sağol canımkıss alemsin..hoşgeldin..
evet evet teyze olcez biss..
canım geçmiş olsun tekrardan..neyse ya bunla gelsin geçsin diyelim
hoşgeldin,alıp okumalısın.ama almadan önce de başlayabilirsinkızlar ben de katılmak istıyorum size neler yapmam lazım bir de kitabı almam gerekli mi ??
Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağımTeşekkürler canım. Konuyu dağıtmamak için evde olmazsa olmaz neleri alabilirim diye sormayacağım :)
dayanamadım geri geldim kıssss
ayyy çok teşekkür ederim canım benimçok mutlu ettin beni duygulandım yaw
geri geldim kıssss
reyhanım geçmiş olsunancak geçmişi okuyabildim.haftasonu genelde sakin olurdu burası.kimse soğuktan dışarı çıkamadı galiba
kıss alemsin..hoşgeldin..
evet evet teyze olcez biss..
yeni gelen arkadaşlarımız..konuyu okurken bir de oy kullanır mısınız topiğimiz için bana SERSUM aşağıda link veriyorum..teşekkürler şimdiden
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
kıslarr hani saat 8 den sonra bişey yemememiz gerekiyor sanırım bebişi emzirdiğim için midem kazınıyor.biraz kuruşemiş yesem olmazmı?
sersuma oy veren aramıza katılabilir.ona göre:86:yeni gelen arkadaşlarımız..konuyu okurken bir de oy kullanır mısınız topiğimiz için bana SERSUM aşağıda link veriyorum..teşekkürler şimdiden
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
gavur mavur doğru tartsın daHe kız vallahi, senin ki gâvur isimli emme çok havalı durmuş.Fakat hangi akla hizmet tartıya Herkül ismini koymuş bu akıllılar.
:
hoşgeldin canım.kızlar ben de katılmak istıyorum size neler yapmam lazım bir de kitabı almam gerekli mi ??
Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım
Gerçekten samimi duygularımdır.Hem Kibariye var ya o benim sayemde doğurduHatta 2001 yılında doğuranların %99 benim sayemde doğurdu. Ben 2000 yılında doğum yapmıştım sezeryanla .Sezeryandan bir çıkmışım.Norkozu köklemişler bana Benim çıkış öyle bol dualı olmuş ki bütün hastaneyi inletmişim "Allahım olmayana da versin "diye.Hemşirelerin dalgası olmuştum"bu yıl nüfus patlaması olacak sayende "diye.Sonra tv de Kibariye'yi gördüm ikigözü iki Çeşme çocuk istiyorum diyordu.Oturudum yürekten öyle çok dua ettim ki onun hamile haberi kendisinden çok beni sevdirmişti. Şimdi aynı samimi duygularımla senin içinde dua ederim.Dediğim gibi sizler olmasanız benim hayatım bu denli değişemezdi.Hepiniz benim birer kardeşim oldunuz.Bu durumda sen anne olunca bende TEYZE olacağım Bu arada Ramaskacığım da bebek bekliyor.Onunda en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
verdim oyumu sana
Kahvaltım
Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 fincan Americano içtim
Akşam
Mc donalsta hamburger menü yedim
Tavukluydu amma kola ve patateste vardı(((((
Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte
Taze soğan marul turp eşliğinde
Ve ve şimdi 1 bira :))))
Bugün özel bi gün olduğu için malesef böyle oldu. Yarından itibaren çeki düzen verip hiç kaçamaksız 1 hafta geçiricem inşallahhhh:))))
Reyhanım geçmiş olsun canım benim.İmplant son çaremi?Biraz pahalı olduğunu biliyorum.Benim eltimde yaptırıyor.Birazda zahmetli.ancak geçmişi okuyabildim.haftasonu genelde sakin olurdu burası.kimse soğuktan dışarı çıkamadı galiba
Canım benim süt içsen veyahut bitki çayı (şekersiz) daha iyi olur.kıslarr hani saat 8 den sonra bişey yemememiz gerekiyor sanırım bebişi emzirdiğim için midem kazınıyor.biraz kuruşemiş yesem olmazmı?
kızlar ben de katılmak istıyorum size neler yapmam lazım bir de kitabı almam gerekli mi ??
aneyyy bana da dua edermisin meleksin,şubatta hamile kalayımTamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım
Gerçekten samimi duygularımdır.Hem Kibariye var ya o benim sayemde doğurduHatta 2001 yılında doğuranların %99 benim sayemde doğurdu. Ben 2000 yılında doğum yapmıştım sezeryanla .Sezeryandan bir çıkmışım.Norkozu köklemişler bana Benim çıkış öyle bol dualı olmuş ki bütün hastaneyi inletmişim "Allahım olmayana da versin "diye.Hemşirelerin dalgası olmuştum"bu yıl nüfus patlaması olacak sayende "diye.Sonra tv de Kibariye'yi gördüm ikigözü iki Çeşme çocuk istiyorum diyordu.Oturudum yürekten öyle çok dua ettim ki onun hamile haberi kendisinden çok beni sevdirmişti. Şimdi aynı samimi duygularımla senin içinde dua ederim.Dediğim gibi sizler olmasanız benim hayatım bu denli değişemezdi.Hepiniz benim birer kardeşim oldunuz.Bu durumda sen anne olunca bende TEYZE olacağım Bu arada Ramaskacığım da bebek bekliyor.Onunda en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
sağol tatlımreyhanım geçmiş olsun
hoşbuldum bebeğem
inşallah sersumum inşallah
sersuma oy veren aramıza katılabilir.ona göre:86:
evet malesef öyle ama başka köpru yapılabilir.sağ ve soldaki dişimle kaplama tapılabiliyor.onlardan olmak istemiyorum.ahh meleksinim nelere para veriyoruz sağlık oldumu eşimin bile eli cebine varmıyorReyhanım geçmiş olsun canım benim.İmplant son çaremi?Biraz pahalı olduğunu biliyorum.Benim eltimde yaptırıyor.Birazda zahmetli.
aneyyy bana da dua edermisin meleksin,şubatta hamile kalayım
sersuma oy veren aramıza katılabilir.ona göre:86:
Kahvaltım
Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 fincan Americano içtim
Akşam
Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte
Bugün özel bi gün olduğu için malesef böyle oldu. Yarından itibaren çeki düzen verip hiç kaçamaksız 1 hafta geçiricem inşallahhhh:))))
1 ay var:26:şimdiiiiii yetişirmi bilmiyorumaneyyy bana da dua edermisin meleksin,şubatta hamile kalayım
sağol tatlım
Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım
aboowww..çok fena çok..:26::26:Kahvaltım
Sosisli yumurta
Peynir
Ceviz
2 bardak şekersiz çay
Öğlen
1 fincan Americano içtim
Akşam
Ve gece
1 dürüm çiğköfte
2 tek çiğköfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?