Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen başla ben geliyom..secret sipariş edildi stop..hadi hayırlısı stop..
önce bi gülme patlatayım narkozu köklemişler lafına

bu arada kiboş o yaşta hamile kaldıysa ben de kalırım zannımca[/B]

evet malesef öyle ama başka köpru yapılabilir.sağ ve soldaki dişimle kaplama tapılabiliyor.onlardan olmak istemiyorum.ahh meleksinim nelere para veriyoruz sağlık oldumu eşimin bile eli cebine varmıyor

Doğru diyorsun canım.Sen en iyi hangisiyse onu yaptır.Dediğin gibi sağlık bu.Ayrıca hamile kalmayı da planlıyorsun.Tam bir bakım yaptır kendine.İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ben kalpten edilen her duanın hayırlıysa kabul olacağını düşünüyorum.Yoksa o yazdıklarım biraz şaka mayetindeydi.Tabi ki kimse sadece benim sayemde doğurmadı.Ama yine de ben kalpten sizler için kalpten duamı yapacağım (hatta şuanda yapıyorum)Vallahi şimdiden bana "deze deze "diyen yeğenlerinin sesini bile duyar oldum.

dualarımız sizinle canım..Allahım isteyen herkese öncelikle leylakım ve sana sağlıklı bebişler versin inşallah
amin canım inşallah

sersum kaçar kısslar herkese iyi geceler bol leptinler..
..kaçarkende benim herkülümün resmini paylaşayım..melexin gör kıss

Teşekkür ederim sevinirim valla :))
Şimdi canım benim vereceğim listede ben marka desen vs vermeyeceğim.Çünkü ben bu topiğin bahtsız bedevisiyim(sen orada yazan şanslı aristokrat yazısına takılma .O kaderi değiştirmek adına yazıldı )Benim vereceğim herhangi bir ürünü 1 aydan fazla kullanamayabilme ihtimalin var.Listeyi okurken ve alırken Bismillah Çek.Allah sana boooool şans bereket versin.
Allahımmmmm bana sizleri verdi.Ben daha ne isterim.Kilolarımı ,sıkıntılarımı sizlerle attım.Kutup ayumla iki muhabbet edemediğimden günde 1 kitap bitiririm ben.Sizlerle muhabbetin dibine vurdum. evimde sizlerle oturuyorum,muhabbet ediyorum bundan güzeli yok.Kız sen Beşir bile doğurursun alimalah Çok mu oldu ne ???
Sanada iyi geceler.Sayfamızı renklendirdiğin için
sen başla ben geliyom..secret sipariş edildi stop..hadi hayırlısı stop..

Ben başladım stop.Beşiz diledim.Garanti olsun diye.Birinden biri tutar sonuçta

Eki Görüntüle 585100

sersum kaçar kısslar herkese iyi geceler bol leptinler..
..kaçarkende benim herkülümün resmini paylaşayım..melexin gör kıss

Kız bende mi alsam?Benim herkülle takım yaparım.Birde Herkül marka duş bataryası buldum mu tamamdır.He şunu demeden geçemeyeceğim,markasını Herkül demişler.Bende sandım Çelik'ten şöyle kalantor birşey.Ulen bu camdan ya

aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun

Sevgili Leylak84. rabbim sana yeni yilda hayirli ve saglikli bir evlat versin ins.
Dualarim siz kardeslerimle benimde. Ins gönlüyün diledigi olur canim.

Son düzenleme:
aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun
Beşiz dedim ki iş garanti olsunbirinden biri tutsun
Sevgili Leylak84. rabbim sana yeni yilda hayirli ve saglikli bir evlat versin ins.
Dualarim siz kardeslerimle benimde. Ins gönlüyün diledigi olur canim.

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
bu sefer gerçekten çıkıyorum kıslar..herkese tekrardan iyi geceler
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Rüyanda bizi gör emi Bende göreceğim,buluşuruz .

Cok tsk ediyorum MELEXIN.
BUGÜN COK YORGUNYUM 2 GÜNDÜR MISAFIRIM VARDI.
BILDIRIM YAMPIYORUM HOS YEDIKLERIM HEPTE CISLI SEYLERDI.

UYKUMDA YOOOOK.

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi uykular

leylakcığım reyhancığım Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım
kızlar sıkıyönetim kararınız çok yerinde bi karar olmuş ben daha önce dicektim ama çekindim ...doğrusu böyle olmalı zaten listenin amacıda diyete uyanla uymayanın farkını görmek değilmidir regl olunca da sonuçta biraz su tutuyo vucut bittiğin de de gidiyoçekinilen şeyi anlayamıyodum.....sanki ceza veriyoruz
melexin güzel iltifatlar almışsın tebrikler devamı gelir inşalllah
sersumcuğum aldıklarını iyigünlerde kullan canım
birdy hangi sigara topiğinde takılıyosun canım ben de geliyim

Doğru karar değil mi filizciğim.Ayrıca teşekkürler.Hepimiz böyle iltifatlar alalım İnşallah:))) Bir özgüven patlaması oluyor insan da Daha bir sıkı sarılıyorsun hayata.Ayrıca bana iltifat edenler kalpten insanlar, onların görüşleri benim için önemli olan kişiler.O da ayrı bir gurur verdi bana.

canım daha da güzel olucak inşallah benim yaptığım gibi yapma amaa... bana geçen cuma yapılan iltifatlar bana hiç yaramadı ben şımardım yoldan çıktım .....ama gelicek güne kadar kendimi toparlamalıyım milleti karataycı yaptıydım rezil olucam böle gidersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…