Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

elifezgi tesekkurler canim isimler icin....cok kararsizim bakicaz bakalim hayirlisi...

papadiya kilo cetvelin hayirli olsun.birde boyle dene bakalim....
gerekirse ben bir 15 topik dolasir 40 kilo verdigini soylerim ....
alistim nasil olsa.....
te allahım ya ıyı alıstın kapı kapı gezmeye hatsk ederım bu arada

he reyhanım bıde boyle deneyek tsk ederımm

Sabah. 12 zeytin, 2 hurma, 3 dilim kücük küflü peynir, 1 avuc findik,
1 tas yogurt. su, ve cay. omega 3 hergün aliyorum. ama yazmayi unutuyorum.

canım benım peynırı buzdolabına koysanda küflenmese

1.öğün 07.00
kaşarlı menemen
10 zeytin
1 avuç içi peynir
ceviz

kız aksam oldu hala kahvaltıdanmı bahsedıyon

Merhaba Güzel Karataycilar :))) gecmise göz attim baktimki SIKI YÖNETIM baslamis,güzel olmus,ilgilenen aarkadaslar sagolsunlar,biz yeni girenlerde daha fazla motive oluruz.

SERSUM gecms olsun dileklerin icin tsk. ederim,sagol canim.Allah'tan NOel dolayisiyla evdeyimde dinleniyorum bol bol.Ama spor yapabilecek durumda degilim henüz,yediklerim konusunda bir SIKINTI yok ama bana göre :)

Sabah klasik kahvaltimi yaptim ,peynir(Bugün MOZERELLA yedim,sorun olur mu?)meyve olarak 1 mandalina ve yarim muz,zeytin,2 yumurta,domates-salatalik sögüs,Omega3

Ögle 3 ev yapimi icli köfte(KIZARMIS),yogurt,1 kepce mercimek corbasi (KÖFTELER OLMAMIS MI ARKADASLAR?KILO VERMEMI ETKILER MI SIZCE?

Aksama kurutulmus taze fasulye yemegi,corba,yogurt ve salata olacak.

Yarin ben tartiya cikmak istemiyordum cünkü reglyim,insallah regl den dolayi kilom cok ucmaz.Yarin tarti hepimizin yüzünü güldürsün insallah :))
BOl leptinli vakitler hepinize :)))))))))))))

2.öğün 16.30
koca bir tabak bulgurlu karalahana kavurma
1 tabak biber kızartması
1 kase yoğurt
2 hurma
1 avuç fındık

spor:yok

Merhaba hanımlar.
Bugün sabah - öğle - akşam hepsi karıştı
bir saat önce falan yemek kahvaltı gibi bişiler yaptım
1 tabak mercimek çorbası , bi kaç kaşık yoğurt. iki küçük yumurta ile bol peynirli omlet, zeytin, kuru erik ve kayısı birer tane, bi kaç ceviz bi kaç fındık, şekersiz çay.
Akşama da geç gelicem biraz ama balık aldık pazardan onu yaparsan ondan yerim diye düşünüyorum omega3 hapı kullanmadığımdan.
Ben okula gidiyorum şimdi iyi akşamlar sizlere

canım benım peynırı buzdolabına koysanda küflenmese

Canim benim ben böle aldim.
Cok tatliydi ben cok severim.

Ögle yediklerim. Ringa baligi, 1 kirmizi, yarim yesil biber, 1 domates, yarim pirasa.
Hepsinin
camda karistirip tuz, karabiber, birazda zeytin yagiyla firinda pisirip yedim.
2 bardak su.

bana

Son düzenleme:

bılıyorum canımcım ben ısın gırgırındayımafıyet olsunnn

2.öğünüm
1 kase tavauk suyuna çorba
2 çatal melemen
yoğurt
turşu

spor:30 dk yürüyüş

peynirin hercinsi serbest birr içli köfteyi haşlanmış yesen daha iyi olur ikii...
sporu da ertele canım..sağlık en önemlisi

3. öğünüm..

ton balığı(biliyorum işlenmiş olduğu için yasak ama evde yiycek protein kalmadı ben de yımırtadan bıktım gayrıı)
2 köfte

çay çayy..

III.Ogunum
2 tabak nohut yemegi
4 tane kofte
Yogurt
Ev tursusu
ve
ve
ve
ve
Cok pismanim Yarim tabak kadar makarna

3. öğünüm..

ton balığı(biliyorum işlenmiş olduğu için yasak ama evde yiycek protein kalmadı ben de yımırtadan bıktım gayrıı)
2 köfte

çay çayy..

sersumum ben balığı pek sevmem ama ton balığını çok severim(ton balığı balık değil sanki)karataya başlamadan önce içine limon sıkıp yerdim

herkülüm geldii..
ilk başta beni 400 gr fazla tarttı..sonra ötekiyle aynı oldu..sanırım birkaç tartılmadan sonra doğru tartıyormuş.
sonracığıma normale döndü..gittim 1 bardak su içtim geldim..bakalım algılıycak mı diye
ve evet algıladı hatta 100 gr fazla algıladı. sanursam 200ml den biraz fazla içmişim
benim eski tartıya çıktım tırt aynı tartıyor salak..akıllı herkül maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…