Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızım yok ev boş gibi buruğum biraz
Yatılı İzcilik kampında oymakbaşısıyla

Ergenyus bööle diyince kızıyor onlar obaymış da öğretmenleri de obabaşıymış da peh
demek kızın oynakbaşısıyla kampta hee..(hababam sınıfı tatilde.)
eksiklikleri duyulmaz mı canım..Allah böyle ayrılık versin..

peynir canavarıyız biz yaww..
afiyet olsun bebeeemm

aklıma hababam sınıfı geldi iyiniyetlim

benim de aklıma hemen o geldi..

Sersumum sen kesin kilo verdin aslında.Yeni tartınla bunu kanıtlıcan canımcım

Ohhhh harbiden sapıtmış tartı , üzme sen kendini tatlım

inşallah canım..yeni tartım yolda zaten..
yanii haksız mıyım sapıttı benim tartı demekte

Ayrıca çekirge seni kutluyorum bu müthiş ve çoook uzun çoklu alıntın için..geçmişi de siliyorum..

Aynen yaaa , markette peynir reyonunun önünde rahat yarım saat geçiriyorumdur.Seyretmesine bile bayılıyorum.Bu arada kahvaltı çok fantastikmiş , afiyet sağlık olsun cicim
aynen eşim artık dalga geçiyo büyük marketlerde ayrı ayrı gezerken ben seni bulurum peynir reyonunun önünde diyor

sen aklının ucundan bile geçirme buradan ayrılmayı bakiimm..
yorumum saçma çook saçma bu konuda

diğer kural açıklamalarına tamamen katılıyorum..kilo bildirimlerimiz de eski formatında olmalı bence

yani ..
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan
baş.kilo:85
geçen hafta kilo:79 kg
bu hafta kilo:79 kg
kilo yüzdesi:% 0
beden:42-44
spor:5 gün leslie

şeklinde değil mi canım..böyle olunca biraz daha disiplinli ve düzenli oluyor bence..ilk geldiğim zamanlarda hep böyleydi..

kısslar siz ne diyorsunuz.:44::44:

bence harika bir menüü..en çok da ellerini körüne bayıldım.. ben de yapıciim onu.
ben meze olaraktan pancar salatası ,haydari ,şakşuka,yoğurtlu havuç salatası ,yoğurtlu patlıcan salatası yapıciimm..hakkari için çok bile

Neeeeyyyyyy , daha beğenmemiş mi seni Dağlar Kızı , n'ayır , n'olamaz .....
vermedi çok hiss yaptım doğrusu
sersum canim nasilsin.nasil geciyor gunun....
sağol bebişim iyi geçiyor çok şükür..

Hehehe o vakit üçümüz peynir alışverişine gidelim.Sabah çıksak akşama anca döneriz heraldaysam
Sağol üstadım , sayende , çantayı yiye yiye öğrendi çekirge :
Kesin sapıtmış , muhatap olma
Format çok güzel , ben bilemedim katıliiim mi katımiiim mi , beni aldı bi düşünce :26::26::26::26:

temizlik işi bitti oturabildim çok şükür..

sabah

peynirli omlet
zeytin peynir
çeri
bol maydanoz
ceviz badem
4 günkurusu
omega 3

dikkatinizi şaapmışsa tandır ekmeği yemedim..artık 2 haftada 1 yemeye karar verdim

Hee yap "ellerinin körü" nü , çok güsel oluyo , tarif istersen ben veririm
Senin mezeler de çok güzelmiş Sersumum.Benim rus salatası da yoğurtlu , haydari de , o bakımdan havuçu pas geçtim , yoksa benim baş kahramanımdır o Ve evet , Hakkari şartlarında mikimmel bi menü valla.Gerçi biz burdayız da fark ne bacım ? Sende de yoğurt , bende de yoğurt

hee gideriz kıss..nekaa güzel olur..

eğitim şart azizim eğitim şart

hiiiç muhattabım değil artık kendileri

katıl canım noolcak yaa biz senin problemini tedavini biliyoruz zaten hem liste de kalabalık gözüksün cümle aleme

Ohhh güle güle oturun Sersumcum , benim canım çekmedi hiç temizlik (yoksa acayip severek yaparım , bilirsin)
Menü süpermiş valla , yeni tartı kilonu güzel gösterirse gene haftada 1 yersin tandırı kıssss

Heee , köylü pazarındaki peynirler de çok güzel olur di mi , ben hiç iğrenmem , bayılırım
Haklısın monşer , hiç eğitilmişle eğitilmemiş bir olabilir mi
İlgilenme , geçerken tekme at
He , katıliiim o zaman , seni mi kırıcam gülüm :

alırım biara tarifini..
biz genelde rakii takıldığımız için yoğurtlu mezeleri daha çok severiz de ondan canım..ve millete ilginç geliyor biz rakıyı yanında şalgam ya da suyla değil ayranla içiyoruz ikimiz de
rakı balık yerken hep diyolar ayran içiyonuz zehirlenmeyin diye..valla şimdiye kadar bişey olmadı..balık tazeyse sorun yok zate yanlış bir inanış yoğurdun balıkla yenince zehirlediği.
en büyük ispatı biziz yanee

Ohhh güle güle oturun Sersumcum , benim canım çekmedi hiç temizlik (yoksa acayip severek yaparım , bilirsin)
Menü süpermiş valla , yeni tartı kilonu güzel gösterirse gene haftada 1 yersin tandırı kıssss
bilirim çok seversin aynıı benim gibi
di mi kıss hele bi tartılayım da..
hiç de hayır demiyorum tandır ekmeğine yanii

ben de hiç tiksinmem..hem onlar daha lezzetli oluyor bence.
tadına da bakarım öyle alırım hem de

canim benim topikten gitme niyetim yok kovulmadikca...
mezeler guzel...ayrica rakiyla ayran ilk kez duyuyorum....

kizlar topigi toparlayalim dedikce batiyoruz.....

Yaaa zamanında biri bayat balıkla yoğurt yiyip zehirlenmiştir , ordan çıkmıştır o geyik.Üstelik zehirlenmeye karşı yoğurt panzehirdir , yani bayat balık yiyosan yanında yoğurt yemek akıllıca olur bence
Benim pek içkiyle aram yok ama benim eşim de yoğurt-rakı çok sever.Ayran da çok iyi fikir , teklif ediiim bakalım

Sersumcum çok iyi yerden yakalamişsin

Nedense balıkla ayran içmeyin derler ama zehirlendiğimizde niyeyse yoğurt yedirirler. Bu terslikte bir iş var

Aynen yaaa

canim benim topikten gitme niyetim yok kovulmadikca...
mezeler guzel...ayrica rakiyla ayran ilk kez duyuyorum....

kizlar topigi toparlayalim dedikce batiyoruz.....
otur oturduğun yerde bakiimm heh şööle
biz ilginç bir aileyiz ama çorluda otururken bazı arkadaşlarımız da öyle içiyordu

Geçmişi anca okudum

Kahvaltı
Klasik Karatay kahvaltısı

Ara
İki mandalina

Bol su, bitki çayımı iciyorum şimdi.
çok birikiyor di mi canım..dün ben de zor okudum..

canım sen bana oyunu verdin mi..verirsen çok memnun olurum..aşağıya link veriyorum oradan

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Sersumcum çok iyi yerden yakalamişsin

Nedense balıkla ayran içmeyin derler ama zehirlendiğimizde niyeyse yoğurt yedirirler. Bu terslikte bir iş var

evet bence de zehirlenince yoğurt yedirilir yanii di mi ama

bence de öyle olmuştur..
biz de özel günlerde bi de tatilde rakı ve balık kokusunu duyunca takılırız genelde
..bence denesin sevebilir..

Geçmişi anca okudum

Kahvaltı
Klasik Karatay kahvaltısı

Ara
İki mandalina

Bol su, bitki çayımı iciyorum şimdi.

canim afiyet olsun...yeni basladigin icin soyluyorum.ilk zamanlar da meyve yemiyoruz.bilmiyorsan diye soyluyorum...

sersum canim evet bencede bildirim o sekilde olmali bence...kizlar ben hic yapmadim ama siz yaptinizmi.hani butun tavugun icine pirinc koyup firinda yapiyorlar ya...ben hic yapmadim.esim butun kaz mi ordek mi ne almis acaba oyle mi yapsam

Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ama yine de birikiyor

Verdim canım 2. Sen sin hala dımı?

sersum canim evet bencede bildirim o sekilde olmali bence...kizlar ben hic yapmadim ama siz yaptinizmi.hani butun tavugun icine pirinc koyup firinda yapiyorlar ya...ben hic yapmadim.esim butun kaz mi ordek mi ne almis acaba oyle mi yapsam

ben de yılbaşında tavuk doldurmayı düşünüyorum canım..benim eşim hindiyi hiç sevmez..
güzel oluyor bence..ben pilavı iç pilav şeklinde yapıyorum ve biraz sulu pişiriyorum ki fırında da suyunu çekmeye devam ediyor..tavuğun üzerini de bolca limonluyorum kığkırmızı nar gibi oluyor..tavsiye edrim canım..tavuğu biraz önceden haşlıyorum ama

ben de yemek yapmalıyım ama ne yapsam birtürlü karar veremedim şimdi..acıktım yavv..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…