canim sen yap ye corbani....birsey olmaz bir kereden....ayrica ben karatay yaparken corbanin her turlusunu yemistim....arkadaslar daha sonra net bir sekilde aciklar yasakmi degilmi....ama zannetmiyorum yasak oldugunu....cunku genelde yasaklarda pirinc ve bulgur geciyor sanki....
He ben de düşündüm ama ilaç bööle , ilk hafta ikisini birden içiyosun.Du bakalım nolucek ,ölmem sanırsam ki
Kızlar ya , çok az kişi var.FBMY8785 ve Nurudilara siz 2 haftalık menü bildirimi yaptınız mı ?
22.11.2012 tarihinden bu yana burdayım. Neredeyse hergün düzenli bildirim yapıyorum. hemen hemen bir ay olmuş...
canim sen yap ye corbani....birsey olmaz bir kereden....ayrica ben karatay yaparken corbanin her turlusunu yemistim....arkadaslar daha sonra net bir sekilde aciklar yasakmi degilmi....ama zannetmiyorum yasak oldugunu....cunku genelde yasaklarda pirinc ve bulgur geciyor sanki....
He ben de düşündüm ama ilaç bööle , ilk hafta ikisini birden içiyosun.Du bakalım nolucek ,ölmem sanırsam ki
merhaba arkadaşlar bende karatay diyeti kitabını aldım şu an okuyorum we siz saygıdeğer diyet uygulayan arkadaşlarıma bazı sorularım olcak izninizle:
1. bu kitabı okurken diyete başlamalımıyım yoksa kitabı bitirip öylemi diyete başlayayaım???
2.diyeti inceledim herşey iyi hoş güzel ama haftanın 5 günü balık war akşam yemeklerinde 2 günüde kırmızı et;yani ben tavukla değiştirmek istesem mesela değiştirebilirmiyim yoksa harfi harfine uymak zorundamıyım listeye ??çünkü eşimle birlikte yapıcaz diyeti we o pek balık sewmez hani bir ikiye bişey demezde haftanın 5 günüde yemez.
3.canan hanım şu ana kadar okuduğum 70 80 sayfalık bölümde suyun öneminden pek bahsetmmemiş..sizler nasıl içiyorsunuz günde 2 litreyi buluyormu??
4.çok tşk ederim =)
hee son bişey:74.6 ile başlıyorum sizler başladıktan sonra hemen kilo wermeye başladınız mı ne sıklıkla tartıldınız ve hiç duraklama döneminiz oldumu???
öncelikle hoşgeldin canım
hemen sorularını cevaplamaya çalışayım
1-ben kitabı okurken başlamıştım,zaten sürekleyici bi roman gibi 1 günde bitirdiğim için sorun olmamıştızaten belli başlı kurallar kitabın ilk sayfalarında yazıyo
2-haftanın 5 günü balık yemek zorunda değilsin.tavuk,kırmızı et,sebze,çorba,baklagil vs yiyebilirsin..yeterki karataya uygun olsun yediğin...
3-kitapta bahsedip bahsetmediğini hatırlamıyorum ama tv deki konuşmalarında bahsettiğini biliyorum...özellikle limonlu su içmemizi öneriyo
4-bişey değil
ben 91 kiloyla başladım ve belli bi süre haftada 1 kg gitti genellikle
Kızlar ya , çok az kişi var.FBMY8785 ve Nurudilara siz 2 haftalık menü bildirimi yaptınız mı ?
merhaba arkadaşlar bende karatay diyeti kitabını aldım şu an okuyorum we siz saygıdeğer diyet uygulayan arkadaşlarıma bazı sorularım olcak izninizle:
1. bu kitabı okurken diyete başlamalımıyım yoksa kitabı bitirip öylemi diyete başlayayaım???
2.diyeti inceledim herşey iyi hoş güzel ama haftanın 5 günü balık war akşam yemeklerinde 2 günüde kırmızı et;yani ben tavukla değiştirmek istesem mesela değiştirebilirmiyim yoksa harfi harfine uymak zorundamıyım listeye ??çünkü eşimle birlikte yapıcaz diyeti we o pek balık sewmez hani bir ikiye bişey demezde haftanın 5 günüde yemez.
3.canan hanım şu ana kadar okuduğum 70 80 sayfalık bölümde suyun öneminden pek bahsetmmemiş..sizler nasıl içiyorsunuz günde 2 litreyi buluyormu??
4.çok tşk ederim =)
hee son bişey:74.6 ile başlıyorum sizler başladıktan sonra hemen kilo wermeye başladınız mı ne sıklıkla tartıldınız ve hiç duraklama döneminiz oldumu???
canımm arkadaşım çok tşk ederm peki tuzunu değiştirmişmiydin???kaya tuzu heryerde war ama ne kadar orjinal onu bilip güvenemiyorum işte..tekrar tşk ederm.yeni yılın sana bebek getirmesi için dua edicem
canımcım fındık fıstık tok tutar ekmek su tutar:112: aksine acıkmamıza neden olur
rica ederim canımevet tuzumu değiştirdim.çoğu zaman deniz tuzu yada himalaya tuzunu bulmak zor.o yüzden kipa da falan satılan salina markasının salamura tuzunu kullanıyorum.önemli olan toz gibi olan tuzları kullanmamak zaten.ne kadar az işlenmiş olursa o kadar iyi yemeklere bunlardan kullanıyorum,salataları falan tuz eklemeden yiyorum zaten...
teşekkür ederim canım benim
kızlar kimse bilmiyor mu? bu diyette yarma yiyebılır mıyım? yarmalı yogurt çorbası yapacagım lütfen yardım bilen biri yok mu??????????
üzerinde rafine yazıyorsa ebatı önemli değil, üzgünümtoz olup olmaması bir şey farkettirmiyor. bence aktardan kaya tuzu alıp, değirmende öğüterek kullanabilirsiniz. konunun öncesini bilmiyorum daldım kusura bakmayın taş devri diyetini uygulamasa da benimsemiş biri olarak :44:
Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....
1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0
+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)
Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.
Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...
ellerine sağlık bebişim,herkesi de kutluyorum ama listede ne kaa az kişi var yaaa:105::105::105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?