Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar ben daha akşamı beklemeden kaçamakları yaptım,bu günlük böyle olsun ama yarından itibaren sıkı yönetime devam,bu arada kendime yeni çizelge yaptım ,nasıl olmuş,biraz zor olacak ama ulaşırım inşallah yeni hedefe

menülerimi yazıp çıkayım..akşam hariç:18::18: onu yarın yazarım..

sabah

ceviz badem
3 günkurusu

öğlen

2 lahmacun
2 çiğköfte
ayran

akşam ...meçhulll............:18::18:

Hayır diyelim hayra çıksın canım,olursun tabii incecik, neden olmayasın

Sana da ailenle nice mutlu yıllar canım

nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerimm..hepimiz 2013 de çıtırık hatunlar olalım inşallahh...

evet kizlar suan yeni yila girmis bulunuyorum....disarida havai fisekler patliyor....
herkese iyi yillar optum....

sersum canim ficanscim herkese iyi yillar...

Hepinizin 2013 yılı geçmiş tüüüüm yıllarınızdan daha güzel olsun. Sevdiklerinizle geçireceğiniz, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çooook şanslı bir yıl diliyorum.

2012 yılı sizi hayatıma kattığı için de kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum.

Hepinize çok mutlu yıllar.2012 de isteyipte kabul olmayan dilekleriniz bu yıl kabul olsun.Kalpleriniz kadar güzel bir yılınız olsun.Mankenleri çatlatacak bir vücudunuz olsun Leylağım senin bir bebişin olsun Ramaskamın kızları çooook güzel olsun Sersumum ,oyam,iyiniyetlim,papadiyam,birdyim,sivaslı gülüm,akrebim,sadece aşkım,fincanım,dağlar kızı reyhanım ....(tüm karataycılar ).. Burada tanıdığım tüm güzeller önce sağlık ,sonra huzur ,mutluluk ,bereket ,şans ,neşe ,başarı ve tüm güzelliklerde dolu sadece bir yıl değil uzun bir ömrünüz olsun.

Son düzenleme:
Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar.
Ben 2012 nin son gününde bu diyete başlayan biri olarak umarım bana şans getirir ve sağlıklı bir şekilde zayıflarım. Kahvaltıda diyete öğleyin başladığım için 1 dilim ekmek, domatesli yumurta ve peynir yemiştim. Çayı zaten şekersiz içerim. Öğle bir kase yoğurt, bir haşlanmış yumurta, salata ve ceviz yedim. arada bir tane maden suyu içtim. Akşam sa etli nohut ve salata yedim. ilk güne rağmen bence iyi gibiydi. Nasip olursa üç ay içinde en az 10 kilo vermeliyim.

3 günlük menü bildirimim Cumartesi ve pazar günü diyetime hiçbir ihanette bulunmadım
Pazartesi malum yılbaşı onda da kaçamak yapmamıştım ama gecenin ilerleyen saatlerinde yarım paket cipsi ve 2 çikolatayı götürdüm (olsun o kadar yılbaşı ve doğum günü armağanı )

canim gunaydin.dogum gunun kutlu olsun...
.nice mutlu yillara ailenle sevdiklerinle saglikli mutlu huzurlu bir hayat diliyorum....

kizlar herkese gunaydin....
umarim geceniz iyi gecmistir.hepinizi opuyorum...
ben kaciyorum.bir ara ugrarim....optum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…