arada bır okuyorum sayfaları.. ne guzel motıve olmuşşunuz.. devam devam brakmayın kendınızı... kılo verdıkçe insanın iştahı kesiliyor:)))
ben bu aralar bıraz zor gunler geçırıyorum..sıkıntıdan ne mı yapıyorum...
size ne be söyleyecegımı sandınız:18::18::18:
hiç söylermıyım size, 2 gunde bır degişik degşik kek yaptıgımı ve oturup nerdeyse yarıdan daha fazlasını yedıgımı?.. kek mastırı yapmaktayım...yaptılan her kek özenle yenır
kısırları, böreklerı saymıyorum...ama sonuç tabı kı çok kötu bu ay içinde yapmiş oldugum keki, evlılıgım suresınce inan yapmamişimdir.. artık kek ayarı tutturmayı başardım
ve bana yol su elektırk olarak dönu yaptı. tartı sabah 54.2 gösterınce şoka girdim...yenıden geldım buraya...
şu üzgun oldgum, streslı oldugum zamanda öncden yemezdım.. şimdi dolabın önunden çekılmıyorum.. off off ne olacak halım benım..
geri geldım açın be kapıyı
pilavlik bulgur atmıştım pirinç yerine fena olmadıyarın pırasa yemegı yapacagım.havucsuz ve pirinçsiz güzel bir pırasa tarifi bilen var mı?
öncelikle hoşgeldin arkadaşım sanırım arkadaşların dikkatinden kaçmış ara öğün yemiyoruz enaz 4saat aralıklarla yiyoruz sen 2şer saat arayla yemişsin kuru incir yemiyoruz yerine erik ve kayısı kurusu yiyoruz birde taze veyve yemiyoruz kolay gelsin
ben bulgurlu yaptım ama pek beğebmedim,daha doğrusu sıcak halini beğebmedim,soğukken daha yenilebilir durumdaysı...öyle mı, deneyeyım o zaman
aç oldugumu söylemişmiydım
valla kızlar ,iyi ki burası var,yoksa bu mıde kazıntısıyla çoktan bozmustum diyeti
evet kesinilkle sebebi o dur..
daha önce yanlış hatırlamıyorsam famir yapmıştı bulgurlu pırasayı,çok kötü oldu yazmıştı ama tabi damak zevki farklıdır.bu arada ben İzmirliyim ama bulgura bayılırım.bulgurlu köfte tarifin var mı karataya uygun
kızlar,hergün ne pişirsem diye kafayı yiyorum,yemek tariflerimizi paylaşalım mı?eskiden olsa kısır ,mercimekli köfte,sarımsaklı köfte gibi bulgurlu şeyleri çok yapardım ,onları yapamayınca çok mağdur durumdayım
Aslında diğer diyetler gibi yağsız, tuzsuz, susuz derdi olmadığından menü seceneğimiz çok fakat biz hanımların derdidir bugün ne pişirsem meselesi,malum kış mevsimi, kış sebzeleri ve kurubaklagiller revaçta, ben de canan hoca gibi semt psazarlarına gitmenizi tavsiye ederim hanımlar, marketlerden çok daha fazla secenek var üstelik tazecik ve hesaplı..
hani şu fırında baharatlarla hazırlanan bir patates tarifi vardır ben onu mantar ve tavukla uyguladım ımm nefis oldu.. yanına püre olsaydı hele tadından yenmezdsi fakat bize püre yasak ben çorba ve salatayla akşam yemeği menüsü oluşturdum oldukçada hafif oldu.
tavukları hafif yağda biraz soteledim, mantarların irilerini 2ye böldüm miniklerini ise bütün kullandım.. bir kabta tavuk ve mantarları kekik, pul biber, kara biber, tuz ve sarımsakla harmanladım.. sizler sevdiğiniz baharatlardan ilave edebilirsiniz ve borcama serip fırına verdim.. arzuya göre kaşar peynirde serpebiliriz.. afiyet olsun
akşama ben de mantar yapacağım,bu şekilde deneyebilirmm
kızlar,hergün ne pişirsem diye kafayı yiyorum,yemek tariflerimizi paylaşalım mı?eskiden olsa kısır ,mercimekli köfte,sarımsaklı köfte gibi bulgurlu şeyleri çok yapardım ,onları yapamayınca çok mağdur durumdayım
hoşgeldiniz...Bende aranıza katılmak istiyorum :)
2 gündür karatay diyetini yapıyorum. kitabını aldım ama henüz bitiremedim.. taş devri kitabını da aldım
33 yaşındayım izmir'de yaşıyorum, Muhasebeci olarak özel bir şirkette 16 yıldır çalışıyorum, vermem gereken 20 kilom var, Daha önce 4,5 ay dukan yaparak 16 kg'dan kurtuldum, evlilik-doğum derken epey kilo almıştım, şimdi hepsinden kurtulmak istiyorum. Dukan tabiki farklı bir kültüre hitaben yazıldığı için türkler için epey zorlayıcı oluyordu, sebze sınırlı mesela ama karatayda sebze serbest, bu sevindirici.
Diyetle ilgili püf noktalarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Forumu okumaya çalışıyorum 2 gündür ama çalışırken bitirmek mümkün gb görünmüyor
Günlük yediklerinizi paylaşıyorsunuz sanırım, bugün bende başlamak istiyorum izninizle..
Sabah 07:30'da
2 adet kayısı haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı
biraz peyaz penynir
7-8 adet yeşil zeytin
15 tane kadar çiğ badem
1 fincan da şekersiz zencefil-limon çayı
bu sabah tartıda 2 gün olmasına rağmen -800 gr gördüm :) bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?