Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım naber , nasılsın , güzel geçti mi yılbaşı

iyiyim canım..senden naber..

biraz arkadaşlara gittik..sonrası evdeydik.biraz kırgındım regl de olunca daha kötü hissettim kendimi..

pasta nasıl oldu?

Merhaba Arkadaslar, yeni yilinizi kutluyorum ben de:) en basta huzur,mutluluk,saglik sonrasinda da ne istiyorsanz gönlününce bir yil olsun,
SERSUM ve MELEXIN tekrar aramizdasiniz,ne güzelll,hosgeldiniz:))))))MELEKSIN dogum gününü kutluyorum ben de,iyiki dogdun :))))

Yediklerime gelirsek dünküler:klasik karatay kahvaltisi,Omega3

Aksam:4 haslanmis icli köfte,hindi eti,yogurtlu salatalardan,humus, ve 3-4 avuc tuzlu kavrulmus fistik (((ve sabah 5'e kadar sadece su ve cay.SAnirim fena gecmedi karatay acisindan yilbasi gecesi,fistiklar haricc elbette

Bugünse sabah actim,Klasik kahvalti yaptim,yaninda soguk hindi eti yedim ve Omega3.Peynir cesitleri fazlaydi,taze kasar,sürme peynir yedim.SAKINCASI var mi,sizler yiyor musunuz arkasalar?Su konuya bir aciklik getirseniz, ben zaman zaman yiyorum ama cok huzursuz oluyorum,paketli ürünler diye...

Aksama yine dünden kalan et ve salatalardan olur,birde hindi suyuna tarhana corbasi.

sağol canım senin de yeni yılın kutlu olsun..

tebrik ediyorum seni ayrıca yılbaşı menün gayet güzel..taze kaşar serbest canım ama krem peynir cıss..ama ben de arada yiyorum maalesef..hocamız işlenmiş gıdaların hepsini yasaklıyor..bazıları kilo vermeye engel olduğundan değil sağlığa zararlı olduğu için yasak..çoğu kansorejen ..ama arada ben de yiyorum:18:..keşke hiç yemesek:26:

tatmam SERSUM,sagol,dikkat edecegim bundan sonra.SÜrülebilr peynirler cissss,yasasin,beyaz ve kasar peyniri :)))))

Merhaba canımcım
kıss neler yedin bakam ben kuruyemiş filan yedim onlar beni doyurdu tıkadı bi kaç sarma 3 çiğ köfte anca yiyebildim zorladım amma velakin bu kaa yiyebildim

iyiyim canım..senden naber..

biraz arkadaşlara gittik..sonrası evdeydik.biraz kırgındım regl de olunca daha kötü hissettim kendimi..

pasta nasıl oldu?

Aman ya , regl olunca hiçbişeyin tadı olmuyo ki zaten
Bizim de işte arkadaşlar geldi , vasat bi yılbaşı , özel bişi yok...
Pastaya gelince Sersumum yaş pasta oldu taş pasta hatta kocam dedi ki ponza taşı pastası mı bu Unu fazla geldi , o yüzden sanırım kabarmadı ve haliyle çok sert oldu.Ben de onları bisküvi gibi kestim , süte batırıp bisküvili pasta gibi yaptım.Krema ve muz da olunca lezzeti güzel oldu , yedi herkes.Ununu daha az koysam çok leziz olacakmış.Bi dahakine öyle yapıcam hayatım

Kızlar ben şimdi zipora gidiyorum , sonra görüşürüz yine.Kafam kazan gibi , açılırım inşallah.Bi yudum şarap içtim sadece ama geç yatıp geç kalkınca beynim mala bağlamış direkt

Aynen ben de peynirin içine düştüm.Yılda bir kez , yılbaşı akşamı peynir tabağı yapıyorum sonra da çatlayıncaya kadar yiyorum.Yaşasın peynir çeşitleriiiiiiiii

Merhaba canımcım
kıss neler yedin bakam ben kuruyemiş filan yedim onlar beni doyurdu tıkadı bi kaç sarma 3 çiğ köfte anca yiyebildim zorladım amma velakin bu kaa yiyebildim
canım yaa benim cısslarım yaş pasta ,2 kaşık pirinç pilavı(tavuk doldurdum ondan),3 duble de rakı ..gerisi normal
eferim sana iradene

yaaa üzüldüm:26:.neyse ki kurtarmışsın sen...evet unu ya da şekeri kaçınca öyle oluyor..bi de kalıbının küçük olması gerekiyor..benim kalıp ta büyük geldi bu sefer..yumurtalar küçüktü ondan aslında..ama yumuşaktı sadece yüksekliği az geldi bazı tariflerde kabartma tozu da ekliyorlar..bi de öyle mi denesek:44:

kıss ne iradesi git gel kavrulmuş çerezlerden yedim hıımmm bide patates cipsi vardı ama 8 den sonra bişi yemedim mide küççük gitmiyo anacımm .. Bizimkiler çiğ köfteyi bayağı bi yediler patladılar yemekten(eşim de karatay yapıyor ya o da mide fesadı geçiriyodu )

Her türlü cıss yenebilir sene de bir oluyo yılbaşı afiyet olsun canımcım hepimize
ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte sevgiyle mutluluk ve huzurla geçireceğimiz bir yıl olur 2013 inş. Umduklarımıza kavuşuruz hepimiz

YENİYIL Leylakıma bebişler getir 3üz olsun tayini de istediği yere çıksın inş.

Kızlar ben şimdi zipora gidiyorum ,

sana da afiyet olsun bebeemmdediğin gibi canım sene de 1 oluyor..bundan sonrasına bakalım..

iyi dileklerine katılıyorum amiinnn diyorum..3 üzlere leylakım ne der bilemiyorumm

Son düzenleme:

amaninn ne güsel dualar etmişsin öyle iyiniyetlim,amin inşallah canımmmm
ama üçüz demeyeydin iyiydi

inşallah olur canımikiz olabililüüü,tek seferde 2 çocuk süper olurdu

inşallah öyle olur canım..ben de çok isterdim 1 kere de 2 dene ..hem kardeş yapçam diye bidaa aynı strese girmezsin..ben hala kararsızım..offf çok zor:18::18:..hele benim gibi 13 yıldan sonra çoook zor..Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

amin caanım inşallahben de çok istiyorum tek seferde hepsi aradan çıksındaha ilkini doğurmadan 2.sini yapmak zor geliyohatta ben tek istiyorum ama eşim tek çocuk olmaz,kardeşi olması gerekiyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…