Kesinlikle katılıyorum. Kilo bildirim formatımız olmalı. Sersumun yukarıda yazdığı eski formatı hepimiz kopyalayalım.
Bir de,(daha önce de yazmıştım ama) listeye girdik mi her koşulda kilo bildiriminde bulunalım. Regl olanımız, bir sonraki hafta, görece olarak daha çok kilo vermiş olacağı için bence adil olacaktır. Yalnız + da olan arkadaşlar için, yanlarına parantez içi notlar yazalım. Regl oldu, kaçamağı var, spor yapmadı veya sebep yok gibi... Topiğe ilk kez göz atan biri, önce kim ne kadar kilo veriyor diye kilo bildirim listesine bakıyor. Onları yanıltmamak adına bu tarz notlar bence faydalı olur.
Ne dersiniz?
Bu arada, ben de aradaki molayı 2 güne indirdim. Bu cuma tartılıp, karatayıma başlıyorum. Kilo bildirimi yapıcam ama tabii ki liste için 2 hafta bekliycem. (Tabii doktorumun herşey yolunda diyeceği öngörüsüyle/umuduyla yazıyorum. Aksi durumda nolur bilmiyorum)
Arkadaşlar, aşağıdaki gibi bişeyler yazdık sersumla... Ne dersiniz?
günaydın reyhancımsanada mutlu hafta sonları canımcım
afiyet olsun ficansım
afiyet olsun papişime
bence de papişimdemek lazım artıkın ve de yukarıdaki görüşüne katılıyorum
he valla leylakım ıkı saatte neler dokturdum nelerevet canım,ihmal ettiğim yoğurdumu sık sık yiyecem bundan sonradiyet yaparken sosyallik iyi değil ya burdan taşınırsam benim halim de harap.ama orda da dışarda yürüme imkanım olur,öyle kurtarırım
hamarat papişim benim
1.600 için tebrikler
aklıma hababam sınıfı geldi iyiniyetlim
afıyet olsun canımmherkese selamiyiniyetlim ben pazara gittim geldim,sen de gittin mi
1 saatten fazla yürümüşüzdür
kahvaltım
kavurmalı yumurta
domates
zeytin
peynir
2 lokma tandır ekmeği
öğle
1 muz
bir bardak süt
Filizim olaylar şöyle gelişti : Doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ara kanama oldu ben de noluyo yaw deyip kadın doğumcuya gittim.Hormon testi yaptı , hormonlarım çok düşük çıktı , menapaoz dedi.Ben ikna olmadım bir menapoz merkezine gittim , hipofiz bezinde sorun var dedi.Ben ikna olmadım metabolizma konusunda uzman bi doktora gittim.50 tane test sonrası bütün bu sorunların D vitamini eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.Aynı zamanda o dönemde bende yeme konusunda bi acayiplik vardı ve bunun da hipoglisemiden kaynaklandığı ortaya çıktı.D vitaminini duyunca araştırmaya başladım ve ufkum açıldı.Çok güzel bi yazı buldum ama vakit bulup tercüme edemedim , hayli uzun.Tercüme yapınca burda yayınlıcam , okuduklarınız size de çok ilginç gelecek (Pampişim amacına uygun kullanıcam topiği) , hipoglisemiyi tetikleyen de D vitamini olmuş.ıyı olur bebısım deneyımlerımden ıstıfade ederük
Sersumum sen kesin kilo verdin aslında.Yeni tartınla bunu kanıtlıcan canımcım
Oyam çizmeleri giydi , darbe yapmaya geliyo
Ohhhh harbiden sapıtmış tartı , üzme sen kendini tatlım
Kızım dedim ben ona , öğlenleri çorba iç , metabolizman yavaş dedim , dinletemedim.Zaten 5 kişi var ben nassıl kaynatiim onu arada
Ses ses eko eko 1 2 3 4 ...
Dün ben kendimde diiildim bacım , attıysam da valla hatırlamıyorum , affet
Tamam canım , sana hayırlı kas yapmalar diliyorum , ama dikkat et haftada 0.5 kg dan fazla yapma hayatım...
Gene mi misafir gene mi poğaça?
Heee çok yoruldum valla , narin parmaklarım ağrıdı (yalan , parmaklarım dolma gibidir) , anacım kimse bildirim yapmadı yaawww...
Ben aktarıcam D vitaminini.Sigara ilacı bugün 2 doza çıkıyo , akşama uyuyamıcam kesin , oturup çeviricem yazıyı inşallah.
Canım çok geç de olsa günaydın , hatta tünaydın tatlım benim...
aynen bebısım yaacanım benim günaydın
..en çok günkurusu ve cevizi size vericem datlum..en çok senle Pampişim çalışıyo seçimler için....
pastırma da cabası.
şaka şaka herkese benden omega3 cevizz günkurusu..
1 ÖĞÜN 09.30
tereyağlı çökelek kavurma 3kaşık kadar
beyaz peynir,tulum peyniri
7zeytin
sağlıklı yöntemle biber kızartma 1 tabak
ceviz
2.öğün 15.30
1 kase brokoli çorbası
12 tane bulgurlu-kıymalı karalahana dolması
1 kase yoğurt
yarım koçan mısır
omega3
spor:45 dk pilates yapıldı
aksam yemeem
karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna
yarım saaat yuruyus
Arkadaşlar, aşağıdaki gibi bişeyler yazdık sersumla... Ne dersiniz?
aşkolsun kıss,neden atalım topikten.sen de doğumdan sonra gelirsin nasılsaiyiniyetlim canim nasilsin...afiyet olsun....ne guzel kahvelerde icilmis....
birdy canim nasilsin...rekor kirmissin.hatasiz ve o kadarrrrr coklu alintiyi basariyla yaptigin icin....
canim nasilsin kalp carpintisi devam ediyormu....canim normalde bu ilac ne kadar kullanilacakmis.birakana kadar mi yoksa belli bir suresi varmi?
kizlar kusura bakmayin ben menu bildirimi yapmiyorum.muhabbet icin takiliyorum ama affiniza siginaraktan topik konusunda bence de
bir toparlanmak gerekiyor diye dusunuyorum....
igneoyama katiliyorum...bencede ne olursa olsun herkes her hafta bildirim yapip biraz toparlanmak gerek....
birde birkac hafta bildirim yapmayanlari onceden yuzdelerini boluyorduk simdi bolunmuyor galiba...
bence kizlar biriniz el atin durumu.....yeniden kural belirleyip canlanalim....
bu arada yenilik yapip beni atiyormussunuz topikten bildirim yapmiyorum diye......:44:
menün pek güzel canımKızlar , yılbaşında arkadaşlar bize gelecek.Menü yapmaya çalışıyorum , şuan için şöyle bir menü yaptım , diyet endişesiz bir menü , bazıları bana yasak , bazıları serbest :
* Fırında tavuk but
* Kestaneli pilav
* Arnavut ciğeri (soğan salatasıyla)
* Fırında sosis (bu eşimin fikri ben mitite köfte düşünmüştüm)
* Fırında genişce sarılmış sigara böreği
* Piyaz
* Çakma rus salatası
* Fırında patates kızartması
* Haydari
* Jambona sarılı peynir , çeri domates
* Peynir tabağı
* Yeşil salata
* İçecekler
* Kek (talep üzerine)
* Kuruyemiş
* Meyva
* Lokum
* Ellerinin körü
şeklinde bi menü yaptım.Ne dersiniz ? Sizler meze olarak neler yapacaksınız?
Not : Kocam da galiba işkembe çorbası yapacak sabaha karşı içmek için ama o kadar oturulmaz gece erken biter diye düşünüyorum)
bana yok mucanım benim günaydın
..en çok günkurusu ve cevizi size vericem datlum..en çok senle Pampişim çalışıyo seçimler için....
pastırma da cabası.
şaka şaka herkese benden omega3 cevizz günkurusu..
bence harika bir menüü..en çok da ellerini körüne bayıldım..ben de yapıciim onu.
ben meze olaraktan pancar salatası ,haydari ,şakşuka,yoğurtlu havuç salatası ,yoğurtlu patlıcan salatası yapıciimm..hakkari için çok bile
ben de ilk defa duydum kısss rakı-ayranıalırım biara tarifini..
biz genelde rakii takıldığımız için yoğurtlu mezeleri daha çok severiz de ondan canım..ve millete ilginç geliyor biz rakıyı yanında şalgam ya da suyla değil ayranla içiyoruz ikimiz de
rakı balık yerken hep diyolar ayran içiyonuz zehirlenmeyin diye..valla şimdiye kadar bişey olmadı. .balık tazeyse sorun yok zate yanlış bir inanış yoğurdun balıkla yenince zehirlediği.
en büyük ispatı biziz yanee
aşkolsun kıss,neden atalım topikten.sen de doğumdan sonra gelirsin nasılsa
menün pek güzel canımsen de elinin körü varmış bende de zıkkımın kökü ve ziftin peki var
bana yok mu
ben de ilk defa duydum kısss rakı-ayranı
Heee:))) Aslında Taksim meydanında sallandıracaktık ibret-i tartı olsun diye amaaaa, onu yapamadık:))
katılıyorum oyamArkadaşlar, aşağıdaki gibi bişeyler yazdık sersumla... Ne dersiniz?
he valla leylakım ıkı saatte neler dokturdum neler
afıyet olsun canımm
sana da afiyet olsun datlumaksam yemeem
karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna
yarım saaat yuruyus
He , sağol canım , buyrun gelin valla.Senin menü seçmeli olmuş , hangisini yersen
Sınırsız seçenek diyosun
katılıyorum oyam
sağol canımmm
sana da afiyet olsun datlum
eşimin tarafı geleydi listeyi daha da çoğaltmam mümkündü
Çok sağol Pampişim ellerine sağlık , barbunya en yakışanı galiba.Bin bi-iki kere benzer şekilde yaptım ama tadı acımsı oldu , acaba lahanayı haşlayıp suyunu dökmeli miyim diye düşünmüştüm ama sen öyle yapmıyosun.Demek ki lahananın tadı ööle.Bu hafta bi daha deniim senin tarifinle.Lahananın küçük yapraklı olanı makbul di mi hayatım?bırdyım canımcım karalahana yemegının ıkı cesıdı var bırı bıldıgın ıspanak yemegının aynısı gıbı dıgerı de şöyle
1 demet lahana yıkanır ınce kıyılır
kaynayan 2lt suya atılır
aksamdan ıslatılmıs 1 sb barbunya yada
yada yarım kg taze fasulye katılır
1 buyuk bas sogan ınce kıyılıp eklenır
bıraz tereyagı bırazda ıc yagı eklenır
duduklude yarım saat pısırılır
pısınce 2 yemek kasıgı mısırunu eklenıp
2 dakıka daka kaynatılır
tarıfın ozu budur fakat cesıtlendırılebılır mesela kırık mısır,bulgur,yarma,bugday tarzında seylerde eklenebılır
Afiyet olsun Leylakım , bugün herkesin yemekleri çok güzel3.öğünüm
5 dene çinekop
soğan-maydonoz salatası
brokoli
Sınırsız seçenek diyosun
Afiyet olsun Leylakım , bugün herkesin yemekleri çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?