Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakkkkk sakın cevap verme.Lütfen Kafamda sinekler uçmaya başladı :122::117:

başlangıca göre zarardasın ama son bir haftaya göre de kafa kafaya oluyosun bebeğem,aynı burdaki gibi işte.kg vermemiş oluyosun ama bir önceki haftaya göre de almamış oluyosun....
bu arada bundan sonra yazmazsam bilin ki infilak etmişimdir

kız ben sana okuma demedim mi Allahım allahım yedin kızın başını Birdy .Ahhh nerelere gidem, başımı nerelere vuram ah ahhh

Yani çalınan 4 liranın toplam hesapta bir etkisi yoktur diyosun
Tamam , bu hafta bildirimi sizin hesaba göre yazdım-yolladım.Buna göre "fark = 0 " yazdım (para hesabımızdaki 6=6) , "toplam fark kısmına da = +1 yazdım (6-10= -4) , tabi mevzu kilo olduğu ve ben de kilo aldığım için 44-43 = +1 .......Bu yani ......
Ama eğer sizin hesap sadece hafta bazındaysa o zaman "toplam fark" diye bir kısım olmamalı.Herkes sürekli o hafta diyete başlamış gibi 1 haftalık hesap yapmalı , başladığı tarihten bu yana olan toplam değişimi bildirmemeli.Böyle olunca da ben kilo alıp aldığım kiloyu da korudukça hep %0 değişim gözükmeliyim.Aldığım kiloların bir hükmü olmamalı.Ne diyosun bakiim şimdi
Hipnoz olmamak için her 3 saniyede 1 kez ekrandan başka bir yere bak

2013'ün ilk listesidir.Hepimize hayırlı uğurlu olsun.Ayrıca benim ilk liste yapışım olduğundan yanlışım var ise affola
:119::119::119::119::119::119::119::119:
1. Zeytindalı %1.298 :119::119::119::119:
2. Sadece_Askiim%1.234 :119::119::119:
3. Sivasingulu %1.206 :119::119:

4. Papadia %1.151
5. NuruDilara. %0.844
6. İyiniyetli % 0.707.
:
Gül : %0
Birdy : % 0
:83::18:
+++++++++++
Melexin +%0.276
Fbymy8785 + %0.278
Fincans +%0.763
Sersum + %1.280
Kadifegül +%2.000

Mazeretliler : iğneoyası
Bildirimde bulunmayanlar Nazfiliz- Amiboid-Reyhan_55-Elifezgi-Kuzu06-Kaneel-Akrep33

Herbirinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Karataycı olmak bile tebrik meselesi biliyorsunuz

Son düzenleme:
Gece geldin mi sen kısss
Geldim Dabi kızım Alla alla

kilo veren herkesi tebrik ederim size kocaman

kilo alanlarada yana banada

hep cepten girdiğim için bu şekilleri yapamıodum :) zevkliymişşş

ya biri bana şu kilo takip çizelgesiden yapabilirmi..ben geçenlerde çok uğraştım ama olmadı

Melexin hayatım , ellerine sağlık.Herkese tebrikler
Kızlar , bayram bitti , aşure ayı bitti , yılbaşı da bitti , artık önümüz açık , sekte vuracak hiçbir mazeret kalmadı bundan sonra.....

Kızlar , bayram bitti , aşure ayı bitti , yılbaşı da bitti , artık önümüz açık , sekte vuracak hiçbir mazeret kalmadı bundan sonra.....

Reca ederim Evet Sersumum dediği gibi önümüzdeki maçlara bakalım

kız ben sana okuma demedim mi Allahım allahım yedin kızın başını Birdy .Ahhh nerelere gidem, başımı nerelere vuram ah ahhh

kısım ne güzel beynimi resetleyip gelmiştim,yine bozdun iyi mi

kesinlikle

kıslar herkesi tebrik ediyorum...sanırım bu hafta yılbaşından dolayı + çıkanlar çoğunlukta,ama üzülmek yok.haftaya elbet - leri görücez

Kilo bildiriminden sonra kahvaltı yaptım.
-bir çay bardağından az fındık ve badem
-yeşil biberli yumurta
-beyaz peynir
-1 tane küçük yerli muz
-şekersiz çay
-10 tane zeytin
-kahvaltıya başlamadan önce büyük bir bardak su ve 1 kuru kayısı (tuvalet sorunu
)

Akşama büyük ihtimal fırında hamsi var

omega 3 hapı kullanmıyorum ama kullanmalı mıyım bilmiyorum.

Su içmeye devam. Nişanlım diyor yakında iğne batırsam sana batırdığım yerden su çıkacak

Seviyorum suyu ne yapayım .Gerçi bu aralar çok içemiyorum ya.

ellerine,emeğine sağlık şekerim

bıldırım

rumuzapadiya
gecen hafta:69.5
bu hafta:68.7
spor:yuruyus
canım çok şükür gördün kıss 68 i..
iyi fikir bebeemm..
kızçenin yeni yaşını kutluyor ömürrr boyu sağlık,mutluluk ve huzurlu bir yaşamı olsun diyorum canımm..

Şu konuya bir açıklık getirsek. Bu tartıdan önce ki wc durumu büyük olandan mı bahsediyoruz yoksa küçük olandan mı? Sabah sabah kusurabakmayınız biraz moktan bir konu oldu ama

kız o zaman ben 3-4 günde bir gidebildiğime göre kesin 2 kg vermişimdir Ben bir gidip gelem 10 dk wc molası

Neye kız merak ettim ben şimdi

Aferin bacım.Kilonu sabitte tutuyorsun Ayrıca neden gece kapıyı açmadın he Kapıya birde bekçi koymuşsun "kırmızı tülbentli biri gelirse siteye sokma "demişsin.

katıl kıss katıl tabee
heeeh öğlen öğlen kafamı allak bullak ettin yine birdybenden hayır gelmez bugün

Aslında bende cumaları derse gidiyorum.Bu hafta toplanıyorum diye iptal etmiştim dersi.Tesadüf oldu.Şansım güldü kız ben size dedim ya "şansın bacağını kıracağım "diye . Oldu sanırım

Ögle. 1 tas yogurt 1 avuc yaban mersini 2 büyük bardak su.
1 bardak ilik su.

Sevgili sersum.

Sevgili sersum kusura bakma özel mesaji okudum mesaj´a cevap vereyim derken baktim ki:
10 dk sonra mesaj yolllayabilirsiniz diye yazi geldi. Bismillah daha ben mesaj yollamadim ki.!!!
Bu bende cok oluyor. Kusura bakmayin.

Son düzenleme:
ayyy ne bileyim hipnoz gibi içine çekiyo beni resmen oku oku diyeokuduktan sonra da direkt oluyorum zaten

Leylakkkkk sakın cevap verme.Lütfen Kafamda sinekler uçmaya başladı :122::117:

anaaaaaam verdim ya kısss,ben şuan lanetli bi yim,korku filmi gibi oldu yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…