hıssettımısım demekkı leylakım katıbe oldugunu:)))yogurdu ozellıkle soylemıstım canımcım menulerınde pek rastlamayınca.yogurt onemlı.
bende artılardayım ama sebep bellı sık gelen mısafır sık gıdılen mısafırlıkler.gecen sene antısosyaldım ıyıydı bu sene acıldım ıyıce
hamarat papişim benimcocuklarla kartopu oynamaca alısverıs 45 dk yuruyus derken yatılı mısafırlerım habersız cıkıp geldı evde sıfır yemek
hemen mutfakla butunlestım 2 saatte baya bır ımalatta bulundum sımdı oturdum yorucu bır gundu yaa kg bıldırımı bıle yapamadım hoş bıldırılecek bırseyde yoktu zaten
1.600 için tebriklergünaydın herkese.karataya başlayalı 9 gün oldu.veee tam 1.600 gr artık benimle değil.
kızlar ben hergün tartılıyorum.bu doğrumu?
Kızım yok ev boş gibi buruğum biraz
Yatılı İzcilik kampında oymakbaşısıyla
Ergenyus bööle diyince kızıyor onlar obaymış da öğretmenleri de obabaşıymış da peh
Filizim olaylar şöyle gelişti : Doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ara kanama oldu ben de noluyo yaw deyip kadın doğumcuya gittim.Hormon testi yaptı , hormonlarım çok düşük çıktı , menapaoz dedi.Ben ikna olmadım bir menapoz merkezine gittim , hipofiz bezinde sorun var dedi.Ben ikna olmadım metabolizma konusunda uzman bi doktora gittim.50 tane test sonrası bütün bu sorunların D vitamini eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.Aynı zamanda o dönemde bende yeme konusunda bi acayiplik vardı ve bunun da hipoglisemiden kaynaklandığı ortaya çıktı.D vitaminini duyunca araştırmaya başladım ve ufkum açıldı.Çok güzel bi yazı buldum ama vakit bulup tercüme edemedim , hayli uzun.Tercüme yapınca burda yayınlıcam , okuduklarınız size de çok ilginç gelecek (Pampişim amacına uygun kullanıcam topiğikızlar akşam tam size kavuşmuşum internet gitti bi saat önce aradık arıza halledildi ...
neyse kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun demişsiniz dedem iyiye gidiyormuş yoğun bakımda olduğu için göremedim tabiii...çocuklarda daha iyiii....
birdy cim sana sigara olayında başarılar dilerim ...sana da geçmiş olsun ....benim analamak istediğim bişi var sen adet olduktan sonra uzun süren bi akıntıdan şikayetçiydin doktora gittin ve sonuç gizli şeker çıktı demi.... gizli şeker öle bi etki mi yapıyomuş (yada hiç alakası yok ta öle anlamsız bi akıntı mı olmuş )
iğneoyacım çocuklarından ayrı kalıcakmışsın Allah kavuştursun ..
sersumcuğum eee nasıl gidiyo oylama
ben bugün bildirim yapicektim ama net yoktu ...yeme düzenim yok dediydim dün bayyaaa bi pasta yiyince kilo da bi artış oldu haliyle geçen hafta 69.4 bugün 70.7 evde pasta yapmamalıyım
Sersumum sen kesin kilo verdin aslında.Yeni tartınla bunu kanıtlıcan canımcımyap bebişim hakkındır senin
geçmiş olsun
teşekkür ederim canım..
hoşgeldin
demek giriş etkili oluyo ..çal bebişim ben de kaydettim onu yapıştırıyom
anam anam diyyim ben sizee..uleyyn 00 farkla 4. olmuşum iyi mi..
çok azız yaww:26:
Oyam çizmeleri giydi , darbe yapmaya geliyoGerçekten de bastığım yer gümbürdüyor. O kadar çok kilo aldım ki... Yılbaşında sanıyorum 85le falan tekrar başlıycam.
Ama cidden iyi bir çeki düzen vericem kendime. Kızmayın ama bana mı öyle geliyor topikte genel bir koyvermişlik hali mi seziyorum, bilemedim. Bir toparlanmak lazım. Hatta şunu da düşünüyorum, bence listeye bir kez girdik mi regl döneminde bile cuma listesinde olmalıyız. Gerekirse, topiğe gözatanları yanıltmamak adına kilo listesinde, yanına regl haftası diye not düşeriz. Böyle liste kuşa döndü. Oysa liste yapacak adam sayımız epey kalabalık.
Hamiş: Bunu söyleyen oya 3 haftadır kilo bildirimini yapmıyor:111::111: Dinime küfreden müslüman olsa...
Ohhhh harbiden sapıtmış tartı , üzme sen kendini tatlımçok şükür geçmişi bitirebildim..
Katibim bu duruma ne diyon..oku oku bitmiyo beyaaa
sabah tartım yine sapıttı daha önce söylediğim gibi..eşim de inatla bana doğru tarttığını ispatlıycak ya..adam bi giyinik bi soyunuk 5 kere tartıldı..
bi sinirlendim..ben bunu 5 yıldır kullanıyom sen ne anlarsın sapıttı diyorsam sapıttı..
hiç 5 tartılmada yaziimm..
1- 79.7
2-79.4
3-79.9
4-79.3
5-79.0
6-79.0 ohhhböyle tartar mı bi tartı..
ve sonra sabitlendi..tabi o sabitlendikten sonra geldi tartılıyo aynı..gıcık oldum ..bi kızdım bi baardım. .karışma ..tartımla arama girme dedim
sonra ilerleyen saatlerde affettim onu..ama yine de tartı alıcam ben okaa dedim
Kızım dedim ben ona , öğlenleri çorba iç , metabolizman yavaş dedim , dinletemedim.Zaten 5 kişi var ben nassıl kaynatiim onu aradaYaparım... Yapmam mııııı? Hem benim torpilim birdy ninkine benzemez. Melexin i sondan 1. yapmış iyi mi?:)))
Ben de 2 yıldır gitmedim. Teyzemler, teyze çocukları ve babam tarafından da bir kısım akrabam orda. Hepsi o kadar candır ki çok özlüyorum. Aslında durumum biraz daha netleşsin, indirimli uçak biletlerini takip edip arasıra hsonu için gidip geleyim diyorum. Bu arada hemşerim, kendime izin verdiğim arada yemeyi planladığım şeylerden biri de yağlama:)
Karatayda, gerçekten de , 0 kaçamak yapıp da kilo veremediğim hiç olmadı benim. Kilo vermediysem, hep kaçamağım oluyordu.
Ses ses eko eko 1 2 3 4 ...Ses ver güzelim.Beni 1. Yaptığın için:119::119::119::119::119:
Dün ben kendimde diiildim bacım , attıysam da valla hatırlamıyorum , affetbana özelden kim mesaj attı?Mesajı bulamıyorumBirdy kesin sen attın.Acayip acayip yerlerden çıkıyor mesajların Kör oldum bulacağım diye bulamadım.
Bir arkadaşımın fikrini size sunuyorum : Yarın hepimiz ölü taklidi yapalım ki Şirinceden dönenler hüsrana uğramasın
Tamam canım , sana hayırlı kas yapmalar diliyorum , ama dikkat et haftada 0.5 kg dan fazla yapma hayatım...[birdy;27894667]Canım senin ismin liste yapma listesinde yok , yani liste yapmayı henüz kabul etmemişsin dolayısıyle seni listeye alamıyorum.Sersum'a kabul ettiğini bildirirsen sonraki haftalarda kilo yarışına sen de katılabilirsin.
Bu arada seni üzmek istemem ama en ağır bodybuildingi bile yapsan 2,2 kg kas yapman imkansız.En baba bodyciler bile aylarca uğraşıyor bunun için.O bakımdan senin yaptığın başka bi yanlış var sanırım."Kas yapıyosun" diyen bi hoca varsa salonda kulak asma.Bizim yaptığımız kaslar ancak gramlarla ifade edilebilir ki o da gerçek sporcu beslenmesiyle olabilir.Ama galiba salonda tartılmışsın , haliyle giyinik ve bişeyler yemiştin , o fark bundan da kaynaklanır.Moralini bozma , evde tartıl bakalım kaç kg gösterecek.´
Hayirlisi canim. yalniz o tarti vucuttaki su, kas, yag, vs hep ölcüyor canim.
Yok ben almim evde daha fazlayim tartida. Moralim 0 altinda - 10 valla.
Gene mi misafir gene mi poğaça?cocuklarla kartopu oynamaca alısverıs 45 dk yuruyus derken yatılı mısafırlerım habersız cıkıp geldı evde sıfır yemek
hemen mutfakla butunlestım 2 saatte baya bır ımalatta bulundum sımdı oturdum yorucu bır gundu yaa kg bıldırımı bıle yapamadım hoş bıldırılecek bırseyde yoktu zaten
Heee çok yoruldum valla , narin parmaklarım ağrıdı (yalan , parmaklarım dolma gibidir) , anacım kimse bildirim yapmadı yaawww...hıssettımısım demekkı leylakım katıbe oldugunu:)))yogurdu ozellıkle soylemıstım canımcım menulerınde pek rastlamayınca.yogurt onemlı.
bende artılardayım ama sebep bellı sık gelen mısafır sık gıdılen mısafırlıkler.gecen sene antısosyaldım ıyıydı bu sene acıldım ıyıce
hosgeldın destek verırızde kalıcı olursun ınsallah
tuzuda azalt bol da su ıc hos geldın bu arada
ellerıne saglık pek bı yorucu lıste olmus:)))bırdym canım benım kendıne ıyı bak saglıgını koru lutfen sen bıze lazımsın
Ben aktarıcam D vitaminini.Sigara ilacı bugün 2 doza çıkıyo , akşama uyuyamıcam kesin , oturup çeviricem yazıyı inşallah.kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım
Canım çok geç de olsa günaydın , hatta tünaydın tatlım benim...Gunaydin birdy,papadiya,pepeti,bennilce
Bugün 10 u beş geçe kalktım çoook uzun süredir 10 a kaa uyuduğumu hatırlamıyorum:119:.119::119:
güzel de bi karatay kahvaltısı ettik eşim veile
tereyağında kızarmış hellim peyniri, beyaz peynir, çeçil peyniri, kaşar peynirievet peyniri çok seviyorum
2 kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
fındık
çay
12 tane kadar yeşil kırma zeytin
4 omega 3
eşimle kahvemizi de içtikhepiciğinize afiyetler olsun şekerler
hadi yabunu hiç duymamıştım iyiniyetlim...allahtan ekmek çekmiyo canım
iyiniyetlim canim nasilsin...afiyet olsun....ne guzel kahvelerde icilmis....
birdy canim nasilsin...rekor kirmissin.hatasiz ve o kadarrrrr coklu alintiyi basariyla yaptigin icin....
canim nasilsin kalp carpintisi devam ediyormu....canim normalde bu ilac ne kadar kullanilacakmis.birakana kadar mi yoksa belli bir suresi varmi?
kizlar kusura bakmayin ben menu bildirimi yapmiyorum.muhabbet icin takiliyorum ama affiniza siginaraktan topik konusunda bence de
bir toparlanmak gerekiyor diye dusunuyorum....
igneoyama katiliyorum...bencede ne olursa olsun herkes her hafta bildirim yapip biraz toparlanmak gerek....
birde birkac hafta bildirim yapmayanlari onceden yuzdelerini boluyorduk simdi bolunmuyor galiba...
bence kizlar biriniz el atin durumu.....yeniden kural belirleyip canlanalim....
bu arada yenilik yapip beni atiyormussunuz topikten bildirim yapmiyorum diye......:44:
canim iyiyim sen nasilsin..ins.bugun daha iyisindir...
canim peki simdi d vitaminimi kullanmaya basliyacaksin...
günaydın kızlar.
sağlıklı beslendiğiniz mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiiyle.
reyhanım günaydın..sana da iyi hafta sonları ..canımcım oyunu kullanmamışsın datlum ..beni beğenmiyor musun..
Gunaydin canim afiyet olsun
Reyhancim gozunden kacti herhalde,sersum en komik kk adayi,ben linki veriyorum oyunu buradan kullanabilisin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Yeni gelen arkadaslar ve ziyaretcilerimiz de bu linkten sersum arkadasimiz icin oy kullanabilirler
He süper çoklu alıntı yaptım , kendimi aştım Ramaskam.Canım kalbim kah atıyo kah atmıyo , ilgilenmiyorum , ilaç min 1 ay , max 3 ay. Bırakabilirsem sigarayı ve kendimden emin olabilirsem 1 ay sürecek tedavi.Ama eğer sigara içmeye eğilim hissedersem bi kutu daha içmeyi planlıyorum , tabii eğer o güne dek kalp krizinden ölmez isem.
Yok , böldüm , Elifezgi 2 haftalık bildirim yapmıştı , ikiye böldüm (zaten o da o şekilde bildirmişti) , zaten katılım çok azdı falan filan feşmekan hayatım.
Sen napıyosun bakalım , kar yağıyo mu ?
ins.canim 1 ayda halledersin.ben sana guveniyorum....canim ben bu hafta icin elifezgi icin soylemedim.genel olarak soyledim.dikkatimden kacmis acaba artik bolmuyoruzmu diye merak etmistim...
bu arada menu guzel canim saat kacta gelelim....
sersum canim nasilsin.nasil geciyor gunun....
Slm kızlar..
Nasılsınız..
Sabah k.k, öğlene kendi yaptığım mayasiz hamurdan iki tane çökelek li börek, aksamadan çığ köfte günümüz..
BIRDY sigara dan hala midenin bulanmadımi, merak ettim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?