Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

afiyet olsun canım

2 gündür bi durgunluk vardı üzerimde sersumum,ama geçti
inşallah canım,herşeyin hayırlısı
güldüm kıss güldüm

canım benden iyi kimse anlayamaz seni..hakkınızda en hayırlısı olsun bebeeemmm
biz ona sersumla karatay kafası diyoruzz ramaskacım

ben de yazdım kıss işte yine oldu aynı kafa karatay kafasıı aynı anda sinyal gönderiyoruz birbirimize canım

papişim naber sesin çıkmıyo elif kızının adı mı canımcım yoksa
kızlar ben bi p.tesi yürümedim onun haricinde pazardan itibaren hep yürüdük eşimleeee veee bugün hava muhteşem ve biz gene yürüyelim dedik bakam

Delireceğim ya ne alıntı yapabiliyorum nede cevap yazabiliyorum.Hoş sayfaları da zor okuyorum zaten tam başlıyorum sayfa kapanıyor.hAdi Bismillah bir ayar yaptım bakalım şimdi ne çıkacak

70 kilo oldum berbat hissediyorum. doğumlarımda bile max 72 olmuştum bu kadarını nasıl aldım anlamadım hiçbişeyim olmuyor.
patates gibiyim. ne yapmalıyım kilo bildirimi liste olayı nasıl oluyor?

aramıza hoşgeldin..başarılar dilerim
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar

58 kiloya inmeden bırakmak yok

sağol canımm
inşallah olur iyiniyetlim

canım benden iyi kimse anlayamaz seni..hakkınızda en hayırlısı olsun bebeeemmm

ben de yazdım kıss işte yine oldu aynı kafa karatay kafasıı aynı anda sinyal gönderiyoruz birbirimize canım

kahvaltım
3 haşlanmış yumurta ve 2 küçük haşlanmış patates ve maydanozlu salata zeytinyağlı
fındık
zeytin
peynir
çay
4 omega 3
kah. öncesi 2 hurma

öğleyin pide lahmacun salata yoğurt

akşama misafirliğe gideceğim:18::18::18:

Evet oldu sanırım.Bu seferde sarı kafalar yok

canim bende zaman zaman sorun yasiyorum ...bende arada cevrimdisi oluyorum.alinti yapamiyorum yada begen tusuna basamiyorum....

canim esyalari ne zaman toplamaya basliyorsun tadilat varmis....

felakethenry hosgeldin.dogru yerdesin...ins.kilolarini verir.hedefine ulasirsin...

ıyıyım canımcım takılıyorum evde cocuklarla sen napıyon ıyımısın?

evetttyuruyus ıcın

alaaarmm alaaarmm sıkı yönetimi unutmaaaa

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

eksiklerim veya ilave edecekleriniz varsa arkadaşlar lütfen ekleyiniz..

Son düzenleme:
nasıl özlemişim sohbetlerinizi menülerinizi anlatamam bilgisayarda sıkıntı vardı bir tek bilgisayar olsa iyi bende da sıkıntı oldu menüsküsümde yırtılma oldu nerdeyse 1 aydır adam gibi hareket edemiyorum yavaşyavaş düzelir gibi oldum spor hayatım başlamadan bitti buarada bende 1 kilo aldım geri 61 oldum mu neyse halletçez inşallah biraz geçmişe bakayım

hoşgeldin canım tekrardan aramıza..geçmiş olsun
burda kal gerisi kolay

sımdı baktım bebısım ellerıne saglık

anladım özeliniziii

pampişim kıss 108 den başlayan cetvel daha havalı duruyo du kıss:44:..hem yeni gelenler için de bi şok şok yaşatıp daha bi heveslenmelerini sağlıyordu..

tabii yine de sen bilirsin bebişimm

güle güle kullan bebeğem,en kısa sürede gider inş. kalan kilolar
ınsallah canım hep bırlıkte

aynen katılıyorum sersumum fakat bende rehavete sebep oldugunu dusundum 40 kg gordukce kızım vermıssın ıste verecegın kadar demekten alamıyodum kendımı bırde boyle deneyek bakak ne olcek dımı?

alaaarmm alaaarmm sıkı yönetimi unutmaaaa
Kıss ilk defa gidecem arkadaşa çaktırmadan halletsem iyi olcek yememeyi:26:
ıyıyım canımcım takılıyorum evde cocuklarla sen napıyon ıyımısın?

evetttyuruyus ıcın
papişim sağol canımcım öp kızını benim için

geçmiş olsun sağlığın yerinde olsun da canım hallolur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…