Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sersumum biz şimdi 2 hafta bildirimde bulunmayanı listeden siliyoruz ya Aklıma birşey geldi.Şimdi bende tam liste var.Burada bildirimde bulunanları listeleyeceğim.Listenin altına da bildirimde bulunmamışları listeleyeceğim.Yani 1 kez bulunmayanlar ve de 2 . Kez bulunmayanlar diye.Sizce uygun mudur ? Mazeretli olanları da ayrıca listeleriz.

rumuz:kadifegul
baş.tarihi:19kasım 2012
baş.kilo:72,2 kg
geçen hafta kilo:69,8kg
bu hafta kilo:71.2 kg
fark: +1,4
yüzde:%2
toplam fark:1kg
boy:1.70
beden:40-42
spor: yok

son zamanlar diyetime hiç dikkat edemedim ama bu kadar alacak kadarda abartmamıştım .son üçtür 10-12günde bir regl olmamdan mı bağırsaklardaki problemden mi uykusuzluktan mı bilmiyorum ama 1 haftada bu kadar alamam ya... biran önce toparlayacağım söz...

Canım benim üzme kendini.Zamanla düzene girer

Sivasin gulu.
Boy 1.58
Hedef 65 kg
Baslangic kg 83.
Gecen haftaki kg 74.6oo
Bu hafta kg 73.700

Sabah 1 bardak ilik su. 10 siyah zeytin, 1 dilim peynir, 1 yumurta.
2 gün kuru kaysi 4 tane ceviz, cay.

Son düzenleme:
[gul63]
Rumuz:Gul63 Bıldırım: 4.1.2013 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Sevgili gül63 Sizi yürekten kutluyorum canim kardesim.
Darisi benim basima ins.
Inan size cook gipte ediyorum. Cani gönülden kutluyorum.

Sevgiyle kal​

Son düzenleme:
Günaydın.

Ben bu hafta listede yokum. Haftaya 2 haftayı doldurup listeye tekrar giricem inş. Üstelik de liste bende haftaya. Yaparım artık kendime bir güzellik

Sabah9:30 da bitti)

1 muz, kaşar ve tulum peyniri, domates, 1 avuç kuruyemiş.

Bir yılbaşı hediyesi..

Bir yılbaşı hediyesi..

Adam 3 yaşındaki kızını, gayet pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.

Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı, küçük bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı.

Yılbaşı sabahı küçük kızı, paketi getirip:

- " Bu senin babacığım" dediğinde çok üzüldü.

Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızına. Bir gece evvel yaptığından utanarak, kutuyu açtı. Fakat kutunun içi boştu.

Kızına yine çıkıştı:

- "Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım?.."

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı.

- " O kutu boş değil ki baba! İçini öpücüklerle doldurmuştum!.."

Babası o kadar çok üzüldü ki, koştu, kızına sarıldı. Beraberce ağladılar.

Adam o kutuyu ömrünün sonuna kadar sakladı.

Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar,
içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerden birini çıkarırdı.

"Aslında bütün insanlara böyle bir kutu mutlaka verilmiştir.
Zor zamanlarda bu kutuyu çıkarıp içine bakabilmeyi başarmak, mutluluğun anahtarlarından biri olsa gerek."

Son düzenleme:
Bu güzel hikayeyi bende biliyorum.Teşekkürler paylaşım için

Günaydinlar Herkese...

KILO BILDIRIMI:

rumuz:zeytindali
bas. tarihi:karataya baslangic 14 kasim,kk da baslangic tarihi 10 aralik
bas.kilo:62,2
gecen haft. kilo:61,6kg
bu hafta kilo:60,8
fark:-800gr
yüzde:nasil hesaplaniyor arkadaslar bilmiyorum
top. fark:1,4 kg
yas:38
beden:üst 36,alt 38
spor:bu hafta yoktu

Protein atagi sanirim ise yaradi :))yoksa bu haftada yerimde sayabilirdim.Teskkürler SERSUM ve KANEEL atak icin.
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,veremeyenler"hep beraber yola devam":))
hepinizde iyi varsiniz,iyiki buradayim :)))))))))))

]
Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…