- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
canim gunaydin.once soyle bir goz atayim dedim...
canim rahat ol uzulmeni gerek yok.hersey yolunda....sonucta kimse bilmiyordu.ve biz kendi istegimizle yaptik.problem yok canim.optum.sana iyi mesailer.....
canim haberimiz yoktu....yarisma kurallarinda belirtmeleri gerekiyordu bence....
kendimi evin duvarlarina yazi yazip kacan cocuklar gibi hissettim....
geçmiş olsun canım..dun kizim rahatsizdi krese gondermedim.evdeydi...bende usutmusum sinuzitim tuttu.aksama kadar kizimla yattik...ara ara okudum...allahtan 1 gundu. ...
bu arada topige yeni gelen arkadaslar olmus...onlarada hosgeldin diyorum.....
canım hoşgeldin ve tebrik ederimherkese merhaba ben uzun zamandır yoktum buralarda ama çok geçerli bir nedenim var beni tanımayanlara kendimi tanıtmak isterim 84,700 le başladığım karatay diyetinde 4 ayda 14 kilo vererek 70,700 e kadar inmeyi başardım fakat artık tartı artılara çıkmaya başladı ve ben artık buna engel olamıyorum nedeni ise 16 haftalık gebeyimevet 2.bebeğime hemde sürpriz oldu planlı değildi ama iyikide olmuş ikimizin durumuda çok iyi 12 haftalıkken gitmiştim doktora en son 1 ay sonra gel demişti 17. haftam bitince gidicem o nedenle cinsiyetini öğrenemedim daha ilk bebeğim kızdı şimdi 2 yaşında bu hamileliğimde fazla kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kullandığım kan hapı yüzünden kabızlık var o nedenle şişkin haldeyim ve doğru olmadığını biliyorum ama tartıda fazla görünmek canımı sıkıyor neyse doğumdan sonra veririm inşallah kiloları herkese iyi günler dilerim
afiyetler olsungünaydınnn günaydııınnnn herkesee
kahvaltım
öncesinde su ve 2 hurma
2 yumurtadan tereyağlı kaşarlı biber soslu menemen (bunu yiyince çok doyuyor hiç acıkmıyorum tavsiye olunur)
12 kadar kırma yeşil zeytin
çeçil ve beyaz peynir
fındık ceviz
çay
üzerine oğluşa sarılmaca eşliğinde sade köpüklü mizler gibi Türk kahvem
hepinize afiyet olsun...
ben işlere dalıyorum çıkabilince yazarım anacığımmm
iyi calismisiz dimi.....
sağol canım
Tebrikler Sersum.
Topigin 1. komik üyesi Sersum secildi.
Alkislarinizla tacini takdim edeyim.
menüler harikaben biraz fazla mı yiyorum ne
kahvaltı:
bol peynirli tereyağlı 2 yumurta
1 avuç ceviz
2 incir
6 zeytin
marul-maydanoz yedim.
-----------------------
öğle:
mercimek köftesi,ceviz
marul
ayran
akşam:
fırında kuzu
salata
yoğurtlu cevizli kereviz ,
yemeyi planlıyorum.aralarda süt,ayran,limonlu su,su tüketiyorum açlık ve susuzluk durumuma göre..
Tebrikler sersum :)
sağol canım da sivasıngülü bana jest yapmış sağolsun daha net değil 1. liğim sayenizde olacak inşallah..