Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım maden suyunu da önermiyor, hemen acıkmamıza sebep olur diye

teşekkür ederim yavaş yavaş öğreneceğiz artık kuralları. ama biliyorsan yanıt verirsen sevinirim. balık yağı nasıl kullanılıyor. az önce yazılmış ama 2 sabah 2 akşam olması hiç işime gelmedi de

Merhaba kızlar beni hatırlayan varmı ben sizleri çok özledim yaw sizden ayrıldım ayrılalı aynı tas aynı hamam işte silerde ne ya ne yok bakalım bir merkaba diyeyim didim
hatırladım canım hoşgeldin yeniden.

hoşgeldin.menün güzel
ekmeği bırakınca otomatik gidiyorr canım

hoşgeldin.tavuklar organik olmalı.dışarda satılan tavuklar 20-30 günde civcivden tavuga dönüşüyor malesef bu nedenle yenilmemeli.ayrıca çiftlik yumurtası da yenilmemeli o tavuklar günde 3 kez yumurtlatılıyor.köy tavugu günde 1 kere yumurtluyor.meyve de günde 1-2 porsiyon sabah yada öğlen yenmeli.glisemik indeksi yüksek oldugundan şeker karacigerde yağlanmaya sebep oluyor
hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
1.öğünüm 07.00
çökelekli maydonozlu omlet
tulum peyniri
5 siyah zeytin,12 kırma zeytin
1 ç.b. fındık

2.öğünüm 13.30
hamsi tava
bol salata
1 kuru incir

hoşgeldin. hamilliğin sonlarında çok kilo alınıyor. ilk zaman ise kilo almana hiç gerek yok sağlıklı beslen yeter ilk 20 hafta bebek senin vücudundakilerden alıyor herşeyi.ilk 20 haftada kilo alan kadın kendisine almıştır kiloyu 20 hafta hamileliğin yarısı ediyor. geriye kalan 20 haftada haftada yarım ile 1 kilo arasında alırsan normal.
ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım doğumdan sonra 7-8 kilo bana kaldı.
ikinci ikiz hamilelikti 20 kilo aldım doğumdan sonra 5,5 kilo kaldı. dikkat işe yarıyor. bi de süt verme döneminde dikkat etseydim tam olacaktı ama 1 yıldır acısını çekiyorum ve doğum sonrası kiloma anca düştüm

öğle yemeğini yedim şimdi ay bu ekmek ne guzel nımetmıs 2 tabak tavuk 1 koman salata 1 tabak yoğurt yedım ay banamısın demıyor hala acım ayoll sanım benım psıkolojık olaya dondu bu doymama evet canım haklısınız ama nerden bulacaz gezen tavugu zor artık az yıyez

Bende II. ogunumu yaziyim kizlar

Bir tabaga biraz kuru fasulye, 3 kasik kadar bulgur pilavi
Yarim tabak kadar da karnibahar yemegi ve ev tursusu.

Gercekten insan ekmegi cikarinca nasil hemen gidiyor bu kilolar.
Mayis ayinda yaptigim karatay diyetiyle tam 6 kio vermistim.Esim 8 kilo vermisti.Ben bu yeme aliskanligina guveniyorum.

haklısın canım bende ilk hamileliğimde 12-13 kilo ile doğum yaptım ancak doğum sonrası kilomu veremedim aksine aldım. hiiiç bu kiloları görmemiştim. yapıştı kaldı

kahvaltı:doğal sucuklu 2 yumurta,az peynir,6 zeytin, 1 avuç ceviz, 1 biber, şekersiz çay

öğle:1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 avuç ceviz, 1 biber, az ev turşusu,yarım portakal, 1 çay bardağı ayran

aralarda limonlu su

hikmet hangisinde bilmiyorum ama tıka basa tok hissediyorum.

akşam:kuzu kavurma,3 kaşık bulgur pilavı,bol salata yiyeceğim.

yulaf ezmesi, mısır, ayçekirdeği ve kabak çekirdeğinin hükmü nedir tecrübeli arkadaşlar?

ceviz de yesen daha tok tutabilir sanırım..

ben korkuyorum dıyetten once bu kadar yemıyodum yemek yedım sımdı doymadım napım oğrencıyım aklımı derse veremıyorum sınavlarada az kaldı 1 avuc fındıkkuru dutla yedım ustune 3 bardak su ıctım anca sımdı tokluk hıssı var yoksa moralım bozuluyo harekette yok sınav calısmaktan artık tecrubenle bıze yardımcı olursun cANIM

HERKESE MERHABA,
Karatay diyetine dün itibarı ile başladım.Diyeti uygulayan arkadaşlardan Karatay diyeti ile ilgili ipucu almak istiyorum..Nelere dikkat etmem gerekiyor?..Ayrıca benim balığa karşı alerjim var.Çok istediğim halde yiyemiyorum.Balık yerine ne yiyebilirim?..Tavuk öğünlerde yok gördüğüm kadarıyla,yiyemiyor muyuz?
Bir de çalıştığım için öğle yemeklerini iş yerinden yiyorum,her gün yemek taşımak gibi bir durumum yok..
Ekmeği kestim,yemiyorum..Hamur işi yok..Evde de akşamları sebze yemeklerini falan yesem olur mu? Yoksa diyette ne yazıyorsa onu mu yemem gerekiyor?..Her şey diyette yazdığı gibi mi uygulanmalı??..

Canim esasinda benden cok cok tecrubeli arkadaslar var burda.Hep birlikte elbette yeni arkadaslarimiza yardimci oluruz.
Ben ilk ay asla kacamak yapmamistim.Esim elinde dondurmayla gezerdi,kiyamazdi.Yine yemezdim.1 ayi devirdikten sonra tabii insanin direnci biraz dusuyor Abartmadan kacamaklarim oldu.Fakat diger ogunde dengelemeye calistim.19:00 dan sonra sut,ayran,kahve disinda hicbirsey yemedimSonra bademciklerimle ilgili sorun cikti acaba diyetlemi alakali diye biraktim.Fakat anladim ve arastirdim ki alakasi yok.Dun itibariyle tekrar basladim.Ogunlerini burda paylas herkes elinden geldigince yardimci olur.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim karatay sayfasını yaklaşık bır haftadır fırsat buldukça takıp edıyorum. ilk bastan baslayıp ne olup bittiğini anlayayım dedim ama oku oku sayfa ilerlemiyor bende artık sona geçtim 1.65 boyunda 87 kiloyum ve 44 beden kullanıyorum. bundan önce 2 ay bilfiil her aksam 2 saat spor yaptım deli gibi terledim aksamları yemek yemedım gunde 3 lt su içtim fakat sonuc 1 kilo ya verdım ya vermedim. bi arkadaşım karataydan bahsetti ve karatay araştırmalarımın sonucunda buradayım. bende motive olmak istiyorum bayanlar bana da bir el atsanız söyle püf noktalarını ve özet bir sekılde bı arkadasım cevap verebilir mi? bu akşamda kitabı alıp baslayacagım ama diete yılbasından sonra baslayacagım cunku tatıle gıdecegım dönüşte baslayacagım kesinti olmasın diye. karatayda basarı yuksek sanırım yada deneyıp basaran arkadaslar yazabılır mı güvenilir mi sağlıklı mı

merhaba arkadaşım;
Bende yeni başlayanlardanım. Bugün 5. günüm . bu sabah uyandıktan sonra lavabodan sonra tartıldım. 1.5 kiloya yakın gittiğini gördüm tam gaz devam etme kararı aldım. Kitabı okudum bende çok motive etti beni. Şekerin zararlarını okuyunca insan istesede yemiyo. Burda daha tecrubeli arkadasların verdiği kiloları görünce daha motive oluyorsun. Biraz özen biraz motive gidiyo kilolar :)Başarılar

4-5 saat ara olayına dıkkat etmelısın leptın hormonunun calısmasına ve yagları yakmasına ızın vermelısın hosgeldın bu arada

canım benım organık tavuk aramadıgım ve bulamadıgım ıcın normal tavugu ayda ıkı kez falan yıyorum ben

hosgeldın en dogru en saglıklı dıyet bu.ben 40 kg verdım butun kan degerlerım normal psıkolojım duzgun yanı cok fazla artısı olan bır beslenme seklı..sende kg vermek ıstıyosan hocanın kıtaplarını vıdeolarını doktorlar sıtesındekı cevaplarını kısacası agzından cıkan her kelımeyı dıkkate almalısın kolay gelsın hepımıze

Canan hoca 2-3 gram öneriyor portakal, 500 mg lık omega3 den en az 4 adet almak gerekiyor, onu da sabah ve akşam alıyoruz, 1000mg lık olursa en az 2 yeter

Canım bunlardan sadece ay çekirdeği serbest o da çiğ olacak ve abartılmadan öğünle beraber olabilir, akşam atıştırma adına da yasak canım

Hoşgeldin canım, balık yerine zaten omega3 alıyoruz, et ve özgür gezen tavuk yiyebilirsin , o yazılanlar sadece örnek, sen evde ne yapıyorsan onu yiyebilirsin , etli ya da zeytinyağlı sebze yemekleri ya da baklagiller hepsi serbest, patates, bezelye, pişmiş havuç,pilav, makarna yasak, bulgur ve nohutu da ölçülü tüketiyoruz

Hoşgeldin canım, yukarıda yazdıklarımın dışında öğün araları4-5 saat olacak ,aralarda ve akşam 7-8 den sonra hiçbirşey yenmeyecek, sadece süt, ayran, bitki çayları, limonlu su, Türk kahvesi olabilir, tabiiki güvenilir ve sağlıklı

Hoşgeldiniz :)
Balıkdaki vitamn için genelde kapsül kullanan var ama ben kullanmadım henüz. Evde aksam ne yemek varsa yiyebiliyoruz tabi bazı yasaklara uyarak
Pirinç,makarna , patates, hamur işleri, tatlılar yasak
kuruyemiş, sebze, tahıllar , su , çay serbest daha birçok sey
Kiitabı okumanı tavsiye ederim. En büyük bilgi orada. Sabit bi diyet menüsü yok. İlla onu yiyecegiz diye birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…