Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar selam , sizi çok özledim.Geçmişe bakamadım.Vukuat var mı , herşey yolunda mı ?

yaa bırakmam la kilo almam bir oldu gerci cipsler kolalar dondurmalar ekmek :) ama yedikce yiyesim geldi insilün den sanırım canan hoca der ya hep sık acıkıyorsanız en son yediğiniz yemekten dolayıdır diye hakkaten öle. tıka basa doyuyosun ama acıkıyosun karatay da o kadar az yediğim halde 2 saatte acıkmıyordum ama bu 2 ayda yemekten 4 kilo aldım. kesin başlıyorum yarın yürüyüşte yapıcam offf

bak hala üzülüyo,kaçamak yüzünden değil ama üzüldüğün için çantalıycam şimdi seni canımcım
tamam tamam..kıssmaa
Kızlar selam , sizi çok özledim.Geçmişe bakamadım.Vukuat var mı , herşey yolunda mı ?
neerdesin sen beyaaa

hoşgeldin canım..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme

hoşgeldin canım..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme[/QUOTE]

hoşbuldum cnm. 67 görmüsken, bugun 71 olduğumu görünce parmağımı ısırdım sinirden yarın tekrar başlıcam

tamam tamam..kıssmaa

neerdesin sen beyaaa

hoşgeldin canım..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme

dün hiç gelmedin kısssnerelerdeydin özlettin kendini

Yaaa güzeller dün gelemedim , akşam biraz keyifsizdim.Bugün de dışarı işleri falan derken anca geldim.N'abersiniz bakiim , herkes döndü di mi dün akşam?

2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
yoğurt
afıyet olsun bıdenem

ben esprısıne takıldım canımcım maksat gırgır olsunevet reyhanım yenıden dogdum sankı

hıc korkma canım.hıcbır sorun yok bence bu arada boy kg ve yasını yazabılırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…