Arkadaşlar merhaba :) aranıza yeni katıldım, devamının geleceğine inanıyorum, 20 kilo fazlam var ve hayatımda hiç göremediğim 65 i yaza kadar görmek istiyorum :) Aslında azmedersem yapamayacağım hiçbir şey yok, sizin desteğinizle de bu süreci daha kolay atlatabileceğimi düşünüyorum, uzun zamandır da takip ediyorum burayı :) Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son olarak kitaplarımı aldım, temel felsefeyi biliyorum, hayatımdaki tüm zararlı alışkanlıklardan vazgeçtim, bu yaşam tarzında ne varsa evimde hepsi mevcut, var olmayanlar ise artık kapıdan içeri giremez. Tek kötü yanım sabah kahvaltı alışkanlığım yok onu da var olan besinlerle atlatmaya çalışıyorum. İşte yediklerim ve gün içinde yapmayı planladıklarım;
1.öğün: Sabah 8 gibi 4 kayısı ve 6 ceviz yedim (Kahvaltı yapamıyorum)
2. Öğün: Zeytinyağlı salata, koyun peyniri, ve 5 zeytin
Sıvı: 2 yeşil çay 1,5 litre su
Spor: Akşam spor salonuna gideceğim, 2 saat kalırım en az :)
Merhaba Arkadaslar,3 gündür hastaliktan dolayi yazamadim ,hala iyi sayilmam ama bildirim yapayim artik dedim.Sizler nasilsiniz,iyisinizdir insallah,gecmisi okuyamadim umarim hersey yolundadir.
son 3 gündür yediklerim,sabahlari kasik karatay kahvaltisi,sadece kuru kayisiya ilaveten 1/2 portakal yedim
aralarda bitki caylari ve kahve ictim
1. Aksam:mercimek corbasi,taze fasulye,salata,ev tursusu
2. Aksam:izgara et,salata ve yogurt
3. Aksam:Kuru fasulye,salata ve yogurt,Omega3 lerimi aldim ama spor yapadim dogal olarak.
Yarindan itibaren günlük olarak bildirimde bulunmaya devam edecegim,leptinlerimiz bol olsun insallah,hepinize saglik diliyorum
afiyet olsun reyhanım..öğünler harika
inşallah erimiştir.bugün 1 saat aerobik+pilates yaptımiyi bari ucuz atlatmışsın..sen eritirsin onları hemencecik..
eski tartıyla eski kilolara elveda2. protein günüm..yeni gelenler dikkat
bu bir protein atağıdır(metabolizmamı canlandırmak için)
karatayla alakası yoktur.
sabah
peynirli omlet
az ezine peyniri
1 kase yoğurt
öğlen
tavuk göğüs sote
1 kase yoğurt
++ lar gidiyor..yeni tartımda -- leri görücem inşallah
hee annem az mı yapardı,yemişliğim vardır ama hatırlamıyorum.annenin dayağı hatırlanmaz.babanınki unutulmaz
tebrikler seni hatırladım kısa sürede verdin o zaman.merhaba hanimlar
ben yine geldim hortlayarak
55 kg oldum hedefe ula$tim
abur cubur yemiyorum aksam ogununu çok az yiyorum
vermeye devam ediyorum
ama ben ba$ka vermek istemiyorum
$imdi napmam lazim bilen varmi? :44:
40 dk da 4 km yurudum
ahh yavruu çocuklardan yemek yapamadın mmı2. ogun
zeytın
peynır
salata
kt yogurt
fıstık
omega3
sımdıde cayy
canım aramıza hosgeldın....bu beslenme seklının en onemlı kısmı 2 yumurtalı kahvaltıdır canım mutlaka karatay kahvaltı yapmalısın
hoşgeldinn.ben de 6 da kalkıyorum 20 dak kahvaltı yapıyorum keyifle. 7 de evden cıkıyorum.sen çok süslüsün galibaHoşbuldumm :) yanlışlarımla ilgili beni uyarın bol bol :) Şimdi şöyle bir durum söz konusu, okula gelmek için 6 da kalkıyorum ve 7 de yola çıkmam gerek, 1 saatte zor hazırlanıyorum ve bu süre içerisinde kahvaltı etmem imkansız hale geliyorHaftasonu da kursum var ve yine aynı durum söz konusu ayyy ölmüşüm de ağlayanım yokmuş ya benimmm
Her şeye rağmen kahvaltı kısmını deneyeceğim, yarın ilk iş deneyimimi paylaşırım
İlk sorum şu köy tavuğu bulmak zor değil mi ?
ıyıyım bebeemmm komsum geldı kahve ıctık sımdı gıttıpampiş naber bebemm..
inşallah erimiştir.bugün 1 saat aerobik+pilates yaptım
eski tartıyla eski kilolara elveda,yeni tartı sana uğur getirsin
hee annem az mı yapardı,yemişliğim vardır ama hatırlamıyorum.annenin dayağı hatırlanmaz.babanınki unutulmaz
tebrikler seni hatırladım kısa sürede verdin o zaman.istikrarlı bir şekilde
ahh yavruu çocuklardan yemek yapamadın mmı
zaten kahvaltıyı yapamayanların diyeti kısa sürüyor.aç kalınca saldır karbonhidrata
hoşgeldinn.ben de 6 da kalkıyorum 20 dak kahvaltı yapıyorum keyifle. 7 de evden cıkıyorum.sen çok süslüsün galiba
maşallah papiş,sen bu güçlü iradenle vermişsin kilocukları zaten
aslında yazarken farkına vardım ama yazdımkılocuk musen 40 kg ya kılocuk mu dıyosun
ya ne zamandır sorcam unutuyorum.reyhanım sen neyın pesındesınıncecıksındır kesın ne dıyetı kuzum
afiyet olsun canım.2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
yoğurt
senın derdın dertmıdır benım derdım yanında ısımlı parca sana gelsınsaka bır yana tbrkler ıdeal kılona geldıysen kg vermen kendılıgınden duru zaten hocamız boyle dıyor
::..kılocuk musen 40 kg ya kılocuk mu dıyosun
ya ne zamandır sorcam unutuyorum.reyhanım sen neyın pesındesınıncecıksındır kesın ne dıyetı kuzum
anaamm kuş kadar yemişsin leylakım nasıl doydun kıss2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
yoğurt
sağol canım.[/B][/I][/SIZE][/COLOR]canim oylama bitmisti ben o nedenle tacini takdim ettim 63. oy almissin one nr sensin.
sağol reyhanımafiyet olsun canım.
aslında onu bile yemesem olurdu sersumum,acıkmamıştım çünkü::..
anaamm kuş kadar yemişsin leylakım nasıl doydun kıss
sağol canım..ama hiç hevesim kalmadı ..topiğin de havası kaçtı benim yüzümden
3. öğünüm..
6 köfte
2 kase cacık
soğanlı ve bol maydanozlu yumurta salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?