afiyet olsun canım
2 gündür bi durgunluk vardı üzerimde sersumum,ama geçti
inşallah canım,herşeyin hayırlısı
güldüm kıss güldüm
biz ona sersumla karatay kafası diyoruzz ramaskacım
70 kilo oldum berbat hissediyorum. doğumlarımda bile max 72 olmuştum bu kadarını nasıl aldım anlamadım hiçbişeyim olmuyor.
patates gibiyim. ne yapmalıyım kilo bildirimi liste olayı nasıl oluyor?
papişim naber sesin çıkmıyo elif kızının adı mı canımcım yoksa
kızlar ben bi p.tesi yürümedim onun haricinde pazardan itibaren hep yürüdük eşimleeee veee bugün hava muhteşem ve biz gene yürüyelim dedik bakam
aramıza hoşgeldin..başarılar dilerim
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar
sağol canımmsağol hamişim iyiyim şükür siz nasılsınız bebişin nasıl öpüyorum sizi
Gözünaydın leylakım sevindim annenlerin geleceğine.. Tayininiz de hayırlısı olur inş. sizin için annenin ve arkadaşlarının yanına gitmek istiyordun inş. olur canım benim
canım benden iyi kimse anlayamaz seni..hakkınızda en hayırlısı olsun bebeeemmm
ben de yazdım kıss işte yine oldu aynı kafa karatay kafasıı aynı anda sinyal gönderiyoruz birbirimize canım
Evet oldu sanırım.Bu seferde sarı kafalar yok
ıyıyım canımcım takılıyorum evde cocuklarla sen napıyon ıyımısın?iyiniyetlim leylakcim papadiyam nasilsiniz...nasil gidiyor...
leylakcim hayirdir ins.hersey yolundadir...sana kahve yolluyorum...ayaklarini uzatip guzelce kahveni ic canim....
kizlar herkese kahve gonderiyorum....afiyet olsun....
maral hosgeldin...senin nasil gidiyor karatay...
papişim naber sesin çıkmıyo elif kızının adı mı canımcım yoksa
kızlar ben bi p.tesi yürümedim onun haricinde pazardan itibaren hep yürüdük eşimleeee veee bugün hava muhteşem ve biz gene yürüyelim dedik bakam
kahvaltım
3 haşlanmış yumurta ve 2 küçük haşlanmış patates ve maydanozlu salata zeytinyağlı
fındık
zeytin
peynir
çay
4 omega 3
kah. öncesi 2 hurma
öğleyin pide lahmacun salata yoğurt
akşama misafirliğe gideceğim:18::18::18:
ıyıyım canımcım takılıyorum evde cocuklarla sen napıyon ıyımısın?
evetttyuruyus ıcın
papişim özeline baktın mı
sımdı baktım bebısım ellerıne saglık
hoşgeldin canım tekrardan aramıza.nasıl özlemişim sohbetlerinizi menülerinizi anlatamambilgisayarda sıkıntı vardı bir tek bilgisayar olsa iyi bende da sıkıntı oldu menüsküsümde yırtılma oldu nerdeyse 1 aydır adam gibi hareket edemiyorum yavaşyavaş düzelir gibi oldum spor hayatım başlamadan bitti buarada bende 1 kilo aldım geri 61 oldum mu neyse halletçez inşallah biraz geçmişe bakayım
sımdı baktım bebısım ellerıne saglık
ınsallah canım hep bırlıktegüle güle kullan bebeğem,en kısa sürede gider inş. kalan kilolar
aynen katılıyorum sersumum fakat bende rehavete sebep oldugunu dusundum 40 kg gordukce kızım vermıssın ıste verecegın kadar demekten alamıyodum kendımı bırde boyle deneyek bakak ne olcek dımı?hoşgeldin canım tekrardan aramıza..geçmiş olsun
burda kal gerisi kolay
anladım özeliniziii
pampişim kıss 108 den başlayan cetvel daha havalı duruyo du kıss:44:..hem yeni gelenler için de bi şok şok yaşatıp daha bi heveslenmelerini sağlıyordu..
tabii yine de sen bilirsin bebişimm
Kıss ilk defa gidecem arkadaşa çaktırmadan halletsem iyi olcekalaaarmm alaaarmm sıkı yönetimi unutmaaaa
papişim sağol canımcım öp kızını benim içinıyıyım canımcım takılıyorum evde cocuklarla sen napıyon ıyımısın?
evetttyuruyus ıcın
nasıl özlemişim sohbetlerinizi menülerinizi anlatamambilgisayarda sıkıntı vardı bir tek bilgisayar olsa iyi bende da sıkıntı oldu menüsküsümde yırtılma oldu nerdeyse 1 aydır adam gibi hareket edemiyorum yavaşyavaş düzelir gibi oldum spor hayatım başlamadan bitti buarada bende 1 kilo aldım geri 61 oldum mu neyse halletçez inşallah biraz geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?