Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Şu konuya bir açıklık getirsek. Bu tartıdan önce ki wc durumu büyük olandan mı bahsediyoruz yoksa küçük olandan mı? Sabah sabah kusurabakmayınız biraz moktan bir konu oldu ama

Kıss Allah iyiliğini versin küçüğü değil büyüğü
200 gr kadar fark ediyor hatta daha bile fazla bazen

hanımlar ben bugün karatay kitabına başladım iş yerinde kaçamak kaçamak okuyorum. pazara bitirip pazarda gerekli doğal ürünlerimi alıp pazartesi sabah menümle karsınızda olacagım
Hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin.Soruların olursa yanıtlamaya çalışırız
Canım benim oyyı.Kendine dikkat et.Sana özele mesaj atmıştım.Okumuşmuydun ?
Sağol meleğim aslında 600 gr gitmiştir muhtemelen bence

Gitmiştir gız gitmiştir

Kızlar günaydın. ilk sorumu sorayım:)
Ben kilo bildirimi yapacağım ya ilk defa yapıyorum. 2 haftalık dönem olarak mı yapacagım başlangıç kilomla şimdiki kilom arasında mı fark yapacagım onu anlamadım bir haftalık mı iki haftalık mı acaba :S Ona göre bildirim yapayım

teşekkür ederim melexin o zaman ilk sorum şu benim burun eğriliği problemin var ve sabahları onun sebebiyle yorgun uyanan birisiyim. az önxce okudugum kısımda leptin hormonunun gece 2-5 arası max oldugunu okudum da acaba kilo veremem problemim onunla alakalı olabilir mi? çünkü beim diğer testlerim normal çıkıyor.

Kız delimunn Normal ya boyun.Benim 1.59

Ehh işte idare ediyoruz, uzun değilim ama kısada değilim. Şöyle 1.70 olaydık ne güzel olurdu :)))) ama 80 kiloyken bile hiç kimse inanmazdı. Hiç 80 gibi durmuyosun derlerdi. Bu yonden şanslıyım sanırım

İlk kez yapacak olduğum için geçen haftayı iki hafta öncesi mi alacağım bir cevap verin ki bende bildirimimi yapmış olayım.

Bu arada özel durum olarak regl hâli var onu yazmayı unutmuşum.
Melexin listeye özel durumları yazacaksan bunuda eklermisin?
canım Regliyim özel durum olarak geçmiyoruz

Canım geçen hafta ki kilonu biliyorsan 1 haftalık yoksa 2 haftalığı biliyorsan kilonu ikiye bölerek yazacaksın

Bu konuda ancak doktorun cevap vermesi gerekebilir.Ama benim fikrimi sorasan olabilir diyorum.Sonuçta uyku problemi yaşamış sayılıyorsun

rumuz:Sadece_Askiim
başlangıç tarihi:21 Aralık
başlangıç kilo:61.5 kg
geçen haftaki kilo:60.75 kg
bu hafta kilo:60.00 kg
haftalık yüzde:% 1.234
fark:-0.75 kg
toplam fark:-1.5 kg
beden:38
spor:2 gün leslie

Sanırım bu kadar..

Son düzenleme:
Sanırım yılbaşından dolayı biraz böyle oldu . geç yediğimden ve şiş bi halde yattığımdan. Birde kuruyemişleri abartıyorum sanırım. Bu hafta onlara dikkat etmem lazım.

Sanırım yılbaşından dolayı biraz böyle oldu . geç yediğimden ve şiş bi halde yattığımdan. Birde kuruyemişleri abartıyorum sanırım. Bu hafta onlara dikkat etmem lazım.

Evet canım kuruyemişleri abartmamak gerek.Bende ilk başlarda öleydim.1ç.b. Diyor ya ben nerdeyse her öğün yiyiyordum.Yanlış yaptığımı şimdi şimdi anlıyorum.Ayrıca ben günlük açtım kendime oradan kendimi takip ediyorum.Yanlışlarımı düzeltmeye çalışıyorum.

günaydın canımkızının doğum günü kutlu olsun ramaskacım:124::124::124:sağlıklı,uzun ve mutlu bi ömrü olsun inşallah
Dün eşimle 1 saat 20 dakika yürüdük :119::119:bugün de terslik olmazsa yürüyeceğiz

Şu konuya bir açıklık getirsek. Bu tartıdan önce ki wc durumu büyük olandan mı bahsediyoruz yoksa küçük olandan mı? Sabah sabah kusurabakmayınız biraz moktan bir konu oldu ama
böyük kıss böyük
Leylakım sen kilobildirimi yapmıyormuydun ? Listede adın yok

yapmıyorum bebeğem

rumuz : Birdy
baş.tarihi : bilemedim
baş.kilo : 43 kg
geçen hafta kilo : 44 kg
bu hafta kilo : 44 kg
fark : 00
yüzde : %0
toplam fark :+1 kg
beden : 34
spor : 1 gün koşu

Melexin kolay gelsin canım , şimdiden ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…