Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi

Selam canlar,

Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))

Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...

Meleksin şimdi çizelgeyi hazırladık ya (bugün bayağı masraflı oldum) kusura bakmayın aklıma geldi interneti açtım. bu değişikli,ği nasıl yapacağım? gün gün nereden veri girişi yapılıyor?Kafa durdu benim

Bebelerimden biri senindir o zaman oyam
Oyam bu saatten sonra dualarim seninle,insallah tum tahlillerin iyi cikar hicbir sorun cikmaz canim benimseni cok seviyoruz bunu unutma ve persembeye kadar guzel haberlerini bekliyoruz

[leylak84;27920839]

Son verdiğimiz karar doğrultusunda bizler leylağa taşınıyoruz.Eeeeee bu durumda istersen seni eleyelim Manisa da nüfus patlaması olmasın kız Canım seni özleyeceğiz.Elbetteki dualarımız seninle.Hayırlı haberlerinle dön inşallah.Bomba gibi döneceksin.( bomba olarak bunu bulabildim idare et )

afiyet olsun reyhanımyürüyüş için de

2.öğünüm
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık et sote
yoğurt
turşu
yarım mandalina

sanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin
[I
afiyet olsun canım ohh mis gibi olmuştur içli köfteler

sporuna da bravoss diyorum

:[/I]
evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.

afiyet olsun meleksin.bu sabah uykuya doymuşsun yumurta mübtelası olmussun ,evde yemek pişmiyor mu,evdekiler isyan etmesinler

afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel

melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi
alemsin kız

inşallah sonuçların iyi olur canım.çook gecmiş olsun

Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum....... ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledim ben bir üst baş değişip gelem

Canım benim ayum yok 2 gündür (zaten o nedenle bu kadar döktürüyorum). Yemek işini savsaklıyorum bu nedenle .Kızımda dersaneye gidiyor akşama kadar.Zavallım yiyiyor orada burada (ayyyy ne fena anayım kız ben)

"Bacım , baktım , seni çok sevdim , hemen görüşelim dedim" ya Hatta sen de "karlar erimeden olmaz" dedin
Hakketen ismiyle müsemma bi insan , bu arada topiğe hoşgelmişsin...
Bence de gülme Sersumum biliyosun sonra noluyo ve ayrıca da Allah muhafaza
İki ay mıııııııııı , neyse sıkıcaz dişimizi artık , kız ben 1 hafta 11 yaşındaki yeğenime baktım o bile tuhaf geldi bana Ama süper baktım , yedirdim , gezdirdim , silah zoruyla spor yaptırdım , yıkadım , pakladım , geceleri üzerini örttüm.Annem bile şok geçirdi valla.

Kafayı yerim o kesin ama bebeye belli etmem.Senin evde yetişmesi güzel olur , erken yaşta hayatın gerçekleriyle tanışır , olgun bi bebe olur
Heh , tam zamanında geldin zira herkes gaza gelmiş vaziyette , hoşgeldin
Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.
2.öğünüm
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık et sote
yoğurt
turşu
yarım mandalina

O ne kıss kuş kadar yemişin gene
Kızım acayip kampanya yapıyolar valla.Cee diyeni ketenpereye alıyolar hemen
Hangi Özlem atılmış ? Kartal vardı bi de Dr vardı.[/COLOR
Yürrü be kim tutar seni
Afiyet olsun Sersumum
canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin

Bizim evde pastırma yapacak kahraman henüz anasından doğmadı , doğabileceğini de sanmıyorum

Sevgili Leylak84 valla artik saldim cayira mevlam kayira edecegim. O yasakli seyleri de 14 gün önce arada 1 yedim.
Uymuyacagim artik icimden asilik cagliyor simdi.
Bence vazgecme diyetten canimcim,sonra daha fazla kg alir pisman olursun...
sanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin

alemsin kız
Sagol canimmandalinanin diger yarisi esimin midesinde su anda
Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum....... ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledim ben bir üst baş değişip gelem

Canım kusurabakma .Ben bazen gülme komasına girip her yeri suluyorum neyse gelelim esas konuya.Tamam çizelge halloldu.Zaten 1 hafta çizelgen sabit duracak .Bizler cuma günü bildirim yapıyoruz.Çizelge o gün değişecek.Ammma velakin sen yeni girdiğinden listeye 2 hafta sonra alınacaksın.Yarışmaya (listeye )girmek istiyorsan sersuma bildireceğiz.Seni liste sırasına alacak.Bu arada sen hergün düzenli menülerini buraya yazacaksın.Liste sırası sana gelince listeyi sen hazırlayacaksın(ben bilmem deme ,o güne kadar öğrenirsin zaten )okey mi ? Çak köfteyi o zaman

Şu çeyiz düzme işine el at bacım.Bir evin olmazsa olmazı neler deyi ver bakem
Kızım ben hiç anlamam o işlerden ama annem bana şunları almıştı ve çok makbule geçmişti : Mandal , kürdan , kurulama bezi , süzgeç...Diğer şeyler akıl edilip alınıyo zaten ama bunlar kimsenin aklına gelmiyo.Bu tüyoyu da herkese vermem , sevildiğini bil

Canım , Oyacım , Allahım inşallah beni sevindirdiği gibi seni de sevindirecek.En güzel sonuçlarla güle oynaya döneceksin evine.Herşey yolunda gidecek ve 2013 yılı senin için çoook güzel başlayacak.Senden haber bekliyo olucam.Bol şans diliyorum canım.Ayrıca tüm hastalara da acil şifalar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…