"Bacım , baktım , seni çok sevdim , hemen görüşelim dedim" yaHatta sen de "karlar erimeden olmaz" dedin
Hakketen ismiyle müsemma bi insan , bu arada topiğe hoşgelmişsin...
Bence de gülme Sersumum biliyosun sonra noluyo ve ayrıca da Allah muhafaza
İki ay mıııııııııı , neyse sıkıcaz dişimizi artık , kız ben 1 hafta 11 yaşındaki yeğenime baktım o bile tuhaf geldi banaAma süper baktım , yedirdim , gezdirdim , silah zoruyla spor yaptırdım , yıkadım , pakladım , geceleri üzerini örttüm.Annem bile şok geçirdi valla.
Kafayı yerim o kesin ama bebeye belli etmem.Senin evde yetişmesi güzel olur , erken yaşta hayatın gerçekleriyle tanışır , olgun bi bebe olur
Heh , tam zamanında geldin zira herkes gaza gelmiş vaziyette , hoşgeldin
Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.
O ne kıss kuş kadar yemişin gene
Kızım acayip kampanya yapıyolar valla.Cee diyeni ketenpereye alıyolar hemen
Hangi Özlem atılmış ? Kartal vardı bi de Dr vardı.[/COLOR
Yürrü be kim tutar seni
Afiyet olsun Sersumum
Bizim evde pastırma yapacak kahraman henüz anasından doğmadı , doğabileceğini de sanmıyorum
Çok alıntı yapma kız beynim durduİyi yapıyosun cicim , yazık size ayrı-gayrı kalmışsınız.Tez vakitte kavuşursunuz inşallah...
Yemekler çok güzel olmuş , afiyet olsun.Ben kendi adıma iyiyim Allama bin şükür.
Bu vesileyle topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ...
Alcan Di mi kız beni ? Beğendin sen beni Di mi ?
Bebeğe senin yerine ben bakacağım
Özlem sanırım Dr olanı
"Bacım , baktım , seni çok sevdim , hemen görüşelim dedim" yaHatta sen de "karlar erimeden olmaz" dedin
Hakketen ismiyle müsemma bi insan , bu arada topiğe hoşgelmişsin...
İki ay mıııııııııı , neyse sıkıcaz dişimizi artık , kız ben 1 hafta 11 yaşındaki yeğenime baktım o bile tuhaf geldi banaAma süper baktım , yedirdim , gezdirdim , silah zoruyla spor yaptırdım , yıkadım , pakladım , geceleri üzerini örttüm.Annem bile şok geçirdi valla.
Kafayı yerim o kesin ama bebeye belli etmem.Senin evde yetişmesi güzel olur , erken yaşta hayatın gerçekleriyle tanışır , olgun bi bebe olur
Heh , tam zamanında geldin zira herkes gaza gelmiş vaziyette , hoşgeldin
Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.
O ne kıss kuş kadar yemişin gene
Yürrü be kim tutar seni
Afiyet olsun Sersumum
Bizim evde pastırma yapacak kahraman henüz anasından doğmadı , doğabileceğini de sanmıyorum
İyi yapıyosun cicim , yazık size ayrı-gayrı kalmışsınız.Tez vakitte kavuşursunuz inşallah...
Yemekler çok güzel olmuş , afiyet olsun.Ben kendi adıma iyiyim Allama bin şükür.
Bu vesileyle topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ...
İstahim yok bebisim,canim istemedi hic
Canım kusurabakma .Ben bazen gülme komasına girip her yeri suluyorumneyse gelelim esas konuya.Tamam çizelge halloldu.Zaten 1 hafta çizelgen sabit duracak .Bizler cuma günü bildirim yapıyoruz.Çizelge o gün değişecek.Ammma velakin sen yeni girdiğinden listeye 2 hafta sonra alınacaksın.Yarışmaya (listeye )girmek istiyorsan sersuma bildireceğiz.Seni liste sırasına alacak.Bu arada sen hergün düzenli menülerini buraya yazacaksın.Liste sırası sana gelince listeyi sen hazırlayacaksın(ben bilmem deme ,o güne kadar öğrenirsin zaten )okey mi ? Çak köfteyi o zaman
Kızım ben hiç anlamam o işlerden ama annem bana şunları almıştı ve çok makbule geçmişti : Mandal , kürdan , kurulama bezi , süzgeç...Diğer şeyler akıl edilip alınıyo zaten ama bunlar kimsenin aklına gelmiyo.Bu tüyoyu da herkese vermem , sevildiğini bil
Canım , Oyacım , Allahım inşallah beni sevindirdiği gibi seni de sevindirecek.En güzel sonuçlarla güle oynaya döneceksin evine.Herşey yolunda gidecek ve 2013 yılı senin için çoook güzel başlayacak.Senden haber bekliyo olucam.Bol şans diliyorum canım.Ayrıca tüm hastalara da acil şifalar diliyorum...
Menu super,afiyet olsun canim
afiyet olsun canım menüler süper..
Menün çok güzel.Kabuklu fındık almakla da iyi yapmışsın.Senin listeye gelince daha hazır değil.Bir ikisi söyleyeyim şimdilik.
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilikhaydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin
Kisss senin yuzunden bende kaciricam simdi
Gitmeden küçüğüme banyo yaptırayım bari...Allaha emanet olun diyorum. Yarın herkes hizaya giriyor, unutmayın. Perşembe hepinizin menülerini kontrol edicem ona göre. Perşembe akşamı da sersum kilo bildirim formatını tekrar hatırlatırım demişti zaten sağolsun. Bu hafta süper olucaz. Bir de dikkat ettim, ziyaretçilerimiz de arttı. Canan hoca tvdeydi ya birkaç defadır. Sanırım onun etkisi. E,tabi yeni yıl kararları da var. Ufukta yeni karataycılar gözüküyor...
Dualar için teşekkür ederim. Hepinizi öpüyorum.
Ben linki bulamadım. Aşağıda yeni arkadaşlar var, sersumun linkini bi daha hatırlatabilen var mı? 3 kişi kalmış be!
Kız iyi hatırlattın .çeyiz listesine lazımlıkta gerekli
Selam canlar,
Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))
Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...
Gülcene sende yardım etalaaallahhh
melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi
ben de senin gibi yapıyorum canım..benim eşimde kızartma seviyor.
evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.
afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel
:
Yürrü be kim tutar seni
Afiyet olsun Sersumum
Canım benim sende Allah'a emanet ol.Bizi merak etme.Yarından itibaren herkes tek hiza yürüyecekGitmeden küçüğüme banyo yaptırayım bari...Allaha emanet olun diyorum. Yarın herkes hizaya giriyor, unutmayın. Perşembe hepinizin menülerini kontrol edicem ona göre. Perşembe akşamı da sersum kilo bildirim formatını tekrar hatırlatırım demişti zaten sağolsun. Bu hafta süper olucaz. Bir de dikkat ettim, ziyaretçilerimiz de arttı. Canan hoca tvdeydi ya birkaç defadır. Sanırım onun etkisi. E,tabi yeni yıl kararları da var. Ufukta yeni karataycılar gözüküyor...
Ben linki bulamadım. Aşağıda yeni arkadaşlar var, sersumun linkini bi daha hatırlatabilen var mı? 3 kişi kalmış be!
Teşekkürler :)
Teşekkürler
İki gündür kaçamaksız devam
tüy biçme makinem ve agda setim mevcut :)
kettle bi tanıdıgım hediye alacak
tahta kasık evetoynamak için de alacagım zaten
Rondo babamı bekliyor
tutacak ve önlük aklımda
Hortum evet ama son zamanlarda plastikleri alırken alırım diyorum sonucta şehir dısına gidicem 3 yer dolaşacagm yaf
büyüteçli küçük bi aynam var :)
Evimi sade olacak şekilde düşünüyorum zaten sevmem öyle süs püs. misafir odasu biraz agır olacak malum :)
Oturma odasına L koltuk istiyoruz .
Yılbaşından sonra şeçim yapmaya başlarız herhalde :)
Teşekkürler :)
yada bol bol depend de olur
Allah seni ne yapmaya.Kız sen benim bi damlacık beynimi niye yoruyon,madem hepsi hazır.Allah seni davul etsin.Ayrıca ben sana en önemlisi Herkül kova demedim mi ?Maşrapayla lazımlık var mı mesela.Birdy de liste yapıyor sana .Ben sana bir çekyat yeter diyom sen L koltuk diyom .hakettin ama kızma
Benim de başım döndü alıntı yapmaktan ama bi dışarı çıktım-geldim 10 sayfa yazmışınız , insaf be kardeşim , bunu da insan okucak yane , bi acıyın
Özlem'i niye attılar ki , gayet aklı selim bi insandı , Alla Alla ....
Benim de başım döndü alıntı yapmaktan ama bi dışarı çıktım-geldim 10 sayfa yazmışınız , insaf be kardeşim , bunu da insan okucak yane , bi acıyın
Anladım sen evlenmiyosun ama listeyi sen yapmışsın o bakımdan sana ithafta bulundum
Leylakım ; bi gün ben o cümleyi kullanabilmek istiyorum "hiç iştahım yok"; ama 40 yıl oldu söyleyemedim
Oyacım ; tekrar süper sonuçlar diliyorum , herşey su gibi akıp gitsin inşallah canım
Allah insallah sana da nasip eder o cumleyi birgun birdycimBenim de başım döndü alıntı yapmaktan ama bi dışarı çıktım-geldim 10 sayfa yazmışınız , insaf be kardeşim , bunu da insan okucak yane , bi acıyın
Anladım sen evlenmiyosun ama listeyi sen yapmışsın o bakımdan sana ithafta bulundum
Leylakım ; bi gün ben o cümleyi kullanabilmek istiyorum "hiç iştahım yok"; ama 40 yıl oldu söyleyemedim
Oyacım ; tekrar süper sonuçlar diliyorum , herşey su gibi akıp gitsin inşallah canım
inşallah ikiz bebişlerin olur reyhanım
aynen,hastalık konusunda çok benciller
afiyet olsun canımben de abartısız 1 saat ütü yaptım
herkes kahvaltıdan itibaren tüm yediklerini yazıyo,hatta kaçamaklı olsa bile..bir tek sen görmüyosun galiba
herkese 2 aylığına liste sırası yaparım ben merak etme sen dattlummm..
herkes ayrıntılı olarak yayınlıyor menüleri..son 3 sayfa dediğin gece zaten yada menülerden sonraki sayfalar..valla biz memnunuz halimizden
Depend olmaz bacım yeni evli.Sonra onun içinde hatim indirmek ,Secret yapmak zorunda kalabiliriz yani
canım benim perşembeye kadar iyi bak kendineGitmeden küçüğüme banyo yaptırayım bari...Allaha emanet olun diyorum. Yarın herkes hizaya giriyor, unutmayın. Perşembe hepinizin menülerini kontrol edicem ona göre. Perşembe akşamı da sersum kilo bildirim formatını tekrar hatırlatırım demişti zaten sağolsun. Bu hafta süper olucaz. Bir de dikkat ettim, ziyaretçilerimiz de arttı. Canan hoca tvdeydi ya birkaç defadır. Sanırım onun etkisi. E,tabi yeni yıl kararları da var. Ufukta yeni karataycılar gözüküyor...
Allah insallah sana da nasip eder o cumleyi birgun birdycim
Kisss ozlemkartal degil atilan karakartal1903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?