Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rasta yaptırmış gibi mi Ahanda bende öyleyim desem yeridir.Bugün Herkül'e gireyim diye düşünmüştüm ama karnım çok kötü çokkk

yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar

İğne oyası olsa olur mu? Bir tane pembe var bir de beyaz.tercihleriniz alayım ?????
kırmızı olcek
kısakolla nasıl oturuyon beyaa
Heh anladım. Kırmızı olacak Ellerimede kına yakıp öyle gidem bari

heh ondan..kına yakma be ben kokusunu hiç sevmem

Yaaa var yaaa , 3 kuruşluk insanla muhatap olmak zorunda kalıyo di mi , adam da kendini hint kumaşı sanıyodur
tişört mühasta olursun kıss:18::18:
Yok yavlucum , hasta olmiciiim.Bugün vitamin yüklemesi yaptım , bu sıcaklık ondan sanırım

Rasta yaptırmış gibi mi Ahanda bende öyleyim desem yeridir.Bugün Herkül'e gireyim diye düşünmüştüm ama karnım çok kötü çokkk

Rasta benim yanımda zemzemle yıkanmış kalır bacım , çok fenayınnnnn...Ben bi de hergün banyo yaparım , bu iki gün beni insanlıktan çıkardı ...Herkül'e girmemekle iyi etmişsin , sancın artardı gerçekten...Bizde Herkül de yok , bu gece gelecekmiş galiba su , kaça kadar olsa da beklicem , çok fena kırklanmam lazım ...

bitlenmeyesin kıssss

Merhaba kızlar , iyi geceler

bugun o kadar yogundum ki bırak nete girebilmeyi kendime bile giremedim ..
2. Protein gunüm de iyi gitti ve 1 saat tempolu yürüdüm

Yediklerim:

sabah:

cokelekli yumurta
1 fincan süt

ogle:

evde değildim marketten Light yogurt aldım yedim

aksam:

haslanmis tavuk göğüsü
bir kase yogurt

yarin insallah tartıya yansır bu iki günlük sok

kırmızı olcek

kısakolla nasıl oturuyon beyaa

heh ondan..kına yakma be ben kokusunu hiç sevmem

Vitaminlerden galiba .Bugün şunları içtim : 1 ampul D vitamini , 2 tane Omega 3 , 2000mg C vitamini , 1 BemixC , 1 kalsiyum , 1 magnezyum ,
1 koenzimQ10 ...D vitamini hariç bunlar benim günlük vitaminlerim (Omega3 3 adet aslında) , çarpıntım olunca tüm ilaçları kesmiştim , bugün tekrar başladım.

Ne oluyoruz be herkes teker teker dökülüyor.

gelir inşallah canım..susuzluk çok zor:26::26:

bitlenmeyesin kıssss

vitamin yüklemesi yapmışsın..maşallah havada karada bişey olmaz bacım sana BemixC AFT başlangıcında içilirse AFT ı önlüyor..çok çeken biri olarak tecrübeyle sabittir..ama hisseder hissetmez içilecek..

Aaaa bak ben onu hiç bilmiyodum , benim çok nadiren oluyo damağımda , iyi ki sööledin

Valla ramak kaldı Leylakım , birgün daha yıkanamazsam oto yıkamacısına gidip o dönen fırçalarla yıkatçam kendimi , üstelik sadece 1 Lira

seni artık hamam paklar canım.. ama o 1 lira değil.. bizim İzmirde kirada oturduğumuz evin suyu kaçakmış belediye ruhsatı alınması için kestiler 4-5 gün taşıma su en sonunda da hamama gitmiştik ailecek kaplıcaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…