Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dolma da yediniz mi hamamda kısss,hep öyle olur ya filmlerde

1-inatla ilaç içmediğim için gece yarısı birdyin kapısına dayanılacak
2- başıma bağladığım tülbent kırmızı olacak
3- ellerime kına yakılmayacak
4- yarın liste yapılacak
5- kendime torpil geçilecek
6- tartımda son kez tartılacağım için tartıma bir veda konuşması düzenlenecek
7-koli bulunacak
8- koli bandı bitti alınacak
9- kolileme işlemine devam edilecek
10- kutup ayusu kafaya takılmayacak
11- taş , Fayans seçmeye gidilecek ( kocam fikir değiştirmezse )
12- anneme götürülecekler için seçme işlemi sırasında beyin fırtınası yaşanacak
13- Kocamı eşyaları çöp poşetlerinde doldurulup ,arabasına teslim edilecek (evde bavul bırakmadı da )
14- En son sağ kalırsam duvarda monteli bir kaç resim sökülecek
15- 3 gündür uyumadığımdan horlaya horlaya uyulacak

Son düzenleme:

okurken ben bile yoruldum melexinim:111::111::111::111:

dolma da yediniz mi hamamda kısss,hep öyle olur ya filmlerde

yemedik maalesef:1.kıss ben o Adile Naşit'in hamam sahnesini her seyrettiğimde heba olan dolmalara ve köftelere çok üzülürüm:26:..kavgada telef oluyorlar beyaa

Alla Alla nassı yok anlamadım valla , o vakit yapacak bişi yok , boyasız ve sarı kafasız yazıcan mecbur ...

kullanıcı kontrol paneline gir ordan seçenekleri düzenleye gel

Konu Görünüm Seçeneklerinden avatarları göster grafikleri gösteri işaretle değişiklikleri kaydet..sonra dene bakalım

Sanırım oldu mesaj editörünün ayarlarını değiştirdim oldu valla :) teşekkürler
Bu arada ne çok konuşmuşsunuz yahu azcık projeye daldım uçmuşunuz

yengem karatay diyetini çok sıkı bir şekilde yapıyor.5 hafta da 7 kilo verdi
tebrikler..:)
gözüm döndü beyaa
Sanırım oldu mesaj editörünün ayarlarını değiştirdim oldu valla :) teşekkürler
Bu arada ne çok konuşmuşsunuz yahu azcık projeye daldım uçmuşunuz

eferim olmuş bak

Son düzenleme:
kısslarr ben kaçarr.ilaç etkisini gösterdi uykum geldi.:103:.hepinizi öpüyom.Tartı yüzümüzü güldürsün inşallah

Valla ramak kaldı Leylakım , birgün daha yıkanamazsam oto yıkamacısına gidip o dönen fırçalarla yıkatçam kendimi , üstelik sadece 1 Lira

Benzin alırsan bedava yıkıyorlar kız.Aklında bulunsun.Bidonla git.Bir taşla iki kuş vurursun.Benzin deyince aklıma ne geldi Genç kızdım. Bir zamanlar filinta gibi ( konuya renk katsın ,aydınlanın babında )İzmir deyim.Benim amca kızınla aynı yatağı paylaşıyoruz.O çalışıyor .Bizimki bitlenmiş mi bana da bulaştırmasın mı Halamlara diyemiyoruz biz bitlendik diye Bizim akıllıya iş arkadaşı demiş gaz yağı sürün geçer .Biz elimizde bidonlar tutuk benzicinin yolunu.Aldık geldik gaz yağlarını.Dışarda hava 50 derece sıcak.Kafaya sürdük gaz yağını.Kafam oldu bir dünya.Beynimden ateşler çıkıyor.Sonunda halamlarda öğrenmiş oldu.( e doğal olarak ev gaz yağı kokusuyla dolunca) yedirdiler yoğurtları bize.Biz ölüyorduk ama bitler ölmediler.Ay ne günlerdi anacığım.Zor kurtuldum yaz günü bitlerden.Yeğenimin kulakları çınlasın

1 Şubat benimdi .. Sıram değişmiş ki benim neden ki ?? 25 Ocak'ta olur ama agendama bile 1 Şubat die kaybetmiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…