Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızım yok ev boş gibi buruğum biraz
Yatılı İzcilik kampında oymakbaşısıyla

Ergenyus bööle diyince kızıyor onlar obaymış da öğretmenleri de obabaşıymış da peh

Son düzenleme:

evet canım,ihmal ettiğim yoğurdumu sık sık yiyecem bundan sonradiyet yaparken sosyallik iyi değil yaburdan taşınırsam benim halim de harap.ama orda da dışarda yürüme imkanım olur,öyle kurtarırım
hamarat papişim benim
günaydın herkese.karataya başlayalı 9 gün oldu.veee tam 1.600 gr artık benimle değil.
kızlar ben hergün tartılıyorum.bu doğrumu?
1.600 için tebrikler
Kızım yok ev boş gibi buruğum biraz
Yatılı İzcilik kampında oymakbaşısıyla

Ergenyus bööle diyince kızıyor onlar obaymış da öğretmenleri de obabaşıymış da peh

aklıma hababam sınıfı geldi iyiniyetlim

herkese selamiyiniyetlim ben pazara gittim geldim,sen de gittin mi
1 saatten fazla yürümüşüzdür

kahvaltım
kavurmalı yumurta
domates
zeytin
peynir
2 lokma tandır ekmeği

öğle

1 muz
bir bardak süt

Filizim olaylar şöyle gelişti : Doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ara kanama oldu ben de noluyo yaw deyip kadın doğumcuya gittim.Hormon testi yaptı , hormonlarım çok düşük çıktı , menapaoz dedi.Ben ikna olmadım bir menapoz merkezine gittim , hipofiz bezinde sorun var dedi.Ben ikna olmadım metabolizma konusunda uzman bi doktora gittim.50 tane test sonrası bütün bu sorunların D vitamini eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.Aynı zamanda o dönemde bende yeme konusunda bi acayiplik vardı ve bunun da hipoglisemiden kaynaklandığı ortaya çıktı.D vitaminini duyunca araştırmaya başladım ve ufkum açıldı.Çok güzel bi yazı buldum ama vakit bulup tercüme edemedim , hayli uzun.Tercüme yapınca burda yayınlıcam , okuduklarınız size de çok ilginç gelecek (Pampişim amacına uygun kullanıcam topiği ) , hipoglisemiyi tetikleyen de D vitamini olmuş.
Sersumum sen kesin kilo verdin aslında.Yeni tartınla bunu kanıtlıcan canımcım
Oyam çizmeleri giydi , darbe yapmaya geliyo
Ohhhh harbiden sapıtmış tartı , üzme sen kendini tatlım
Kızım dedim ben ona , öğlenleri çorba iç , metabolizman yavaş dedim , dinletemedim.Zaten 5 kişi var ben nassıl kaynatiim onu arada
Ses ver güzelim.Beni 1. Yaptığın için:119::119::119::119::119:
Ses ses eko eko 1 2 3 4 ...
bana özelden kim mesaj attı?Mesajı bulamıyorumBirdy kesin sen attın.Acayip acayip yerlerden çıkıyor mesajların Kör oldum bulacağım diye bulamadım.
Dün ben kendimde diiildim bacım , attıysam da valla hatırlamıyorum , affet
Bir arkadaşımın fikrini size sunuyorum : Yarın hepimiz ölü taklidi yapalım ki Şirinceden dönenler hüsrana uğramasın

Tamam canım , sana hayırlı kas yapmalar diliyorum , ama dikkat et haftada 0.5 kg dan fazla yapma hayatım...
Gene mi misafir gene mi poğaça?
Heee çok yoruldum valla , narin parmaklarım ağrıdı (yalan , parmaklarım dolma gibidir) , anacım kimse bildirim yapmadı yaawww...
kızlar cekı duzen verme konusunda cok haklısınız topıgı daha amacına yonelık kullanalım daha cok bılgı paylasalım kıtaptan paragraf seklınde onemlı hususları buraya aktaralım
Ben aktarıcam D vitaminini.Sigara ilacı bugün 2 doza çıkıyo , akşama uyuyamıcam kesin , oturup çeviricem yazıyı inşallah.
Gunaydin birdy,papadiya,pepeti,bennilce
Canım çok geç de olsa günaydın , hatta tünaydın tatlım benim...

Aynen yaaa , markette peynir reyonunun önünde rahat yarım saat geçiriyorumdur.Seyretmesine bile bayılıyorum.Bu arada kahvaltı çok fantastikmiş , afiyet sağlık olsun cicim

iyiniyetlim canim nasilsin...afiyet olsun....ne guzel kahvelerde icilmis....

birdy canim nasilsin...rekor kirmissin.hatasiz ve o kadarrrrr coklu alintiyi basariyla yaptigin icin....
canim nasilsin kalp carpintisi devam ediyormu....canim normalde bu ilac ne kadar kullanilacakmis.birakana kadar mi yoksa belli bir suresi varmi?

kizlar kusura bakmayin ben menu bildirimi yapmiyorum.muhabbet icin takiliyorum ama affiniza siginaraktan topik konusunda bence de
bir toparlanmak gerekiyor diye dusunuyorum....
igneoyama katiliyorum...bencede ne olursa olsun herkes her hafta bildirim yapip biraz toparlanmak gerek....
birde birkac hafta bildirim yapmayanlari onceden yuzdelerini boluyorduk simdi bolunmuyor galiba...

bence kizlar biriniz el atin durumu.....yeniden kural belirleyip canlanalim....

bu arada yenilik yapip beni atiyormussunuz topikten bildirim yapmiyorum diye......:44:

Kızlar , yılbaşında arkadaşlar bize gelecek.Menü yapmaya çalışıyorum , şuan için şöyle bir menü yaptım , diyet endişesiz bir menü , bazıları bana yasak , bazıları serbest :

* Fırında tavuk but
* Kestaneli pilav
* Arnavut ciğeri (soğan salatasıyla)
* Fırında sosis (bu eşimin fikri ben mitite köfte düşünmüştüm)
* Fırında genişce sarılmış sigara böreği
* Piyaz
* Çakma rus salatası
* Fırında patates kızartması
* Haydari
* Jambona sarılı peynir , çeri domates
* Peynir tabağı
* Yeşil salata
* İçecekler
* Kek (talep üzerine)
* Kuruyemiş
* Meyva
* Lokum
* Ellerinin körü
şeklinde bi menü yaptım.Ne dersiniz ? Sizler meze olarak neler yapacaksınız?
Not : Kocam da galiba işkembe çorbası yapacak sabaha karşı içmek için ama o kadar oturulmaz gece erken biter diye düşünüyorum)

He süper çoklu alıntı yaptım , kendimi aştım Ramaskam.Canım kalbim kah atıyo kah atmıyo , ilgilenmiyorum , ilaç min 1 ay , max 3 ay. Bırakabilirsem sigarayı ve kendimden emin olabilirsem 1 ay sürecek tedavi.Ama eğer sigara içmeye eğilim hissedersem bi kutu daha içmeyi planlıyorum , tabii eğer o güne dek kalp krizinden ölmez isem.
Yok , böldüm , Elifezgi 2 haftalık bildirim yapmıştı , ikiye böldüm (zaten o da o şekilde bildirmişti) , zaten katılım çok azdı falan filan feşmekan hayatım.
Sen napıyosun bakalım , kar yağıyo mu ?

canim iyiyim sen nasilsin..ins.bugun daha iyisindir...
canim peki simdi d vitaminimi kullanmaya basliyacaksin...

Başladım canım.3 ampul verdi.15 günde bir bir ampulü suya kırıp içicem.İlkini içtim , ayrıca Omega3 , C , Folik asit , Kalsiyum , Magnezyum , KoenzimQ10 yüklemesi yapıyo doktor.1 ay sonra bomba olucam sanırsam.Yanısıra sigara ilacı içiyorum tabe.Onun dışında benim hep içtiğim B12 var.Günümün çoğu ilaç içmekle geçiyo (gerçi yanlış oldu , hiçbiri ilaç diil aslında , hepsi supplement ) anlıcağın

canım benim günaydın
..en çok günkurusu ve cevizi size vericem datlum..en çok senle Pampişim çalışıyo seçimler için....
pastırma da cabası.

şaka şaka herkese benden omega3 cevizz günkurusu..

ins.canim 1 ayda halledersin.ben sana guveniyorum....canim ben bu hafta icin elifezgi icin soylemedim.genel olarak soyledim.dikkatimden kacmis acaba artik bolmuyoruzmu diye merak etmistim...
bu arada menu guzel canim saat kacta gelelim....

sersum canim nasilsin.nasil geciyor gunun....

Slm kızlar..
Nasılsınız..
Sabah k.k, öğlene kendi yaptığım mayasiz hamurdan iki tane çökelek li börek, aksamadan çığ köfte günümüz..
BIRDY sigara dan hala midenin bulanmadımi, merak ettim seni..

He bakıcaz bakalım , nolucek , ne biticek , kahramanımız sigarayı bırakıcek mi bırakmıcek mi , coming sooooooonnnn
Kaçta gelin , valla benim fix cevabım şudur ; Erkence gelin , bol bol sohbet edelim.Yani siz 17.00 den itibaren gelebilirsiniz cicim.
He merak ettin anladım , yok , kaçmadı gözden , kafam da güzeldi dün ama yine de hatırladım Allama bin şükür Ramaskacım

Midem niye bulanıcak ki anlamadım ? Benim daha 4. günüm , 8. günden sonra beklenen bi durum o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…