Gidek valla ...
Sağol hayatım ya , valla kafam hafifledi
Te'Allam , şimdi diyelim ki benim 10 lira param var.4 lirasını hırsız çaldı.Kaldı 6 liram.Bir hafta boyunca ben hiç para harcamadım ve 1 haftanın sonunda benim cebimde hala 6 liram varsa ben kafa kafaya mıyımdır(kar yok zarar yok) yoksa hala -4 lirada mıyımdır? Bu soruma bi cevap reca ediyorum Leylakım...
Gidek valla ...
Sağol hayatım ya , valla kafam hafifledi
Te'Allam , şimdi diyelim ki benim 10 lira param var.4 lirasını hırsız çaldı.Kaldı 6 liram.Bir hafta boyunca ben hiç para harcamadım ve 1 haftanın sonunda benim cebimde hala 6 liram varsa ben kafa kafaya mıyımdır(kar yok zarar yok) yoksa hala -4 lirada mıyımdır? Bu soruma bi cevap reca ediyorum Leylakım...
Leylakkkkk sakın cevap verme.LütfenKafamda sinekler uçmaya başladı :122::117:
başlangıca göre zarardasın ama son bir haftaya göre de kafa kafaya oluyosun bebeğem,aynı burdaki gibi işte.kg vermemiş oluyosun ama bir önceki haftaya göre de almamış oluyosun....
bu arada bundan sonra yazmazsam bilin ki infilak etmişimdir
başlangıca göre zarardasın ama son bir haftaya göre de kafa kafaya oluyosun bebeğem,aynı burdaki gibi işte.kg vermemiş oluyosun ama bir önceki haftaya göre de almamış oluyosun....
kız ben sana okuma demedim miAllahım allahım yedin kızın başını Birdy .Ahhh nerelere gidem, başımı nerelere vuram ah ahhh
Geldim Dabi kızım Alla allaGece geldin mi sen kısss
Yani çalınan 4 liranın toplam hesapta bir etkisi yoktur diyosun
Tamam , bu hafta bildirimi sizin hesaba göre yazdım-yolladım.Buna göre "fark = 0 " yazdım (para hesabımızdaki 6=6) , "toplam fark kısmına da = +1 yazdım (6-10= -4) , tabi mevzu kilo olduğu ve ben de kilo aldığım için 44-43 = +1 .......Bu yani ......
Ama eğer sizin hesap sadece hafta bazındaysa o zaman "toplam fark" diye bir kısım olmamalı.Herkes sürekli o hafta diyete başlamış gibi 1 haftalık hesap yapmalı , başladığı tarihten bu yana olan toplam değişimi bildirmemeli.Böyle olunca da ben kilo alıp aldığım kiloyu da korudukça hep %0 değişim gözükmeliyim.Aldığım kiloların bir hükmü olmamalı.Ne diyosun bakiim şimdi
Hipnoz olmamak için her 3 saniyede 1 kez ekrandan başka bir yere bak
2013'ün ilk listesidir.Hepimize hayırlı uğurlu olsun.Ayrıca benim ilk liste yapışım olduğundan yanlışım var ise affola
:119::119::119::119::119::119::119::119:
1. Zeytindalı %1.298 :119::119: :119: :119:
2. Sadece_Askiim%1.234 :119::119: :119:
3. Sivasingulu %1.206 :119::119:
4. Papadia %1.151
5. NuruDilara. %0.844
6. İyiniyetli % 0.707.
:
Gül : %0
Birdy : % 0
:83::18:
+++++++++++
Melexin +%0.276
Fbymy8785 + %0.278
Fincans +%0.763
Sersum + %1.280
Kadifegül +%2.000
Mazeretliler : iğneoyası
Bildirimde bulunmayanlarNazfiliz- Amiboid-Reyhan_55-Elifezgi-Kuzu06-Kaneel-Akrep33
Herbirinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Karataycı olmak bile tebrik meselesi biliyorsunuz
kilo veren herkesi tebrik ederim size kocaman
kilo alanlarada yana banada
hep cepten girdiğim için bu şekilleri yapamıodum :) zevkliymişşş
ya biri bana şu kilo takip çizelgesiden yapabilirmi..ben geçenlerde çok uğraştım ama olmadı
Melexin hayatım , ellerine sağlık.Herkese tebrikler
Kızlar , bayram bitti , aşure ayı bitti , yılbaşı da bitti , artık önümüz açık , sekte vuracak hiçbir mazeret kalmadı bundan sonra.....
kız ben sana okuma demedim miAllahım allahım yedin kızın başını Birdy .Ahhh nerelere gidem, başımı nerelere vuram ah ahhh
kısım ne güzel beynimi resetleyip gelmiştim,yine bozdun iyi miYani çalınan 4 liranın toplam hesapta bir etkisi yoktur diyosun
Tamam , bu hafta bildirimi sizin hesaba göre yazdım-yolladım.Buna göre "fark = 0 " yazdım (para hesabımızdaki 6=6) , "toplam fark kısmına da = +1 yazdım (6-10= -4) , tabi mevzu kilo olduğu ve ben de kilo aldığım için 44-43 = +1 .......Bu yani ......
Ama eğer sizin hesap sadece hafta bazındaysa o zaman "toplam fark" diye bir kısım olmamalı.Herkes sürekli o hafta diyete başlamış gibi 1 haftalık hesap yapmalı , başladığı tarihten bu yana olan toplam değişimi bildirmemeli.Böyle olunca da ben kilo alıp aldığım kiloyu da korudukça hep %0 değişim gözükmeliyim.Aldığım kiloların bir hükmü olmamalı.Ne diyosun bakiim şimdi
Hipnoz olmamak için her 3 saniyede 1 kez ekrandan başka bir yere bak
Melexin hayatım , ellerine sağlık.Herkese tebrikler
Kızlar , bayram bitti , aşure ayı bitti , yılbaşı da bitti , artık önümüz açık , sekte vuracak hiçbir mazeret kalmadı bundan sonra.....
2013'ün ilk listesidir.Hepimize hayırlı uğurlu olsun.Ayrıca benim ilk liste yapışım olduğundan yanlışım var ise affola
:119::119::119::119::119::119::119::119:
1. Zeytindalı %1.298 :119::119: :119: :119:
2. Sadece_Askiim%1.234 :119::119: :119:
3. Sivasingulu %1.206 :119::119:
4. Papadia %1.151
5. NuruDilara. %0.844
6. İyiniyetli % 0.707.
:
Gül : %0
Birdy : % 0
:83::18:
+++++++++++
Melexin +%0.276
Fbymy8785 + %0.278
Fincans +%0.763
Sersum + %1.280
Kadifegül +%2.000
Mazeretliler : iğneoyası
Bildirimde bulunmayanlarNazfiliz- Amiboid-Reyhan_55-Elifezgi-Kuzu06-Kaneel-Akrep33
Herbirinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Karataycı olmak bile tebrik meselesi biliyorsunuz
bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:69.5
bu hafta:68.7
spor:yuruyus
iyi fikir bebeemm..Sersumum biz şimdi 2 hafta bildirimde bulunmayanı listeden siliyoruz yaAklıma birşey geldi.Şimdi bende tam liste var.Burada bildirimde bulunanları listeleyeceğim.Listenin altına da bildirimde bulunmamışları listeleyeceğim.Yani 1 kez bulunmayanlar ve de 2 . Kez bulunmayanlar diye.Sizce uygun mudur ? Mazeretli olanları da ayrıca listeleriz.
kızçenin yeni yaşını kutluyor ömürrr boyu sağlık,mutluluk ve huzurlu bir yaşamı olsun diyorum canımm..kizlar gunaydin....
melexin canim gunaydin....bugun kizimin dogumgunu 6.yasina girdi.... allah nasip ederse 2.kizimin dogumu da 30 ocak ins....
canim bugun listeyi sen yapicakmissin kolay gelsin.gecmise biraz daldim.islerinde allah kolaylik versin..
.okudugum kadariyla yeni yil haftasindan dolayi ufakcik miniminnacik kilo artisi var. o kadar da olur...onuda problem etmeyin canim halledersiniz haftaya....
Benimde yok hayatım .Zaten sabah 10 kere tartılıyorum.Onunda da farklı çıkıyorum.Vermişte gözüküyorum almışta Aynı rakamı 2 kere tekrar edene kadar tartılıyorum anlayacağın Ben bu hafta Regliyim.Haftaya bakacağız bakalım
Aynen benim tartida senin tarti gibi yeni almistim güya.
Alternatif bi zayıflama yöntemi :)
Ben bunu deniyecegim + Cikarsam.
Şu konuya bir açıklık getirsek.Bu tartıdan önce ki wc durumu büyük olandan mı bahsediyoruz yoksa küçük olandan mı? Sabah sabah kusurabakmayınız biraz moktan bir konu oldu ama
kız o zaman ben 3-4 günde bir gidebildiğime göre kesin 2 kg vermişimdir Ben bir gidip gelem 10 dk wc molası
Neye kız merak ettim ben şimdi
Aferin bacım.Kilonu sabitte tutuyorsunAyrıca neden gece kapıyı açmadın he Kapıya birde bekçi koymuşsun "kırmızı tülbentli biri gelirse siteye sokma "demişsin.
ISRARLA anlatıyorum canımcım ; gördüğün gibi "fark:0" , "toplam fark:+1" , bir kilo aldığım için 44-43=1 (bildiğin üzre bu birin önüne - yazılmadığı müddetçe + dır , dolayısıyle ben de başladığımdan bu yana 1 kilo aldığıma göre kümülatif fark +1 dir. Eğer 44 ile başlayıp 43'e düşseydim o vakit -1 olacaktı.Esasen akşamki hesabımda hala mutabıkım ama genel trende uymak adına "fark" ve "%" kısmını "0" olarak yazdım.Hala kafanda soru işaretleri varsa lütfen ısrar etmeye devam et , ben yine anlatırım canım ...
katıl kıss katıl tabeebugün tartılmadım zaten bebişim regl olduğum içinaslında girsem iyi olur da cuma günleri sıklıkla annemlere gittiğim için bildirim ve liste işini yapamam diye girmiyorum.ama taşınırsam böyle bi sorun kalmaz o zaman girerim
heeeh öğlen öğlen kafamı allak bullak ettin yine birdybenden hayır gelmez bugün
Aslında bende cumaları derse gidiyorum.Bu hafta toplanıyorum diye iptal etmiştim dersi.Tesadüf oldu.Şansım güldü kızben size dedim ya "şansın bacağını kıracağım "diye . Oldu sanırım
ayyy ne bileyim hipnoz gibi içine çekiyo beni resmen oku oku diye okuduktan sonra da direkt oluyorum zaten
Leylakkkkk sakın cevap verme.LütfenKafamda sinekler uçmaya başladı :122::117:
anaaaaaam verdim ya kısss,ben şuan lanetli biyim,korku filmi gibi oldu yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?