Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay aç kısss çok merak ettim

evet evet

kıss insan meraktan açar..aç bakalım ne yazmışş

Yoğun istek üzerine açıp baktım. "Yazdığım şey genele değil, birdy ye yazmış". Birdy "görümcene de mi bu üslupla konuştun acaba" deyince, " Bu benim özel mevzum" demişti. Sanki birdy kapı dinleyip öğrendi:))))))))))))))

aramıza hoşgeldin ozaman

bir de bişey rica edeceğim senden kk nın yarışmasında topiğimiz adına adayım sen de aşağıdaki linkten bana oy verirsen çok sevinirim..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Kızlar bugün ki mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Özellikle bize yeni katılan arkadaşların ne kadar doğru bir karar aldıklarını burada kanıtlamak istiyorum.
Öncelikle ben bu sağlıklı yeme alışkanlığına tam 2 ay önce başladığımı belirteyim.7 kilo kadar verdim.7 kilo 80 küsür kilo biri için pek fazla bir kilo gibi gözükmeyebilir.Amavelakin ben sanki 7 değil 15 kilo vermiş gibiyim.Hem fiziksel hem ruhsal olarak o kadar hafifledim ki anlatamam.ÜStelik ben hiç ama hiç spor yapmadım.(arada bir meditasyon için yoga ve nefes çalışmaları dışında )Sizler tabi ki sporla destekleyin.Beni tek sevindiren kilovermem olmadı.Kilovermemin dışında kendimi o kadar dinç hissediyorum ki anlatamam.Eskiden hep yorgun bitkin depresif biriydim.Özellikle eskiden deneyimlediğim rejim -diyet yöntemlerinde o kadar çok benlikten çıkıyordum ki pes ediyordum.Pes etmediğim durumlarda ise tüm çevremin yalvarmalarıyla pes ettiriliyordum.Bu yaşam şeklinde ruhsal değişiklik yaşamadım.Pardonnnnn yaşadım Daha enerjik , daha üretken olmaya başladım.Bir defa haftada bir tutan migrenim 2 aydır sadece 1 kere tuttu( o da bir gün boyu rüzgarın altında ders yaptığım için )Yıllardır 1 saatten fazla giyemediğim topuklu ayakkabılarımı artık tüm gün rahatlıkla giyer oldum.Yüzüme öyle bir aydınlanma gelmiş ki neredeyse herkes bunu söyler oldu.Bana " sen yüzüne hangi kremi kullanıyorsun ? "Diye soruyorlar ki ben 2 yılda bir kere krem ya sürerim ya sürmem
Gelelim bugüne Bugün atölyeye gittim.Oldukça kalabalıktık.Beni uzun zamandır görmeyenlerde vardı.Mübalasız herkes benim oldukça zayıfladığımdan bahsetti.Bu beni çok sevindirdi.Kaç kilo verdiğimi sordular.ben 7 kiloya yakın dedim inandıramadım "yok canım yok yok daha fazla vermişsin" " iyi dedim sizi mi kırıcam"
Durum böyle arkadaşlar.Çok güzel bir yola adım atmışım.Sizlerde burada olmakla eminim benim gibi bu duyguları yaşadınız veya yaşayacaksınız.Ben çoooook mutluyum.Daha önce 27 kiloverip 53 kiloya ulaştığım günlerde bile bu kadar güzel tepkiler almamıştım.Şu 7 kiloyu atmak bile benim hayatımı çok değiştirdi.Düşünün birde 17 kiloverdiğimi.Tutmayın artık beni

süpersin arkadaşım,yaşasın karatay diyeti

bu sefer hakettim ama dimi
kesinlikle hakettin bebeemm
daha ne olsun

Ne güzel anlamışsın melexin... Yaşasın Karatay!

İlaçlama tamamlanıyor stop.Alttakımlar tamam stop.Üst takımlar 1 aydır sallantıda stop
NeeeeHerkül mü? Hayırdır ?Okuyamadım geçmişi çok.
Hayırlı olsun da ne aldığınızı anlayamadım
Birdydir belli olmaz belki yapmıştır kız
süpersin arkadaşım,yaşasın karatay diyeti
Bak ya en önemlisini yazmayı unuttum.Ben sizlerin sayesinde buradayım.Bu yolda sizler olmasanız ben yokum.ama ennnnnn büyük olanı da karataycılar topiği üyeleri

Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

geç yatmanın kilo verdirmediğini biliyorum ne yazıkki ama eşim işi icabı geç geliyor ve çay faslı falan oluyor o nedenle sarkıyor gece yatmaları.. (

Son düzenleme:

anlaşıldı stop..

ben bugün tüy yolma makinesi çaydanlık ve 1 adet seni kıskandığım için F.kir Hercules Vücut Analiz Baskülü aldım stop..onu konuştuk stop

Kızlar sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama ben geceleri rüyamda sizleri görüyorum Nasıl mı? İşte burası ilginç Diyorsunuz yüzümü görmeden nasıl rüyanda görüyorsun diye .Ben sizleri avatarlarınızla görüyorumRüyamda menü bildirimi yapıyorum

ben de görüyom kısss,yazışıyoruz hatta bazen gülerek uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…