Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Oyyy benim koca çok sever hamam muhabbetini , Melexin kıss Büyükçekmece'de hamam varmış , pek güzelmiş , gittin mi sen hiç ?
dolma da yediniz mi hamamda kısss,hep öyle olur ya filmlerde
O kurnadan bu kurnaya çirkef dadanmış.45 yaşında Adile de Hanım pek de kartlaşmış
Kısss başım döndü benim de okurken.Bu arada dışarısı Londra gibi olmuş , gece yola çıkma sakın
yemedik maalesef:1.kıss ben o Adile Naşit'in hamam sahnesini her seyrettiğimde heba olan dolmalara ve köftelere çok üzülürüm:26:..kavgada telef oluyorlar beyaa

kısslarr ben kaçarr.ilaç etkisini gösterdi uykum geldi.:103:.hepinizi öpüyom.Tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
İyi geceler tatlım
Hehehe , aslında yönteminiz doğruymuş ama dozajı tutturamadınız galiba
ben çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler bol leptinler:79::79::79:
İyi geceler Leylakım
1 Şubat benimdi .. Sıram değişmiş ki benim neden ki ?? 25 Ocak'ta olur ama agendama bile 1 Şubat die kaybetmiştim
Canım Eddoras ortalıkta olmadığı için listeden çıkarıldı , dolayısıyle tarih kaydı.
İyi geceler bende kaçayım
İyi geceler sana da hayatım

Büyükçekmece hamamına ben hiç gitmedim ama gidenlere şöförlük yaptım.Evet herkes beğeniyor.Gel kız ikimiz gidelim bir gün. Dolma almasakta yanımıza 2 şer kayısı kıvamında yumurtamızı alır yeriz karşılıklı Haydi iyi geceler .sabah erkenden buradayım.Bekleyin beni anacığımmm

bende suanda kısa kollu ve corapsız oturuyorum ama derler ya benım kanım sıcak

yengem karatay diyetini çok sıkı bir şekilde yapıyor.5 hafta da 7 kilo verdi

dogrudur istendigi zaman veriliyor vallahi tebrikler

Valla ramak kaldı Leylakım , birgün daha yıkanamazsam oto yıkamacısına gidip o dönen fırçalarla yıkatçam kendimi , üstelik sadece 1 Lira

boolllllllll suyla keselenme derdin de olmaz

dolma da yediniz mi hamamda kısss,hep öyle olur ya filmlerde

dolmaların yanın da birde tef lazım ama

ben yoruldum vallahi kolay gelsinnnnnnnnn

Heee gidek anacııım , yımırtanın yanı sıra birer avuç ceviz de yer miyik ?

Sen gençsin hayatım , üşümücen tabe

Ögle yediklerim. 1 tas cacik. 1tane mandalin. 3 kaysi. 1 avuc findik.

Aksam. 1 dilim yas pasta, 1 pogaca bacimin dogum günündeydim.
Bol bol cay & kahve, su.

Son düzenleme:
Rumuz:Gul63 Bıldırım: 4.1.2013 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Süpersin :) Darısı yeni başlayanlara

Rumuz:ficans
Baslangic kilo:75
Gecen hafta:65.5
Bu hafta:66
Hedef kilo:63
Boy:170
Beden:38
+% 0.763

Hepinize hayirli cumalar dilerim tarti yuzunuzu guldursun

ben de üniversite mezuniyetime 1 hafta kala bitlenmiştim..bilahare anlatırım benim ki de çok komik

kızımı okula yolladım ve hala hastayım ve işe gidemiyorum..kilomu bildirip yatmaca

Son düzenleme:
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş kilo:85kg
geçen hafta kilo:78kg
bu hafta kilo:79kg Regl durumu bulunmakta
fark:+1
yüzde:%+1.28
toplam fark:6kg
beden:42-44
spor:yok

Melexin, Masko'da 13. sokakta eva mobilya var. Bu hafta başka bi firmaya devrettiler. Yeni gelenler avantgard satacakmış. Mevcutlar daha modern. Velhasıl mevcut mobilyaları yarı fiyatına satıyorlar. Annem oturma odası takımı aldı dün. Amma kapış kapış gidiyor. Vaktin varsa acil git bak derim.

Ben nerden biliyorum? Annem bu takımı daha önce beğenmiş. Geçen hafta ben onda kalınca bana göstermek için, gel gidelim dedi. Ordaki hatuna berjerleri şu kumaşla değiştirebilir miyiz deyince, kadın yok böylece satabilirim dedi. Niye ama falan derken, kadın durumu açıkladı. Meğer o gün devretmişler. Haftaya (yani bu hafta) yeni firma gelir. Onlar da eldekileri indirimli fiyata verirler, bekleyin bence dedi. Gerçekten de öyle oldu. Dün annem almış o baktığı takımı.

Kızım, sen niye yeşil yazmakta ısrar ediyosun ki??? Bi bakıyorum siyah, bir bakıyorum yeşil:)) Bu arada, benim vermek istediğim kiloya az daha ekleyince senin toplam kilon kadar oluyor:))))) Ne kadar uyussssuuuuunnnn:)))))))))))

Son düzenleme:

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 72,400 gr
Bu hafta kilo : 72,600 gr
Fark : +200 gr
Fark yüzdesi : +%0.276
Toplam fark :-7700 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Sağolsın oyam.Bu ara gidebilirmiyim bilmiyorum ama yazdım not olarak.Gidersem ilk oraya bakacağım.Teşekkürler

günaydınlar...

İşyerindeki yıl sonu yoğunluğu nedeniyle 15 gündür bildirim yapamadım.

Evdende nete giremiyorum. Yöneticiye göre internet her gün bağlanıyor ama...

hepinize 2013 hayırlar getirsin inşallah....
Bildirimim:

Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2
Geçen hafta : 82,9
Bu hafta : 82,2
Fark : -0,7
Toplam fark : 7
Beden : 46(alt) - 48 (Üst)
Spor : yok
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı :

günaydınTartılmadın mı canım? Nasıl gidiyor ? Bugün listeyi ben yapacağım.Kilo bildirimini yaparsan sevinirim

teşekkürler ve de tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…