,canim afiyet olsun...yeni basladigin icin soyluyorum.ilk zamanlar da meyve yemiyoruz.bilmiyorsan diye soyluyorum...
sersum canim evet bencede bildirim o sekilde olmali bence...kizlar ben hic yapmadim ama siz yaptinizmi.hani butun tavugun icine pirinc koyup firinda yapiyorlar ya...ben hic yapmadim.esim butun kaz mi ordek mi ne almis acaba oyle mi yapsam
Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ama yine de birikiyor
Verdim canım 2. Sen sin hala dımı?
canim afiyet olsun...yeni basladigin icin soyluyorum.ilk zamanlar da meyve yemiyoruz.bilmiyorsan diye soyluyorum...
sersum canim evet bencede bildirim o sekilde olmali bence...kizlar ben hic yapmadim ama siz yaptinizmi.hani butun tavugun icine pirinc koyup firinda yapiyorlar ya...ben hic yapmadim.esim butun kaz mi ordek mi ne almis acaba oyle mi yapsam
sağol canım..evet 2.lik devam ediyor..
kısslar ben kaçar..yemek yapıp yememiz lazım..sonra gelirim canlarım..
ben de yılbaşında tavuk doldurmayı düşünüyorum canım..benim eşim hindiyi hiç sevmez..
güzel oluyor bence..ben pilavı iç pilav şeklinde yapıyorum ve biraz sulu pişiriyorum ki fırında da suyunu çekmeye devam ediyor..tavuğun üzerini de bolca limonluyorum kığkırmızı nar gibi oluyor..tavsiye edrim canım.. tavuğu biraz önceden haşlıyorum ama
ben de yemek yapmalıyım ama ne yapsam birtürlü karar veremedim şimdi..acıktım yavv..
kısslar ben kaçar..yemek yapıp yememiz lazım..sonra gelirim canlarım..
inşallah canım..yeni tartım yolda zaten..
yanii haksız mıyım sapıttı benim tartı demekte
diğer kural açıklamalarına tamamen katılıyorum..kilo bildirimlerimiz de eski formatında olmalı bence
yani ..
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan
baş.kilo:85
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
kilo yüzdesi:% 0
beden:42-44
spor:5 gün leslie
şeklinde değil mi canım..böyle olunca biraz daha disiplinli ve düzenli oluyor bence..ilk geldiğim zamanlarda hep böyleydi..
kısslar siz ne diyorsunuz.:44::44:
İlgilenme , geçerken tekme at
Kesinlikle katılıyorum. Kilo bildirim formatımız olmalı. Sersumun yukarıda yazdığı eski formatı hepimiz kopyalayalım.
Bir de,(daha önce de yazmıştım ama) listeye girdik mi her koşulda kilo bildiriminde bulunalım. Regl olanımız, bir sonraki hafta, görece olarak daha çok kilo vermiş olacağı için bence adil olacaktır. Yalnız + da olan arkadaşlar için, yanlarına parantez içi notlar yazalım. Regl oldu, kaçamağı var, spor yapmadı veya sebep yok gibi... Topiğe ilk kez göz atan biri, önce kim ne kadar kilo veriyor diye kilo bildirim listesine bakıyor. Onları yanıltmamak adına bu tarz notlar bence faydalı olur.
Ne dersiniz?
Bu arada, ben de aradaki molayı 2 güne indirdim. Bu cuma tartılıp, karatayıma başlıyorum. Kilo bildirimi yapıcam ama tabii ki liste için 2 hafta bekliycem. (Tabii doktorumun herşey yolunda diyeceği öngörüsüyle/umuduyla yazıyorum. Aksi durumda nolur bilmiyorum)
Bizim eski tartı sersumun tartısı gibi göstermeye başlayınca, sonunda eşim dellendi. Yazlığa giderken yanında götürdü. Tartıyı 15 metre öteye dikti. Üstüne 2 şarjör boşalttı. Bunu tartına oku sersum, ayağını denk alsın, efendi olsun.
Bütün yanlış gösteren tartılara ibret olsun diye mi yaptı Oyam
Oyam dün okul çıkışı gittiler yarın öğleden sonra dönecekmiş özledim be yawİyiniyetlim, geldi mi kızın? Yoksa bu gece yok mu?
Heee:))) Aslında Taksim meydanında sallandıracaktık ibret-i tartı olsun diye amaaaa, onu yapamadık:))
Bütün yanlış gösteren tartılara ibret olsun diye mi yaptı Oyam
Oyam dün okul çıkışı gittiler yarın öğleden sonra dönecekmiş özledim be yaw
yaptığının cezasını çekmiş ohhh
Heee:))) Aslında Taksim meydanınbarlık olurdda sallandıracaktık ibret-i tartı olsun diye amaaaa, onu yapamadık:))
: O da çok barbarca olurdu de mi ?
canım sen bana oyunu verdin mi..verirsen çok memnun olurum..aşağıya link veriyorum oradan[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
verdim şekerimGunaydin canim afiyet olsun
Reyhancim gozunden kacti herhalde,sersum en komik kk adayi,ben linki veriyorum oyunu buradan kullanabilisin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Yeni gelen arkadaslar ve ziyaretcilerimiz de bu linkten sersum arkadasimiz icin oy kullanabilirler
begenmem mi? seni beğenmeyen ölsünreyhanım günaydın..sana da iyi hafta sonları ..canımcım oyunu kullanmamışsın datlum ..beni beğenmiyor musun..
ben de almıyorum eve artık.alınca abartıyorum.temizlik işi bitti oturabildim çok şükür..
sabah
peynirli omlet
zeytin peynir
çeri
bol maydanoz
ceviz badem
4 günkurusu
omega 3
dikkatinizi şaapmışsa tandır ekmeği yemedim..artık 2 haftada 1 yemeye karar verdim
doğru söylüyorsunKesinlikle katılıyorum. Kilo bildirim formatımız olmalı. Sersumun yukarıda yazdığı eski formatı hepimiz kopyalayalım.
Bir de,(daha önce de yazmıştım ama) listeye girdik mi her koşulda kilo bildiriminde bulunalım. Regl olanımız, bir sonraki hafta, görece olarak daha çok kilo vermiş olacağı için bence adil olacaktır. Yalnız + da olan arkadaşlar için, yanlarına parantez içi notlar yazalım. Regl oldu, kaçamağı var, spor yapmadı veya sebep yok gibi... Topiğe ilk kez göz atan biri, önce kim ne kadar kilo veriyor diye kilo bildirim listesine bakıyor. Onları yanıltmamak adına bu tarz notlar bence faydalı olur.
Ne dersiniz?
Bu arada, ben de aradaki molayı 2 güne indirdim. Bu cuma tartılıp, karatayıma başlıyorum. Kilo bildirimi yapıcam ama tabii ki liste için 2 hafta bekliycem. (Tabii doktorumun herşey yolunda diyeceği öngörüsüyle/umuduyla yazıyorum. Aksi durumda nolur bilmiyorum)
Bizim eski tartı sersumun tartısı gibi göstermeye başlayınca, sonunda eşim dellendi. Yazlığa giderken yanında götürdü. Tartıyı 15 metre öteye dikti. Üstüne 2 şarjör boşalttı. Bunu tartına oku sersum, ayağını denk alsın, efendi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?