Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün iki kız arkadaşımla evde takılcaz :) veeee ben asla diyetimi bozmayacağım :) Arkadaşıma her şeyi diyetime uygun yaptırıyorum. Ayyy diyet mi dedim özür dilerim yaşam tarzı demeliydim. Ben böyle besleniyorum şekerimmmm :)

Karatay tarzı beslenme düzenine geçmeden önce dikkat ettim hep, yağımı değiştirdim, şekerden uzak durdum, yapay gıda asla tüketmedim ve dün çok şaşırtıcı bir şey oldu, 27. günün sonunda regl oldum, şok yaşadım. 3 ayda düzensiz bir şekilde devam eden süreç sanki artık düzeldi gibi. 2013 güzel mi geçecek ne hehehehehehehe

Çok geçmiş olsun hayatım , inşallah bu gece bi mucize olur ve sabah turp gibi uyanırsın
hımm duan kısmen kabul olmuş canımcım sağol fena değilim
sersumumm hoşgeldin beyaa

inş. yeni yıl hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirir

KAHVALTIM
kızlar bugünkü kahvaltım tostlu mostlu bide bakıcım portakal yedirdi hastalığıma iyi gelecek inş.

dün sabah cıslı kahvaltı üztüne uzun yürüyüş ve akşama yediğim kaşarlı tek yumurtaydı sadece..

merhaba rojda,
düzenli olarak hemen her gün yürüyüş yaptım ve fırsat buldukça yürüyorum hala ve yürümeyi planlıyorum hep:112:
Hala karatay usulü besleniyorum ama ben arada ekmek de yüyorum cips de patates de ölçüyü kaçırmamaya çalışıyorum insülin direncimi hortlatmadığım sürece kolay kilo almam..
Çünkü sık sık acıkmıyorum. Bugün cips yediysem ertesi gün 2 öğün yapıyorum ve çok fazla acıkmadığım için zor olmuyor.. Yani vermen gereken kiloların hepsini verince azar azar arada canının istediklerinden yiyebiliyorsun ama yürüyüşlere devam edersen çok rahat olursun

Evet birdy üzüldük gerçekten hoş olmadı durum maalesef
Senin de yeni yılın kutlu olsun canımcım
Meleksin gel gari cezası gece mi bitecek:26:
Canım meleksin ben buradan yeni yılını kutluyorum umarım görürsün

gunaydın kıslar.sersumum hosgeldın

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
maydanoz
fındık
ıncır recelının ıncırı
omega3

merhaba arkadaslar,
Sersum hosgeldin
Yeni yilin saglik,mutluluk ve sans getirmesini dilerim.
2 gundur hazirliklardan menu bildirimi falan kalmadi.
bugun sabah 7 de karatay kahvalti yaptim.
Oglen ise tarhana corbasi sadece
Aksam ise Allah kerim arkadaslara gitcez menude ne varsa artik
Sevgiler.

Arkadaşlar bu karatay kitabını uygulamaya bende karar verdim en kısa zamanda kitabı alıp okumaya başlıyacağım. kilo verdikçe yüzde ve göz altında çökme oluyormu sizde bunu merak ettim cvp verirseniz sevinirim

Arkadaşlar mrb. bugünden itibaren bu diyeti bende yapmaya çalışacağım. Daha önce KB diyeti ile 10 kg. ya yakın vermiştim sonra uzun bir süre kilo almadım ne zaman ki ekmeğe dön üş yaptım sonra ipin ucu kaçtı. en son tartıldığımda tartının yanlış olabileceğini düşünerekte olsa 79 kiloydum oysa diyet yaptığım sürede 69 a kadar inmiştim. Şu anda acilen diyete ihtiyacım var. İki gündür psikolojik olsa gerek canım hiç bir şey yemek istemiyor. Takıldığım yerlerde yardımcı olursanız sevinirim. müsait olduğum zamanlarda önceki sayfaları okuyacağım inşallah.

merhaba kızlarsersum hoşgeldin canımmelexinimiz de gelir bugün
daha şimdiden çok yoruldum,akşama da cıslar var bir sürü:18::18:napıcam bilmiyorum

herkesin yeni yılını kutluyorum şimdiden.2013 herkese uğurlu gelsin,istediğiniz ne varsa onu da getirsin beraberindeyeni yılda da hep beraber olalım,arkadaşlığımız daim olsun inşallah

yenı yıl ıns bıze bol bol mutluluk sağlık huzur para getirsin ve ıncecık seksı ve sağlıklı bır yılın baslangıcı olsun tabı :))) sevdıkleınızle nıce yılaaraaaaaaa

kizlar merhaba simdiden herkesin yeni yili kutlu olsun.
ins.yeni yil herkese saglik mutluluk huzur ve para getirsin....

herkes hedef kilosuna ulassin vede kilosunu korusun ins.....

Hoş geldin canım,her zaman yanındayız,önümüze bakalım sersumum.Bu arada seni rüyamda gördüm ,inceciktin,pembe ceket ve pembe dizüstü etek giymiştin,saçlar sarı beline kadar bukle bukleydi,çok güzeldin sen gibi

Canım seninde yeni yılın kutlu olsun

İYİ YILLAR,evet karatay herşeye iyi geliyor

Geçmiş olsun canım,iyi yıllar

şimdiden bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor sağlıklı,neşeli huzurlu bir sene diliyorum....

Senin de yeni yılın kutlu olsun canım

İyi yıllar nevreste

Canım kolay gelsin,sana da hayırlısıyla yeni yıl bebiş getirsin inşallah
yenı yıl ıns bıze bol bol mutluluk sağlık huzur para getirsin ve ıncecık seksı ve sağlıklı bır yılın baslangıcı olsun tabı :))) sevdıkleınızle nıce yılaaraaaaaaa

kizlar merhaba simdiden herkesin yeni yili kutlu olsun.
ins.yeni yil herkese saglik mutluluk huzur ve para getirsin....

herkes hedef kilosuna ulassin vede kilosunu korusun ins.....

Ramaskacım senin de yeni yılın kutlu olsun,bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Sana da iyi yıllar

İlk sayfaları okursan senin için iyi olur,menülerini yazarak başlayabilirsin

Ssenin de yeni yılın kutlu olsun luckyyyy

sersumumm hoşgeldin beyaa
inş. yeni yıl hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirir
hoşbulduk beyaa.
gunaydın kıslar.sersumum hosgeldın

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
maydanoz
fındık
ıncır recelının ıncırı
omega3
hoşbulduk canım..afiyet olsun..
hoşbulduk
hoşbulduk datlum

amiin diyorumm

buna amiiiinnn denir..

sağol canımm..hayırdır inşallah..amanın bidaa sarışın olmam diyodum ama inşallah canım rüyandaki gibi incecik olurum..şımarttın benii:78::78:

Kızlar hepinizin yeni yılını kutlarım

sana da nice yıllar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…