Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim hic problem degil.bu hafta rahatsizsin ve ilac kullaniyorsun....canin sag olsun...once saglik....hic moralini bozma canim....

bu arada birdy nerelerde abakusunu alip gelmedimi daha kizlar goremedim....
Sağol Ramaskacığım Vallahi bilemedim bu durumun neden olduğunu ama bir ihtimal tartıda bozuldu.İlk çıktığımda 3800 gr almış gördüm kendimi Sonra orasını burasını dürttüm.10-15 denemeden sonra enaz bu sonuç çıktı.Ama ben kendimi hafif hissediyorum.Eşime daha 15-17 kilovermem gerek demiştim bundan 3 gün önce "sen deli misin 7 kilover tamamsın"demişti.Acayip bir incelme var vücudumda.Öğrenciler bile fotoğrafımı çekip annelerine gösteriyorlar.Geçen kış giydiğim kıyafetlerin hepsi üstümden dökülüyor.Sanki 7 değilde 15 kilovermiş gibiyim.Beni en çok sevindiren gıdımın gitmesi.Ben yuvarlak hatlı bir insanım.Yüzümde yusyuvarlak.Eskiden birde gıdım vardı.Çok komik oluyordum.Beni önden görsen sen neden zayıflamaya uğraşıyorsun dersin.Aamma velakin yana bir döneyim ekstra popo eklenmiş gibiyim Garip bir vücut şekline sahibim yani.Spor şart diyeceksin.Ben sporun her türlüsünü denedim.Sonuç daha beter şiştim.1 buçuk sene günde 2 saat yürüyüş yaptım.şiştim de şiştim.Sporu zaten pek sevmem.Karatayı iyi ki denedim.Aslında ben rejim-diyet olayını da beğenmiyorum.Metobolizmayı mahvettiğini düşünüyorum.Zaten bırakınca da kilolar hoooop geri geliyor.Karatay bir yaşam biçimi .Hayat boyu uygulanacak bir şey.Çok uzattım yine Durum budur.Geçmiş geçmişte kaldı ,önümüzdeki sağlıklı günlere bakalım

Canım ya inşallah herbirimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz ve de en önemlisi bir saha hiç almayız

tebrik ederim çok güzel kilo veriyorsun lahanayı ben de haşlayamam da suyunu sıkmaya da üşeniyorum ama demleyerek çayını deneyecem

hani nerde ben de meleksin var zannettiydimprotesto ediyorum

hmm tebrik ederim 1,1 tam benimkinin 11 katı

Sorma arkadaşım bu wc sorunu bende hep var.Banada hiçbirşey fayda etmiyor.Bu arada Hoşgeldin aramıza.UMarım Karatay seninde yüzünü bol bol güldürür.En keyifli yanı kendini hiç rejimde yada diyette hissetmiyorsun.Bu forumunda çok katkısı var canım.Hergün menü bildirimi yaparsan kendini çok iyi kontrol edebiliyorsun.Arkadaşlarında çok desteği oluyor.Sana tavsiyem hem gülmek,hem zayıflamak için forumu takibi bırakmaman,kal sağlıcakla

arkadaşlar karatay dıyetnde yarma yanır mi? canım yogurt çorbası çekıyor yarmalı yapıp yıyecegım ama yenıyor mu yenılmıyor mu bılemedim. lütfen bilgisi olan bırı yenır mı yenmez mı bı deyıversın

Kız ben komik miyim ? Ben bahtsız bedeviydim.O dalda ödül alabilirim ancak ama Malesef yılın en bahtsız üyesi ödülü anketi düzenlememişler Seneye en şanslı ödülünü almayı planlıyorum.Çalışmalarıma şimdiden başlayacağım.Önce millipiyangomu aldım Sonrasında her hafta Loto - toto - idda ... Ne varsa oynayacağım.Ganyan bayiilerine gidip " ayrılda gel kızım ,ayrılda gel "diye basbas bağıracağım.Önce kendime bir kasket ve tesbih edineceğim ki Ganyan bayiindeki amcalara uyum sağlayayım.

Canlar selam , bakıyorum dedikodumu yapmışınız arkamdan Kızlar , bu sigara hapından mı yoksa içtiğim kilo kilo vitamin-minerallerden mi bilemiyorum ama acayip bi kalp çarpıntım var dünden beri.Bi de sigara hapının yan etkisi olarak müthiş bi uykusuzluk.40 yıllık ömrümde bir gece bile uykusuzluk çekmedim , yastığı görsem uyurum ama dün bütün gece tavanı seyrettim.Sabah saat 5.30 tu ben hala uyanıktım.Bir de 35 gündür olmadığım regl de oldu dün gece , 40 yılın Çarşambası...Tabi doğal olarak 10.30 gibi ve bi zombiden farksız uyandım.
Melexin naaptın bacım , beni mafettin...Ben şimdi nassı 1. yapıcam seni?

Arkadaslar son haftalarda bende + lardayim.
Ben hüsrana ugradim son haftalarda. 1 ay dikkat edip 5-6 gün yenince hemen kilo aliniyor.
Ben buna üzüldüm. Ben Fil diyeti yapacagim yakinda napalim Karatay diyeti ise yaramiyor bence.
Birazdan fitneste kader anim...

Bizim Murat - XXL Fil Diyeti - YouTube

Son düzenleme:
Bilmiyorum :26:
hala yaşıyoz kısssss
Artıkın bize hiçbirşey olmaz.Kilo vermeye devam kızlar
Bugun gecti yarın bende başlıyorum.... YAS: 33. KİLO. :69. BOY: 1.63. HEDEF: 57. Destek lütfen. Ne kadar zamanda verebilirim acaba.....

İlk ay 4 kilo garanti benden bu arada aramıza Hoşgeldin

[madma;27888715]Ayyy çok teşekkür ederim çok beğendim eline sağlık.

Hoşbuldummmmm

Rica ederim canim tekrar hos geldiniz.
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…