protein ataginin halsizlik yapabilecegini bilmiyordum Birdy,söyledigin iyi oldu,sagol.Bu haftada izinli ve evde oldugum icin bir oraya bir buraya devrile devrile günü bitiririm olmazsa :))))Saka bir yana cumaya tartida eksileri görmek icin herseyi yapabilirim :)
Kızlar slm..
Öğlen canım bişey istemedi.
Akşamda saç kavurma ve cesitli salatalar yedim.
Şimdi y.çayımızı içiyorum.
Allah bebek isteyen herkese nasip etsem.
Benim 3.hala gelmiyor;-)
Tesekkurler kizlar
Hosbuldum
tatilim cok guzel gecti sanki balayı gibiydi .. Hava sıcak ve yemekler harikaydi bu yüzden geldi kilocuklar .. Ama sorun değil geldikleri gibi giderler :126:
Merhaba Hanımlar;
Yeni yılınız kutlu olsun.Yeni yıl herkese mutluluk huzur isteyene bebiş. Banada mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin. Yeni yaşımda kutlu olsun tabi :)))
Kızlar başlmaya karar verdim yarından sonra bildirimlerimi yaparım birazcık korku var açıkcası nasıl olacak bilmiyorum Allah sizede banada kolaylık versin :18::18:
herkese iyi akşamlar!
uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı.hocamızın kitabınıda aldım okudum.kafama yattı ve başladım sağlıkla yaşama.sizlerden her türlü bilgiyi kapmak için sayfalarda fır dönüyorum.bugün 10. günüm.aynı zamanda hipotiroidim var ama ben onu çok takmıyorum ilaçlarla falan normal sayılır.düzenli bildirim yapamayacığım için hiç yazmadım şimdiye kadar.amma velakin bugün okuduklarım kafamı karıştırdı bana cevap verirseniz çok mutlu olurumrotein atağı neden yapıyorsunuz yapmak gerekli mi karatyda böyle bir şey var mı? yağsız yoğurt light ürünler tükettiğiniz görüyorum bunlar yasak deeğil miydi? şimdiden teşekkür ederim.
Herkese başarılar :)
teşekkür ederim cevabınız için.ben arada böyle sorular soracağım size.işin ehli kimselerden faydalanmakta yarar var :) her 5 kiloda bir diğer okuyan arkadaşlarda motive olsun diye kilomu paylaşacağım.çünkü hipotiroid ten dert yanıp veremeyeceğine inanan arkadaşlar var.ben başaracağım Rabbimin izniyle.
Yeni yıl mesajıda vermeden gitmeyeyim.Rabbim size ne istiyorsanız ,ne diliyorsanız,neye hasretseniz ona kavuştursun inşallah.
.................
Bu sabahhhh karatayın bir haftası doldu ve ben büyük bir heyecanla tartıya çıktım ilk çıktığımda o da neeeeeee 81
Sonra 82 yi de gösterdi ama olsun 81 bana göz kırpıyorrr hehehehe. Klo çizelgemi hemen değiştireceğim
Canım benim bir türlü Yazamadım mesajı sinirden oldum.Sadece_ askımmm a yazacaktım.Önce başka bir sayfaya yazmışımsonra başlığı atmayı unutmuşum en sonunda sana kısmet oldu Çaktırma Az kalmış doğum gününe .İlk ben kutlayayım dedim Nasıl ama
Günaydın Allah'ına gurban.Özledim kız seni
İyiyim canımcımöksürüklü öksürüklü dolaşıyorum yaw onun dışında şükür iyiyim
Hayatım ya bende de bi kırgınlık var , burnumda hoşlanmadığım bir hareketlenme var.Yılbaşında gelen arkadaşların küçük çocukları var , ondan bişeyler kaptım zaar.Bizde çocuk olmadığından çocuklarla haşır-neşir olunca bütün virüslerini kapıyorumC vitaminine yüklendim...
Valla canım ben de 44'e bağladım.İki yıldır görmedim 44 kilo.Bu son iki ay beni yıktı-geçti valla.Herşeyim alt-üst oldu.Şuan toparlanma sürecindeyim , o bir kiloyu da vericem ve eski sağlıklı günlerime dönücem.Size anlatmamıştım ama o bahsettiğim çarpıntıdan ötürü bir defa acile , bir defa da kardiyolağa gittim.Çok şükür bişey çıkmadı ama o çarpıntı 2 gün öncesine kadar devam etti.Ona bağlı olarak bikaç kez fenalaştım.Yılbaşından bu yana oldukça normale döndüm , daha da iyi olucam.Sen demiştin di mi Safer ayı diye , ben aslında inanmam öyle şeylere ama gerçekten Safer ayı beni vurdu bu sene
Oyacım naber canım , çok oldu görüşemedik seninle.Başladın mı diyetine hayatım ?
teşekkür ederim canım güzel duaların içinBir faydası olduysa çok sevinirim canım, ben cumartesi akşamına kadar giremeyebilirim, siz sürekli takip edenlerden ricam foruma girdiğimde beni yeni bilgiler konusunda
uyarırsanız sevinirim ,özellikle 40 yaş üstü olup karatayla kilo veren ve erken menopoz belirtileri olan arkadaşlarla karşılıklı fikir alışveri paylaşmak isterim.Tekrar teşekkürler ve iyi
geceler bol leptinler yeniyılın size sağlıklı ve hayırlı bebişler getimesi dileğiyle...
Sagol canım insaallah beni mutlu ettin
oooovv tebriklerBu sabahhhh karatayın bir haftası doldu ve ben büyük bir heyecanla tartıya çıktım ilk çıktığımda o da neeeeeee 81
Sonra 82 yi de gösterdi ama olsun 81 bana göz kırpıyorrr hehehehe. Klo çizelgemi hemen değiştireceğim
doğumgününde dahi pasta yememişsin kısss,tebrikler valla01-01-2013 salı
Sabah (12:00) bu sabah 07:30 da kalkmama rağmen canım birşey yemek istemedi :44:öğlen kızım kalkınca kalasak Karatay kahvaltımı yaptım (2 kk yumurta ,1 ceviz, az beyaz peynir ,2 y zeytin , omegalarım ,e vitaminim )
Akşam (18:00) patlıcanlı kebap,1 çatal Adana (sadece etini)
Not : Dikkatinizi çekerim doğum günü pastası pustası yok.Karataya son gaz devam.Bu arada bugün Regl oldum.İkizimmmmmm.Patlıyorummmmm.
ben de dün diyecektim beni unuttunuz diyeCanımcım çocuk konusunda kararsızım diye yazınca ben de seni yüreklendirmek istemiştim:112: Daha yazmam
ben kaneell leylakım ve papişim gitmeyeceğiz bu dünyadan kıs kazık çakmışız haberimiz yok.
Sersum anlayacağın benden kurtuluş yok size
Günaydın herkese , günaydın , günaydın
iyiyim oyam sen nasılsın?
İyiyim canım. Döndüm kürkçü tükanıma çok şükür:) Gerçi dönüşüm pek fena oldu... 77 den 83,5 a! Mehter takımı gibi oldum. 2 ileri, bir geri:)) Neyse, artık bir sebep kalmadı. Aşağı doğru düzenli bir trend yakalıycam inş.
Eee sen bu işte çok tecrübelisin Oyacım , sanırım 1 haftaya kadar full adapte olmuş olursun.Tahliller çok iyi çıktı ya , gerisi boşşşş bomboşşşş , kocana niye daldın bakiiim yılbaşı yılbaşıCanım, sen geçen gün sigara bırakma hapına başladım dememiş miydin? Karıştırdım mı? İlaç kullanıyorsan hamile kalmaman gerekmez mi zaten? Peki, ben niye bu kadar burnumu sokuyorum? Sanırım çok yüz buluyorum senden... Öpüyorum
Hoşgeldin Kaneel. Ne güzel enerji depolamışsın. Bu enerjiyle 1-2 kilo dayanır mı sana!
Tüüüüm dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Ayrıca da doğumgünün kutlu olsun diyorum. Bu yıl herşey gönlünce olsun.
Hoşgeldin tanem111. İnan en doğru yerden başlamışsın. Biz burda güle oynaya kilo veriyoruz:)
Benim de tiroidimin tamamı alındı. Yine de kilo verdim, daha da vericem inş. İlaçlar düzenliyor hormonlarımızı, bişey de olmuyor. Tam gaz devam!
Sen de hoşgeldin merr. Yukarıda da yazdım, ben dahil tiroid sorunu olup da kilo veren pek çok arkadaş var burada... Sen de vereceksin, merak etme.
Sivasın gülü, canım, cicili bicili geçmiş olsun mesajını yeni gördüm. Kusura bakma nolur. Çok teşekkür ederim.
TEBRİKLEEEER
Bu arada sen mi yazmıştın reglim düzenli oldu diye? Ben de ömrüm boyunca(55 kilo olduğum genç kızlığım dahil) polikistik overden dolayı 45-50 günde 1 regl olurdum. Karatay a başladığımdan beri ayın 24-26 sı arası regl oluyorum. Hala inanamıyorum.
Melexin, doğumgünün kutlu olsun canım. Biraz geç oldu ama kusura bakma... Bu yıl herşey gönlünce olsun inşallah.
Geçmiş olsun canım ya... Bu ara sabah omega 3 ile beraber antioksidan olarak c vitamini alsan diyorum. Hatta kışı böyle geçiriyorum ben. Yazın e, kışın c vitamini. Güzelliğimi buna borçluyum
İyiyim. TSH ım 85 olduğu için halsizlik ve pörtlek gözler devam ediyor ama bundan sonrası zaman meselesi... Dert etmiyorum. Bu arada 77den 83,5 a çıkmışım. Karataya dün başladım ve fakat spor henüz yok. İnsülin direnci de almış başını gitmiş. 3 saatte acıkıyorum. 3-4 güne kadar açlık işini çözerim diye düşünüyorum.
Benim nolduğum belli, sebep belli. Asıl senin başına neler geldi böyle??? Bu ilacın yan etkileri mi çarpıntılar falan? Çok mu risk alıyorsun acaba?
sağolasın zeytinim dalım hayatımgünaydin bayanlar,bugün kaneel ve sersum ile beraber ben de atak yapiyorum:)
Kahvalti:2 haslanmis yumurta,peynir, biraz haslanmis soguk hindi eti ve maydanoz.
Öglene hindi var yine yaninda yogurt yerim ama aksami bilmiyorum,Sersum ve Kaneel'in menülerinden kopye cekebilirim :)))))
SERSUM atakla ilgili okudum yazdigin kurallari,sagol .
MELEKSIN tasinmak kolay degil,bilirim.Kolay gelsin....
kız sen var ya canımsın benim.Gelmiş toplamış hatta bana masaj bile yapmış kadar oldunAhhh canım yaaa , valla bak istersen kalkıp geliim bi yardımım dokunsun , çok üzülüyorum ben senin bu haline.Bak karı-koca evdeyiz , gelir yardımcı oluruz , çok içtenlikle söylüyorum.
Tanemcim çok zor bi dönem geçirmişsin ve en zor kısmını geride bırakmışsın , burası harika bi yer.Hem dertlerinden hem de kilolarından kurtuluyorsun.20-30-40 kilolar vermiş dostlar var burada.Herkes yardımcı olur , tatlı canını üzme cicim...
Hayatım ya bende de bi kırgınlık var , burnumda hoşlanmadığım bir hareketlenme var.Yılbaşında gelen arkadaşların küçük çocukları var , ondan bişeyler kaptım zaar.Bizde çocuk olmadığından çocuklarla haşır-neşir olunca bütün virüslerini kapıyorumC vitaminine yüklendim...
Kaneelcim hoşgeldin canım.Okudum ki tatilin çok güzel geçmiş , güzel enerji depolamışsın , ohhhhh sefan olsun
Valla canım ben de 44'e bağladım.İki yıldır görmedim 44 kilo.Bu son iki ay beni yıktı-geçti valla.Herşeyim alt-üst oldu.Şuan toparlanma sürecindeyim , o bir kiloyu da vericem ve eski sağlıklı günlerime dönücem.Size anlatmamıştım ama o bahsettiğim çarpıntıdan ötürü bir defa acile , bir defa da kardiyolağa gittim.Çok şükür bişey çıkmadı ama o çarpıntı 2 gün öncesine kadar devam etti.Ona bağlı olarak bikaç kez fenalaştım.Yılbaşından bu yana oldukça normale döndüm , daha da iyi olucam.Sen demiştin di mi Safer ayı diye , ben aslınde gideceğima inanmam öyle şeylere ama gerçekten Safer ayı beni vurdu bu sene
teşekkür ederim canımCanım, sen geçen gün sigara bırakma hapına başladım dememiş miydin? Karıştırdım mı? İlaç kullanıyorsan hamile kalmaman gerekmez mi zaten? Peki, ben niye bu kadar burnumu sokuyorum? Sanırım çok yüz buluyorum senden... Öpüyorum
Hoşgeldin Kaneel. Ne güzel enerji depolamışsın. Bu enerjiyle 1-2 kilo dayanır mı sana!
Tüüüüm dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Ayrıca da doğumgünün kutlu olsun diyorum. Bu yıl herşey gönlünce olsun.
Hoşgeldin tanem111. İnan en doğru yerden başlamışsın. Biz burda güle oynaya kilo veriyoruz:)
Benim de tiroidimin tamamı alındı. Yine de kilo verdim, daha da vericem inş. İlaçlar düzenliyor hormonlarımızı, bişey de olmuyor. Tam gaz devam!
Sen de hoşgeldin merr. Yukarıda da yazdım, ben dahil tiroid sorunu olup da kilo veren pek çok arkadaş var burada... Sen de vereceksin, merak etme.
Sivasın gülü, canım, cicili bicili geçmiş olsun mesajını yeni gördüm. Kusura bakma nolur. Çok teşekkür ederim.
TEBRİKLEEEER
Bu arada sen mi yazmıştın reglim düzenli oldu diye? Ben de ömrüm boyunca(55 kilo olduğum genç kızlığım dahil) polikistik overden dolayı 45-50 günde 1 regl olurdum. Karatay a başladığımdan beri ayın 24-26 sı arası regl oluyorum. Hala inanamıyorum.
Melexin, doğumgünün kutlu olsun canım. Biraz geç oldu ama kusura bakma... Bu yıl herşey gönlünce olsun inşallah.
Geçmiş olsun canım ya... Bu ara sabah omega 3 ile beraber antioksidan olarak c vitamini alsan diyorum. Hatta kışı böyle geçiriyorum ben. Yazın e, kışın c vitamini. Güzelliğimi buna borçluyum
İyiyim. TSH ım 85 olduğu için halsizlik ve pörtlek gözler devam ediyor ama bundan sonrası zaman meselesi... Dert etmiyorum. Bu arada 77den 83,5 a çıkmışım. Karataya dün başladım ve fakat spor henüz yok. İnsülin direnci de almış başını gitmiş. 3 saatte acıkıyorum. 3-4 güne kadar açlık işini çözerim diye düşünüyorum.
Benim nolduğum belli, sebep belli. Asıl senin başına neler geldi böyle??? Bu ilacın yan etkileri mi çarpıntılar falan? Çok mu risk alıyorsun acaba?
leylakım doğum günümde pasta alan olmadığı için pasta yiyemedimteşekkür ederim canım güzel duaların için
oooovv tebrikler1 haftada süper kg vermişsin.gerçi ilk gidenler ödemdir ama olsun
doğumgününde dahi pasta yememişsin kısss,tebrikler vallaçok kararlı gördüm seni
ben de dün diyecektim beni unuttunuz diyebiz ölümsüz olmak için yürüyüyoruz dimi iyiniyetlim
sana da günaydın bebeğem hatta bu saatte yazdığım için tünaydın
Yeni yıla kocamla kavga ederek girdik. Ertesi gün ikimiz de birbirimize sen şöyle yaptın, ben böyle yaptım dedikten sonra eşim sonunda özür diledi. Sonra da bana, senin de hataların var,sen nasıl bir adım atacaksın, sen de bi özür dile anlamında "e hadi ben özür diledim. Sen n'apacaksın bakalım" dedi. Ben de "özürünü kabul edicem" dedim:))) Daha ne yapayım, değil mi ama???
kıss ben de içme diyecektim ki bırakmışsın zaten hapıEee sen bu işte çok tecrübelisin Oyacım , sanırım 1 haftaya kadar full adapte olmuş olursun.Tahliller çok iyi çıktı ya , gerisi boşşşş bomboşşşş , kocana niye daldın bakiiim yılbaşı yılbaşı
Evet , sigara ilacı yaptı , eşek cennetini boyluyodum az kalsın.Bıraktım hapı zaten içmiyorum.Uleyn 22 yıldır sigara içiyorum ben bööle bi yan etki görmedim.İlacı da sattım birine ama parası gelmedi dahaBiraz toparlaniiim kendi başıma bırakıcam cuğarayı
leylakım doğum günümde pasta alan olmadığı için pasta yiyemedimHer sene kendi kendime pasta alıyordum.Bu sene zaten karataycı oldum.Ammannnnnn salla pastayı dedim.Ondan yiyemedim yanisi
Hiç unutur muyum seni ben Leylakımteşekkür ederim canım güzel duaların için
oooovv tebrikler1 haftada süper kg vermişsin.gerçi ilk gidenler ödemdir ama olsun
doğumgününde dahi pasta yememişsin kısss,tebrikler vallaçok kararlı gördüm seni
ben de dün diyecektim beni unuttunuz diyebiz ölümsüz olmak için yürüyüyoruz dimi iyiniyetlim
sana da günaydın bebeğem hatta bu saatte yazdığım için tünaydın
Benim de senin avatarın çok hoşuma gitti Oyam tam sana göreSersum, burda değilsin haliyle ama yazmadan edemeyeceğim, yeni avatarını çok sevdim. Öpücük veren Sarıkız, pek hoşuma gitti:)
sen 77 yi yakın zamanda yine göreceksin canımben buna eminim
İyiyim canım. Döndüm kürkçü tükanıma çok şükür:) Gerçi dönüşüm pek fena oldu... 77 den 83,5 a! Mehter takımı gibi oldum. 2 ileri, bir geri:)) Neyse, artık bir sebep kalmadı. Aşağı doğru düzenli bir trend yakalıycam inş.
İlk gunünü dokezlemesi kızlar olurmu iste oldu komşu kısır getirdi 5 mi 6mi 7mi kasık yedim aksama kadar bişey yemiyecem
Eee sen bu işte çok tecrübelisin Oyacım , sanırım 1 haftaya kadar full adapte olmuş olursun.Tahliller çok iyi çıktı ya , gerisi boşşşş bomboşşşş , kocana niye daldın bakiiim yılbaşı yılbaşı
Evet , sigara ilacı yaptı , eşek cennetini boyluyodum az kalsın.Bıraktım hapı zaten içmiyorum.Uleyn 22 yıldır sigara içiyorum ben bööle bi yan etki görmedim.İlacı da sattım birine ama parası gelmedi dahaBiraz toparlaniiim kendi başıma bırakıcam cuğarayı
Hiç unutur muyum seni ben Leylakımevet ölümsüz olcez
Bu arad leylakım sersumum 4 çeyrek bilet aldık sadece 1 tanesine 20 lira vurduben biliyorum canım şans filan uğramaz bana siz kazandınız büyük ikramiye çaktırmıyonuz bence
Ahhh canım yaaa , valla bak istersen kalkıp geliim bi yardımım dokunsun , çok üzülüyorum ben senin bu haline.Bak karı-koca evdeyiz , gelir yardımcı oluruz , çok içtenlikle söylüyorum.
Tanemcim çok zor bi dönem geçirmişsin ve en zor kısmını geride bırakmışsın , burası harika bi yer.Hem dertlerinden hem de kilolarından kurtuluyorsun.20-30-40 kilolar vermiş dostlar var burada.Herkes yardımcı olur , tatlı canını üzme cicim...
Kaneelcim hoşgeldin canım.Okudum ki tatilin çok güzel geçmiş , güzel enerji depolamışsın , ohhhhh sefan olsun
Valla canım ben de 44'e bağladım.İki yıldır görmedim 44 kilo.Bu son iki ay beni yıktı-geçti valla.Herşeyim alt-üst oldu.Şuan toparlanma sürecindeyim , o bir kiloyu da vericem ve eski sağlıklı günlerime dönücem.Size anlatmamıştım ama o bahsettiğim çarpıntıdan ötürü bir defa acile , bir defa da kardiyolağa gittim.Çok şükür bişey çıkmadı ama o çarpıntı 2 gün öncesine kadar devam etti.Ona bağlı olarak bikaç kez fenalaştım.Yılbaşından bu yana oldukça normale döndüm , daha da iyi olucam.Sen demiştin di mi Safer ayı diye , ben aslında inanmam öyle şeylere ama gerçekten Safer ayı beni vurdu bu sene
OyamHarikasın Kadının fendi erkeği yendi
Hiç unutur muyum seni ben Leylakımevet ölümsüz olcez
Bu arad leylakım sersumum 4 çeyrek bilet aldık sadece 1 tanesine 20 lira vurduben biliyorum canım şans filan uğramaz bana siz kazandınız büyük ikramiye çaktırmıyonuz bence
Benim de senin avatarın çok hoşuma gitti Oyam tam sana göre
Oyam onlar son aldığın kilolar ve yakın zamanda aldın ya çarçabuk gitçek onlar görürsün canım
ayy doğru ben onu yazacaktım...ben bu yıl eşime 2 biletten fazlasını aldırmadım derken,benden gizli 2 bilet daha aldığını öğrendim.çıksaymış bana süpriz yapacakmış güyaama amorti bile çıkmadı sizin ikramiye bizden iyi yine iyiniyetlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?