arkadaşlar sersum kaçar..herkese iyi geceler bol leptinler..
sen ilk yazdığında hemen girip inceledim siteyi canım,özellikle de o başlığı okudum.teşekkür ederim paylaştığın için
aynen öyle canım,hepimizin olmuyo yapamıyorum dediği anlar oldu.ama bak topikteki çoğu kişi başardı kg vermeyi.sen de yapabilirsin.yapamaman için hiçbir sebep yok.tek yapman gereken kendine güvenmek ve bunu başaracağına inanmak.pes etme,zayıfladığın günleri hayal et,başardığın zaman kendinle gurur duyacağın günleri düşün sadece
kız askerliği birlikte yazmışız gibi hissediyorumbiz de seni seviyozzz
hoşgeldin bebeemmm...kader arkadaşım..
Amiiinnnn..
hoşbulduk bebişim..
amiiinnnbu arada yeni yaşın hayırlara vesile olsun.
yeni yaşın kutlu olsun canımm..
melexinim doğum günün kutlu olsun bacım:119::119::119:yeni yıl,yeni yaş sana istediğin herşeyi nasip etsin inşallah
Aaaaa Melexin'in doğumgünü mü bugün
Melexin canım arkadaşım , çok ama çok güzel bir yaş diliyorum sana.Kalbinden geçen herşey gerçek olsun
Veee ayrıca ; Seni anan benim için doğurmuş canııım , hamurunu benim için yoğurmuuuşşşşş
Kızlar varya sizi çok seviyorum uleynnnnMerhaba Arkadaslar, yeni yilinizi kutluyorum ben de:) en basta huzur,mutluluk,saglik sonrasinda da ne istiyorsanz gönlününce bir yil olsun,
SERSUM ve MELEXIN tekrar aramizdasiniz,ne güzelll,hosgeldiniz:))))))MELEKSIN dogum gününü kutluyorum ben de,iyiki dogdun :))))
Yediklerime gelirsek dünküler:klasik karatay kahvaltisi,Omega3
Aksam:4 haslanmis icli köfte,hindi eti,yogurtlu salatalardan,humus, ve 3-4 avuc tuzlu kavrulmus fistik(((ve sabah 5'e kadar sadece su ve cay.SAnirim fena gecmedi karatay acisindan yilbasi gecesi,fistiklar haricc elbette
Bugünse sabah actim,Klasik kahvalti yaptim,yaninda soguk hindi eti yedim ve Omega3.Peynir cesitleri fazlaydi,taze kasar,sürme peynir yedim.SAKINCASI var mi,sizler yiyor musunuz arkasalar?Su konuya bir aciklik getirseniz, ben zaman zaman yiyorum ama cok huzursuz oluyorum,paketli ürünler diye...
Aksama yine dünden kalan et ve salatalardan olur,birde hindi suyuna tarhana corbasi.
Kızlar soğuk mu sıcak mı bilmem ama ben yıllar önce diyetisyene gitmiştim.Malum wc sorunum o zamanlarda vardı .Bana doktor sabah kalkar kalmaz soğuk su içmemi tavsiye etmişti.Soğuk su bir anda bağırsakları büzüyor ve wc sorunu ortadan kalkıyorozaman okudum ama yorum yapamadım..tam yemek saatiydi malum..sonra da unuttum..
ben de ılık olursa daha iyi ve faydalı diye biliyorum.hatta dukan yaparken (ben eski bir dukancıyım) dukan kitabında soğuk suyun gıdaların sindirimini yavaşlatarak daha fazla enerji harcanacağını söylüyordu..açıkçası çok farklı açıklamalar..en mantıklısı ılık ve soğuk geliyor bana..naçizane görüşüm
uzun zamandır tartıya çıkmadım bu günkü kadarki acı bilançom 92,900:18::18:
Kahvaltıya geciyorum şimdilik byyy
ben de ilk başlarda hep 2 dene diyordum ama doğumdan sonra fikrim değiştiherkesin bünyesi farklı ama benimki zor geçti ve korktum açıkçası..eşim de pek oralı değil..kızım hiiiiç oralı diil ..e ben de napiimm Allah isteyenlere versin diye dua etmekten başka çarem yok
Amin canım
canım yukarı da ve daha önce sana da söylediğim gibi korkuyorum..hele bu yaştan sonra bi de vücudum radyasyonu emdi iyice..çok zor bebeemm.sizleri takdirs ve tebriks ediyorum..
evet benim kız bana sarıyo
afiyet olsun datlum..
bu kadar yürümeye senle pampiş garanti kazık çaktınız bu dünyaya valla
01-01-2013 salı
Sabah (12:00) bu sabah 07:30 da kalkmama rağmen canım birşey yemek istemedi :44:öğlen kızım kalkınca kalasak Karatay kahvaltımı yaptım (2 kk yumurta ,1 ceviz, az beyaz peynir ,2 y zeytin , omegalarım ,e vitaminim )
Akşam (18:00) patlıcanlı kebap,1 çatal Adana (sadece etini)
Not : Dikkatinizi çekerim doğum günü pastası pustası yok.Karataya son gaz devam.Bu arada bugün Regl oldum.İkizimmmmmm.Patlıyorummmmm.
Bu sabahhhh karatayın bir haftası doldu ve ben büyük bir heyecanla tartıya çıktım ilk çıktığımda o da neeeeeee 81
Sonra 82 yi de gösterdi ama olsun 81 bana göz kırpıyorrr hehehehe. Klo çizelgemi hemen değiştireceğim
Canım seninde doğum günündü sanırım.Sana da nice yaşlara.Allah sağlıklı ,neşeli ,bereketli ,huzurlu bir ömür nasip etsin.Herşey gönlünce dolu dolu olsun[
/COLOR]
Günaydın herkese , günaydın , günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?