hımm duan kısmen kabul olmuş canımcım sağol fena değilimÇok geçmiş olsun hayatım , inşallah bu gece bi mucize olur ve sabah turp gibi uyanırsın
sersumumm hoşgeldin beyaatükkanı açmayı özlemişim beyaa..
sadece ve sadece bu can sıkıcı olaydan bana destek olan tüm arkadaşlarımı çok sevdiğimi söyleyip melexininde yanımıza geldiğini görmeyi diliyorum..
bu saçma olayı unutalım ve yolumuza devam edelim dostlar...
sersum işe kaçar..herkese mutlu yıllar dilerimm...
Merhaba arkadaşlar,
Karatay diyetine başlayalı 1 hafta oldu.
Diyet başlangıcı : 24.12.2012 Kilo : 63.9
1.Hafta : 31.12.2012 Kilo : 61.9
2013 hepimize çok çok mutluluk getirsin..Yeni yılınız kutlu olsun,kilolar gitsinnnnnn :)))))
İyiniyetli merhabalar
Ben de bugün yine yeni yeniden karatay a başladım
Düzenli olarak spor yaptın mı
Bir de karatay diyeti ile o kiloları verdikten sonra ömür boyu korumanın sırrı nedir sence? Hamurisi fln illa yicez sonuçta dini
Çok korkuyorum karatay ı ömür boyu uygulamak zor açıkçası. 5-6 ay yapılır tamam da
Kızlar ya , gene neler neler olmuş yawww.Flaş flaş : "Sersum bu defa güldürmedi" , "Melexin'in topiği çökertme faaliyetlerinde son perde"
N'oldu gene anacım , bikaç saat gelmiyorum sonra bi geliyorum topiğin yarısını sınıftan atmışlar:37
Ayrıca da topiğe bir yas havası hakim olmuş , sandım ki bizim canlar TC vatandaşlığından atıldılar.Gerçi keşke bu tatlı rekabet tatlılıkla sonuçlansaydı ama sonuçta bizleri tanıştıran , biraraya gelmemizi sağlayan yer burası.Üye olurken "valla okudum , kabul ediyorum" bölümü var ya hani hiçbirimizin okumadağı , demek ki orada bu tip münhasır olaylarla ilgili müeyyideler var.Belki bu ifade bile uzaklaştırma sebebidir , bilemiyoruz ki ...
Fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim ; "Sayın Admin Hanım-Bey ; keşke bu uzaklaştırmayı yılbaşı sonrasına erteleseydiniz , tam yeni yıl günü ortalık toz-duman oldu , herkesin keyfi kaçtı.Acaba Melexin'in 2. gün cezası iyi hal durumundan yılbaşı sonrasına ertelenebilir mi ?.Hiç değilse herkes birbirinin yeni yılını kutlamış olur."
Bu arada yarın çok yoğun olucam belki gelemeyebilirim.Bu sebeple bugünden yılbaşı mesajımı yazmak istiyorum ; Canlarım hepinize sevdiklerinizle birlikte çok sağlıklı , çok mutlu , çok umutlu , huzur dolu yepyeni bir yıl diliyorum.Allah 2012'yi aratmasın diyorum.
ÇOK ÖNEMLİ NOT :Sersumcum , Melexincim sizi çok seviyorum , dönüşünüz muhteşem olacak canlarım
şimdiden bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor sağlıklı,neşeli huzurlu bir sene diliyorum....
Yeni yaşın istediğin tüm güzelliklerle sana gelsin o zaman bebekkk :)
tükkanı açmayı özlemişim beyaa..
sadece ve sadece bu can sıkıcı olaydan bana destek olan tüm arkadaşlarımı çok sevdiğimi söyleyip melexininde yanımıza geldiğini görmeyi diliyorum..
bu saçma olayı unutalım ve yolumuza devam edelim dostlar...
sersum işe kaçar..herkese mutlu yıllar dilerimm...
Merhaba arkadaşlar,
Karatay diyetine başlayalı 1 hafta oldu.
Diyet başlangıcı : 24.12.2012 Kilo : 63.9
1.Hafta : 31.12.2012 Kilo : 61.9
2013 hepimize çok çok mutluluk getirsin..Yeni yılınız kutlu olsun,kilolar gitsinnnnnn :)))))
Bugün iki kız arkadaşımla evde takılcaz :) veeee ben asla diyetimi bozmayacağım :) Arkadaşıma her şeyi diyetime uygun yaptırıyorum. Ayyy diyet mi dedim özür dilerim yaşam tarzı demeliydim. Ben böyle besleniyorum şekerimmmm :)
Karatay tarzı beslenme düzenine geçmeden önce dikkat ettim hep, yağımı değiştirdim, şekerden uzak durdum, yapay gıda asla tüketmedim ve dün çok şaşırtıcı bir şey oldu, 27. günün sonunda regl oldum, şok yaşadım. 3 ayda düzensiz bir şekilde devam eden süreç sanki artık düzeldi gibi. 2013 güzel mi geçecek ne hehehehehehehe
KAHVALTIM
kızlar bugünkü kahvaltım tostlu mostlu bide bakıcım portakal yedirdi hastalığıma iyi gelecek inş.
dün sabah cıslı kahvaltı üztüne uzun yürüyüş ve akşama yediğim kaşarlı tek yumurtaydı sadece..
şimdiden bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor sağlıklı,neşeli huzurlu bir sene diliyorum....
merhaba kızlarsersum hoşgeldin canım melexinimiz de gelir bugün
daha şimdiden çok yoruldum,akşama da cıslar var bir sürü:18::18:napıcam bilmiyorum
herkesin yeni yılını kutluyorum şimdiden.2013 herkese uğurlu gelsin,istediğiniz ne varsa onu da getirsin beraberindeyeni yılda da hep beraber olalım,arkadaşlığımız daim olsun inşallah
yenı yıl ıns bıze bol bol mutluluk sağlık huzur para getirsin ve ıncecık seksı ve sağlıklı bır yılın baslangıcı olsun tabı :))) sevdıkleınızle nıce yılaaraaaaaaa
kizlar merhaba simdiden herkesin yeni yili kutlu olsun.
ins.yeni yil herkese saglik mutluluk huzur ve para getirsin....
herkes hedef kilosuna ulassin vede kilosunu korusun ins.....
yenı yıl ıns bıze bol bol mutluluk sağlık huzur para getirsin ve ıncecık seksı ve sağlıklı bır yılın baslangıcı olsun tabı :))) sevdıkleınızle nıce yılaaraaaaaaa
Arkadaşlar mrb. bugünden itibaren bu diyeti bende yapmaya çalışacağım. Daha önce KB diyeti ile 10 kg. ya yakın vermiştim sonra uzun bir süre kilo almadım ne zaman ki ekmeğe dön üş yaptım sonra ipin ucu kaçtı. en son tartıldığımda tartının yanlış olabileceğini düşünerekte olsa 79 kiloydum oysa diyet yaptığım sürede 69 a kadar inmiştim. Şu anda acilen diyete ihtiyacım var. İki gündür psikolojik olsa gerek canım hiç bir şey yemek istemiyor. Takıldığım yerlerde yardımcı olursanız sevinirim. müsait olduğum zamanlarda önceki sayfaları okuyacağım inşallah.
merhaba arkadaslar,
Sersum hosgeldin
Yeni yilin saglik,mutluluk ve sans getirmesini dilerim.
2 gundur hazirliklardan menu bildirimi falan kalmadi.
bugun sabah 7 de karatay kahvalti yaptim.
Oglen ise tarhana corbasi sadece
Aksam ise Allah kerimarkadaslara gitcez menude ne varsa artik
Sevgiler.
hoşbulduk beyaa.sersumumm hoşgeldin beyaa
inş. yeni yıl hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirir
hoşbulduk canımgunaydın kıslar.sersumum hosgeldın
kahvaltım
2 yumurta
zeytın
peynır
maydanoz
fındık
ıncır recelının ıncırı
omega3
hoşbuldukmerhaba arkadaslar,
Sersum hosgeldin
Yeni yilin saglik,mutluluk ve sans getirmesini dilerim.
2 gundur hazirliklardan menu bildirimi falan kalmadi.
bugun sabah 7 de karatay kahvalti yaptim.
Oglen ise tarhana corbasi sadece
Aksam ise Allah kerimarkadaslara gitcez menude ne varsa artik
Sevgiler.
hoşbulduk datlummerhaba kızlarsersum hoşgeldin canım melexinimiz de gelir bugün
daha şimdiden çok yoruldum,akşama da cıslar var bir sürü:18::18:napıcam bilmiyorum
herkesin yeni yılını kutluyorum şimdiden.2013 herkese uğurlu gelsin,istediğiniz ne varsa onu da getirsin beraberindeyeni yılda da hep beraber olalım,arkadaşlığımız daim olsun inşallah
buna amiiiinnn denir..yenı yıl ıns bıze bol bol mutluluk sağlık huzur para getirsin ve ıncecık seksı ve sağlıklı bır yılın baslangıcı olsun tabı :))) sevdıkleınızle nıce yılaaraaaaaaa
Hoş geldin canım,her zaman yanındayız,önümüze bakalım sersumum.Bu arada seni rüyamda gördüm ,inceciktin,pembe ceket ve pembe dizüstü etek giymiştin,saçlar sarı beline kadar bukle bukleydi,çok güzeldin sen gibi
Kızlar hepinizin yeni yılını kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?