Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

melexin canim ins.gecen iyi gecmistir....ins.bundan sonra hersey cok guzel olur...opuyorum....
simdi kaciyorum bie ara ugrarim...

Yeni yılın ilk sabahına bir günaydın hemde en koccamanından dün yeni yıl diye menüyü fazla zorlamak istemedim fırında tavuk(tek cıssı pilavlı olması),yoğurt çorbası,karnıbahar-brokoli salatası,yıldız sosis(sırf sofra zengin dursun diye ama yedimde azbiraz:18:) buraya kadar iyide gece 10 dan sonra muz-portakal yidimm dayanamayıp .
Neyse bu sabah saat 9 da kalktım canım hiçbirşey çekmedi su içtim şimdide şekersiz türk kahvemi içtim bu aralar kahvaltıyı es geçiyorum kızlar sabahları geç kalktığım için heralde ama oda iyi olmuyor sonra çabuk çabuk acıkıyorum nasıl düzene sokcam bilemedim

biz de seni seviyozzz
hoşgeldin bebeemmm...kader arkadaşım..
Amiiinnnn..

2013 hepimize hzur,saglık,mutlulk bollllll para getirsin seviyore sizi

Tüm karataycilara mutlu sağlıklı yıllar dilerim..

sersumum hoşgeldin kuzumm
hoşbulduk bebişim..

amiiinnn bu arada yeni yaşın hayırlara vesile olsun.
Tüm karataycilara mutlu sağlıklı yıllar dilerim..

2013 hepimize hzur,saglık,mutlulk bollllll para getirsin seviyore sizi

2013 yılının ilk günün de selam selam...:119::119::119:

dün akşam ki menüm cısslı..yazmıyiciiimm..bugün yolumuza devam dostlarımm...

sabah

salçalı omlet
zeytin peynir
salatalık çeri

bu arada dün regl oldum + 1- 1,5 kilodayım..

Günaydın kızlar..
Sabah canım bişey istemedi.zeytin peynir domates yedim.
Birdy gibi bende sig.birakma hapına başladı.bugün 9.günüm.
Inşallah tiksini rim.dün biraz midem bulunmaya başladı sadece.

Canım kolay gelsin,sana da hayırlısıyla yeni yıl bebiş getirsin inşallah

sağol canım,inşallah

amin bebeğem inşallah

benim menü de cısslıydı sersumumüstelik ben de reglyim.korkudan tartılmadım:18::18:gerçi o kadar çok yoruldum ki yılbaşı diye kaçamakların + olarak geleceğini hiç sanmıyorum

melexinim doğum günün kutlu olsun bacım:119::119::119:yeni yıl,yeni yaş sana istediğin herşeyi nasip etsin inşallah

melexinim doğum günün kutlu olsun bacım:119::119::119:yeni yıl,yeni yaş sana istediğin herşeyi nasip etsin inşallah

Aaaaa Melexin'in doğumgünü mü bugün
Melexin canım arkadaşım , çok ama çok güzel bir yaş diliyorum sana.Kalbinden geçen herşey gerçek olsun
Veee ayrıca ; Seni anan benim için doğurmuş canııım , hamurunu benim için yoğurmuuuşşşşş

N'aber güzellik , nasıl geçti yılbaşı , cozuttun mu yoksa edebinle mi yedin

çozuttum,bozuttum ve abarttım olarak özetleyebiliriz birdycim

Herkese günaydın
Yılın ilk gününden sevgiler
günaydın bebeemm..
benim menü de cısslıydı sersumumüstelik ben de reglyim.korkudan tartılmadım:18::18:gerçi o kadar çok yoruldum ki yılbaşı diye kaçamakların + olarak geleceğini hiç sanmıyorum

ah sorma bebişimm..neler yedim neler.:18:

boşşverrr..önümüzdeki maçlara bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…