çok teşekkür ederim canım inşallah bebeklerimize sağlıklı ve hayırlısıyla kavuşuruz.ben 16+2 haftalık hamileyim 4 aylık yani boyum 1,68 hamile kaldığım kilo 70,700 şimdi bilmiyorum ama en son 72yi gördüm kan ilaçlarım yüzünden kabızlık çekiyorum ondan yüksek çıkıyor kilom hamileyim diye biraz bırakmıştım kendimi ama bugünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye ve mutlaka yürüyüş yapmaya karar verdimki doğum sonrasında fazla kilolarla daha fazla uğraşmayayım hem daha hedefime inmeme 5 kilo varken hamile kaldım ama olsun bebeşim iyi olsunda veririm ben ya sen kaçla hamile kaldın ve kaç kilo aldın
sağol canım.atlattım çok şükür.canim gecmis olsun...iyi atlatmissin...
canim bu soguk kis gununde icimizi isittin....
:
kizlar yarin tarti gunu bakalim ne olacak ....
kizlar birsey rica edicem.....biz hala kizimiza isim bulamadik...soyle degisik guzel anlamli kiz isimleri ariyorum fikir verirseniz sevinirim...
buda benden
karataydan haberi olmayan kilo veremeyen bir kadin diyetisyene gider... kilo vermek istedigini soyler....
doktor bey kadinin eline bir liste tutusturur....
1 dilim kepek ekmegi kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin...
2 kasik pilav 5 kasik sebze yemegi.........
kadin listeyi okur ve doktor beye sorar:
doktor bey bunlari yemekten once mi yiyecegiz yoksa yemekten sonra mi???
inşallah canımsersum canim ins.mesaim iyi gecer....kolay gelsin....
bende buna benzer kahvaltı yapıyorum 10 günde 3 kilo verdim .pilatesle birlikte tabi.bol su içiyorum değişmez klasik.ben ilk doğumumdan sonra çok kilo almıştım.18 kilo vedim.şimdi ikinci kez anne oldum tam 22 kilo aldım doğumla birazı gitti 15 kilo vereceğim.10 gün önce başladım ve 3 kilo vermişim.kaldı 12 kilo.inş veririm ...
canim benim durumum facia ama tek tesellim kizimi saglikli bir bsekilde kucagima almak....kiloyuda halledicem sonra ins....
canim ben yillardir kilo problemiyle ugrasiyorum .ben karatayla 8 kilo verip tatile gittim 2-3 ayda 10 kilo geri aldim...3.5 aylikken hamile oldugumu ogrendim.suan 90 kiloyum.tam 20 kilo aldim.ustelik benim boyumda kisa...
ama ins.hayirlisiyla dogum ve emzirme doneminden sonra kilo problemini kesin halledicem ve seytanin bacagini kiricam ins...buna gercekten inaniyorum.burdaki arkadaslari gorunce benimde basarmam imkansiz degil...moral ve motivasyon cok onemli....
züpperrr kolay gelsın bebişim
harikasın canımTünaydın kızlar öncelikle hatırlanmak çok güzel herkese çok teşekkür ederim ben artık daha sık girmek istiyorum buraya diyet yapmasamda sohbetlerinizi çok özledim ayrıca kilo bildirimi değil ama menü bildirimi yapmak istiyorum bugünden itibaren
Hamile Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
3 çeri domatesi
biraz ceviz
tereyağı
2 çay kaşığı bal
1 bardak şekersiz çay
3 tane günkurusu
1 saat yürüyüş yaptım 5000 adım attım şimdilik bu kadar aslında bu kahvaltıyla acıktım ekmek yemeyince hamile olduğum için az geldi galiba
senin kızında benim ki gibi suluymuş kıss..canim ilk kizimin adi elifsude............
afiyet olsun bebeemm.tünaydın kıslarhasta da değilim ama keyifsizim yaw:44::44:konuşmak dahi istemiyorum 2 gündür
kahvaltım
çökelekli yumurta
zeytin
pastırma
bol maydonoz
antep fıstığı
canım kolay gelsin
:
olabilir canım,annemler gelecek yılbaşında.sanırım tayin meselesinin sıkıntısı var olacak mı olmayacak mı diye:44::44:
herşey yolunda canım,sadece sıkıldım nedense.
kahve için sağol canım benim,içmiş kadar oldum sağolasın
ben öğlen yemeğimide yedim
Hamile Öğlen Yemeği
1 kase düğün çorbası
3-4 kaşık nohut
1 tabak zeytin yağlı ıspanak
2 kaşık yoğurt
mevsim salatası
turşu yedim birazcık ama ben hep ekşi aşeriyorum yedim valla
veeeeeeeee irmik tatlısı yedim onuda canım istedi ama sonradan rahatsız etti beni keşke yemeseydim.
Kabızlık sorunum var ama kayısı maydonoz sevmem ve yiyemiyorum. Sebze ve yeşilliklerlede pek aram yok malesefhergün form çayı içiyorum ama nafile. 3 günde anca çıkıyorum wc ye
Ne yapabilirim?
2. Sorum regl günlerinde kilolarda ne gibi değişiklik oluyor. Biraz daha fazla mı çıkıyor kilo. Ve bittikten sonra kiloda bi azalma oluyo bu konuda hiç bi fikrim yok ?
Kabızlık sorunum var ama kayısı maydonoz sevmem ve yiyemiyorum. Sebze ve yeşilliklerlede pek aram yok malesefhergün form çayı içiyorum ama nafile. 3 günde anca çıkıyorum wc ye
Ne yapabilirim?
2. Sorum regl günlerinde kilolarda ne gibi değişiklik oluyor. Biraz daha fazla mı çıkıyor kilo. Ve bittikten sonra kiloda bi azalma oluyo bu konuda hiç bi fikrim yok ?
canım siz hamişler arada kaçamak yapıcaanız tabii..bebiş ister siz istemesenizde canım
canım wc sorunu hepimizde oluyor arada mesela ben protein yapınca kesin oluyor ben de 2 doğa.an kayısılı form çay içiyorum..
iyiniyetlim de sabahları 2 hurma yiyip su içiyor bolca ..işe yaradığını söylüyor..
regl zamanı nerdeyse 1-2 kilo su topluyor vücudumuz ..eğer bu dönemde kaçamak yapmayıp karataya harfiyen uyarsan metabolizma daha hızlı çalıştığı için çok daha güzel kilo verebilirsin
canım wc sorunu hepimizde oluyor arada mesela ben protein yapınca kesin oluyor ben de 2 doğa.an kayısılı form çay içiyorum..
iyiniyetlim de sabahları 2 hurma yiyip su içiyor bolca ..işe yaradığını söylüyor..
regl zamanı nerdeyse 1-2 kilo su topluyor vücudumuz ..eğer bu dönemde kaçamak yapmayıp karataya harfiyen uyarsan metabolizma daha hızlı çalıştığı için çok daha güzel kilo verebilirsin
1-ac karnina 2-3 bardak su ve birkac tane hurma....iyiniyetli arkadasimizin tavsiyesi bagirsaklar icin.....
2- regl bir iki gun oncesi vucut su toplar.regl oncesi ve regl sirasinda tartida 1-2 kilo fazla cikar.regl donemi bittikten sonra kilo - cikar....eger regl doneminde dikkat edersen kilo bile verebilirsin....
tabii canim arada yapiyoruz da malum SIKIYONETIM var o yuzden bugun yaptigim kacamagi yazmiyorum.yarin tarti gunu moral bozmayalim...
dediğin gibi ramaskacım,bebişini sağlıkla kucağına al,doğumdan sonra karatayla kilolarından kolayca kurtulursun merak etmecanim benim durumum facia ama tek tesellim kizimi saglikli bir bsekilde kucagima almak....kiloyuda halledicem sonra ins....
canim ben yillardir kilo problemiyle ugrasiyorum .ben karatayla 8 kilo verip tatile gittim 2-3 ayda 10 kilo geri aldim...3.5 aylikken hamile oldugumu ogrendim.suan 90 kiloyum.tam 20 kilo aldim.ustelik benim boyumda kisa...
ama ins.hayirlisiyla dogum ve emzirme doneminden sonra kilo problemini kesin halledicem ve seytanin bacagini kiricam ins...buna gercekten inaniyorum.burdaki arkadaslari gorunce benimde basarmam imkansiz degil...moral ve motivasyon cok onemli....
afiyet olsun canım2. öğünüm..işyerinde de protein varmış çok şükür.
fırında 1 parça tavuk
cacık
evden getirdiğim 4 köfte
yarım kase yoğurt
harikasın canım
senin kızında benim ki gibi suluymuş kıss..
afiyet olsun bebeemm.
nooldu bakiim leylakıma
sen de benim dertlerdesin biliyorum canım..hayırlısı olsun bebeemm bak benim herşey yolunda gitti sende de öyle olacak inşallah canım ..komiklikte yaptım kıss bak gülün diyee
tabiisii canım benim sizekaçamaklar feda olsun..görmezden geliriz bizztabii canim arada yapiyoruz da malum SIKIYONETIM var o yuzden bugun yaptigim kacamagi yazmiyorum.yarin tarti gunu moral bozmayalim...
canim seni gormedim bende cvp yazmistim. ayni seyleri yazmisiz....
kalp kalbe karsi derler....
canim seni gormedim bende cvp yazmistim. ayni seyleri yazmisiz....
kalp kalbe karsi derler....
sağol hamişim iyiyim şükür siz nasılsınız bebişin nasıl öpüyorum siziiyiniyetlim leylakcim papadiyam nasilsiniz...nasil gidiyor...
leylakcim hayirdir ins.hersey yolundadir...sana kahve yolluyorum...ayaklarini uzatip guzelce kahveni ic canim....
kizlar herkese kahve gonderiyorum....afiyet olsun....
maral hosgeldin...senin nasil gidiyor karatay...
olabilir canım,annemler gelecek yılbaşında.sanırım tayin meselesinin sıkıntısı var olacak mı olmayacak mı diye:44::44:
iyiyim canım,sen de iyisindir inşallah
herşey yolunda canım,sadece sıkıldım nedense.
kahve için sağol canım benim,içmiş kadar oldum sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?