Neye kız merak ettim ben şimdigünaydın canımkızının doğum günü kutlu olsun ramaskacım:124::124::124:sağlıklı,uzun ve mutlu bi ömrü olsun inşallah
böyük kıss böyük
yapmıyorum bebeğem
rumuz : Birdy
baş.tarihi : bilemedim
baş.kilo : 43 kg
geçen hafta kilo : 44 kg
bu hafta kilo : 44 kg
fark : 00
yüzde : %0
toplam fark :+1 kg
beden : 34
spor : 1 gün koşu
Melexin kolay gelsin canım , şimdiden ellerine sağlık
rumuz : Birdy
baş.tarihi : bilemedim
baş.kilo : 43 kg
geçen hafta kilo : 44 kg
bu hafta kilo : 44 kg
fark : 00
yüzde : %0
toplam fark :+1 kg
beden : 34
spor : 1 gün koşu
Melexin kolay gelsin canım , şimdiden ellerine sağlık
Neye kız merak ettim ben şimdi
Aferin bacım.Kilonu sabitte tutuyorsunAyrıca neden gece kapıyı açmadın he Kapıya birde bekçi koymuşsun "kırmızı tülbentli biri gelirse siteye sokma "demişsin.
Ramaskacım , canım nasılsın , uzun zaman oldu yine , görüşemedik...Canım , güzel kızına çok sağlıklı ve çok talihli bir yıl diliyorum , her yaşı bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.Benim için de bir buse kondur yanağına
sagol melekim:))ben hesaplaşdım canım%1.298
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364
Kız gir sende .Renk katarsın şekerimzamanında mezun oldum tekrar kg alınca dagirmedim ne bileyim:44::44:
Kızlar sıcak su dün akşam da yoktu ama sabah kalktığımda gelmişti çok şükür.Hemen nevresimleri çıkartıp yıkadım.Saçlarım hazır yapağı gibi olmuşken bir güzel de boyadım.Sonra girdim banyoya 1 saat kadar falan yıkandım ama hala yeterince temiz hissetmiyorum kendimi , psikolojik olsa gerek ...Temizliği yarın yapıcam (kocam öğlene kadar koşuda olacak,fırsattan istifade) , şimdi yeni nevresimleri takıcam ve köfte yapıcam.Akşamüzeri de koşucam inşallah.Sonra yine görüşürüz.Öpüyorum hepinizi...
Kızlar sıcak su dün akşam da yoktu ama sabah kalktığımda gelmişti çok şükür.Hemen nevresimleri çıkartıp yıkadım.Saçlarım hazır yapağı gibi olmuşken bir güzel de boyadım.Sonra girdim banyoya 1 saat kadar falan yıkandım ama hala yeterince temiz hissetmiyorum kendimi , psikolojik olsa gerek ...Temizliği yarın yapıcam (kocam öğlene kadar koşuda olacak,fırsattan istifade) , şimdi yeni nevresimleri takıcam ve köfte yapıcam.Akşamüzeri de koşucam inşallah.Sonra yine görüşürüz.Öpüyorum hepinizi...
canim diyorsun ki illa ki ben +1 kg dayim....:44::44::44::44::44:
- olarak israr etsen anliycamda + niye israr ediyosun anlamadim.ISRARLA soruyorum....
leylakcim cok sagol canim cok tesekkurler....
kizlar benim cikmam lazim.biraz isim var.sonra da hazirlanacagim.opuyorum.
Kız gir sende .Renk katarsın şekerim
ISRARLA anlatıyorum canımcım ; gördüğün gibi "fark:0" , "toplam fark:+1" , bir kilo aldığım için 44-43=1 (bildiğin üzre bu birin önüne - yazılmadığı müddetçe + dır , dolayısıyle ben de başladığımdan bu yana 1 kilo aldığıma göre kümülatif fark +1 dir. Eğer 44 ile başlayıp 43'e düşseydim o vakit -1 olacaktı.Esasen akşamki hesabımda hala mutabıkım ama genel trende uymak adına "fark" ve "%" kısmını "0" olarak yazdım.Hala kafanda soru işaretleri varsa lütfen ısrar etmeye devam et , ben yine anlatırım canım ...
bugün tartılmadım zaten bebişim regl olduğum içinaslında girsem iyi olur da cuma günleri sıklıkla annemlere gittiğim için bildirim ve liste işini yapamam diye girmiyorum.ama taşınırsam böyle bi sorun kalmaz o zaman girerim
heeeh öğlen öğlen kafamı allak bullak ettin yine birdybenden hayır gelmez bugün
Aslında bende cumaları derse gidiyorum.Bu hafta toplanıyorum diye iptal etmiştim dersi.Tesadüf oldu.Şansım güldü kızben size dedim ya "şansın bacağını kıracağım "diye . Oldu sanırım
Gidek valla ...Kız gir sende .Renk katarsın şekerim
Ohhh sen gel de biz hamama gidelim.Anca öyle arınırsınYeni çarşaflar hayırlı uğurlu olsun canım
Sağol hayatım ya , valla kafam hafifledihadi gözünaydın canım...banyo delisi olaraktan kendim yıkanmış kadar sevindim heee
Te'Allam , şimdi diyelim ki benim 10 lira param var.4 lirasını hırsız çaldı.Kaldı 6 liram.Bir hafta boyunca ben hiç para harcamadım ve 1 haftanın sonunda benim cebimde hala 6 liram varsa ben kafa kafaya mıyımdır(kar yok zarar yok) yoksa hala -4 lirada mıyımdır? Bu soruma bi cevap reca ediyorum Leylakım...heeeh öğlen öğlen kafamı allak bullak ettin yine birdybenden hayır gelmez bugün
Kızım okumasanaBen okumuş gibi yapıp beğene basıyorum.Okursam olacağım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?