Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Reyhanım bugün de yürüdük eşimle
Reyhanım dene bak şimdiden afiyet olsun:112: ben de konservemden yaptım canım

sağol datlum gelemedim bugün sersumum leylakım papişim ama kaçamak yoktu:112:

sevindim sersumum ohhh gitsin kilolar

Pazartesi

Sabah(10:30)klasik Karatay kahvaltım , çayım, ( domates soslu biber yarım tabak )
Öğlen (14:30) 2 kk b.peynir,12 s.zeytin,yarım tabak domates soslu biber,10 badem,1çay k. Fıstık ezmesi
Akşam (19:00) sarımsaklı yoğurt , karnıbahar. (Actfriy) 2kaşık Meksika fasülyesi , 1 dilim turp ,3 lahana sarma

bugün bi yakınımızın cenazesi vardı oraya gittim kahvaltı yok, öğlen yemeği yok sadece su içtim eve geldim bi tane mayalı puaça brokoli lahan yemeği yoğurt yedim saldırdım yani .Orda hazır yemekler vardi,yemedim goya ...akşamda markete gittim saat 21 de alışveriş yaparken çiğ köfte canım çekti yarın yersin al dedi bi ses aldım...Eve geldim çantadan bir çıkardım paket bitti tabi yediğimde akşamın onu .Ölüyorum mide yanmasından ve pişmanlıktan kilom azalmıyor aynıyım ben ölcem... şu iradesizlik beni mahvetti ...gitti bugün...

(08:00)2 s zeytin,1 badem salatalık ,8 badem, 1 çeri domates,1kk b peynir,2 tereyağında yumurta
(13:30)5 badem, 10 fındık, 200 ml süt
(18:00)2 çatal tavuklu salata, 4 lahana sarma, yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar ( actfriy) 1 dilim turp, 100 gr et döner

(07:45) 2 kk yumurta, 1 ceviz,4 badem, 2y zeytin,1 kk peynir,1parça tavuk
(13:30) ızgara tavuklar salata
(17:30) avuç içim kadar tavuk

Reyhanım bugün de yürüdük eşimle
Reyhanım dene bak şimdiden afiyet olsun:112: ben de konservemden yaptım canım
yapicimm

(07:45) 2 kk yumurta, 1 ceviz,4 badem, 2y zeytin,1 kk peynir,1parça tavuk
(13:30) ızgara tavuklar salata
(17:30) avuç içim kadar tavuk
meleksin hiç kaçamak yapmıyorsun süpersin kim tutar seni

3.öğünüm
2 kepçe barbunya,4 kaşık bulgur pilavı,ayran

üzerine yorgun düştüm uyudum,yemekler de mideme oturdu

yarın görüşmek üzere

yav her okula gittiğimde bi mide bulantısı oluyor gelincede kaçamak yapmamıştım ama biraz makarna yedim biraz önce pfff.

2.öğünüm 13:00
hamsi kuşu (az yağda)
salata

akşam 4 tane fındık
yemişsin hamsi kuşunu yine tatlım..afiyet olsunn
sağol datlum gelemedim bugün sersumum leylakım papişim ama kaçamak yoktu:112:
ben de çok kalmadım dün canım..
sevindim sersumum ohhh gitsin kilolar

başın sağolsun canım
ama bir düzene girmelisin artık başka yolu yok.

Aksam: 6 tane et köftesi. 2 bardak ayran. 2 büyük bardak yesil cay.

Güme zamani.

[/CENTER]
bu sahneye biterim ben yaa..çok gülerim..tarhana yapma makinesi.
yemek bulmuşsun canım.afiyet olsun

yav her okula gittiğimde bi mide bulantısı oluyor gelincede kaçamak yapmamıştım ama biraz makarna yedim biraz önce pfff.
canım baş dömesi oluyordu benim de ilk başlarda ama mide bulantısı yaşamadım..öğün aralarını çok mu fazla tutuyorsun acep:44:
genelde alışana kadar bu sorun oluyor bazı arkadaşlara..öğün araları 4-5 saati geçmesin ilk başlarda birde öyle dene canım

Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
inşallah canım günaydın..
Sağol sersumum, inşallah canım

bugün çok mutluyum +++ lar iyice gidiyor..onun hevesiyle bugünde protein yapıcam ve yarın karatayıma dönücem
lakin zeytini ve sebzeyi çok össledim beyaa

biliyorsunuz(tecrübeyle sabittir) benim metabolizma protein ataksız hızlanmıyor bunu iyice anladım..
benim tartı da 1 haftadır hep aynı ve doğru ölçüyor..kesin rakibi geliyor diye korktu atıcam diye

sabah dikkat.bu bir protein atağıdır karatayla bir ilgisi yoktur

peynirli omlet
bol maydanoz
1 kase yoğurt
2 omega3
çay çayy

bugün 8.30 da evden çıkıcam akşam 4 te iş çıkışı ..
yarın öğlene kadar evdeyim..malum tartı günü iyi oldu..hem formatlarıda kontrol ederim..uymayanları uyarmaca

dün nooldu paylaşmadım sizlerle.sen nöbet listesi değişsin ve 31 aralık bana yazılmasın mı..benim nöbetlerimi başka bir arkadaş tutuyordu..o da uygun değil..ortalık karıştı..sorumlu arkadaşa gittim dedim planlar yapıldı misafirim gelicek nappçaz hiç son anada değişiklik olur mu resmi olarak da benim adım göründüğü için kabak bana patlıyor tabii..neyse ki ogünü benim nöbetimi tutan arkadaşla sorumlu arkadaş yarı yarıya bölüştüler hallettik:18::18:

çok büyük varıta atlattım yanii..ayın başında olsa ayarlar insan ama yılbaşına 4 gün kala yapılır mı bu beyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…