tamam tamam..kıssmaabak hala üzülüyo,kaçamak yüzünden değil ama üzüldüğün için çantalıycam şimdi seni canımcım
neerdesin sen beyaaaKızlar selam , sizi çok özledim.Geçmişe bakamadım.Vukuat var mı , herşey yolunda mı ?
yaa bırakmam la kilo almam bir oldu gerci cipsler kolalar dondurmalar ekmek :) ama yedikce yiyesim geldi insilün den sanırım canan hoca der ya hep sık acıkıyorsanız en son yediğiniz yemekten dolayıdır diye hakkaten öle. tıka basa doyuyosun ama acıkıyosun karatay da o kadar az yediğim halde 2 saatte acıkmıyordum ama bu 2 ayda yemekten 4 kilo aldım. kesin başlıyorum yarın yürüyüşte yapıcam offf
Kızlar selam , sizi çok özledim.Geçmişe bakamadım.Vukuat var mı , herşey yolunda mı ?
ben de bekliyomafiyet olsun canım,cuma günü senden iyi bi rakam bekliyorum
yeşil çay zamanısonra da su su su
ben de bekliyom
ben de çay yaptım canım afiyet olsun
tamam tamam..kıssmaa
neerdesin sen beyaaa
hoşgeldin canım..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme
dün hiç gelmedin kısssnerelerdeydin özlettin kendini
Yaaa güzeller dün gelemedim , akşam biraz keyifsizdim.Bugün de dışarı işleri falan derken anca geldim.N'abersiniz bakiim , herkes döndü di mi dün akşam?
döndük kıss,ama melexin dün fazla yazmadı bugün de gelmedi hiç
afıyet olsun bıdenem2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
yoğurt
ben esprısıne takıldım canımcım maksat gırgır olsunaslında yazarken farkına vardım ama yazdım40 kg 1 çuval şekere denktir.şimdi nekadar rahatladın ohhh.
sen neyın pesındeyimsağlıklı beslenemedim papişim ben hayatım boyunca.her ayın 2 haftası diyetle geçti1-2 kg
al-ver.bu da bedenime zihnime zarar verdi çoğu zaman.sonunda karatayla sağlıklı beslenebilecegımı gördüm.yaşam tarzı haline dönüştürmeye çalışıyorum.fazlalığım varsa bu arada gitsin.yoksa memnunum çok şükür.
afiyet olsun canım.
hıc korkma canım.hıcbır sorun yok bence bu arada boy kg ve yasını yazabılırmısın?dert demeyelimde endi$eleniyordum ,40 li kilolara du$mek istemem
ideak kiloda duracagini bilmiyordum ben , çok saol cevabin için
bide ben gun içinde yediklerime çok dikkat etmiyorum ,kahvaltida ekmk yiyorum azda olsa ,1 br çayima $ekerimi atiyorum
gun içindede 5 saat olayina dikkat etmiyorum, son 2-3 kg bu $ekildeyken gitti , abur cuburu kesip aksam yemegini fakirle$tirmk yetti , tabi aksam 8 den sonrada yemiyorum hiç bi$ey
spor dsen okula mecburi yuruyordum gunde yarim saat ( haftada 4 gun ) ba$ka yok, hava soguk suyu çok içemiyorum
bu halde zayiflayincada korkdum biraz :44:
Hee hoşdöndünüz propagandazedelerMelexin'in morali bozulmuştur , yazası gelmemiştir.Sanatçı ya , kırılgandır
Hee hoşdöndünüz propagandazedelerMelexin'in morali bozulmuştur , yazası gelmemiştir.Sanatçı ya , kırılgandır
melexın gelsede bana mutlulugun resmını yapabılırmı dıye bı sorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?