Sağol Ramaskacığımcanim hic problem degil.bu hafta rahatsizsin ve ilac kullaniyorsun....canin sag olsun...once saglik....hic moralini bozma canim....
bu arada birdy nerelerde abakusunu alip gelmedimi daha kizlar goremedim....
Canım ya inşallah herbirimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz ve de en önemlisi bir saha hiç almayızkısss üzülmek ne demek, ben deli oluyorum deliama sen ilaç kullanıyosun,e tabi dün cips de yemiştin ondan olmuştur o.haftaya en bolundan -leri görürsün sen merak etme canım
biry uyuyo galiba daha,liste akşama hazır olur artık
kizlar allahtab birdy bu hafta birakmadi....bu hafta biraksaydi.sinirli olup butun - leri ++++ goruyormus.....
birdy gelince beni oymaz ins.....:44::44::44::44:
madma canim arkadaslar karatay yapiyorlar.fakat uzun zaman oldugu icin arada 2-3 gunluk farkli lahana protein gibi bunyeyi sasirtmak icin farkli seyler deniyorlar...karatay a ne zaman basliyorsun.sormak istediklerin varmi canim...
İşte bildirimim:
Bildirimim:
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 85,6
Bu hafta : 83,4
Fark : -2,2
Toplam fark : 5,8
Beden : 46(alt) - 50 (Üst) Etek bedenim 46 ya düştü. :118: :118: Üst bedendede incelme var.
Spor : Muhtelif olarak haftanın ilk günlerinde yürüyüş ve mekik
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : -% 2,57
Bu hafta iyiydi.
Son üç gün bazı nedenlerden dolay rutin düzenim bozuldu yüyüş yapmadım ama yinede sonuç çok iyi...
Sanırım lahana suyunun bunda rolü çok büyük...
Hepinize şiddetle tavsiye ederim...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
oyunu kullanmayan kalmasın arkadaslar
Çok değişik bi hafta yaşadım kilo iniş çıkışlarda. Geçen hafta cuma 73.3 tüm hafta sonu ve hatta Pazartesi ve salı abarttığım için 74.5 olmuştumki 2 gün protein yaptım. Yani Çarşamba ve Perşembe. Veee bu sabah 72.3 çıktı inanamadım. 2 günde 2.200 kilo gitmiş şok oldum. Ama geçen haftaya göre 1.100 gr:)))
Başlangıç tarihi : 01.07.2012
Başlangıç kilo: 81.6
Geçen hafta kilo:73.3
Bu hafta: 72.3
Fark ; 1.000
Spor yok
Canım ya inşallah herbirimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz ve de en önemlisi bir saha hiç almayız
tebrik ederim çok güzel kilo veriyorsunlahanayı ben de haşlayamam da suyunu sıkmaya da üşeniyorum ama demleyerek çayını deneyecem
hani nerde ben de meleksin var zannettiydimprotesto ediyorum
Çok geçmiş olsun.
Wc sorunu başlı başına bir sorun zaten. Ayni şeyi bende yaşıyorum. Kayısı da işe yaramıyor bende. Haftaya istediğin kiloyu verirsin, üzülme benceyanlız bahanelerine de bayıldım
13:11 oldu... Hala şişmanım.
:))))))))))
tebrik ederim çok güzel kilo veriyorsunlahanayı ben de haşlayamam da suyunu sıkmaya da üşeniyorum ama demleyerek çayını deneyecem
hani nerde ben de meleksin var zannettiydimprotesto ediyorum
hmm tebrik ederim 1,1 tam benimkinin 11 katı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
oyunu kullanmayan kalmasın arkadaslar
Bilmiyorum :26:arkadaşlar karatay dıyetnde yarma yanır mi? canım yogurt çorbası çekıyor yarmalı yapıp yıyecegım ama yenıyor mu yenılmıyor mu bılemedim. lütfen bilgisi olan bırı yenır mı yenmez mı bı deyıversın
hala yaşıyoz kısssss
Bugun gecti yarın bende başlıyorum.... YAS: 33. KİLO. :69. BOY: 1.63. HEDEF: 57. Destek lütfen. Ne kadar zamanda verebilirim acaba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?