simdi yaptim canim,sagol....emegine saglik,ama yüzde hesaplayamadim sadece
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6kg
geçen hafta kilo:71.7kg
bu hafta kilo:71.9 kg
fark:+200
yüzde:+%278
toplam fark:9.7 kg
beden:40.42
spor:yok
Melexin canim bu haftayida kazasiz belasiz atlattim.
Ins gelecek haftlarda böyle olur. Tarti de nilen alete hic güvenim yok.
Benimde yok hayatım .Zaten sabah 10 kere tartılıyorum.Onunda da farklı çıkıyorum.Vermişte gözüküyorum almışta Aynı rakamı 2 kere tekrar edene kadar tartılıyorum anlayacağın Ben bu hafta Regliyim.Haftaya bakacağız bakalım
kizlar gunaydin....
melexin canim gunaydin....bugun kizimin dogumgunu 6.yasina girdi.... allah nasip ederse 2.kizimin dogumu da 30 ocak ins....
canim bugun listeyi sen yapicakmissin kolay gelsin.gecmise biraz daldim.islerinde allah kolaylik versin..
.okudugum kadariyla yeni yil haftasindan dolayi ufakcik miniminnacik kilo artisi var. o kadar da olur...onuda problem etmeyin canim halledersiniz haftaya....
bu aksam disarida olucaz.bugun biraz yaramazlik yapabilirim.1 dilim pasta yemeyi dusunuyorum...
sivasıngulu , iyiniyetlim haydin kızlar tartılmadınız mı
TebriklerRumuz:iyiniyetli
Bas. tarihi:15.02.2012
bas. kilo:64.5
Geçen haftaki kilom:56.5
bu hafta:56.1
fark:-400gr
yüzde:%0.707
yas:37
boy:166
beden:üst 36,alt 36
spor:4 gün toplam 4 saat 50 dakika yürüyüş
hedef:55
Meleğim kolay gelsin datlum
Yap güzelim yap .Hem sen 2 canlısın .Bebişlere iyi bak.Ablasının pastasından yesin diğeri de ( ad bulamadık daha Di mi ? )bu aksam disarida olucaz.bugun biraz yaramazlik yapabilirim.1 dilim pasta yemeyi dusunuyorum...
Benimde yok hayatım .Zaten sabah 10 kere tartılıyorum.Onunda da farklı çıkıyorum.Vermişte gözüküyorum almışta Aynı rakamı 2 kere tekrar edene kadar tartılıyorum anlayacağın Ben bu hafta Regliyim.Haftaya bakacağız bakalım
Aynen benim tartida senin tarti gibi yeni almistim güya.
Alternatif bi zayıflama yöntemi :)
Ben bunu deniyecegim + Cikarsam.
Bende sevdim bu yöntemi
Canım benim seni özlüyoruz.Şu saat farkımıza bir çare bulsak ]
Bu kadar olur ya.İçime doğmuş.Ay canım benim.Nice mutlu yaşlara inşallah.Allah evlatlarını sana bağışlasın.Öpüyorum onu minicik pamuk yanaklarındanAllahım bebişlerine güzel kısmetler yazsın
Canım hiç tartılmam mı kıss ilk işim tartılmak oluyor cumaları
Bugün tartıldığımda 400 gr gitmişti ama wc ye sonradan çıkabildimzannımca daha fazla kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?