Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar sersum kaçar..herkese iyi geceler bol leptinler..

ben de çıkayım bari,herkese iyi geceler rahat uykular kıslaryarın görüşürüz

sen ilk yazdığında hemen girip inceledim siteyi canım,özellikle de o başlığı okudum.teşekkür ederim paylaştığın için

Bir faydası olduysa çok sevinirim canım, ben cumartesi akşamına kadar giremeyebilirim, siz sürekli takip edenlerden ricam foruma girdiğimde beni yeni bilgiler konusunda

uyarırsanız sevinirim ,özellikle 40 yaş üstü olup karatayla kilo veren ve erken menopoz belirtileri olan arkadaşlarla karşılıklı fikir alışveri paylaşmak isterim.Tekrar teşekkürler ve iyi

geceler bol leptinler yeniyılın size sağlıklı ve hayırlı bebişler getimesi dileğiyle...

Canlarim dünkü yediklerimi yazmiyorum epey cissliydi.
Bugün de aynen devam karataya ins.

Son düzenleme:

Sagol canım insaallah beni mutlu ettin

uzun zamandır tartıya çıkmadım bu günkü kadarki acı bilançom 92,900:18::18:
Kahvaltıya geciyorum şimdilik byyy

Son düzenleme:
biz de seni seviyozzz

hoşgeldin bebeemmm...kader arkadaşım..
Amiiinnnn..

hoşbulduk bebişim..
kız askerliği birlikte yazmışız gibi hissediyorum

amiiinnn bu arada yeni yaşın hayırlara vesile olsun.

yeni yaşın kutlu olsun canımm..

melexinim doğum günün kutlu olsun bacım:119::119::119:yeni yıl,yeni yaş sana istediğin herşeyi nasip etsin inşallah

Kızlar varya sizi çok seviyorum uleynnnn Çok teşekkür ederim .Her zaman dediğim gibi sizlerle ayaktayım.Beni var eden sizlersiniz.Esas siz çok yaşayın ,sağlıklı ,huzurlu ,mutlu veeee bol paralı olun kıs
Kızlar soğuk mu sıcak mı bilmem ama ben yıllar önce diyetisyene gitmiştim.Malum wc sorunum o zamanlarda vardı .Bana doktor sabah kalkar kalmaz soğuk su içmemi tavsiye etmişti.Soğuk su bir anda bağırsakları büzüyor ve wc sorunu ortadan kalkıyor ben denemiştim işe yaradı.

Dogum günün kutlu olsun canim melexin.

HAPPY BIRTHDAY ALATURKA - YouTube

Çok teşekkür ederim gülüm benim

Bu sabahhhh karatayın bir haftası doldu ve ben büyük bir heyecanla tartıya çıktım ilk çıktığımda o da neeeeeee 81
Sonra 82 yi de gösterdi ama olsun 81 bana göz kırpıyorrr hehehehe. Klo çizelgemi hemen değiştireceğim

uzun zamandır tartıya çıkmadım bu günkü kadarki acı bilançom 92,900:18::18:
Kahvaltıya geciyorum şimdilik byyy

Tanem hoşgeldin tekrar aramıza öncelikle canım

Kaç kilodan 92.900 e çıktın tanemcim:44:

Kendine güven yapacağına inan ve kesin kilo vermede kararlı ol gerisi kolay:112:

01-01-2013 salı
Sabah (12:00) bu sabah 07:30 da kalkmama rağmen canım birşey yemek istemedi :44:öğlen kızım kalkınca kalasak Karatay kahvaltımı yaptım (2 kk yumurta ,1 ceviz, az beyaz peynir ,2 y zeytin , omegalarım ,e vitaminim )
Akşam (18:00) patlıcanlı kebap,1 çatal Adana (sadece etini)
Not : Dikkatinizi çekerim doğum günü pastası pustası yok.Karataya son gaz devam.Bu arada bugün Regl oldum.İkizimmmmmm.Patlıyorummmmm.

Canımcım çocuk konusunda kararsızım diye yazınca ben de seni yüreklendirmek istemiştim:112: Daha yazmam
ben kaneell leylakım ve papişim gitmeyeceğiz bu dünyadan kıs kazık çakmışız haberimiz yok.
Sersum anlayacağın benden kurtuluş yok size

Meleksinnnn doğum günün kutlu olsun canımcım geç oldu ama kutlayayım dedim
Nice nice yıllara mutlu yıllar saanaaaa

Sadece _askımmm Canım seninde doğum günündü sanırım.Sana da nice yaşlara.Allah sağlıklı ,neşeli ,bereketli ,huzurlu bir ömür nasip etsin.Herşey gönlünce dolu dolu olsun

Son düzenleme:

Güzel kilo vermişsin tebrikler topalpire vücudundaki ödemler gitmiş

Canım seninde doğum günündü sanırım.Sana da nice yaşlara.Allah sağlıklı ,neşeli ,bereketli ,huzurlu bir ömür nasip etsin.Herşey gönlünce dolu dolu olsun[
/COLOR]

Bana mı yazdın meleğim.. Benim doğum günüm 23 ocak sağol banaysa canımcım en erken sen kutladın kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…