canim gunaydin.dogum gunun kutlu olsun...
.nice mutlu yillara ailenle sevdiklerinle saglikli mutlu huzurlu bir hayat diliyorum....
melexin canim ins.gecen iyi gecmistir....ins.bundan sonra hersey cok guzel olur...opuyorum....
simdi kaciyorum bie ara ugrarim...
biz de seni seviyozzzHepinizin 2013 yılı geçmiş tüüüüm yıllarınızdan daha güzel olsun. Sevdiklerinizle geçireceğiniz, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve çooook şanslı bir yıl diliyorum.
2012 yılı sizi hayatıma kattığı için de kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum.
hoşgeldin bebeemmmHepinize çok mutlu yıllar.2012 de isteyipte kabul olmayan dilekleriniz bu yıl kabul olsun.Kalpleriniz kadar güzel bir yılınız olsun.Mankenleri çatlatacak bir vücudunuz olsunLeylağım senin bir bebişin olsun Ramaskamın kızları çooook güzel olsun Sersumum ,oyam,iyiniyetlim,papadiyam,birdyim,sivaslı gülüm,akrebim,sadece aşkım,fincanım,dağlar kızı reyhanım ....(tüm karataycılar ).. Burada tanıdığım tüm güzeller önce sağlık ,sonra huzur ,mutluluk ,bereket ,şans ,neşe ,başarı ve tüm güzelliklerde dolu sadece bir yıl değil uzun bir ömrünüz olsun.
2013 hepimize hzur,saglık,mutlulk bollllll para getirsin seviyore sizi
Tüm karataycilara mutlu sağlıklı yıllar dilerim..
hoşbulduk bebişim..sersumum hoşgeldin kuzumm
amiiinnnHepinize çok mutlu yıllar.2012 de isteyipte kabul olmayan dilekleriniz bu yıl kabul olsun.Kalpleriniz kadar güzel bir yılınız olsun.Mankenleri çatlatacak bir vücudunuz olsunLeylağım senin bir bebişin olsun Ramaskamın kızları çooook güzel olsun Sersumum ,oyam,iyiniyetlim,papadiyam,birdyim,sivaslı gülüm,akrebim,sadece aşkım,fincanım,dağlar kızı reyhanım ....(tüm karataycılar ).. Burada tanıdığım tüm güzeller önce sağlık ,sonra huzur ,mutluluk ,bereket ,şans ,neşe ,başarı ve tüm güzelliklerde dolu sadece bir yıl değil uzun bir ömrünüz olsun.
Tüm karataycilara mutlu sağlıklı yıllar dilerim..
2013 hepimize hzur,saglık,mutlulk bollllll para getirsin seviyore sizi
Canım kolay gelsin,sana da hayırlısıyla yeni yıl bebiş getirsin inşallah
Hepinize çok mutlu yıllar.2012 de isteyipte kabul olmayan dilekleriniz bu yıl kabul olsun.Kalpleriniz kadar güzel bir yılınız olsun.Mankenleri çatlatacak bir vücudunuz olsunLeylağım senin bir bebişin olsun Ramaskamın kızları çooook güzel olsun Sersumum ,oyam,iyiniyetlim,papadiyam,birdyim,sivaslı gülüm,akrebim,sadece aşkım,fincanım,dağlar kızı reyhanım ....(tüm karataycılar ).. Burada tanıdığım tüm güzeller önce sağlık ,sonra huzur ,mutluluk ,bereket ,şans ,neşe ,başarı ve tüm güzelliklerde dolu sadece bir yıl değil uzun bir ömrünüz olsun.
2013 yılının ilk günün de selam selam...:119::119::119:
dün akşam ki menüm cısslı..yazmıyiciiimm..bugün yolumuza devam dostlarımm...
sabah
salçalı omlet
zeytin peynir
salatalık çeri
bu arada dün regl oldum + 1- 1,5 kilodayım..
Herkese günaydın
Yılın ilk gününden sevgiler
günaydın bacımbenden de sevgiler saygılar
melexinim doğum günün kutlu olsun bacım:119::119::119:yeni yıl,yeni yaş sana istediğin herşeyi nasip etsin inşallah
N'aber güzellik , nasıl geçti yılbaşı , cozuttun mu yoksa edebinle mi yedin
Aaaaa Melexin'in doğumgünü mü bugün
Melexin canım arkadaşım , çok ama çok güzel bir yaş diliyorum sana.Kalbinden geçen herşey gerçek olsun
Veee ayrıca ; Seni anan benim için doğurmuş canııım , hamurunu benim için yoğurmuuuşşşşş
çozuttum,bozuttum ve abarttımolarak özetleyebiliriz birdycim
günaydın bebeemm..Herkese günaydın
Yılın ilk gününden sevgiler
benim menü de cısslıydı sersumumüstelik ben de reglyim.korkudan tartılmadım:18::18:gerçi o kadar çok yoruldum ki yılbaşı diye kaçamakların + olarak geleceğini hiç sanmıyorum
günaydın bebeemm..
ah sorma bebişimm..neler yedim neler.:18:
boşşverrr..önümüzdeki maçlara bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?