Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evdeysen sorun olmaz , dediğin gibi yata yata geçer

Kızlar slm..
Öğlen canım bişey istemedi.
Akşamda saç kavurma ve cesitli salatalar yedim.
Şimdi y.çayımızı içiyorum.
Allah bebek isteyen herkese nasip etsem.
Benim 3.hala gelmiyor;-)

Canım, sen geçen gün sigara bırakma hapına başladım dememiş miydin? Karıştırdım mı? İlaç kullanıyorsan hamile kalmaman gerekmez mi zaten? Peki, ben niye bu kadar burnumu sokuyorum? Sanırım çok yüz buluyorum senden... Öpüyorum

Tesekkurler kizlar
Hosbuldum
tatilim cok guzel gecti sanki balayı gibiydi .. Hava sıcak ve yemekler harikaydi bu yüzden geldi kilocuklar .. Ama sorun değil geldikleri gibi giderler :126:

Hoşgeldin Kaneel. Ne güzel enerji depolamışsın. Bu enerjiyle 1-2 kilo dayanır mı sana!

Merhaba Hanımlar;
Yeni yılınız kutlu olsun.Yeni yıl herkese mutluluk huzur isteyene bebiş. Banada mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin. Yeni yaşımda kutlu olsun tabi :)))

Tüüüüm dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Ayrıca da doğumgünün kutlu olsun diyorum. Bu yıl herşey gönlünce olsun.

Kızlar başlmaya karar verdim yarından sonra bildirimlerimi yaparım birazcık korku var açıkcası nasıl olacak bilmiyorum Allah sizede banada kolaylık versin :18::18:

Hoşgeldin tanem111. İnan en doğru yerden başlamışsın. Biz burda güle oynaya kilo veriyoruz:)

Benim de tiroidimin tamamı alındı. Yine de kilo verdim, daha da vericem inş. İlaçlar düzenliyor hormonlarımızı, bişey de olmuyor. Tam gaz devam!

Sen de hoşgeldin merr. Yukarıda da yazdım, ben dahil tiroid sorunu olup da kilo veren pek çok arkadaş var burada... Sen de vereceksin, merak etme.

.................

Sivasın gülü, canım, cicili bicili geçmiş olsun mesajını yeni gördüm. Kusura bakma nolur. Çok teşekkür ederim.

TEBRİKLEEEER

Bu arada sen mi yazmıştın reglim düzenli oldu diye? Ben de ömrüm boyunca(55 kilo olduğum genç kızlığım dahil) polikistik overden dolayı 45-50 günde 1 regl olurdum. Karatay a başladığımdan beri ayın 24-26 sı arası regl oluyorum. Hala inanamıyorum.

Melexin, doğumgünün kutlu olsun canım. Biraz geç oldu ama kusura bakma... Bu yıl herşey gönlünce olsun inşallah.

İyiyim canımcım öksürüklü öksürüklü dolaşıyorum yaw onun dışında şükür iyiyim

Geçmiş olsun canım ya... Bu ara sabah omega 3 ile beraber antioksidan olarak c vitamini alsan diyorum. Hatta kışı böyle geçiriyorum ben. Yazın e, kışın c vitamini. Güzelliğimi buna borçluyum

Oyacım naber canım , çok oldu görüşemedik seninle.Başladın mı diyetine hayatım ?

İyiyim. TSH ım 85 olduğu için halsizlik ve pörtlek gözler devam ediyor ama bundan sonrası zaman meselesi... Dert etmiyorum. Bu arada 77den 83,5 a çıkmışım. Karataya dün başladım ve fakat spor henüz yok. İnsülin direnci de almış başını gitmiş. 3 saatte acıkıyorum. 3-4 güne kadar açlık işini çözerim diye düşünüyorum.

Benim nolduğum belli, sebep belli. Asıl senin başına neler geldi böyle??? Bu ilacın yan etkileri mi çarpıntılar falan? Çok mu risk alıyorsun acaba?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım güzel duaların için
Sagol canım insaallah beni mutlu ettin

oooovv tebrikler1 haftada süper kg vermişsin.gerçi ilk gidenler ödemdir ama olsun
doğumgününde dahi pasta yememişsin kısss,tebrikler vallaçok kararlı gördüm seni
ben de dün diyecektim beni unuttunuz diyebiz ölümsüz olmak için yürüyüyoruz dimi iyiniyetlim
Günaydın herkese , günaydın , günaydın

sana da günaydın bebeğem hatta bu saatte yazdığım için tünaydın

Sersum, burda değilsin haliyle ama yazmadan edemeyeceğim, yeni avatarını çok sevdim. Öpücük veren Sarıkız, pek hoşuma gitti:)

Yeni yıla kocamla kavga ederek girdik. Ertesi gün ikimiz de birbirimize sen şöyle yaptın, ben böyle yaptım dedikten sonra eşim sonunda özür diledi. Sonra da bana, senin de hataların var,sen nasıl bir adım atacaksın, sen de bi özür dile anlamında "e hadi ben özür diledim. Sen n'apacaksın bakalım" dedi. Ben de "özürünü kabul edicem" dedim:))) Daha ne yapayım, değil mi ama???

iyiyim oyam sen nasılsın?

İyiyim canım. Döndüm kürkçü tükanıma çok şükür:) Gerçi dönüşüm pek fena oldu... 77 den 83,5 a! Mehter takımı gibi oldum. 2 ileri, bir geri:)) Neyse, artık bir sebep kalmadı. Aşağı doğru düzenli bir trend yakalıycam inş.

sen 77 yi yakın zamanda yine göreceksin canımben buna eminim

Eee sen bu işte çok tecrübelisin Oyacım , sanırım 1 haftaya kadar full adapte olmuş olursun.Tahliller çok iyi çıktı ya , gerisi boşşşş bomboşşşş , kocana niye daldın bakiiim yılbaşı yılbaşı
Evet , sigara ilacı yaptı , eşek cennetini boyluyodum az kalsın.Bıraktım hapı zaten içmiyorum.Uleyn 22 yıldır sigara içiyorum ben bööle bi yan etki görmedim.İlacı da sattım birine ama parası gelmedi daha Biraz toparlaniiim kendi başıma bırakıcam cuğarayı

sağolasın zeytinim dalım hayatım
kız sen var ya canımsın benim.Gelmiş toplamış hatta bana masaj bile yapmış kadar oldun Kızım var ya şu kocam bir karaverse benim beyin yerine gelecek o zaman sheman gibi olurum.Beni karasızlık mahvediyor.Hoş birde annem gideceğim ya.O lazım bu lazım ayırmak kafamı yaptı.E birde çocuk var,o ders için lazım bu ders için gerekli derken aaaaaaaaaa
teşekkür ederim canım
leylakım doğum günümde pasta alan olmadığı için pasta yiyemedim Her sene kendi kendime pasta alıyordum.Bu sene zaten karataycı oldum.Ammannnnnn salla pastayı dedim.Ondan yiyemedim yanisi

Oyam Harikasın Kadının fendi erkeği yendi

İlk gunünü dokezlemesi kızlar olurmu iste oldu komşu kısır getirdi 5 mi 6mi 7mi kasık yedim aksama kadar bişey yemiyecem

kıss ben de içme diyecektim ki bırakmışsın zaten hapıbu hap böyle acillik edecekse insanı ne anlamı var yaw
leylakım doğum günümde pasta alan olmadığı için pasta yiyemedim Her sene kendi kendime pasta alıyordum.Bu sene zaten karataycı oldum.Ammannnnnn salla pastayı dedim.Ondan yiyemedim yanisi

kıss hem üzüldüm hem güldüm,şuan büyük çelişki yaşıyorum
yavruuuum sana pasta alan olmadı mı(kocişine söylediğin sıfatı hakedip haketmediğini düşündüm şimcik
)

Hiç unutur muyum seni ben Leylakım evet ölümsüz olcez
Bu arad leylakım sersumum 4 çeyrek bilet aldık sadece 1 tanesine 20 lira vurdu ben biliyorum canım şans filan uğramaz bana siz kazandınız büyük ikramiye çaktırmıyonuz bence
Sersum, burda değilsin haliyle ama yazmadan edemeyeceğim, yeni avatarını çok sevdim. Öpücük veren Sarıkız, pek hoşuma gitti:)
Benim de senin avatarın çok hoşuma gitti Oyam tam sana göre
sen 77 yi yakın zamanda yine göreceksin canımben buna eminim

Oyam onlar son aldığın kilolar ve yakın zamanda aldın ya çarçabuk gitçek onlar görürsün canım

Sen karar verdikten sonra eninde sonunda bırakırsın bu sigarayı. Bu süreci nasıl daha rahat atlatabilirsin diye ilacı buldun ama tam tersi oldu. Kusura bakmazsan bizde bir laf var: "Ali Hocaya okuttuk, eskisinden b.k old" diye:))))

Çok da kasmaya gerek olduğunu da düşünmüyorum. Annem E.Topuzun hastası. İlk gittiğimizde sigara içiyor musun diye sordu. Günde 1 paket dedi. Günde 2-3 e indirebilirsen iyi olur, bak bakalım dedi. Ama çok da üstelemedi, bir daha da sormadı. Sanırım strese sokmak istemedi annemi. Öyle olunca da annem birkaç ay sonra kendiliğinden tamamen bıraktı.

ayy doğru ben onu yazacaktım...ben bu yıl eşime 2 biletten fazlasını aldırmadım derken,benden gizli 2 bilet daha aldığını öğrendim.çıksaymış bana süpriz yapacakmış güya ama amorti bile çıkmadısizin ikramiye bizden iyi yine iyiniyetlim

Hımm ben de bakıcımdan kaptım hafif hastaydım eşimle yürüdük hava da güzeldi dönüşte hafifçe terlemiştim duşa girdim hemen ondan mı oldu o da tuzu biberi mi oldu neyse sonuçta olan bana oldu burnundaki hoşlanmadığın hareketlenme artmaz inş.
canım inş. kalan 2 kiloyu da verirsin. Çarpıntın da kullandığın sigarayı bırakma ilacından olabilir bence kullanmadan da bırakabilirsin zaten öle yapacağını yazmışsın ben sana güveniyorum iradenle bırakacaksın

Oyam Harikasın Kadının fendi erkeği yendi

Fendim ile mi, dırdırım ile mi... Bilmiyorum:)))

Ben de sevdim avatarımı. Kullita'dan rica ettim. Sağolsun o da bana patrick avatarları buldu. Kiloları dert etmiyorum dediğin gibi... Daha önce verdiğime göre, yine veririm inş.

Ben de bilet almadım ki size çıksın diye... Bu fedakarlığı yaptım yaneee... Yoksa kesin bana çıkardı! Öyle de şanslıyımdır...

he Leylakım 80 tl isabet etmiş bilet çeyrek olunca 20 tl oluyo bu da çıkmayabilirdi diyorum gerçekten amorti bile çıkmaz bize de Hattta bu yıl eşime ben al dedim belki çıkar borçları kapatırız dediydim büyük hayallerim yoktu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…