Ficanscim posta kutun dolmus.Burdan yaziyim dedim.
Cevabin icin cok tesekkur ederim
Canım maden suyunu da önermiyor, hemen acıkmamıza sebep olur diye
hatırladım canım hoşgeldin yeniden.Merhaba kızlar beni hatırlayan varmı ben sizleri çok özledim yawsizden ayrıldım ayrılalı aynı tas aynı hamam işte silerde ne ya ne yok bakalım bir merkaba diyeyim didim
hoşgeldin.menün güzelmerhaba kızlar,
ben de epey okuyup kafama yattıktan sonra 2 gündür karatay diyetine başladım.boyum 1.72 kilo:82 :26::26:
genelde ana öğün ara öğün diyetlerinde kan şekerimin düşmesini engelleyemiyordum.kendimi yemeğe saldırırken buluyordum.bu diyette öyle olmadığı söylendiği için başladım. hala tereddütlüyüm insan bu kadar tok kalıp böyle yiyip zayıflayabilir mi diye?dünden beri yediklerimi yazsam bu konuda deneyimli arkadaşlar hata yapıp yapmadığımı söyleyebilir mi acaba rica etsem!
sabah : 2yumurtalı omlet,beyaz peynir,3 ceviz,bir avuç kuru üzüm,5-6 az tuzlu zeytin,şekersiz çay
arada 1 tane kuru incir
öğlen : 1 tabak zeytinyağlı kuru fasulye,1 kase yoğurt
arada 1 ceviz 2 kuru incir
akşam : 3 ızgara köfte,1 kase yoğurt,lahana salatası
böyle bakınca normalde yediklerime oranla az geliyor ama arada çok az açlık hissettim kuru incir onu kesti.deneyimli arkadaşlar sizce doğru mu bu liste.
ekmeği bırakınca otomatik gidiyorr canımGunaydin Karataycilarrrrr,
Bugun tartida dun baslamama ragmen 700 gr gittigini gordum.Cok sevindirici cidden.
Sabah karatay kahvalti yaptim.Tek rafadan yumurta yedim,kuru uzum,ceviz ve incir.,bir avuc kadar peynir ve 1 tane tadimlik kasar.2 bardak maleseef sekerli cay.Gerci pek etkilememis 700 gr vermemi sasirdim.Sadece sabah icmeye dikkat ediyorum cayi.
hoşgeldin.tavuklar organik olmalı.dışarda satılan tavuklar 20-30 günde civcivden tavuga dönüşüyor malesef bu nedenle yenilmemeli.ayrıca çiftlik yumurtası da yenilmemeli o tavuklar günde 3 kez yumurtlatılıyor.köy tavugu günde 1 kere yumurtluyor.meyve de günde 1-2 porsiyon sabah yada öğlen yenmeli.glisemik indeksi yüksek oldugundan şeker karacigerde yağlanmaya sebep oluyorkızlar karatayın kıtabını alamadm suaralar cok yogunum dısarı cıkamıyorum dr karatayı dınledıkten sonra baslamaya karar verdım 4 gun oldu merak ettıklerım var kızlar dıyette nıye hıc tavuk yok ve meyve cok yararlı hergun 1 tane yesek olmuyor mu yanı bu durum benı cok üzdü bir diğer sorum ise kahvaltıyı ekmeksiz atlatmak cok zor doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum zor sabredıyorum aklım fıkrım yemek oldu :)))) cevaplarsanız sevınırım sımdıden teşekkürler haa bıde unuttum 4 -5 kılo hedefım botum 163 kılom 59 verıyorum 2 kılo hemen gerı alıyorum 2 senedır veremedım vucudum cok dırenclı sağolsun :) evlenıcemde gıt kilolar yoksa tombık gelıın olmak ıstemıyorumkızlar bana el atın
hoşgeldin aramıza09 kahvaltı:
2 yumurta
2 ceryy domates salatalık
6 zeytin
1 avuç peynir
1 ç.b ceviz
saat 13 de
1 s.b kefir
1ç.b antep fıştığı
1 küçük trabzon hurması
akşam saat 18 de
3 kaşıl bulgur pilavı
kereviz yemeği
1 tavuk but
aralarda rezene ve yeşil çay ve boll su
benim bugünkü menüm kıslarrrr
merhaba hanımlar..
bir süredir sizi takip ediyorum, yaklaşık bir aydır karataya niyet edip diyet edemiyorum.. ama bazı alışkanlıkları yerleştirdim hayatıma. bugünse ilk defa sabah kahvaltısında karatay kahvaltısı yaptım. dişimi sıkıp kurallara uymam, bi an önce zayıflamam lazım. bu arada bebiş çalışmaları da yapıyoruz. ben beslenme kalitesini yüksek gördüğüm için hamile olsam da karataya devam etmeyi düşünüyorum. şu an 72 kiloyum ve hedefim 55 olmakla birlikte hamile kalırsam kilo almamak için çaba sarf edeceğim. ne dersiniz doğru yapıyor muyum?
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay
aralarda
şekersiz limonlu çay
öğle yemeği
yarım kase mercimek çorbası
çok çok çok az pilav üstü nohut -işteyim ve mecbur kaldım-
turşu ve bi kase yoğurt
işte böyleee...
umarım başarabilirim. bir de kitabı okudum ama tam anlamadım. istediğim zaman süt ya da soda içebilir miyim?
hoşgeldin. hamilliğin sonlarında çok kilo alınıyor. ilk zaman ise kilo almana hiç gerek yok sağlıklı beslen yeter ilk 20 hafta bebek senin vücudundakilerden alıyor herşeyi.ilk 20 haftada kilo alan kadın kendisine almıştır kiloyu20 hafta hamileliğin yarısı ediyor. geriye kalan 20 haftada haftada yarım ile 1 kilo arasında alırsan normal.
ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım doğumdan sonra 7-8 kilo bana kaldı.
ikinci ikiz hamilelikti 20 kilo aldım doğumdan sonra 5,5 kilo kaldı. dikkat işe yarıyor. bi de süt verme döneminde dikkat etseydim tam olacaktı ama 1 yıldır acısını çekiyorum ve doğum sonrası kiloma anca düştüm
öğle yemeğini yedim şimdi ay bu ekmek ne guzel nımetmıs 2 tabak tavuk 1 koman salata 1 tabak yoğurt yedım ay banamısın demıyor hala acım ayoll sanım benım psıkolojık olaya dondu bu doymama evet canım haklısınız ama nerden bulacaz gezen tavugu zor artık az yıyez
Bende II. ogunumu yaziyim kizlar
Bir tabaga biraz kuru fasulye, 3 kasik kadar bulgur pilavi
Yarim tabak kadar da karnibahar yemegi ve ev tursusu.
Gercekten insan ekmegi cikarinca nasil hemen gidiyor bu kilolar.
Mayis ayinda yaptigim karatay diyetiyle tam 6 kio vermistim.Esim 8 kilo vermisti.Ben bu yeme aliskanligina guveniyorum.
ben korkuyorum dıyetten once bu kadar yemıyodum yemek yedım sımdı doymadım napım oğrencıyım aklımı derse veremıyorum sınavlarada az kaldı 1 avuc fındıkkuru dutla yedım ustune 3 bardak su ıctım anca sımdı tokluk hıssı var yoksa moralım bozuluyo harekette yok sınav calısmaktanartık tecrubenle bıze yardımcı olursun cANIM
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim karatay sayfasını yaklaşık bır haftadır fırsat buldukça takıp edıyorum. ilk bastan baslayıp ne olup bittiğini anlayayım dedim ama oku oku sayfa ilerlemiyorbende artık sona geçtim 1.65 boyunda 87 kiloyum ve 44 beden kullanıyorum. bundan önce 2 ay bilfiil her aksam 2 saat spor yaptım deli gibi terledim aksamları yemek yemedım gunde 3 lt su içtim fakat sonuc 1 kilo ya verdım ya vermedim. bi arkadaşım karataydan bahsetti ve karatay araştırmalarımın sonucunda buradayım. bende motive olmak istiyorum bayanlar bana da bir el atsanız söyle püf noktalarını ve özet bir sekılde bı arkadasım cevap verebilir mi? bu akşamda kitabı alıp baslayacagım ama diete yılbasından sonra baslayacagım cunku tatıle gıdecegım dönüşte baslayacagım kesinti olmasın diye. karatayda basarı yuksek sanırım yada deneyıp basaran arkadaslar yazabılır mı güvenilir mi sağlıklı mı
4-5 saat ara olayına dıkkat etmelısın leptın hormonunun calısmasına ve yagları yakmasına ızın vermelısın hosgeldın bu aradamerhaba kızlar,
ben de epey okuyup kafama yattıktan sonra 2 gündür karatay diyetine başladım.boyum 1.72 kilo:82 :26::26:
genelde ana öğün ara öğün diyetlerinde kan şekerimin düşmesini engelleyemiyordum.kendimi yemeğe saldırırken buluyordum.bu diyette öyle olmadığı söylendiği için başladım. hala tereddütlüyüm insan bu kadar tok kalıp böyle yiyip zayıflayabilir mi diye?dünden beri yediklerimi yazsam bu konuda deneyimli arkadaşlar hata yapıp yapmadığımı söyleyebilir mi acaba rica etsem!
sabah : 2yumurtalı omlet,beyaz peynir,3 ceviz,bir avuç kuru üzüm,5-6 az tuzlu zeytin,şekersiz çay
arada 1 tane kuru incir
öğlen : 1 tabak zeytinyağlı kuru fasulye,1 kase yoğurt
arada 1 ceviz 2 kuru incir
akşam : 3 ızgara köfte,1 kase yoğurt,lahana salatası
böyle bakınca normalde yediklerime oranla az geliyor ama arada çok az açlık hissettim kuru incir onu kesti.deneyimli arkadaşlar sizce doğru mu bu liste.
canım benım organık tavuk aramadıgım ve bulamadıgım ıcın normal tavugu ayda ıkı kez falan yıyorum benbenim hiç uymadığım kural serbest gezmiş tavuk kuralı ve haftada 2-3 defa tavuk yiyen bir aileyiz.çok da hızlı kilo veremeyince aklıma da geliyor hani hormonlu tavuklar yüzünden mi diye!!! çünkü bir tanıdığım 6-7 yaşındaki kızında erken ergenlik gelişince çocuk endokrin uzmanına gittiler ve doktor tavuğu yasakladı, tavuk yemeyi bıraktıktan sonra hormonlar kendiliğinden düzelmiş!!! şimdi merak ediyorum listeye çok güzel uyan arkadaşlar var açıkcası listelerinde tavuğa da pek rastladığımı hatırlamıyorum.
papadiya ve leylak84 arkadaşlar siz tavuk yemiyor musunuz hiç:44: cevabınız hayati önem taşıyor
dünkü menümü de yazayım
malumunuz oruçluydum
sahur gece 11de yapıp yattım:3-4 dilim çörekotlu peynir, 1 domates, 1 yumurta, 3yk yulaf ezmesi
iftar: az maydanoz, 6-7 gün kurusu kayısı, 1 avuç fındık (markette canım cukulata istedi kuru kayısı-fındık ile çözdük olayı)
eve gidince :1 yumurta tavada, yemek pişince 1 köle tavuğun kalçalı budu:26:, 1 bardak kefir, 3yk yulaf ezmesi
yatana kadar bol su
+1 yk zerdeçal
+1 yk keçiboynuzu tozu
+1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozu
.....
kilom aynı, günde 2 defa tartılıyorum baskülüm hep aynı diyorama ben bugün giyinirken bi süzülmüşlük hissettim arkadaşlar da zayıfladın dediler. inşallah inşallah bu cumaya bi 64lü rakam görsem kendime naza boncuğu verecem bol keseden listeyi ben yapıcam ya eeee
hosgeldın en dogru en saglıklı dıyet bu.ben 40 kg verdım butun kan degerlerım normal psıkolojım duzgun yanı cok fazla artısı olan bır beslenme seklı..sende kg vermek ıstıyosan hocanın kıtaplarını vıdeolarını doktorlar sıtesındekı cevaplarını kısacası agzından cıkan her kelımeyı dıkkate almalısın kolay gelsın hepımızemerhaba arkadaşlar yeni üyeyim karatay sayfasını yaklaşık bır haftadır fırsat buldukça takıp edıyorum. ilk bastan baslayıp ne olup bittiğini anlayayım dedim ama oku oku sayfa ilerlemiyorbende artık sona geçtim 1.65 boyunda 87 kiloyum ve 44 beden kullanıyorum. bundan önce 2 ay bilfiil her aksam 2 saat spor yaptım deli gibi terledim aksamları yemek yemedım gunde 3 lt su içtim fakat sonuc 1 kilo ya verdım ya vermedim. bi arkadaşım karataydan bahsetti ve karatay araştırmalarımın sonucunda buradayım. bende motive olmak istiyorum bayanlar bana da bir el atsanız söyle püf noktalarını ve özet bir sekılde bı arkadasım cevap verebilir mi? bu akşamda kitabı alıp baslayacagım ama diete yılbasından sonra baslayacagım cunku tatıle gıdecegım dönüşte baslayacagım kesinti olmasın diye. karatayda basarı yuksek sanırım yada deneyıp basaran arkadaslar yazabılır mı güvenilir mi sağlıklı mı
teşekkür ederim yavaş yavaş öğreneceğiz artık kuralları. ama biliyorsan yanıt verirsen sevinirim. balık yağı nasıl kullanılıyor. az önce yazılmış ama 2 sabah 2 akşam olması hiç işime gelmedi de
kahvaltı:doğal sucuklu 2 yumurta,az peynir,6 zeytin, 1 avuç ceviz, 1 biber, şekersiz çay
öğle:1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 avuç ceviz, 1 biber, az ev turşusu,yarım portakal, 1 çay bardağı ayran
aralarda limonlu su
hikmet hangisinde bilmiyorum ama tıka basa tok hissediyorum.
akşam:kuzu kavurma,3 kaşık bulgur pilavı,bol salata yiyeceğim.
yulaf ezmesi, mısır, ayçekirdeği ve kabak çekirdeğinin hükmü nedir tecrübeli arkadaşlar?
HERKESE MERHABA,
Karatay diyetine dün itibarı ile başladım.Diyeti uygulayan arkadaşlardan Karatay diyeti ile ilgili ipucu almak istiyorum..Nelere dikkat etmem gerekiyor?..Ayrıca benim balığa karşı alerjim var.Çok istediğim halde yiyemiyorum.Balık yerine ne yiyebilirim?..Tavuk öğünlerde yok gördüğüm kadarıyla,yiyemiyor muyuz?
Bir de çalıştığım için öğle yemeklerini iş yerinden yiyorum,her gün yemek taşımak gibi bir durumum yok..
Ekmeği kestim,yemiyorum..Hamur işi yok..Evde de akşamları sebze yemeklerini falan yesem olur mu? Yoksa diyette ne yazıyorsa onu mu yemem gerekiyor?..Her şey diyette yazdığı gibi mi uygulanmalı??..
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim karatay sayfasını yaklaşık bır haftadır fırsat buldukça takıp edıyorum. ilk bastan baslayıp ne olup bittiğini anlayayım dedim ama oku oku sayfa ilerlemiyorbende artık sona geçtim 1.65 boyunda 87 kiloyum ve 44 beden kullanıyorum. bundan önce 2 ay bilfiil her aksam 2 saat spor yaptım deli gibi terledim aksamları yemek yemedım gunde 3 lt su içtim fakat sonuc 1 kilo ya verdım ya vermedim. bi arkadaşım karataydan bahsetti ve karatay araştırmalarımın sonucunda buradayım. bende motive olmak istiyorum bayanlar bana da bir el atsanız söyle püf noktalarını ve özet bir sekılde bı arkadasım cevap verebilir mi? bu akşamda kitabı alıp baslayacagım ama diete yılbasından sonra baslayacagım cunku tatıle gıdecegım dönüşte baslayacagım kesinti olmasın diye. karatayda basarı yuksek sanırım yada deneyıp basaran arkadaslar yazabılır mı güvenilir mi sağlıklı mı
Hoşgeldiniz :)HERKESE MERHABA,
Karatay diyetine dün itibarı ile başladım.Diyeti uygulayan arkadaşlardan Karatay diyeti ile ilgili ipucu almak istiyorum..Nelere dikkat etmem gerekiyor?..Ayrıca benim balığa karşı alerjim var.Çok istediğim halde yiyemiyorum.Balık yerine ne yiyebilirim?..Tavuk öğünlerde yok gördüğüm kadarıyla,yiyemiyor muyuz?
Bir de çalıştığım için öğle yemeklerini iş yerinden yiyorum,her gün yemek taşımak gibi bir durumum yok..
Ekmeği kestim,yemiyorum..Hamur işi yok..Evde de akşamları sebze yemeklerini falan yesem olur mu? Yoksa diyette ne yazıyorsa onu mu yemem gerekiyor?..Her şey diyette yazdığı gibi mi uygulanmalı??..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?