Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yaaa güzeller dün gelemedim , akşam biraz keyifsizdim.Bugün de dışarı işleri falan derken anca geldim.N'abersiniz bakiim , herkes döndü di mi dün akşam?
döndüler çok şükür..
döndük kıss,ama melexin dün fazla yazmadı bugün de gelmedi hiç
onun sanat atölyesiyle ilgili bi işleri mi var dı ne:44::44:..ondan gelemiyordur
Hee hoşdöndünüz propagandazedeler Melexin'in morali bozulmuştur , yazası gelmemiştir.Sanatçı ya , kırılgandır

Sersumum belli oldu mu yarışma sonucu ? İlan edicekler mi bi yerlerden acaba ?

valla canım saat 5 gibi anket kapandı diyordu..:44:sonra yine açmışlar:44:..amaaannn..boşver..ben sizin komiğiniz olayım yeter..boşver kk en komiği olmayı ..hevesim kaçtı zatii

valla canım saat 5 gibi anket kapandı diyordu..:44:sonra yine açmışlar:44:..amaaannn..boşver..ben sizin komiğiniz olayım yeter..boşver kk en komiği olmayı ..hevesim kaçtı zatii

Yavlum ben sana ilk gün dedim "Sen gönüllerin şampiyonusun" diye

yokdur demi sorun :))

tabi yazayim hemen

28 ya$indayim,1.63 boy ,55.1 geldim bu sabah , 55 desek olur herhalde
ben iki çocuk annesiyim, 41 aylik kizim ve 32 aylik oglum var
ve gobegimden çok $ikayetçiydim ,hamileliklerin hatirasi olarak kalmi$ti , kizda kilo vermeden oglana hamile kalmi$timda
herkes diyordu bu gobek gitmez iki çocukdan sonra
ammaa velakin gitti bilee
4 ayda 7.5 kg vermi$ oldum , bunun yarisini SIKI takip ettim son iki ay çakma karatay oldu biraz

tebrikler seni hatırladım kısa sürede verdin o zaman.istikrarlı bir şekilde

:

4 ay da 7.5 kg gitmi$ oldu reyhan
sure kisami bilmiyorum ama acelem yokdu
$imdi onemli olan bu kg yu korumak bakalim ba$arabilcemmi
yilba$indan sonra indirimlerde gardolabimi yeniliycem bide verdiklerimi geri aliyomu$um sonra

yoktur yoktur:))

canım allah bagıslasın gule gule buyut canım..tam ıdeal kg dasın fıstık gıbı annesın daha ne olsun.bundan sonra gıtmez zaten

Sersumcum canim oncelikle tesekkur ederim bilfiler icin. Motive olmak icin her seyi yaparim. 2 hafta duzenli bildirim yaptiktan sonra kilo cizelgesi de hazirlamak isterim tabi. Heyoooo cok motive oldum simdi ben :)

Selam kızlar nasılsınız

Leylak, melek , ramaska hoşgeldiniz kızlar

Dün giremedim fırsatım olmadı, bir de biraz kaçamaklı geçti, ama 4 saat ve akşam 8 ihlal edilmedi

Bugün öğlen bir yere davetliydik çok çok fazla cıss vardı, ama benim yediklerim 2 adet yaprak sarma, kısır, çeyrek avuç içi kadar yoğurtlu havuç ve patates, yoğurtlu biber kavurma

Akşam yeşil salata ve üzerine Türk kahvesi şekersiz

Sonra biraz midem kazındı 1 er bardak süt ve ayran içtim, 1 kupada yeşil çay ve günü kapattım

Yarında annemde olacağım , bugünkü gibi hasarsız atlatırım inşallah

Hepinize iyi geceler ve bol leptinler diliyorum

Sersumcum canim oncelikle tesekkur ederim bilfiler icin. Motive olmak icin her seyi yaparim. 2 hafta duzenli bildirim yaptiktan sonra kilo cizelgesi de hazirlamak isterim tabi. Heyoooo cok motive oldum simdi ben :)

seni de ekledim ozaman listeye canım..2 haftan dolunca cuma listesine katılırsın ..hayırlı olsun

1-sersum-9 kasım 2012
2-iyiniyetli-16 kasım 2012
3-papadiya-23 kasım 2012
4-nazfiliz -30 kasım 2012
5-amiboid-07 aralık 2012
6-reyhan_55 -14 aralık 2012
8-birdy -21 aralık 2012
9-elifezgi -28 aralık 2012
10-eddoras-4 ocak 2013
11-melexin-11 ocak 2013
12-iğneoyası-18 ocak 2013
13-kuzu06-25 ocak 2013
14-kaneel-1 şubat 2013
15-akrep33-8 şubat 2013
16-ficans-15 şubat 2013
17-nurudilara -22 şubat 2013
18-kadifegül-1 mart 2013
19-zeytindalı-8 mart 2013
20-sivasıngulu-15 mart 2013
21-fbmy8785-22 mart 2013
22-dagyolu-29 mart 2013
23-Sadece_Askiim-5 nisan 2013
24-topalpire-12 nisan 2013

yemediklerin için bravos diyelim
sen yarını da kaçamaksız atlatırsın canım..iyi geceler canım..

Selam kızlar Nasılsınız bakalım.
Yediklerimi yazayım önce
Sabah(10:30); Öğretmenlik deneyimi için liseye stajer olarak gittiğim için dönüşte yaptım.
klasik karatay kahvaltısı + 1 mandalina

Saat 4 gibi okula cıkana kadar toktum. yiyesim gelmedi ama yedim. azcık o da zeytinyağlı pırasa sonra okula kaçtım.

Okulda bi kaç badem ve fındık

Okuldan gelince midem bulanıyordu. Karataya başlayalı okuldan gelince ve okulda böyle oluyor. 2 yumurta haşladım en hızlısından az peynir 6-7 de zeytin az da fındık yedim. başka bişey hazırlamaya kalksam saat 12 yi bulurdu herhalde:)

Bugünü de böyle atlattım dün kaçamaksızdı bugün kaaçamak değil ama geç saatte oldu.

Tarihe hatirlatma eklicem :) aksamdan yarin oglenki yemegimi hazirladim. Sabah da kahvalti yapcam kesin. Bakalim sonuc nasil olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…