Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sana da afiyet olsun bebeemmdediğin gibi canım sene de 1 oluyor..bundan sonrasına bakalım..

iyi dileklerine katılıyorum amiinnn diyorum..3 üzlere leylakım ne der bilemiyorumm

Amin canım sizin için de iyi dileklerim var doğuda görev yapan tüm memurlarımıza Rabbim kolaylıklar versin ve hep yanlarında olsun
Ülkemiz terör illetinden en kısa sürede kurtulsun inş.
inşallah olur canımikiz olabililüüü,tek seferde 2 çocuk süper olurdu
Ben de istemiştim ama sana inş. nasip olur leylakım:112:
Annenler gittiler mi canımcım
sersum orada işe gitmeyi de pek sevmiyosun canım sen en iyisi bebiş yap kızın yapayalnız olmasın dünyada be yaa
kalkiimm gidiiimm 2. öğünü hazırlayayım garii
Ben de demin yedim sabah haşladığımız yenmeyen yumurta-peynir-5- fıkdık yeter dünki yediklerimden sonra acıkmadım.
amin caanım inşallahben de çok istiyorum tek seferde hepsi aradan çıksındaha ilkini doğurmadan 2.sini yapmak zor geliyohatta ben tek istiyorum ama eşim tek çocuk olmaz,kardeşi olması gerekiyo diyo

Leylakım tek çocuk sorunlu oluyor tecrübeyle sabittir. Benim kız sıkıldıkça bana sarardı şimdi muzurluğu tutunca kardeşine sarıyo

yeni yılın ilk gününden merhabaaa :) Güzel günler bizim olsun.
Zafer kazanmış komutan edasıyla takılıyorum bugün Dün diyet dışı hiçbir şey yemedim, ne pastalar ne çikolatalar ne de kuruyemişler hiçbiri beni yolumdan vazgeçiremedi.

Dün sabah kahvaltı yapamadım 8 kuru kayısı bir avuç fındık badem yedim

Akşam da haşlanmış sebze, köfte, yoğurt, 2 çiğköfte yedim

Bugün çok geç uyandığımdan kahvaltıyı 12 de yaptık :) 2 yumurta çeşit çeşit peynir :) 10 zeytin domates salatalık çay eşliğinde kahvaltı yaptım.

Az önce de şeker ihtiyacımı bastırmak için kivi ve kuru kayısı eşliğinde fındık ve badem yedim :)

Harikayımm harikaaaa

amin caanım inşallahben de çok istiyorum tek seferde hepsi aradan çıksındaha ilkini doğurmadan 2.sini yapmak zor geliyohatta ben tek istiyorum ama eşim tek çocuk olmaz,kardeşi olması gerekiyo diyo
ben de ilk başlarda hep 2 dene diyordum ama doğumdan sonra fikrim değişti herkesin bünyesi farklı ama benimki zor geçti ve korktum açıkçası..eşim de pek oralı değil..kızım hiiiiç oralı diil..e ben de napiimm Allah isteyenlere versin diye dua etmekten başka çarem yok
Amin canım

canım yukarı da ve daha önce sana da söylediğim gibi korkuyorum..hele bu yaştan sonra bi de vücudum radyasyonu emdi iyice..çok zor bebeemm.sizleri takdirs ve tebriks ediyorum..

evet benim kız bana sarıyo

afiyet olsun datlum..

bu kadar yürümeye senle pampiş garanti kazık çaktınız bu dünyaya valla

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ,
Nasılsınız ?

Tatilim bitti geri döndüm .. Sıcak ve güzel yurdumdan soğuk bir memlekete gelmek biraz üzdü beni ama yaşam ..

Tatil ve yılbaşı derken bi hayli kacamaklar oldu .. Kâh karataya uydum kâh uyamadim kâh yürüdüm kâh yüzdüm .. Ama kilo da almadım değil aldım .. Hiç tartının üstüne bile çıkmadım .. Cesaretim yok ..
Dedim bugünden tezi yok karataya devam .. Yeni bir yıl verilecek kilolar cok .. Allah sabir ve direnç versin ..

Bu sabah eeeee doğal olarak gec uyandım.

Kahvaltim :
1 hurma
1 kuru kayısı
1 fincan kahve
Ve bir yagsiz kase yogurt bir kasık kakao ve bir çay kasığı keten tohumu ekledim daha leziz oldu ..

Ve bol bol su ..

Yarından itibaren ise protein atağı yapacagım ..
Bu arada Türkiye'den bilgim olsun diye dukan diyeti kitabını aldım okuyorum .. Atak evresinde ne nasıl yapmam gerektiğini tam manası ile öğrendim ve uygulayacağım .. Tatilde aldigim bi iki kiloyu vermek icin ..
Sonra yine karataya devam
Optum kızlar sizi

Yeni yilinız kutlu mutlu saglikli huzur ve ask dolu dolu olsun .. Yeni yıldan istegim : fazlaliklarimizdan kurtulma iradesi , sabır bol bol hareket

inşallah canım
evet canım,sabah gitti onlar.kalabalık iyiydi,eşimle kaldık yine başbaşa

süpersin
sen de çoğunluğa uyuyosun yani bebişim13 yıl sonra da bebekle uğraşması çok zor gelir yaw

hoşgeldin kaneelcimtatilin iyi geçmiştir umarım..1-2 kg da takma kafana,haftaya kadar bişeycik kalmaz :112::112::112:

hoşgeldin canım..hepberaber veririz kilocukları merak etme sen..
inşallah canım
evet canım,sabah gitti onlar.kalabalık iyiydi,eşimle kaldık yine başbaşa

sen de çoğunluğa uyuyosun yani bebişim13 yıl sonra da bebekle uğraşması çok zor gelir yaw

Allah kavuştursun leylakım
evet yaa ben artık çocuk gürültüsünü bile çekemiyorum..uzaktan çoook tatlılar..

Son düzenleme:

sağol bebişim
çoğu zaman benim de tahammülüm yok çocuk gürültüsüne ama kendi çocuğuma tahammül edebilürüm heralde galiba sanursam

2. öğünüm

mercimek çorbası
dün akşamdan kalan tavuk(fırında)
az pancar ve patlıcan salatası
yoğurt
şalgam suyu

Kızlar slm..
Öğlen canım bişey istemedi.
Akşamda saç kavurma ve cesitli salatalar yedim.
Şimdi y.çayımızı içiyorum.
Allah bebek isteyen herkese nasip etsem.
Benim 3.hala gelmiyor;-)

slm kısslar sabah kahvaltı yapmadım cezasını şimdi çekiyorum acıktım gibi gibi öğlen 1 kase dünden kalma yoğurtlu çorba - dünden kalma kıymalı makarna az yedim ama

1 saat öncede fırınde tavuk vardı biraz ondan yedim şimdide ayran falan içerim heralde :)

Tesekkurler kizlar
Hosbuldum
tatilim cok guzel gecti sanki balayı gibiydi .. Hava sıcak ve yemekler harikaydi bu yüzden geldi kilocuklar .. Ama sorun değil geldikleri gibi giderler :126:

İyi akşamlar kızlar

2. Ve son öğünüm :

Dun aksamdan kalan firinda kuzu kolu
bezelyeli karisik salata
ve bir fincan kahve

Yarin protein atağı yapacagım .. Bana katılacak olan varmı ??????????

İyi akşamlar kızlar

2. Ve son öğünüm :

bezelyeli karisik salata
ve bir fincan kahve

ben de 2 gün protein yapıcam canım..

Eee tatilde bol bol yuzdum saclarim biraz yiprandi ve birazda uclarindan aldirdim biraz da uzasin istedim turplu su yaptim bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =))

Eklentiler

• $image.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 39
İyi akşamlar kızlar

2. Ve son öğünüm :

bezelyeli karisik salata
ve bir fincan kahve

iyi aksamlar :)))2. ögünüm:kuzu kavurma ve kereviz salatasi

Kaneel öncelikli olarak hosgeldin,ben de seninle protein yapmaya varim :)Bu hafta da kilo verememis olmaktan cok korkuyorum,belki vücudum sasirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…