Canım yaaa.Bence bu sigara hapının etkisidir muhakkak.Bence şu hapı boşversen.Kafanda komple bitirmezsen zaten bir sonuç alınmıyor.Allen carr'ın videosunu bir izler misin ?O sana yardımcı olur umarım.Canlar selam , bakıyorum dedikodumu yapmışınız arkamdanKızlar , bu sigara hapından mı yoksa içtiğim kilo kilo vitamin-minerallerden mi bilemiyorum ama acayip bi kalp çarpıntım var dünden beri.Bi de sigara hapının yan etkisi olarak müthiş bi uykusuzluk.40 yıllık ömrümde bir gece bile uykusuzluk çekmedim , yastığı görsem uyurum ama dün bütün gece tavanı seyrettim.Sabah saat 5.30 tu ben hala uyanıktım.Bir de 35 gündür olmadığım regl de oldu dün gece , 40 yılın Çarşambası...Tabi doğal olarak 10.30 gibi ve bi zombiden farksız uyandım.
Melexin naaptın bacım , beni mafettin...Ben şimdi nassı 1. yapıcam seni?
Öyle değil.Önce KKK nosunu vereceksin.Ya telgraf çekecekler veyahut eskilerin çevirmeli telefonuyla çevire çevire santrale bağlanıp oy kullanacaklar.Hatta bir haber güvercini bulsalar daha iyiTekrar hatırlatayım dedim canlarım.
Pambık eller klavyeye...
Çok mu avam oldu melexin??? Klavye falan...:)))
Yardıma ihtiyacın var mı canım ?Sen şimi uykusuzsun.İstersn ben toparlarım listeyi.
Yardıma ihtiyacın var mı canım ?Sen şimi uykusuzsun.İstersn ben toparlarım listeyi.
birdy canim ya o ilacin prospektusu falan varmi.okudunmu...kalp carpintisi falan ben korktum acikcasi....
canim ya ilaci bosver biliyorum birsuru para verdin ama sagligin daha onemli....yavas yavas hergun azaltarak biraksan
merhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))
Canikom prospektüsde var ama eczacıya da sordurdum demin ;"İlk bir hafta normaldir , devam etsin" demiş.Allah sonumu hayır etsin.Ocak ayı zor geçeceğe benziyo
merhaba arkadaşalar ben üye olmadan takip ediyordum ama bugün üye olup sizle beraber bu yolda yürümeye karar verdim :)
kilo:65
boy:1.61
beden:alt38,40
üst beden:40;42
ben elma tipi kiloluyum.ve kilolar genellikle göbekte ve omuzlarda yoğunlaşıyor.
ben bir haftadır şeker ve şekerli gıdalar yemiyorum.ekmekte yemiyorum.ve akşam 17:00 gibide yemek yemeyi kesiyorum.
ama ben tuzu kesmedim.kesmelimiyim?birde bir haftadır dikkat etmeme rağmen pek bişi farketmedi.normal midir?
not:sizin içten yazışmalarınız beni motive etti.umarım heres istediği kilolara iner :))
ha bu arada kiyametin kopmamasini kutluyorum.biraz once eczaneye gittim.gelirkende sekerlemeci dukkanina ugradim....kizimin sekerlemesi ve kurabiyeyle kutluyorum yaninda da cay.....anliycaniz yaramazlik yapiyorum....
kızlar kimse bilmiyor mu? bu diyette yarma yiyebılır mıyım? yarmalı yogurt çorbası yapacagım lütfen yardım bilen biri yok mu??????????
kızlar kimse bilmiyor mu? bu diyette yarma yiyebılır mıyım? yarmalı yogurt çorbası yapacagım lütfen yardım bilen biri yok mu??????????
Canikom prospektüsde var ama eczacıya da sordurdum demin ;"İlk bir hafta normaldir , devam etsin" demiş.Allah sonumu hayır etsin.Ocak ayı zor geçeceğe benziyo
canim sen yap ye corbani....birsey olmaz bir kereden....ayrica ben karatay yaparken corbanin her turlusunu yemistim....arkadaslar daha sonra net bir sekilde aciklar yasakmi degilmi....ama zannetmiyorum yasak oldugunu....cunku genelde yasaklarda pirinc ve bulgur geciyor sanki....
Iyi günler arkadaslar,söyle bir gecmise baktim,kilo verenleri tebrik ediyorum.Benim gibi yerinde sayan ve veremeyenlere,SAGLIK OLSUN:),haftaa insallah bizlerde veririz,diyorum. Hassta olanlara ve hastasi olanlara acil sifalar insallah.Benimde vücudumda bir KIRGINLIK var,genzimde hafif yanma,basimda bir agirlik ama bakalim üsteleyecek mi?
Arkadaslar ben 6 hafta oldu baslayali ve 700 gr ile yerimde sayiyorum(( Acaba önümüzdeki hafta birkacgün ben de mi protein yapsam sadece?Bir fikir verip yardimci olur musunuz?Neden veremiyorum anlayamiyorum?
dün leslie 3 mil'i yaptim,bugünde yapacagim elbette :)
Yediklerime gelince,sabah:2 k.k. da yumurta,peynir,10 zeytin,1 parca kasar,ceviz-badem ve 1 muz
ara 1 kupa sütlü kahve
Ögle:1 corba kasesi türlü,2 izgara köfte,3 yemek kasigi kereviz salatasi,1 avuc ceviz
Aksama menüm yine ayni olacak sanirim,bakalim
önerilerinizi bekliyorum,lütfen
SERSUM bu arada ben de oyumu kullandim,tekrar yazmis olayim :))
He ben de düşündüm ama ilaç bööle , ilk hafta ikisini birden içiyosun.Du bakalım nolucek ,ölmem sanırsam kiBen uzuuuuuun uzuuuuun düşündüm bu işi.Bence klp çarpıntın ilaçla birlikte sigara içtiğin için olabilir.İyi düşünmüş müyüm ?Sigarayı azalt canım benim.Seni seviyom kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?