Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese güzel günler olsun
kahvaltım

2 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
zeytin
pastırma
fıstık
omega 3

Ramaskacım , canım nasılsın , uzun zaman oldu yine , görüşemedik...Canım , güzel kızına çok sağlıklı ve çok talihli bir yıl diliyorum , her yaşı bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.Benim için de bir buse kondur yanağına

günaydın canımkızının doğum günü kutlu olsun ramaskacım:124::124::124:sağlıklı,uzun ve mutlu bi ömrü olsun inşallah

böyük kıss böyük

yapmıyorum bebeğem
Neye kız merak ettim ben şimdi

Aferin bacım.Kilonu sabitte tutuyorsun Ayrıca neden gece kapıyı açmadın he Kapıya birde bekçi koymuşsun "kırmızı tülbentli biri gelirse siteye sokma "demişsin.

canim diyorsun ki illa ki ben +1 kg dayim....:44::44::44::44::44:
- olarak israr etsen anliycamda + niye israr ediyosun anlamadim.ISRARLA soruyorum....

leylakcim cok sagol canim cok tesekkurler....

kizlar benim cikmam lazim.biraz isim var.sonra da hazirlanacagim.opuyorum.

Neye kız merak ettim ben şimdi

Aferin bacım.Kilonu sabitte tutuyorsun Ayrıca neden gece kapıyı açmadın he Kapıya birde bekçi koymuşsun "kırmızı tülbentli biri gelirse siteye sokma "demişsin.

zamanında mezun oldum tekrar kg alınca dagirmedim ne bileyim:44::44:

Kızlar sıcak su dün akşam da yoktu ama sabah kalktığımda gelmişti çok şükür.Hemen nevresimleri çıkartıp yıkadım.Saçlarım hazır yapağı gibi olmuşken bir güzel de boyadım.Sonra girdim banyoya 1 saat kadar falan yıkandım ama hala yeterince temiz hissetmiyorum kendimi , psikolojik olsa gerek ...Temizliği yarın yapıcam (kocam öğlene kadar koşuda olacak,fırsattan istifade) , şimdi yeni nevresimleri takıcam ve köfte yapıcam.Akşamüzeri de koşucam inşallah.Sonra yine görüşürüz.Öpüyorum hepinizi...

canimk cok sagol.evet canim haklisin gorusemedik.benim kizimin 9 gunluk yeni yil tatili var.hergun disari cikiyoruz.eve gelince de siteye giremiyorum kizim el koydu bilgisayara.

canim suan cikmam lazim.optum gorusuruz...

selam kızlarr

sabah kahvaltı yapamadım.Öğlen yemeği olarak nohutlu bulgurlu tavuk etli karışık bir çorba yapmıştım ondan içtim kurufasülye yedim yarım porsiyon yarım dilim kepek ekmekle birlikte.Akşamada Allah kerim diyorum karasızım bakalım napçam paylaşırım.

ben hesaplaşdım canım %1.298
sagol melekim:))

ok haftaya kendim hesaplarim artik,Ben boyumu yazmamistim (166cm) sanirim sorun olmaz.

tekrar eline saglik arkadasim,zamani gelince liste hazirlamayi da ögretirsin dimi canim?

zamanında mezun oldum tekrar kg alınca dagirmedim ne bileyim:44::44:
Kız gir sende .Renk katarsın şekerim

Ohhh sen gel de biz hamama gidelim.Anca öyle arınırsın Yeni çarşaflar hayırlı uğurlu olsun canım

hadi gözünaydın canım...banyo delisi olaraktan kendim yıkanmış kadar sevindim heee

ISRARLA anlatıyorum canımcım ; gördüğün gibi "fark:0" , "toplam fark:+1" , bir kilo aldığım için 44-43=1 (bildiğin üzre bu birin önüne - yazılmadığı müddetçe + dır , dolayısıyle ben de başladığımdan bu yana 1 kilo aldığıma göre kümülatif fark +1 dir. Eğer 44 ile başlayıp 43'e düşseydim o vakit -1 olacaktı.Esasen akşamki hesabımda hala mutabıkım ama genel trende uymak adına "fark" ve "%" kısmını "0" olarak yazdım.Hala kafanda soru işaretleri varsa lütfen ısrar etmeye devam et , ben yine anlatırım canım ...

bugün tartılmadım zaten bebişim regl olduğum içinaslında girsem iyi olur da cuma günleri sıklıkla annemlere gittiğim için bildirim ve liste işini yapamam diye girmiyorum.ama taşınırsam böyle bi sorun kalmaz o zaman girerim

heeeh öğlen öğlen kafamı allak bullak ettin yine birdybenden hayır gelmez bugün

Aslında bende cumaları derse gidiyorum.Bu hafta toplanıyorum diye iptal etmiştim dersi.Tesadüf oldu.Şansım güldü kız ben size dedim ya "şansın bacağını kıracağım "diye . Oldu sanırım

Aslında bende cumaları derse gidiyorum.Bu hafta toplanıyorum diye iptal etmiştim dersi.Tesadüf oldu.Şansım güldü kız ben size dedim ya "şansın bacağını kıracağım "diye . Oldu sanırım

makus talihin gerçekten tersine dönüyo galiba melexinim

Ohhh sen gel de biz hamama gidelim.Anca öyle arınırsın Yeni çarşaflar hayırlı uğurlu olsun canım
Gidek valla ...
hadi gözünaydın canım...banyo delisi olaraktan kendim yıkanmış kadar sevindim heee
Sağol hayatım ya , valla kafam hafifledi
heeeh öğlen öğlen kafamı allak bullak ettin yine birdybenden hayır gelmez bugün
Te'Allam , şimdi diyelim ki benim 10 lira param var.4 lirasını hırsız çaldı.Kaldı 6 liram.Bir hafta boyunca ben hiç para harcamadım ve 1 haftanın sonunda benim cebimde hala 6 liram varsa ben kafa kafaya mıyımdır(kar yok zarar yok) yoksa hala -4 lirada mıyımdır? Bu soruma bi cevap reca ediyorum Leylakım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…