TebriklerTeşekkürler
Yap güzelim yap .Hem sen 2 canlısın .Bebişlere iyi bak.Ablasının pastasından yesin diğeri de ( ad bulamadık daha Di mi ? )
Şu konuya bir açıklık getirsek.Bu tartıdan önce ki wc durumu büyük olandan mı bahsediyoruz yoksa küçük olandan mı? Sabah sabah kusurabakmayınız biraz moktan bir konu oldu ama
Hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin.Soruların olursa yanıtlamaya çalışırızhanımlar ben bugün karatay kitabına başladım iş yerinde kaçamak kaçamak okuyorum. pazara bitirip pazarda gerekli doğal ürünlerimi alıp pazartesi sabah menümle karsınızda olacagım
Canım benim oyyı.Kendine dikkat et.
canim saat farki neyse da su tatil bitsede kizim okula baslasa.artik son 3 haftam disari cikinca cok cabuk yoruluyorum.evdeyken bilgisayari bana vermiyor.normalde hafta ici 2 cizgifilm 2 oyun hakki var...simdi tatil olunca hergun disari cikiyoruz.eve gelince ben islerimle ugrasiyorum oda bilgisayarda....bende ozledim uzak kalinca...
canim tum iyi dileklerin ve dualarin icin cok sagol teyzesi senin icin optum kizimi yanaklarindan...
Sağol meleğim aslında 600 gr gitmiştir muhtemelen bence
Kıss Allah iyiliğini versin küçüğü değil büyüğü
200 gr kadar fark ediyor hatta daha bile fazla bazen
1.65 canımmalesef uzun değilim
Canım boyun kaç acaba ???
Canım kızını koccamannnnnice nice yaşlara daha inş. birlikte huzurla sağlıkla girer kızın
Kız delimunnNormal ya boyun.Benim 1.59
canım Regliyim özel durum olarak geçmiyoruzBu arada özel durum olarak regl hâli var onu yazmayı unutmuşum.
Melexin listeye özel durumları yazacaksan bunuda eklermisin?
Canım geçen hafta ki kilonu biliyorsan 1 haftalık yoksa 2 haftalığı biliyorsan kilonu ikiye bölerek yazacaksınKızlar günaydın. ilk sorumu sorayım:)
Ben kilo bildirimi yapacağım ya ilk defa yapıyorum. 2 haftalık dönem olarak mı yapacagım başlangıç kilomla şimdiki kilom arasında mı fark yapacagım onu anlamadım bir haftalık mı iki haftalık mı acaba :S Ona göre bildirim yapayım
teşekkür ederim melexin o zaman ilk sorum şu benim burun eğriliği problemin var ve sabahları onun sebebiyle yorgun uyanan birisiyim. az önxce okudugum kısımda leptin hormonunun gece 2-5 arası max oldugunu okudum da acaba kilo veremem problemim onunla alakalı olabilir mi? çünkü beim diğer testlerim normal çıkıyor.
Evet canım bu kadar .Tebriklerrumuz:Sadece_Askiim
başlangıç tarihi:21 Aralık
başlangıç kilo:61.5 kg
geçen haftaki kilo:60.75 kg
bu hafta kilo:60.00 kg
haftalık yüzde:% 1.234
fark:0.75 kg
toplam fark:1.5 kg
beden:38
spor:2 gün leslie
Sanırım bu kadar..
Sanırım yılbaşından dolayı biraz böyle oldu . geç yediğimden ve şiş bi halde yattığımdan. Birde kuruyemişleri abartıyorum sanırım. Bu hafta onlara dikkat etmem lazım.
günaydın canımkizlar gunaydin....
melexin canim gunaydin....bugun kizimin dogumgunu 6.yasina girdi.... allah nasip ederse 2.kizimin dogumu da 30 ocak ins....
canim bugun listeyi sen yapicakmissin kolay gelsin.gecmise biraz daldim.islerinde allah kolaylik versin..
.okudugum kadariyla yeni yil haftasindan dolayi ufakcik miniminnacik kilo artisi var. o kadar da olur...onuda problem etmeyin canim halledersiniz haftaya....
Dün eşimle 1 saat 20 dakika yürüdük :119::119:bugün de terslik olmazsa yürüyeceğiz
böyük kıss böyükŞu konuya bir açıklık getirsek.Bu tartıdan önce ki wc durumu büyük olandan mı bahsediyoruz yoksa küçük olandan mı? Sabah sabah kusurabakmayınız biraz moktan bir konu oldu ama
Leylakım sen kilobildirimi yapmıyormuydun ? Listede adın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?