Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum.......ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledimben bir üst baş değişip gelem
amaan keyfine bak.kız kocana ayu demeCanım benim ayum yok 2 gündür (zaten o nedenle bu kadar döktürüyorum). Yemek işini savsaklıyorum bu nedenle .Kızımda dersaneye gidiyor akşama kadar.Zavallım yiyiyor orada burada (ayyyy ne fena anayım kız ben)
hımmm çok geçmiş olsun,çocuğun var mı birdy"Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.
valla ben mı cahılım anlamadımDepend olmaz bacım yeni evli.Sonra onun içinde hatim indirmek ,Secret yapmak zorunda kalabiliriz yani
canım benim perşembeye kadar iyi bak kendine..Allaha emanetsin
giderken bile beni düşünüyor yavv
he kıss doktor olan işte silik silik nicki atıldı demek demiştin sen:44::44:
Ne yapalım bacım bugün yazma günümüzdeyiz.Yarın hiZaya geçince zor olur espri yapmak
İtafın içinama arkadaş zaten bunları dizmiş.
Özlem belki kendi kapamıştır hesabı.( öyle birşey oluyorsa tabii)Uleynnnn insan bahşiş atarda gider Di mi?
Şu videoyu iZle
Aynı ben
Dedeye Sahip Çıkalım -.mp4 - YouTube
Sadece askım cevap ver kız.çantayı kafaya yedin.Doğrulamadın daha dimi ??Ben yine hafif vuruyorum.Sersum bir vursaydı Tam Sersum olurdun
İzledim ; Gerek estetik olarak , gerek kültür olarak ve gerekse akıl düzeyi olarak bence mikemmel bi insan.Allah bozmasın
anladın sen onu pampişim evet soldan soldan..soldan soldan
kızlar amma yazmıssınız 20 sayfa oku oku bıtmıyo bekleyın gelıyorum anacım
Sadece askım cevap ver kız.çantayı kafaya yedin.Doğrulamadın daha dimi ??Ben yine hafif vuruyorum.Sersum bir vursaydı Tam Sersum olurdun
He tamam işte Dr olanAllah insallah sana da nasip eder o cumleyi birgun birdycim
Kisss ozlemkartal degil atilan karakartal1903
He tamam işte Dr olancanım benim perşembeye kadar iyi bak kendine..Allaha emanetsin
giderken bile beni düşünüyor yavv
he kıss doktor olan işte silik silik nicki atıldı demek demiştin sen:44::44:
Kızım kaçıncı kez soruyosun
amaan keyfine bak.kız kocana ayu deme
hımmm çok geçmiş olsun,çocuğun var mı birdy
valla ben mı cahılım anlamadımhangi manada secret?
He tamam işte Dr olanHe bacim oydu dr olan iste
amaan keyfine bak.kız kocana ayu deme
hımmm çok geçmiş olsun,çocuğun var mı birdy
valla ben mı cahılım anlamadımhangi manada secret?
He tamam işte Dr olan
He tamam işte Dr olan
Kızım kaçıncı kez soruyosunÇocuk ogün de yoktu bugün de yok
He tamam işte Dr olan
Ayı mı diyeyim direk
Secret : boşver canım sen biz yapacağız o bölümü , size keyfii çıkarmak kalacak
Allah seni ne yapmaya.Kız sen benim bi damlacık beynimi niye yoruyon,madem hepsi hazır.Allah seni davul etsin.Ayrıca ben sana en önemlisi Herkül kova demedim mi ?Maşrapayla lazımlık var mı mesela.Birdy de liste yapıyor sana .Ben sana bir çekyat yeter diyom sen L koltuk diyom .hakettin ama kızma
kızım birdye vura vura çantayı kııanladın sen onu pampişim evet soldan soldan..
bekliyoz bebişim
kıss kimi çantalayıp öldürdüğümü gördün aşkolsun
He tamam işte Dr olan
He tamam işte Dr olan
He tamam işte Dr olan
Evet lazımlık yok kova niye herkül ve nasıl bişi bilemedim unutmusum yazmayı bide :)
Eh biraz öyle oldu kafamı kaldıramıomm ahhhh.
He tamam işte Dr olan
He tamam işte Dr olan
He tamam işte Dr olan
kızım birdye vura vura çantayı kııbu hale soktun.Daha ne olsun
:
ee öyle diyorsan öyledir:)) Bulabililirim inş.Herkül olunca sağlam oluyor (70lt olsun)Tecrübe konuşuyor buradaSen al gerisini sorma
Bu arada geçmişi okumaktan cevap yazmaya vakit kalmıo o bakımdan yaniii :)
he tamam işte Dr olan(alıntı birdy )
o benim çekirgem döverim de severim de hem onu da sadece 1 bilemedin 2 kere dövdüm:44::44:..hem o memnun halinden di mi çekirge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?