Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim gunaydin.once soyle bir goz atayim dedim...
canim rahat ol uzulmeni gerek yok.hersey yolunda....sonucta kimse bilmiyordu.ve biz kendi istegimizle yaptik.problem yok canim.optum.sana iyi mesailer.....

canim haberimiz yoktu....yarisma kurallarinda belirtmeleri gerekiyordu bence....
kendimi evin duvarlarina yazi yazip kacan cocuklar gibi hissettim....

dun kizim rahatsizdi krese gondermedim.evdeydi...bende usutmusum sinuzitim tuttu.aksama kadar kizimla yattik...ara ara okudum...allahtan 1 gundu. ...
bu arada topige yeni gelen arkadaslar olmus...onlarada hosgeldin diyorum.....
geçmiş olsun canım..
canım hoşgeldin ve tebrik ederim..Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun seni bebişine.
afiyetler olsun kolay gelsin canım
iyi calismisiz dimi.....

Tebrikler Sersum.
Topigin 1. komik üyesi Sersum secildi.
Alkislarinizla tacini takdim edeyim.
sağol canım gerçekte de 1. olucam inşallah
menüler harika..aralarda da dediklerini içersen daha ne olsun diyorum
Tebrikler sersum :)

sağol canım da sivasıngülü bana jest yapmış sağolsun daha net değil 1. liğim sayenizde olacak inşallah..

afiyet olsun reyhanım..öğünler harika

2. protein günüm..yeni gelenler dikkat
bu bir protein atağıdır(metabolizmamı canlandırmak için)
karatayla alakası yoktur.

sabah

peynirli omlet
az ezine peyniri
1 kase yoğurt

öğlen

tavuk göğüs sote
1 kase yoğurt

++ lar gidiyor..yeni tartımda -- leri görücem inşallah

merhaba hanimlar
ben yine geldim hortlayarak
55 kg oldum hedefe ula$tim
abur cubur yemiyorum aksam ogununu çok az yiyorum
vermeye devam ediyorum
ama ben ba$ka vermek istemiyorum
$imdi napmam lazim bilen varmi? :44:

iyi calismisiz dimi.....
evet işin suyunu cıkarmıssınız

gayet guzel canım menun.kolay gelsın.yuruyusude ekle programına

merhaba hanimlar
ben yine geldim hortlayarak
55 kg oldum hedefe ula$tim
abur cubur yemiyorum aksam ogununu çok az yiyorum
vermeye devam ediyorum
ama ben ba$ka vermek istemiyorum
$imdi napmam lazim bilen varmi? :44:

senın derdın dertmıdır benım derdım yanında ısımlı parca sana gelsın saka bır yana tbrkler ıdeal kılona geldıysen kg vermen kendılıgınden duru zaten hocamız boyle dıyor

annem çağırdı bugün günü varmış.gitmedim dayanamam yerim hamurları diye.komşu çağırdı,ona gittik 21 aylık kızımla. neyseki çiğköfte ikram etti de diyetim bozulmadı.4 adet minik çiğköfte ve turşu yiyerek öğle öğünümü yapmış olum. muhallebili kadayıf vardı ama tek lokma yemedim, diyetime kıyamadım.benim için müthiş bir gelişme

yürüyüş için dışarı çıkamıyorum.evde yürüyorum az biraz,çocuklar ne kadarına müsaade ederlerse. zaten 2 çocuğum var, oturmak ne mümkün :) küçük hala meme emiyor. gündüzü kestik şimdilik gece emiyor sadece. baya kalori çekiyor benden. 3 ay sonra 2 yaşını dolduracak küçük...

allah bagıslasın gule gule buyut canım

Arkadaşlar merhaba :) aranıza yeni katıldım, devamının geleceğine inanıyorum, 20 kilo fazlam var ve hayatımda hiç göremediğim 65 i yaza kadar görmek istiyorum :) Aslında azmedersem yapamayacağım hiçbir şey yok, sizin desteğinizle de bu süreci daha kolay atlatabileceğimi düşünüyorum, uzun zamandır da takip ediyorum burayı :) Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son olarak kitaplarımı aldım, temel felsefeyi biliyorum, hayatımdaki tüm zararlı alışkanlıklardan vazgeçtim, bu yaşam tarzında ne varsa evimde hepsi mevcut, var olmayanlar ise artık kapıdan içeri giremez. Tek kötü yanım sabah kahvaltı alışkanlığım yok onu da var olan besinlerle atlatmaya çalışıyorum. İşte yediklerim ve gün içinde yapmayı planladıklarım;

1.öğün: Sabah 8 gibi 4 kayısı ve 6 ceviz yedim (Kahvaltı yapamıyorum )

2. Öğün: Zeytinyağlı salata, koyun peyniri, ve 5 zeytin

Sıvı: 2 yeşil çay 1,5 litre su

Spor: Akşam spor salonuna gideceğim, 2 saat kalırım en az :)

canım aramıza hosgeldın....bu beslenme seklının en onemlı kısmı 2 yumurtalı kahvaltıdır canım mutlaka karatay kahvaltı yapmalısın

canım aramıza hosgeldın....bu beslenme seklının en onemlı kısmı 2 yumurtalı kahvaltıdır canım mutlaka karatay kahvaltı yapmalısın

Hoşbuldumm :) yanlışlarımla ilgili beni uyarın bol bol :) Şimdi şöyle bir durum söz konusu, okula gelmek için 6 da kalkıyorum ve 7 de yola çıkmam gerek, 1 saatte zor hazırlanıyorum ve bu süre içerisinde kahvaltı etmem imkansız hale geliyor Haftasonu da kursum var ve yine aynı durum söz konusu ayyy ölmüşüm de ağlayanım yokmuş ya benimmm

Her şeye rağmen kahvaltı kısmını deneyeceğim, yarın ilk iş deneyimimi paylaşırım

İlk sorum şu köy tavuğu bulmak zor değil mi ?

toz kakao yasak mı arkadaşlar. tarçın karanfil serbest diye biliyorum. yeşil çay içmesek olur mu?
bir de öğünlerde porsiyon sınırı var mı, yoksa doyana kadar mı yiyoruz? tarhana çorbası serbest mi bir de? sonuçta o da undan yapılıyor ama bir yerde serbest diye gördüm.

yardımcı olursanız sevinirim..

6 da kalkıyosun 7 ye kadar sacını basınımı yapıyosun bunun 10 dk sını kahvaltına ayırmalısın..

köy tavugu bulmak bıraz zor fakat organık urunler satan yerler var oralarda bulabılırsın canım

kakao ve dıger butun baharatlar serbest.yesılcay yag yakımını ve metabolızmayı hızlandırıyor ıcıp ıcmemek sana kalmıs.porsıyon sınırı yok doyana kadar dıyor hoca.tarhana serbest.kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…