Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

,

Yok cicim ya , ben de o şekilde hiç yapmadım.Onun pilavını ayarlaması zor gibi geliyo bana.Çiğden koysan suyunu ayarlamak zor , pişirip koysan ördek-kaz (tavuk gene bi derece) en az 2 - 2.5 saatte pişer bu sırada pilav çok kuruyabilir.O bakımdan bana riskli geliyo.

Bilmiyordum canım teşekkür ederim direk kesiyorum o zaman

Oooo bak senin tarif çok güzelmiş , Ramaskacım hem de denenmiş tarif...
Ben yoğurtlu çorba , kurufasulye ve et kavurma yaptım , fikir olsun sana...

Kesinlikle katılıyorum. Kilo bildirim formatımız olmalı. Sersumun yukarıda yazdığı eski formatı hepimiz kopyalayalım.

Bir de,(daha önce de yazmıştım ama) listeye girdik mi her koşulda kilo bildiriminde bulunalım. Regl olanımız, bir sonraki hafta, görece olarak daha çok kilo vermiş olacağı için bence adil olacaktır. Yalnız + da olan arkadaşlar için, yanlarına parantez içi notlar yazalım. Regl oldu, kaçamağı var, spor yapmadı veya sebep yok gibi... Topiğe ilk kez göz atan biri, önce kim ne kadar kilo veriyor diye kilo bildirim listesine bakıyor. Onları yanıltmamak adına bu tarz notlar bence faydalı olur.

Ne dersiniz?

Bu arada, ben de aradaki molayı 2 güne indirdim. Bu cuma tartılıp, karatayıma başlıyorum. Kilo bildirimi yapıcam ama tabii ki liste için 2 hafta bekliycem. (Tabii doktorumun herşey yolunda diyeceği öngörüsüyle/umuduyla yazıyorum. Aksi durumda nolur bilmiyorum)

İlgilenme , geçerken tekme at

Bizim eski tartı sersumun tartısı gibi göstermeye başlayınca, sonunda eşim dellendi. Yazlığa giderken yanında götürdü. Tartıyı 15 metre öteye dikti. Üstüne 2 şarjör boşalttı. Bunu tartına oku sersum, ayağını denk alsın, efendi olsun.

Son düzenleme:

Bütün yanlış gösteren tartılara ibret olsun diye mi yaptı Oyam

2. öğünüm 10.00 gibi kalkınca 2 öğün çok rahat oluyormuş

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon z.yağlı barbunya
1 bardak ayran
peynir peynir peynir
üzerine de kahvem hepimize afiyet olsuuunnn

Sabah kalkar kalkmaz 3 hurma ve su (sabah yazmayı unuttuydum)

Son düzenleme:
verdim şekerim

reyhanım günaydın..sana da iyi hafta sonları..canımcım oyunu kullanmamışsın datlum..beni beğenmiyor musun..
begenmem mi? seni beğenmeyen ölsün

ben de almıyorum eve artık.alınca abartıyorum.

doğru söylüyorsun

sersum canim senin tavuklu pilavi bir ara deneyeyim bakalim nasil olacak....
bu arada masallah iyi calisiyoyorsun oy icin hadi bakalim....

arkadaslar oy vermeyen kalmasin....ozellikle yeni gelen arkadaslar...

iyiniyetlim afiyet olsun.birsey sorucam.bili.bagirsaklari calistirsin diye hurma yiyorsunda.hurma yasak degildir diye dusunuyorum ama acaba kilo aldirirmi yada kilo verisini engellermi acaba....bilmedigim icin soruyorum canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…