Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kisss senin yuzunden bende kaciricam simdi

Gitmeden küçüğüme banyo yaptırayım bari...Allaha emanet olun diyorum. Yarın herkes hizaya giriyor, unutmayın. Perşembe hepinizin menülerini kontrol edicem ona göre. Perşembe akşamı da sersum kilo bildirim formatını tekrar hatırlatırım demişti zaten sağolsun. Bu hafta süper olucaz. Bir de dikkat ettim, ziyaretçilerimiz de arttı. Canan hoca tvdeydi ya birkaç defadır. Sanırım onun etkisi. E,tabi yeni yıl kararları da var. Ufukta yeni karataycılar gözüküyor...

Dualar için teşekkür ederim. Hepinizi öpüyorum.

Ben linki bulamadım. Aşağıda yeni arkadaşlar var, sersumun linkini bi daha hatırlatabilen var mı? 3 kişi kalmış be!

Kız senin yüzünden bizim alıntılarda bozuldu. Bozuyon kızım sen bizi
Listeye gelince beni sevdiğini biliyorum ve bende seni ı love you amma liste bana değil sadece aşkımmm için.Ben ona şu tarz bir liste döktüm.Gerisine de siz yardım ediverin.Senin listede güzel benim liste kopya halinde aşağıda

tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilik haydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin

Menu super,afiyet olsun canim

Teşekkürler :)

afiyet olsun canım menüler süper..

Teşekkürler
İki gündür kaçamaksız devam

tüy biçme makinem ve agda setim mevcut :)
kettle bi tanıdıgım hediye alacak
tahta kasık evet oynamak için de alacagım zaten
Rondo babamı bekliyor
tutacak ve önlük aklımda
Hortum evet ama son zamanlarda plastikleri alırken alırım diyorum sonucta şehir dısına gidicem 3 yer dolaşacagm yaf
büyüteçli küçük bi aynam var :)
Evimi sade olacak şekilde düşünüyorum zaten sevmem öyle süs püs. misafir odasu biraz agır olacak malum :)
Oturma odasına L koltuk istiyoruz .
Yılbaşından sonra şeçim yapmaya başlarız herhalde :)
Teşekkürler :)

Bizde seni opuyoruz bebisim,persembeye guzel haberlerle gorusuruz

canım benim bugünden itibaren tüm dualarım ve secretlerim senin için..
canavar gibin döneceksin aramıza..
seni seviyom uleyyn

Gülcene sende yardım et alaaallahhh
çok komik yazmışsın napiimm
melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi

evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.

afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel
:
ben de senin gibi yapıyorum canım..benim eşimde kızartma seviyor.

evet canım karıştırdım..sağol

çoklu alıntı müthişş
sırayla cevaplıyyım..
sen o bebeyi pambıklara sarmalar sararsın kıs..
ekip müthiş ben naapayım
hee kartal olan..silik silik yazısı

bizde de kızımın hatrına pişiyor cumartesileri pazar herkes banyo yapıyii
hanfendinin kahvaltı kültürü çok sınırlı olduu için sevdiği şeyleri yapıyom mecburen

Canım benim sende Allah'a emanet ol.Bizi merak etme.Yarından itibaren herkes tek hiza yürüyecek Sen kendine dikkat et.Kitap götür yanında bari.Komik olanlardan Hasretimizi onlarla giderirsin.Öptüm seni

Allah seni ne yapmaya.Kız sen benim bi damlacık beynimi niye yoruyon,madem hepsi hazır.Allah seni davul etsin.Ayrıca ben sana en önemlisi Herkül kova demedim mi ?Maşrapayla lazımlık var mı mesela.Birdy de liste yapıyor sana .Ben sana bir çekyat yeter diyom sen L koltuk diyom .hakettin ama kızma

Benim de başım döndü alıntı yapmaktan ama bi dışarı çıktım-geldim 10 sayfa yazmışınız , insaf be kardeşim , bunu da insan okucak yane , bi acıyın
Anladım sen evlenmiyosun ama listeyi sen yapmışsın o bakımdan sana ithafta bulundum
Leylakım ; bi gün ben o cümleyi kullanabilmek istiyorum "hiç iştahım yok"; ama 40 yıl oldu söyleyemedim
Oyacım ; tekrar süper sonuçlar diliyorum , herşey su gibi akıp gitsin inşallah canım
Özlem'i niye attılar ki , gayet aklı selim bi insandı , Alla Alla ....

Allahim sana geliyorum

insan okuycak hee dohtor bu nee..insan yiycek bunu...

hee ben de şaşırdım niye atıldı ki:44::44:

Ne yapalım bacım bugün yazma günümüzdeyiz.Yarın hiZaya geçince zor olur espri yapmak
İtafın için ama arkadaş zaten bunları dizmiş.
Özlem belki kendi kapamıştır hesabı.( öyle birşey oluyorsa tabii)Uleynnnn insan bahşiş atarda gider Di mi?
Şu videoyu iZle
Aynı ben
Dedeye Sahip Çıkalım -.mp4 - YouTube

Allah insallah sana da nasip eder o cumleyi birgun birdycim
Kisss ozlemkartal degil atilan karakartal1903

soldan soldan

kızlar amma yazmıssınız 20 sayfa oku oku bıtmıyo bekleyın gelıyorum anacım

canım benim perşembeye kadar iyi bak kendine..Allaha emanetsin
giderken bile beni düşünüyor yavv

Allah insallah sana da nasip eder o cumleyi birgun birdycim
Kisss ozlemkartal degil atilan karakartal1903

he kıss doktor olan işte silik silik nicki atıldı demek demiştin sen:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…