Meleksinnnn doğum günün kutlu olsun canımcım geç oldu ama kutlayayım dedim
Nice nice yıllara mutlu yıllar saanaaaa
Canım benim bir türlü Yazamadım mesajı sinirden oldum.Sadece_ askımmm a yazacaktım.Önce başka bir sayfaya yazmışımBana mı yazdın meleğim.. Benim doğum günüm 23 ocaksağol banaysa canımcım en erken sen kutladın kıss
Günaydın herkese , günaydın , günaydın
N'aber canımcın , nasılsın?Sana da günaydın günaydııınnnn
Ben de össsledim hayatım , çok takılamıyorum bu aralar...Sen nasılsın , n'aptın toplanma işini , bitti mi ? Bu arada kutlamıştım ama tekrar nice nice yaşlara diyorum , sağlıklar , mutluluklar diliyorum ...Canım benim bir türlü Yazamadım mesajı sinirden oldum.Sadece_ askımmm a yazacaktım.Önce başka bir sayfaya yazmışımsonra başlığı atmayı unutmuşum en sonunda sana kısmet oldu Çaktırma Az kalmış doğum gününe .İlk ben kutlayayım dedim Nasıl ama
Günaydın Allah'ına gurban.Özledim kız seni
N'aber canımcın , nasılsın?
Ben de össsledim hayatım , çok takılamıyorum bu aralar...Sen nasılsın , n'aptın toplanma işini , bitti mi ? Bu arada kutlamıştım ama tekrar nice nice yaşlara diyorum , sağlıklar , mutluluklar diliyorum ...
Ben bundan 3sene önce 95 96 kilodan diyetisyen yardimiylan 67 düşdümTanem hoşgeldin tekrar aramıza öncelikle canım
Kaç kilodan 92.900 e çıktın tanemcim:44:
Kendine güven yapacağına inan ve kesin kilo vermede kararlı ol gerisi kolay:112:
Ben bundan 3sene önce 95 96 kilodan diyetisyen yardimiylan 67 düşdümSora hamile kalınca isler değişti hamileligimi83 ile bittirdim kızım sorunlu bı yemesi olduğu için sadece emzirdigim için (halen emziriyorum) emzirme döneminde 96 oldum Sora diyetisyen buraları terki diyaredince bende başka diyetisyene girim 10 kg yakın bı kilo verdim ama inanilmaz Açlık krizleri geçirdim bende net araştırıken burayı kesvetim burdada 82 kiloya indim Ama tedavi edilmemiş bı tepresyon vardı hamilelik doğumlu kiloyu derken iyice ben dağıldım bende psikolojik destek aldım şimdi daha iyeyim ama kilolarım sorunuma geri dondüm ama almış basını gidiyor bunu çözmek istiyorum ve buradayım Allah'ın izliyle sonra sizin motivasyonu ve yardımıyla kurtulmak istiyorum
Canım öncelikle bebeğini güle güle büyüt öp onu benim içinBen bundan 3sene önce 95 96 kilodan diyetisyen yardimiylan 67 düşdümSora hamile kalınca isler değişti hamileligimi83 ile bittirdim kızım sorunlu bı yemesi olduğu için sadece emzirdigim için (halen emziriyorum) emzirme döneminde 96 oldum Sora diyetisyen buraları terki diyaredince bende başka diyetisyene girim 10 kg yakın bı kilo verdim ama inanilmaz Açlık krizleri geçirdim bende net araştırıken burayı kesvetim burdada 82 kiloya indim Ama tedavi edilmemiş bı tepresyon vardı hamilelik doğumlu kiloyu derken iyice ben dağıldım bende psikolojik destek aldım şimdi daha iyeyim ama kilolarım sorunuma geri dondüm ama almış basını gidiyor bunu çözmek istiyorum ve buradayım Allah'ın izliyle sonra sizin motivasyonu ve yardımıyla kurtulmak istiyorum
İyiyim canımcımN'aber canımcın , nasılsın?
Ben de össsledim hayatım , çok takılamıyorum bu aralar...Sen nasılsın , n'aptın toplanma işini , bitti mi ? Bu arada kutlamıştım ama tekrar nice nice yaşlara diyorum , sağlıklar , mutluluklar diliyorum ...
Kime niyet kime kısmet olmuş kıssCanım benim bir türlü Yazamadım mesajı sinirden oldum.Sadece_ askımmm a yazacaktım.Önce başka bir sayfaya yazmışımsonra başlığı atmayı unutmuşum en sonunda sana kısmet oldu Çaktırma Az kalmış doğum gününe .İlk ben kutlayayım dedim Nasıl ama
Günaydın Allah'ına gurban.Özledim kız seni
Sorma bacı toplanma işi tam bitmedi.Koli bulmakta zorlanıyorum.Birde kocamın ne anlatmak istediğini anlamakta çok zorlanıyorum.Evdeki mobilyaları bir sat diyor ,2 saat sonra tadilata ver diyor , sonra depoya mı kaldırsak diyor.En son ne dediğini hala hatırlamış değilim.Bugün 2. Elcilerlerden çağırıp fiyat alacağım.Diğer görevleri yaptım (yeni mobilya seçimi ,tadilat olursa ne fiyat olur seçimi ) Kafayı sıyırtmak üzereyim.Çok karışık durumdayım.Burayada fazla şey yazamıyorum.Yine silinirim diye.Çünkü en son ki hatam ramaskayı başka topikten çağırmak oldu."Ramaskacığım topiğe gel canım "yazdım diye silindim.Şimdi korkudan ne yazacağımı bilemiyorum.İç dekorasyon sayfalarında da kimse yok ki dertleşeyim.Ayrıca ben sizlerle dertleşmek ,size danışmak istiyordum.
Kızım zırt pırt kutlama doğum günümüErkenden öbür tarafa mı yolmayacaksın beni Seviyorummmm uleynnnn sizi
Canım kolay gelsin biri taşınıyorum dedi mi benim tüyler olur tiken tiken
Eşin de yardım edemiyo herhalde (sen kutup ayusu diyopsun ya aklıma geliyo gülüyom kıss)
Günaydın kızlar
Protein atağı 1. Gunüm :
kahvaltim :
1 haşlanmis yumurta sarısı ( beyazını yiyemiyorum )
bir kase yogurt ve bir kasık kakao
1 fincan kahve
simdilik bukadar herkeze iyiiiiiiiiii günler
Sağol canım.Evet diyorum boşa demiyorum vallahi.
Ahhh canım yaaa , valla bak istersen kalkıp geliim bi yardımım dokunsun , çok üzülüyorum ben senin bu haline.Bak karı-koca evdeyiz , gelir yardımcı oluruz , çok içtenlikle söylüyorum.Sorma bacı toplanma işi tam bitmedi.Koli bulmakta zorlanıyorum.Birde kocamın ne anlatmak istediğini anlamakta çok zorlanıyorum.Evdeki mobilyaları bir sat diyor ,2 saat sonra tadilata ver diyor , sonra depoya mı kaldırsak diyor.En son ne dediğini hala hatırlamış değilim.Bugün 2. Elcilerlerden çağırıp fiyat alacağım.Diğer görevleri yaptım (yeni mobilya seçimi ,tadilat olursa ne fiyat olur seçimi ) Kafayı sıyırtmak üzereyim.Çok karışık durumdayım.Burayada fazla şey yazamıyorum.Yine silinirim diye.Çünkü en son ki hatam ramaskayı başka topikten çağırmak oldu."Ramaskacığım topiğe gel canım "yazdım diye silindim.Şimdi korkudan ne yazacağımı bilemiyorum.İç dekorasyon sayfalarında da kimse yok ki dertleşeyim.Ayrıca ben sizlerle dertleşmek ,size danışmak istiyordum.
Kızım zırt pırt kutlama doğum günümüErkenden öbür tarafa mı yolmayacaksın beni Seviyorummmm uleynnnn sizi
Tanemcim çok zor bi dönem geçirmişsin ve en zor kısmını geride bırakmışsın , burası harika bi yer.Hem dertlerinden hem de kilolarından kurtuluyorsun.20-30-40 kilolar vermiş dostlar var burada.Herkes yardımcı olur , tatlı canını üzme cicim...Ben bundan 3sene önce 95 96 kilodan diyetisyen yardimiylan 67 düşdümSora hamile kalınca isler değişti hamileligimi83 ile bittirdim kızım sorunlu bı yemesi olduğu için sadece emzirdigim için (halen emziriyorum) emzirme döneminde 96 oldum Sora diyetisyen buraları terki diyaredince bende başka diyetisyene girim 10 kg yakın bı kilo verdim ama inanilmaz Açlık krizleri geçirdim bende net araştırıken burayı kesvetim burdada 82 kiloya indim Ama tedavi edilmemiş bı tepresyon vardı hamilelik doğumlu kiloyu derken iyice ben dağıldım bende psikolojik destek aldım şimdi daha iyeyim ama kilolarım sorunuma geri dondüm ama almış basını gidiyor bunu çözmek istiyorum ve buradayım Allah'ın izliyle sonra sizin motivasyonu ve yardımıyla kurtulmak istiyorum
Hayatım ya bende de bi kırgınlık var , burnumda hoşlanmadığım bir hareketlenme var.Yılbaşında gelen arkadaşların küçük çocukları var , ondan bişeyler kaptım zaar.Bizde çocuk olmadığından çocuklarla haşır-neşir olunca bütün virüslerini kapıyorumCanım öncelikle bebeğini güle güle büyüt öp onu benim için
Geçmiş olsun depresyonu atlatmışsın süpper artık önünde engelin de yok e biz de varız yanındayız
İyiyim canımcımöksürüklü öksürüklü dolaşıyorum yaw onun dışında şükür iyiyim
Kime niyet kime kısmet olmuş kısssağol canımm hiç çaktırmam ben
Kaneelcim hoşgeldin canım.Okudum ki tatilin çok güzel geçmiş , güzel enerji depolamışsın , ohhhhh sefan olsunGünaydın kızlar
Protein atağı 1. Gunüm :
kahvaltim :
1 haşlanmis yumurta sarısı ( beyazını yiyemiyorum )
bir kase yogurt ve bir kasık kakao
1 fincan kahve
simdilik bukadar herkeze iyiiiiiiiiii günler
Valla canım ben de 44'e bağladım.İki yıldır görmedim 44 kilo.Bu son iki ay beni yıktı-geçti valla.Herşeyim alt-üst oldu.Şuan toparlanma sürecindeyim , o bir kiloyu da vericem ve eski sağlıklı günlerime dönücem.Size anlatmamıştım ama o bahsettiğim çarpıntıdan ötürü bir defa acile , bir defa da kardiyolağa gittim.Çok şükür bişey çıkmadı ama o çarpıntı 2 gün öncesine kadar devam etti.Ona bağlı olarak bikaç kez fenalaştım.Yılbaşından bu yana oldukça normale döndüm , daha da iyi olucam.Sen demiştin di mi Safer ayı diye , ben aslında inanmam öyle şeylere ama gerçekten Safer ayı beni vurdu bu senebirydcim sen nasılsın gulüm
ben olmuşum 56.1 kilo korka korka çıktıydım tartıyabakalım cumaya Allah kerim ne kadarı gidecek
günaydin bayanlar,bugün kaneel ve sersum ile beraber ben de atak yapiyorum:)
Kahvalti:2 haslanmis yumurta,peynir, biraz haslanmis soguk hindi eti ve maydanoz.
Öglene hindi var yine yaninda yogurt yerim ama aksami bilmiyorum,Sersum ve Kaneel'in menülerinden kopye cekebilirim :)))))
SERSUM atakla ilgili okudum yazdigin kurallari,sagol .
MELEKSIN tasinmak kolay degil,bilirim.Kolay gelsin....
Canım benim en kısa zaman da istediğin kiloya ulaşmanı dilerim.Dileğiminde gerçekleşeceğinden eminimBurada olupta kilo veremeyen yok.Fazla kurallı da değil bizim Karatayımız.1-2 haftada alışıyorsun.Belki önceleri kahvaltıda ekmek yiyememek zor gelebilir.Ben 2 buçuk ay oldu başlayalı,Şuan o kadar alıştım ki .Bana hiç diyetteymişim gibi gelmiyor.Zaten bunu biz yaşam tarzı olarak kabul ediyoruz.Hayatımda hiç bir zayıflama yönteminde böyle keyifli olmadım.Sana da benim duygularımı yaşatmasını dilerim.
Canım öncelikle bebeğini güle güle büyüt öp onu benim için
Geçmiş olsun depresyonu atlatmışsın süpper artık önünde engelin de yok e biz de varız yanındayız
İyiyim canımcımöksürüklü öksürüklü dolaşıyorum yaw onun dışında şükür iyiyim
Kime niyet kime kısmet olmuş kısssağol canımm hiç çaktırmam ben
Desteginiz için çok sagolonAhhh canım yaaa , valla bak istersen kalkıp geliim bi yardımım dokunsun , çok üzülüyorum ben senin bu haline.Bak karı-koca evdeyiz , gelir yardımcı oluruz , çok içtenlikle söylüyorum.
Tanemcim çok zor bi dönem geçirmişsin ve en zor kısmını geride bırakmışsın , burası harika bi yer.Hem dertlerinden hem de kilolarından kurtuluyorsun.20-30-40 kilolar vermiş dostlar var burada.Herkes yardımcı olur , tatlı canını üzme cicim...
Hayatım ya bende de bi kırgınlık var , burnumda hoşlanmadığım bir hareketlenme var.Yılbaşında gelen arkadaşların küçük çocukları var , ondan bişeyler kaptım zaar.Bizde çocuk olmadığından çocuklarla haşır-neşir olunca bütün virüslerini kapıyorumC vitaminine yüklendim...
Kaneelcim hoşgeldin canım.Okudum ki tatilin çok güzel geçmiş , güzel enerji depolamışsın , ohhhhh sefan olsun
Valla canım ben de 44'e bağladım.İki yıldır görmedim 44 kilo.Bu son iki ay beni yıktı-geçti valla.Herşeyim alt-üst oldu.Şuan toparlanma sürecindeyim , o bir kiloyu da vericem ve eski sağlıklı günlerime dönücem.Size anlatmamıştım ama o bahsettiğim çarpıntıdan ötürü bir defa acile , bir defa da kardiyolağa gittim.Çok şükür bişey çıkmadı ama o çarpıntı 2 gün öncesine kadar devam etti.Ona bağlı olarak bikaç kez fenalaştım.Yılbaşından bu yana oldukça normale döndüm , daha da iyi olucam.Sen demiştin di mi Safer ayı diye , ben aslında inanmam öyle şeylere ama gerçekten Safer ayı beni vurdu bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?