay kız ne çok bahanem varmış Dur yazmışken wc sorunumuda yazayım.Belki birdy bir analiz yaparda beni 1. Yapar

NuruDilara kullanıcısından alıntı

İşte bildirimim:

Bildirimim:

Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 85,6
Bu hafta : 83,4
Fark : -2,2
Toplam fark : 5,8
Beden : 46(alt) - 50 (Üst) Etek bedenim 46 ya düştü. :118: :118: Üst bedendede incelme var.

Spor : Muhtelif olarak haftanın ilk günlerinde yürüyüş ve mekik
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : -% 2,57

Bu hafta iyiydi.
Son üç gün bazı nedenlerden dolay rutin düzenim bozuldu yüyüş yapmadım ama yinede sonuç çok iyi...

Sanırım lahana suyunun bunda rolü çok büyük...
Hepinize şiddetle tavsiye ederim...

Tebrikler canim. Cok sevindim senin adina.
Darisi benim basima.

hayırlı cumalar arkadaşlar.
sayfaları hergün takip edemiyorum bu aralar.
1 haftadır tezhip kursuna gidiyorum.çok zevkli.akşamlarıda evde tekrar ediyorum.
biraz geç oldu ama birdy geçmiş olsun canım.iyi olmana sevindim.
nazfiliz,deden ve çocukların rahatsızmış geçmiş olsun canım.
iğneoyası rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama,niye radyasyon tedavisi görüyorsun canım.Allah şifalar versin.
atladıklarım varsa kusura bakmayın nolur.
hepinizi öpüyorum
sersumcum bende oyumu kullandım canım

kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-80 kg
geçen hafta-76.3
bu hafta-76.3
beden-42-44
spor-gün aşırı 40dak.yürüyüş

Kocadan korkan koca gibi olsun , sakin ol , bişeycik olmaz

yok ya korkmam o benden korksun bakarım keyfime nasıl olsa dönüp özür dileyecek

canim hic problem degil.bu hafta rahatsizsin ve ilac kullaniyorsun....canin sag olsun...once saglik....hic moralini bozma canim....

bu arada birdy nerelerde abakusunu alip gelmedimi daha kizlar goremedim....

kısss üzülmek ne demek, ben deli oluyorum deliama sen ilaç kullanıyosun,e tabi dün cips de yemiştin ondan olmuştur o.haftaya en bolundan -leri görürsün sen merak etme canım
canim hic problem degil.bu hafta rahatsizsin ve ilac kullaniyorsun....canin sag olsun...once saglik....hic moralini bozma canim....

bu arada birdy nerelerde abakusunu alip gelmedimi daha kizlar goremedim....

biry uyuyo galiba daha,liste akşama hazır olur artık

kızlar valla geçmişi okumaya çalıştım ama olmadı çoook uzun dişçiden geldim hava buz valla
1 dişim gitti dişçiye
karatay için bütün malzemelerimi aldım inşallah yarın kesin ve kati suretle başlıyorum

sersum bence başka IP adresinden girensekde oy verebiliriz gibi geliyor akşam evdeki pc den deneyeyim iş olursa iş yerindeki bütün pc leri gezerim

Çok geçmiş olsun.

Wc sorunu başlı başına bir sorun zaten. Ayni şeyi bende yaşıyorum. Kayısı da işe yaramıyor bende. Haftaya istediğin kiloyu verirsin, üzülme bence yanlız bahanelerine de bayıldım

kizlar allahtab birdy bu hafta birakmadi....bu hafta biraksaydi.sinirli olup butun - leri ++++ goruyormus.....

birdy gelince beni oymaz ins.....:44::44::44::44:

madma canim arkadaslar karatay yapiyorlar.fakat uzun zaman oldugu icin arada 2-3 gunluk farkli lahana protein gibi bunyeyi sasirtmak icin farkli seyler deniyorlar...karatay a ne zaman basliyorsun.sormak istediklerin varmi canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…