anlaşıldı stop..
ben bugün tüy yolma makinesi çaydanlık ve 1 adet seni kıskandığım için F.kir Hercules Vücut Analiz Baskülü aldım stop..onu konuştuk stop
ben de görüyom kısss,yazışıyoruz hatta bazen gülerek uyanıyorum
Oh bee durumum normal yaniKafayı kırmamışım Anlatmakta kararsız kalmıştım
kızlar karatayla ne kadar sürede ne kadar kilo kaybı oldu öğrenebilir miyim?
kıslar ben çıkıyorum,bulaşık makinesinin işi bitmiş beni bekler
herkese iyi geceler rahat uykularyarın görüşürüz çıtırlar
normak kıss normal
olsun canım diğer kurallara uyarsın ..sadece şekersiz çay yada süt içersen sorun olmazgeç yatmanın kilo verdirmediğini biliyorum ne yazıkki ama eşim işi icabı geç geliyor ve çay faslı falan oluyor o nedenle sarkıyor gece yatmaları..(
hee ben de görüyom..normal yanee korkmaKızlar sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama ben geceleri rüyamda sizleri görüyorumNasıl mı? İşte burası ilginç Diyorsunuz yüzümü görmeden nasıl rüyanda görüyorsun diye .Ben sizleri avatarlarınızla görüyorum Rüyamda menü bildirimi yapıyorum
iyi geceler bebeemmkıslar ben çıkıyorum,bulaşık makinesinin işi bitmiş beni bekler
herkese iyi geceler rahat uykularyarın görüşürüz çıtırlar
Ölüyommmmmm Cidden markası hercules mi ?Hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım tartın seni en kısa zamanda 50'li rakamlarda göstersin.Çaydanlığında sevgi demli çayların olsun.eeee tüy biçme makineni de Allah bir kere kullanmak nasip ettirsin (daha sonra bir daha hiç tüyün çıkmayacak da ondan yani 1:)
Oh bee durumum normal yaniKafayı kırmamışım Anlatmakta kararsız kalmıştım
Selamlar tekrar bugün ben yürüyüş olarak çarşıda dolaştım onu yazmayı unutmuşum. Ceyizime yeni parçalar aldımöğrenci olsamda çeyizimi unutmuyorum çeyiz sandiğım yanımda biriktiriyorum bakalım
He kız vallahi, senin ki gâvur isimli emme çok havalı durmuş.Fakat hangi akla hizmet tartıya Herkül ismini koymuş bu akıllılar.hee kıss valla herkül ingilazcası yalnız hercul olsun akraba sayılırlar..bak burdan da vurduk ikizim
tüm iyi dileklerine öpücüken çok da tüyler konusun da amiin diyorum
körler sağırlar birbirini ağırlar..biz hepimiz aynı kafayız valla
Selamlar tekrar bugün ben yürüyüş olarak çarşıda dolaştım onu yazmayı unutmuşum. Ceyizime yeni parçalar aldımöğrenci olsamda çeyizimi unutmuyorum çeyiz sandiğım yanımda biriktiriyorum bakalım
Teşekkürler canım. Konuyu dağıtmamak için evde olmazsa olmaz neleri alabilirim diye sormayacağım :)sağlıkla mutlulukla kullanırsın inşallah canım.
dayanamadım geri geldim kıssss60:Allah rahatlık versin.Bu gece dualarım seninle olacak.2013 bizim topiğe yeni bir bebek getirecek.Bende Teyze olma duygusunu senin sayende tadacağım inşallah.
hee ben de görüyom..normal yanee korkma
iyi geceler bebeemm
sanki biri benden bahsediyorBence tamamdır Oyacım , şiştim-tartılmicam muhabbeti yok , şişmeseydin kardeşim de mi yane (hehe dün de ben girmedim listeye reglim diye )
iyiyim canım.diş ağrısı uyutmadı beni.neyseki dün kurtuldum agrıdan ama dişim de gitti.yeni bir masraf çıkardı implant yaptıracagım.uykusuz gecelerden kurtardım ya ona şükürAfiyet olsun Reyhanım , nasıl oldun sen , sağlık sorunum var diyodun , nen var kuzum ?
haçan sen benim hemşerimmisin içyağlı lahanalar yiyeysunaksam yemeem
karalahana yemegı
fırında tavuk
yesıl salata
fındık,omega3
2kasık makarna
yarım saaat yuruyus
hoca senin üzerinden pirim yapıyor papy.bence komisyonunu isteProf. Dr. Canan Karatay'dan Diyet Önerileri!.. - Video - SacitAslan.com
hocayı dınlıyorum kıtabıma 12 tl verıp 40 kg veren var dıyo benımı dıyo acep
selam hatunlar.. doğumla birlikte aldığım 20 kg olduğu gibi yapıştı 1.5 yaşında bi çocuğum var.. boyum 1.78 kiloum 106.. uzun boylu olduğumdan kilomu göstermiyorum ama bu çok da zayıf durduğum anlamına gelmiyor tabi :) ama 2 kg bile versem bu kiloma rağmen hemen belli ediyorum. daha önce diytisyene gittim lakin 102lere indim sonra bi savsakladım tekrar 109lara çıktım. şuan kilo verme çabasında aciz bi kadınım :)) 1.5 senedir 99un yüzünü göremedim. size sorum şu ;
karatay diyeti yapanlar memnun mu?
verilen kilo az dikkat edilmediğinde hemen geri alınıyor mu?
bi de 7-8den sonra bişey yenilmemesi sartmış, ben geç yatıyorum 2-3 gibi o zaman zarfında acıkabiliyorum. bunun için bi alternatif var mı?
şimdiden teşekkür ederim. :)
dayanamadım geri geldim kıssss
geri geldim kıssss
sanki biri benden bahsediyor
iyiyim canım.diş ağrısı uyutmadı beni.neyseki dün kurtuldum agrıdan ama dişim de gitti.yeni bir masraf çıkardı implant yaptıracagım.uykusuz gecelerden kurtardım ya ona şükür
haçan sen benim hemşerimmisin içyağlı lahanalar yiyeysun
hoca senin üzerinden pirim yapıyor papy.bence komisyonunu iste
hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?